-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Προς λοιπους, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να διωχνετε ατομα απο το forum. Δεν ειναι ολοι μαθημενοι σε λογικες forums και παρεξηγουνται ευκολα. Αλλωστε ο submariner απο την ορθογραφια του και μονο φαινεται οτι δεν ειναι ενα 12χρονο troll...τζάμπα χάνεις τον καιρό σου..
Κατι τετοια κανανε καποιοι και σε newsgroups και απεμειναν 3 και ο κουκος...
εδώ πόσοι νομίζεις θα μέινουνε?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Από νοημοσύνη subzero όπως φάνηκε κι από την αρχή...Εύχομαι να αγγίξεις το μηδέν τουλάχιστον, κάποια στιγμή...
Θα είναι μία βελτίωση.
submariner στο είπα ναι η όχι οτι θα αρχίσουν τα ειρωνικά σχόλια στο τέλος?
μέχρι και τρελό θα σε βγάλουνε περίμενε..
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρε παιδιά γιατι αντι να τα βάλετε με το autotriti (που κανονικά ουτε αυτο δεν θα επρεπε να κάνατε...) τα βαζετε με τον άνθρωπο?
αλίμονο αν πρεπει να εχει ο καθένας μας κι απο ενα πτυχιο μηχανολογίας για να ποσταρει κατι...(που και να ήταν για θέμα υγείας...για κρεμαλα θα τον πηγαινατε)
φίλε μου εδωμέσα οι περισσότεροι πτύχιο έχουνε..
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
Από νοημοσύνη subzero όπως φάνηκε κι από την αρχή...
Εύχομαι να αγγίξεις το μηδέν τουλάχιστον, κάποια στιγμή...
Θα είναι μία βελτίωση.
κάτι που έκανες κι εσύ λίγες σελίδες πρίν...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=60
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα όσα έγραψες. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις διάβασα και το νήμα που είχε ανοίξει ο χρήστης 'Oceanborn' που αναφέρθηκε παραπάνω και που δέχτηκε ανάλογες επιθέσεις επειδή 'τόλμησε ' να γράψει εντυπώσεις από το περιοδικό AUTO ΤΥΠΟΣ.... Κατάλαβα πολύ καλά με τι επίπεδο ορισμένων μελών και διαχειριστών έχω να κάνω πλέον... 'Ολως τυχαίως' οι ίδιοι πρωταγωνιστές εμπλέκονται...Σ'ευχαριστώ και πάλι.
άργησες αλλά μπήκες στο νόημα..
-
Λοιπον για να ξεφευγουμε απο το τελμα, ποιος μπορει να αιτιολογήσει γιατι στο Audi λεει 95αρα βενζίνη και στο Leon 98αρα? Έχει υψηλότερη συμπίεση το Leon?! Marketing ειναι και αυτό? Δεν θα με χάλαγε να γλύτωνα 20c το λίτρο με τις ευλογίες του κατασκευαστή!!!
Η τιμή με την έκπτωση είναι πολύ καλή και ο εξοπλισμός φαίνεται οκ! Το A3 παει στα 25600 με τασια, ημιαυτόματο και χωρις υπολογιστή ταξιδιου....Αν παιζει και καμια επέκταση εγγύησης θα ναι ακομα πιο ωραια...
Αλήθεια εμαθε κανεις αν στο Astra 1.6T ισχύει η 6ετής ΚΑΙ για το turbo?
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
βεβαίως βλέπεις υπήρξε άψογη συμπεριφορά από μέρους του...
καμία ειρωνεία κανένας χαρακτηρισμός...δικηγόρε του... έτσι;Αν διαβάσεις φίλε μου ακριβώς και εγώ αυτό είπα στην αρχή. Σιγά τα ωά αλλά που να καταλάβουν κάποιοι, μπορούν να καταλάβουν οι 'παντός επιστητού ειδήμονες'?
Εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις άλλα μέλη ως 'ηλιθίους με περικεφαλαία'? Ε Αρη Βελουχιώτη? Ποιος?
Μα τι λες τώρα φίλε? Θα έπρεπε να κατακρίνω και εγώ το auto triti που τόλμησε να χρησιμοποιήσει τον επίσημο από τη SEAT όρο TSI και οχι τον TFSI και να κάνω λογοκριμένο copy paste..... Και φυσικά πρέπει να πάω και φυλακή γιατί δεν έχω πτυχίο μηχανολογίας, Απαράδεκτος είμαι!!!
H SEAT HELLAS έδωσε τον τίτλο αυτό? Για δες λίγο Σαρδανάπαλε εδώ... http://www.seat.es/es/generator/su/es/C ... /main.html
Οταν με το καλό γίνεις διευθυντής marketing της SEAT έλα να τα ξαναπούμε φίλε.. Και όταν η SEAT αποφασίσει πως θα ονομάσει το παιδί το δικό σου επίσης έλα να τα ξαναπούμε ΜΕΓΑΛΕ ΟΥΣΙΩΔΗ ΤΥΠΕ!!
-
ρε μερικοί έχετε καταντήσει σαν κάτι πυρηνικοί επιστήμονες που συζυτόυν μεταξύ τους για την θεωρία δημιουργίας του σύμπαντος!
και αν εμφανιστεί κάποιος με καμιά γνώμη διαφορετική αλίμονο του..
όπως όταν έβγαιναν κάποιοι τον μεσαίωνα και λέγανε πως η γή είναι στρόγγυλη και τον καίγανε στην πυρά..
στο τέλος περιμένω να ακούσω οτι εγω,ο oceanborn και ο submariner είμαστε συννενοημένοι..
-
elteo έχεις δίκιο αλλά αν διάβαζες αυτά που προς στον submariner αναφέρθηκαν τα ίδια θα σχολίαζες..ειρωνία εισέπραξε,ειρωνία θα δώσει..
και σταματάω εδώ γιατί δικηγόρος δεν είμαι κανενός.
τελικά έπρενα να γραφτούν τόσα πολλά για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι το F είναι τελικά θέμα μάρκετινγκ και τίποτα παραπάνω..
μπράβο μας ρε!
-
Διαβασα και τις 9 σελιδες του τοπικ και εχω να πω 1 πραγμα..
Δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθουν μερικοι οτι αν πουν τον κινητηρα TSi ενω ειναι τεχνολογιας TFSi εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα! Γιατι ειναι σαν να βγαζει η BMW πχ την 335i με κινητηρα 1,6..
H κυρα μαριγουλα, η γιαγια μου και ο κυρ Αριστος μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται αλλα οταν ειδα την διαφημιση να λεει 'Λεον 1.8 ΤSi' ημουν ετσι-->
και αναρωτιομουν γιατι 'μπερδεψαν' τα ονοματα.
Οταν το κοινο εδω και 2 χρονια γνωριζει οτι TSi= κομπρεσορας και τουρμπινα οταν βγαινει καποιος αλλος κ λεει 1.8 ΤSi ας μας πουν ποια θα ειναι η πρωτη σκεψη αυτου που μπορει να μην εχει πτυχιο μηχανολογιας αλλα ξεχωριζει την βουρτσα απο την οδοντοκρεμα.. Και ΝΑΙ ειναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ οταν δεν ξεκαθαριζει οτι ο TSi της ΣΕΑΤ ειναι αλλος απο τον TSi της VW.
Και πιστευω οτι εξ'αρχης αυτο προσπαθησαν να ξεκαθαρισουν μερικοι εδω μεσα που ηξεραν πεντε πραγματακια παραπανω απο τον 'μεσο' αγοραστη.. -
Αυτος ειναι και ο λογος για τα τοσα λιγα μηνηματα που εχω, (Δειτε τι θα γινει μετα απο αυτο το post). Μολις πεις κατι που να εχει μεσα (T)(F)SI ή GOLF η VAG, 'καιγεται' το ΘΕΜΑ αποκλειεται καποιος που ενδιαφερεται να διαβασει κατι που να τον ενδιαφερει...
Κριμα.....
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Αυτος ειναι και ο λογος για τα τοσα λιγα μηνηματα που εχω, (Δειτε τι θα γινει μετα απο αυτο το post). Μολις πεις κατι που να εχει μεσα (T)(F)SI ή GOLF η VAG, 'καιγεται' το ΘΕΜΑ αποκλειεται καποιος που ενδιαφερεται να διαβασει κατι που να τον ενδιαφερει...Κριμα.....
Βασικα ειναι ακυρο το ποστ σου..
-
Εγω κατάλαβα ότι απλά είναι αλλη μία έκδοση με αρκετό γκάζι και με ότι μαρκετιγκ γουστάρουν...
Δικό τους είναι ας το βγάλουν όπως θέλουν
Ελπίζω να το μετρήσουν στην πίστα με τα λάστιχα κανονικά και όχι ανάποδα....
Εχουν γνώση οι φύλακες....
Υ.Γ. Αν δε πουλήσουν και τώρα με τα 19000, δε θα πουλήσουν ποτέ....
Το μαρκετιγκ της seat το βλέπω με πρόβλημα... Εχουν ξοδέψει πολλά λεφ΄τά και ο κόσμος δεν πείθετε... Τι αλλο να κάνουν? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το μαρκετιγκ της seat το βλέπω με πρόβλημα... Εχουν ξοδέψει πολλά λεφ΄τά και ο κόσμος δεν πείθετε... Τι αλλο να κάνουν?To μάρκετινγκ της SEAT μια χαρά είναι...
Το LEON δεν αρέσει στον κόσμο, απλά πράγματα...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το μαρκετιγκ της seat το βλέπω με πρόβλημα... Εχουν ξοδέψει πολλά λεφ΄τά και ο κόσμος δεν πείθετε... Τι αλλο να κάνουν?To μάρκετινγκ της SEAT μια χαρά είναι...
Από που είναι μια χαρά..... Ξοδεύει και δε πουλάει.? Ας μη ξοδέψει τότε... χαμένα πάνε τα λεφτα
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Αυτος ειναι και ο λογος για τα τοσα λιγα μηνηματα που εχω, (Δειτε τι θα γινει μετα απο αυτο το post). Μολις πεις κατι που να εχει μεσα (T)(F)SI ή GOLF η VAG, 'καιγεται' το ΘΕΜΑ αποκλειεται καποιος που ενδιαφερεται να διαβασει κατι που να τον ενδιαφερει...
Κριμα.....
Βασικα ειναι ακυρο το ποστ σου..
ok, κανενα προβλημα, ετσι και αλλιως δεν μπαινω καν στην διαδικασια να το αναλυσω.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Από που είναι μια χαρά..... Ξοδεύει και δε πουλάει.? Ας μη ξοδέψει τότε... χαμένα πάνε τα λεφτα
δεν ακριβώς έτσι.
χωρίς την υποστήριξη των μέσων, το Leon θα είχε χαθεί στα άδυτα των πωλήσεων.
τουλχ τώρα κρατιέται σ' ένα 'αξιοπρεπές' επίπεδο.
στο κάτω-κάτω η Seat τί να διαφημίσει? το Altea/XL, το Toledo, ή το γερασμένο ibiza?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
δεν ακριβώς έτσι.
στο κάτω-κάτω η Seat τί να διαφημίσει? το Altea/XL, το Toledo, ή το γερασμένο ibiza?
να δώσει 8 χρόνια εγγυηση
-
δινουν 5, με 500ε νομιζω :hmmm:
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν ακριβώς έτσι.
να δώσει 8 χρόνια εγγυηση
και μόλις λήξει η εγγύηση θα έχει λήξει και η μεταπώλησή του
Leon 1,8 TSI 160 PS