-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Το ξεφτιλα με ξενισε λιγο .
Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν συνανθρωποι μας με φοβερα οικονομικα προβληματα , δεν τους δικαολογω αλλα δεν θα τους χαρακτηρισω ξεφτιλες .
Πιστευω να σε καλυψα .Με την ίδια λογική δεν πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο σε λεωφορείο ή να πληρώνουν στα καταστήματα. Όταν όμως σε πιάσει ο ελεγκτής όπως και να το κάνεις γίνεσαι ξεφτίλα για 0,50 ευρώ.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν συνανθρωποι μας με φοβερα οικονομικα προβληματα , δεν τους δικαολογω αλλα δεν θα τους χαρακτηρισω ξεφτιλες .
Πιστευω να σε καλυψα .Με την ίδια λογική δεν πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο σε λεωφορείο ή να πληρώνουν στα καταστήματα. Όταν όμως σε πιάσει ο ελεγκτής όπως και να το κάνεις γίνεσαι ξεφτίλα για 0,50 ευρώ.
Πιστευω οτι το κανουν παντου , μην το γενικευεις ομως δεν ειναι ακριβως το ιδιο , γιατι οντως σε λεωφορειο γινεσαι ρομπα .
Απλα μικρολαμογιες του Ελληνα λογω καταστασεων τις βρισκω καμια φορα χαριτωμενες .
Προς αποφυγην παρεξηγησεων δεν σημαινει οτι τις επικροτω . -
Πιστευω να σε καλυψα .Σωστά δεν είναι απλώς ξεφτίλας.
Είναι ένας ακόμη ορισμός του Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ!Ο 'ξύπνιος': από τις χειρότερες συνωμοταξίες του 'έθνους' και τις πλέον επιζήμιες (ως νοοτροπία).
-
Αυτό που μου κάνει εμένα μεγαλύτερη εντύπωση είναι που ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει 'ξεφτίλα' και το να επιλέξει να πάει κάποιος από παρακάμψεις της Ε.Ο. στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια, ώστε να γλιτώσει τα 2 Ευρώ ή όσα είναι....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αυτό που μου κάνει εμένα μεγαλύτερη εντύπωση είναι που ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει 'ξεφτίλα' και το να επιλέξει να πάει κάποιος από παρακάμψεις της Ε.Ο. στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια, ώστε να γλιτώσει τα 2 Ευρώ ή όσα είναι....Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι πέρα για πέρα νόμιμο και τυπικό (με κόστος το χαμένο χρόνο των παρακάμψεων).
??? -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Είναι ένας ακόμη ορισμός του Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ!Ο 'ξύπνιος': από τις χειρότερες συνωμοταξίες του 'έθνους' και τις πλέον επιζήμιες (ως νοοτροπία).
Δεν μιλαμε για τους 'ξυπνιους' μην το γενικευεις το επαναλαμβανω ,αυτοι δεν ειναι φουκαραδες ,πολλες φορες μαλιστα ειναι και οικονομικα ευκαταστατοι , και εδω το γυφτοι και το ξεφτιλες εμενα δεν με καλυπτει .
Για τζαπε περασματα απο ΑΟ και ΕΟ μιλαμε και εαν δεν κανω λαθος τα εκμεταλευονται ιδ. εταιρειες , χωρις βεβαια να αλαζει κατι αυτο . -
Δεν μιλαμε για τους 'ξυπνιους' μην το γενικευεις το επαναλαμβανω ,αυτοι δεν ειναι φουκαραδες ,πολλες φορες μαλιστα ειναι και οικονομικα ευκαταστατοι , και εδω το γυφτοι και το ξεφτιλες εμενα δεν με καλυπτει .
Για τζαπε περασματα απο ΑΟ και ΕΟ μιλαμε και εαν δεν κανω λαθος τα εκμεταλευονται ιδ. εταιρειες , χωρις βεβαια να αλαζει κατι αυτο .Θέλεις να πεις ότι η κίνηση αυτών των ανθρώπων γίνεται ως δείγμα διαμαρτυρίας απέναντι στο σύστημα που τρώει τα λεφτά τους χωρίς να φτιάχνει δρόμους;
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Περί εξυπνακισμου πρόκειται (σε αυτόν είμαστε πολυπρωταθλητές, ανεξαρτήτως εισοδήματος). -
Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα σήμερα...στην άνοδο της Πειραιώς στο φανάρι που στρίβουμε αριστερά για Ιερά οδό πρείμένω πρώτος να ανάψει πράσινο.Με το που ανάβει και ξεκινάω...μπαμ...από δεξιά ηλίθιος μπάρμπας με rallye που έκανε τον έξυπνο και ήθελε να στρίψει από τη μεσαία λωρίδα αριστερά γράφοντας στα π@π@ρια του όλους εμάς που περιμέναμε στη σειρά μας.
Και κάτι άλλο για πολλά γέλια...σε κάθετη της Γρηγορίου Λαμπράκη (Κορυδαλλός) το Σάββατο περιμένω να ανάψει πράσινο.Στα αριστερά μου και δίπλα από τη νησίδα υπάρχει ένα παρακαρισμένο περίπου 2 μέτρα από το φανάρι.Εγώ περιμένω δίπλα για να ξεκινήσω όμως ένας άλλος οδηγός δεν το έχει καταλάβει και μένει πίσω του περιμένοντας το φανάρι.Ανάβει πράσινο,φεύγω και ο ταλαίπωρος κορνάρει σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο να ξεκινήσει
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αυτό που μου κάνει εμένα μεγαλύτερη εντύπωση είναι που ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει 'ξεφτίλα' και το να επιλέξει να πάει κάποιος από παρακάμψεις της Ε.Ο. στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια, ώστε να γλιτώσει τα 2 Ευρώ ή όσα είναι....
Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι πέρα για πέρα νόμιμο και τυπικό (με κόστος το χαμένο χρόνο των παρακάμψεων).
???Ναι, Πέτρο (και φυσικά και είναι νόμιμο, με το ανάλογο κόστος σε χρόνο, όπως αναφέρεις).
Για 'γυφτιά', 'μαγκιά', 'κουτοπονηριά', κλπ κατηγορούνται όσοι το κάνουν:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 21&start=0 -
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;
Οχι οτι θα το εκανα,αλλα εσενα τι ακριβως σε ενοχλεί;;
Είναι απίστευτη ξευτίλα να περνάς χωρίς να πληρώνεις εφ΄όσον έτσι καθορίζεται από το νόμο για τη χρήση αυτού του δρόμου.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να ζητάς μετά καλούς δρόμους.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να νομίζεις ότι όσοι πληρώνουν είναι μαλάκες.Θες και άλλα ;
Μηπως εισαι λιγο ακραιος .
Για το πρωτο εαν ετσι πιστευεις κανενα προβλημα
Το δευτερο δεν το καταλαβαινω
Το μονο που πιστευω ειναι νομοταγεις .
Εχω μια ερωτηση ομως .
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (100αδες χιλιαδες ειναι καλυτεροι)Υπάρχουν και οι άλλοι που σκοτώνουν. Και άλλοι που βιάζουν και σκοτώνουν κτλ.
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα σήμερα...στην άνοδο της Πειραιώς στο φανάρι που στρίβουμε αριστερά για Ιερά οδό πρείμένω πρώτος να ανάψει πράσινο.Με το που ανάβει και ξεκινάω...μπαμ...από δεξιά ηλίθιος μπάρμπας με rallye που έκανε τον έξυπνο και ήθελε να στρίψει από τη μεσαία λωρίδα αριστερά γράφοντας στα π@π@ρια του όλους εμάς που περιμέναμε στη σειρά μας.Και κάτι άλλο για πολλά γέλια...σε κάθετη της Γρηγορίου Λαμπράκη (Κορυδαλλός) το Σάββατο περιμένω να ανάψει πράσινο.Στα αριστερά μου και δίπλα από τη νησίδα υπάρχει ένα παρακαρισμένο περίπου 2 μέτρα από το φανάρι.Εγώ περιμένω δίπλα για να ξεκινήσω όμως ένας άλλος οδηγός δεν το έχει καταλάβει και μένει πίσω του περιμένοντας το φανάρι.Ανάβει πράσινο,φεύγω και ο ταλαίπωρος κορνάρει σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο να ξεκινήσει
Πρέπει να σε πείραξε πολύ , ε ; ( 4 δημοσιεύσεις είναι αυτές ).
-
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι στραβό να αναρωτιόμαστε αν κάποιοι άλλοι που κάνουν άλλα στραβά είναι καλύτεροι, ή χειρότεροι.
Το να περνάει κανείς από τα διόδια χωρίς να πληρώνει είναι κλοπή κατά του δημοσίου, δηλαδή κατά της δικής μου και της δικής σου τσέπης. Οι συγκρίσεις με άλλες παρανομίες για να βρούμε πια είναι πιο σημαντική δεν έχουν νόημα.
Δεν το καταλαβες !!! Δεν διαφωνω . Αλλωστε τους χαρακτηριζω νομοταγεις .
Πιστευω να σε καλυψα .Όλους όσους είδα ( τρεις μέχρι να περάσω τα διόδια ) , δεν τους ξαναπρόλαβα με τα 120 - 140 χαω που κινήθηκα στη ΕΟ , άρα θεωρώ ότι κινήθηκαν στην όχι και τόσο οικονομική ζώνη των 120 και πάνω χαω. Εάν έχουν λεφτά για κάψιμο ( βενζίνη ) ας κράταγαν και 2 έως 4 ( μέχρι Λαμία ) ευρώ για τα διόδια , αλλιώς υπάρχει και η επαρχιακή ΕΟ.
-
Αυτό που μου κάνει εμένα μεγαλύτερη εντύπωση είναι που ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει 'ξεφτίλα' και το να επιλέξει να πάει κάποιος από παρακάμψεις της Ε.Ο. στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια, ώστε να γλιτώσει τα 2 Ευρώ ή όσα είναι....Είναι νόμιμο και χάνει τον χρόνο του και τη βολή του γιατί δεν θέλει να πληρώσει. Γιατί κάποιος που θέλει να πάει μέχρι Μαλακάσα να πληρώνει ; Πάει από τον παράδρομο και καθαρίζει ( αλλά πιθανών σπάει το αμάξι του κτλ ). Δεν περνάει αέρα το ταμείο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ζώα όσοι περάσαν/περνούν τα διόδια της ΕΟ από το σημείο που περνούν τα προπληρωμένα ( αυτά με το μηχανηματάκι ). Ποιος έξυπνος έβγαλε από εκεί τις μπάρες ;
Είναι απίστευτη ξευτίλα να περνάς χωρίς να πληρώνεις εφ΄όσον έτσι καθορίζεται από το νόμο για τη χρήση αυτού του δρόμου.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να ζητάς μετά καλούς δρόμους.
Είναι απίστευτη ξευτίλα να νομίζεις ότι όσοι πληρώνουν είναι μαλάκες.Θες και άλλα ;
Μηπως εισαι λιγο ακραιος .
Για το πρωτο εαν ετσι πιστευεις κανενα προβλημα
Το δευτερο δεν το καταλαβαινω
Το μονο που πιστευω ειναι νομοταγεις .
Εχω μια ερωτηση ομως .
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (100αδες χιλιαδες ειναι καλυτεροι)Υπάρχουν και οι άλλοι που σκοτώνουν. Και άλλοι που βιάζουν και σκοτώνουν κτλ.
Για ολους αυτους την αποψη μου την ξερεις .
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θέλει και ρώτημα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θέλει και ρώτημα;
Για μερικους μαλλον θελει...
-
Αυτό που μου κάνει εμένα μεγαλύτερη εντύπωση είναι που ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει 'ξεφτίλα' και το να επιλέξει να πάει κάποιος από παρακάμψεις της Ε.Ο. στις οποίες δεν έχουν μπει διόδια, ώστε να γλιτώσει τα 2 Ευρώ ή όσα είναι....Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Ξανασκέψου το καλύτερα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Ξανασκέψου το καλύτερα.Σαφώς και είναι διαφορετική περίπτωση Φραγκίσκο. Γιατί το ανέφερα: Όπως εδώ υπάρχει απενοχοποιητικός αντίλογος για μια εμφανέστατη κουτοπονηριά [έστω και του στυλ 'εσένα τι ακριβώς σε ενοχλεί' - δε σχολιάζω], έτσι και στην περίπτωση που αναφέρω υπάρχει [ενοχοποιητικός αυτή τη φορά] αντίλογος που λέει ότι είναι κουτοπονηριά ακόμα και το να επιλέξει κάποιος να μην περάσει από τα διόδια της Ε.Ο. και να πάει από τον παράδρομο!! Καμία σχέση η μία περίπτωση με την άλλη, κι όμως ορισμένοι κοντεύουν να τις ταυτίσουν ως προς το ποιόν αυτού που τις διαπράττει. Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Διότι αν γίνει 'γυφτιά' και 'κουτοπονηριά' και το εντελώς νόμιμο κι αναμενόμενο, σε λίγο θα βρίζουμε κι αυτούς που για να μην κολλήσουν στην κίνηση περιμένοντας στα φανάρια μιας διασταύρωσης [μαζί μας] επιλέγουν να στρίψουν νωρίτερα και να δοκιμάσουν την τύχη τους στα στενάκια, μπας και κερδίσουν λίγο χρόνο...
-
Μετα απο ενα ταξιδι το ΣΚ δεν ξερω τι να πρωτοπω...και δεν ειχε και πολυ κινηση...Πολλοι ζουμε και ζουν απο καθαρη τυχη.Για αλλους ειναι θεμα χρονου.Παντως δεν ειδα και πολλους να τηρουν τα ορια φοβουμενοι το χαρατσι.
-
Ζώα... όλοι αυτοί οι εγκέφαλοι που έκλειναν τη διασταύρωση σήμερα το πρωι-μεσημέρι στη γέφυρα Βαρυμπόμπης... απλά ανεκδιήγητοι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]