-
είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός VW passat 1.8T του 2004
με κόστος 18.000 -
με κόστος 18.000 -
με κόστος 18.000 -
Μπορείς να βρεις ακόμη σε αντιπροσωπείες της ford το προηγούμενο Mondeo (MkIII) με τιμή 19.200
-
Μάζντα 6? Πολύ καλή και οικονομίκη επιλογή και σχεδόν σίγουρα αξιόπιστο! Και το φόκους το 1.6 είναι καλή επιλογή με πολύ καλούς χώρους και χωρίς τις υπερβολικές διαστάσεις των μεσαίων, αλλά χωρίς πολύ καλές επιδόσεις σχετικά με άλλες λύσεις...
Σε μεταχειρισμένα άν μπορείς να άνεβεις στα 2.0 μπορείς να βρεις φτηνά λέγκασυ τα οποία απαξιώνονται ταχύτατα και είναι εξαιρετικά και τετρακίνητα!
-
Jetta TSI με μείον (μάλλον) την μεταπώληση.
Seat Leon 1.8TFSI.
Mazda 3 sedan 1.6. -
Μεταχερισμένο VW εκτός εγγύησης και τόσο ακριβό, όχι καλύτερα.
Αφού με τα ίδια χρήματα πάνω-κάτω παίρνεις καινούρια αυτά που αναφέρονται από τα παιδιά παραπάνω.Γράφεις:
με ενδιαφέρουν
0.Όχι πάνω από 1.800cc Mazda 6, Avensis
1.Οχι πιο πάλιο από το 2004 2007 ακόμα καλύτερα
2.Ποιότητα κύλισης ΟΚ το passat, αλλά δεν είναι και μοναδικό
3.Άνεση στο ταξίδι ΟΚ
4.Ποιότητα κατασκευής ΟΚ
5.Επιδόσεις ΟΚ
5β. χώροι ΟΚ
5γ. μεταπώληση Δεύτερο χέρι και μεταπώληση; Χμμμ. Δύσκολα θα το πλησιάσει κάποιος σε σχέση με άλλα μτχ
6.Κόστος συντήρησης Αρκετά ως πολύ υψηλό της VW
7.Κατανάλωση Τσιμπημένη ως αρκετά αυξημένη με τον 1,8Τ. Ειδικά αν κινείσαι στην πόλη θα επισκέπτεσαι τακτικά το βενζινάδικο -
έτσι όπως τα λέτε το σκέφτομαι κι εγώ .....
έχω τις ίδιες ανησυχίες ...αυτό με το προηγούμενο modeo δεν το ήξερα
-
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
VW PASSAT 1. 4 TSI 122HPNIKOS
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μεταχερισμένο VW εκτός εγγύησης και τόσο ακριβό, όχι καλύτερα.
Αφού με τα ίδια χρήματα πάνω-κάτω παίρνεις καινούρια αυτά που αναφέρονται από τα παιδιά παραπάνω.Γράφεις:
με ενδιαφέρουν
0.Όχι πάνω από 1.800cc Mazda 6, Avensis Mondeo
1.Οχι πιο πάλιο από το 2004 σε καμία περίπτωση 2004 2007 αποκλιστικά
2.Ποιότητα κύλισης Μέτρια , αλλά δεν είναι και μοναδικό
3.Άνεση στο ταξίδι ΟΚ
4.Ποιότητα κατασκευής Μέτρια ειδικά σε σύγκριση με τα 2007 Μοντέλα
5.Επιδόσεις
5β. χώροι ΟΚ
5γ. μεταπώληση Χάλια ; Χμμμ. Δύσκολα θα το πλησιάσει κάποιος σε σχέση με άλλα μτχ του 2007
6.Κόστος συντήρησης Αρκετά ως πολύ υψηλό της VW
7.Κατανάλωση Τσιμπημένη ως αρκετά αυξημένη με τον 1,8Τ. Ειδικά αν κινείσαι στην πόλη θα επισκέπτεσαι τακτικά το βενζινάδικοΕκανα κανα δύο αλλαγες γιατι μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες .
-
Αν μπορείς να πας στα 22-23Κ με διαφορά ΜΒ C 180 W203 και ας είναι 1-2 χρόνια παλιότερη (2002-2003).
Πολύ καλή σε όλα εκτός από τους χώρους που ίσως είναι κάπως μικρούλα και το κόστος συντήρησης, το οποίο μετριάζεται αν το πας σε καλά ανεξάρτητα συνεργεία ενώ η 203 είναι αρκετά αξιόπιστη...
Αν το σκέφτεσαι, αξίζει, ΙΜΗΟ, να βρεις μια ελληνική.
Και από μεταπώληση δεν το συζητώ καν! -
Πολλα ειναι τα 18k για το συγκεκριμενο
-
D-Jet,
ναι ναι και η C180/200 είναι κι αυτές είναι στο ψάξιμο ... αλλά με φοβίζουν τα πολλά χλμ που θα έχουν γράψει τα αμαξια του 02/03
Nikos67
το νέο passat δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα
Asimov
μπορεί να είναι και αρκετά .... γιατί .... 18Κ το πέρνεις ....
αλλάξεις, λάστιχα, αμορτισερ, service κτλ ... πας στα 19K+ -
Αφού σου αρέσει το παλιό Passat, να πάρεις καινούριο....Superb! Skoda that is! Εχει το ίδιο μοτερ, έχει καλύτερο εξοπλισμό, είναι ίδιο σχεδόν με το Passat, αλλά λίγο πιο μακρύ , οπότε και με καλύτερους χώρους, έχει φθηνότερη γενικά συντήρηση και το μόνο μειονέκτημα είναι πως είναι λίγο παλιότερο σκαρί σε σχέση με τα σημερινά (όχι πως είναι και για πέταμα...) και πως το σήμα της Skoda δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην αγορά. Πάντως όσοι το είχαν λένε τα καλύτερα! Η τιμή του είναι λίγο πάνω από τα 21Κ αν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
D-Jet,
ναι ναι και η C180/200 είναι κι αυτές είναι στο ψάξιμο ... αλλά με φοβίζουν τα πολλά χλμ που θα έχουν γράψει τα αμαξια του 02/03Πιστεύω ότι μπορείς με αυτά τα χρήματα να βρεις μια με 50-60Κ χιλιόμετρα, με λίγο ψάξιμο βέβαια.
Αν είναι σωστά συντηρημένη δεν έχει ανάγκη. Πιο πολύ πήγαινε να δεις μια από κοντά για να εξακριβώσεις αν σου κάνει από χώρους γιατί είναι μικρούλα σε σχέση με τα πασατ/μοντέο. -
δεν έχω πρόβλημα με τους χώρους ακόμα και της C, μα πιστεύω ότι το passat, ειδικά το superb, modeo λόγο μεγαλύτερου μεταξονίου θα είναι πιο σταθερά από τις C class.
HighFidelity, κι αυτό ήταν στη λίστα .... αλλά μάλλον παρα είναι μεγάλο για μένα !!!! δεν θα χωράει στο παρκινγκ
αν έβγαζαν το octavia5 με TSI μοτερ .......
το εν λόγο passat που μου γυάλισε σε μια μάντα κόντα στο σπίτι μου, μάλλον ανθρακες ο θύσαυρός ....
θα πάω άυριο δευτέρα να το δω από κοντα ... βεβαια αλλά .....
- είναι του 2004 και έχει πάνω λάστιχα απο το 2004 .... αρα σίγουρη αλλάγη ελαστικών, μα με μάλλον λίγα χλμ το όχημα
- έχει αρκετές γρατζουνιές γύρω γύρω ... αρα θέλει και τα βαψιματάκια του ....
θα βγώ στη γύρα μάντρες κτλ μου φένεται για ......
passat 1.8T >2004
C180,200 >2003
μοντέο >2004και στο τέλος θα πάρω κανα καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.......
-
Θα σου πρότεινα να μην επιλέξεις ΒΜW η ΜΕRC σε αυτό το ποσό γιατί οι φόβοι σου θα επιβεβαιωθούν.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Θα σου πρότεινα να μην επιλέξεις ΒΜW η ΜΕRC σε αυτό το ποσό γιατί οι φόβοι σου θα επιβεβαιωθούν.μπορείς να αναπτύξεις λίγο τον συλλογισμό σου, αν και νομίζω
ότι τον καταλαβαίνω ....δεν αρκεί να παρεις το καλό όχημα ... μα πρέπει να έχεις και τα λ7
να το συντηρεις, ειδικά αν είναι παλιό, που μερικές φορές δεν θα μπορεί
να συγκρίθει με αμάξια χαμηλότερου κόστους αλλά καινούρια, ειδικα σε τεχνολογίες και χρηστικότητα......
VW passat 1.8T {18.000