καλησπερα
αντιπετωπιζω και γω απωλεια παραφλου απο τοτε που πηρα το αμαξι μεταχειρισμενο.στην αρχη αρχησα να κοιταω για διαροη σε σωληνες και τα λοιπα δεν βρηκα κατι ομως.μεσα στο αμαξι στο καλοριφερ παλι δεν υπαρχει τιποτα.περασε λοιπον απο το νου μου η φλατζα.
οποτε μετα απο καποιο διαστημα ξεκινησα καποιες μετατροπες στο αυτοκινητο και οπως ειναι φυσιολογικο αλλαχτηκε και η φλατζα κεφαλης.επισης πλανιστικε το καπακι οποτε θεμα να ειναι σκεβρομενο το καπακι ή να χανω απο τη φλατζα δεν υπαρχει.μονο το μπλοκ εχει μεινει απλανιστο διοτι δεν εβγαλα ολο το μοτερ εξω.
εχω αλλαξει και παγουρι νερου με καινουρια ταπα απο πανω.οταν γεμιστε ξανα απο το μηχανικο που εκανα την βελτιωση τσεκαραμε πριν το γεμισουμε με παραφλου εαν χανει απο πουθενα οποτε γεμισαμε το κυκλωμα με αερα και δεν εχανε πουθενα συνδεσαμε και οργανακι βακιουμ για να δουμε και με το ματι εαν χανει καπου που δεν ακουμε με το αυτι.
το προβλημα συνεχιζεται ακομα και σημερα μετα απο σχεδον 2+ χρονια χανω παραφλου και δεν ξερω γιατι εφοσον δεν υπαρχουν διαροες πουθενα.το αμαξι δεν εχει ανεβασει ποτε θερμοκρασια και μοτε δεν εχει ρεταρει σε πρωινο ξεκινιμα σε περιπτωση που εχουν περασει νερα στον κυλινδρο,επισης η παλια φλατζα που βγαλαμε δεν ηταν καμενη.
επισης κανενα μπουζι δεν ειχε σκουρια ποτε σε περιπτωση που ειχε περασει νερο μεσα θα φενοταν και απο εκει εκτος απο το ρεταρισμα που θα εκανε.
εχετε καμια ιδεα του τι μπορει να ειναι ?? και τι αλλο να κοιταξω ??
το αμαξι ειναι punto HGT (βρηκα και ενα θεμα στο φορουμ εδω που καποιος λεει για hgt που χανει νερα και του ειπαν λεει στην επισημε αντιπροσωπεια οτι χανει και καλα απο το σημειο που βιδωνει το φιλτρο λαδιου διοτι εκει τα hgt εχουν ενα συστημα ψυξεις του λαδια σαν παθητικη ψυξη βασικα οχι κατι σαν ψυγειο λαδιου) απλα το αναφερω
το μονο που δεν εχω κανει εινα να καθαρισω το ψυγειο.που πρεπει να παω για να το κανω αυτο σωστα με καποιο ιδικο υγρο φανταζομαι γινετε ωστε να φυγουν οι βρωμιες απο μεσα ??