-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το αυτοκίνητο με 21400 μου φαίνεται λίγο πιο ακριβό από ό,τι θα έπρεπε για να αποκτήσει πωλήσεις στην Ελλάδα. Από βελτίωση φαντάζομαι θα έχει μπόλικα πράγματα, ε;
Να επαναλάβω μία ακόμη φορά πως το αυτοκίνητο δεν έχει
-
να συμπληρωσω οτι κατα περιπτωση η τιμη τοις μετρητοις μπορει να ειναι χαμηλοτερη αναλογα με τον αντιπροσωπο.Εγω π.χ μπορω να παω αυριο και να το παρω 18000 με εξτρα δωρακια.Αλλα γενικοτερα ειναι τετοια η τιμολογιακη πολιτικη της Seat,που οπου και να πας κατι θα σου κοψουν
Αξιζει παντως μια επισκεψη και γιατι οχι ενα test drive με τον κινητηρα που αναδεικνυει τον χαρακτηρα και την ποιοτητα του μοντελου
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
να συμπληρωσω οτι κατα περιπτωση η τιμη τοις μετρητοις μπορει να ειναι χαμηλοτερη αναλογα με τον αντιπροσωπο.Εγω π.χ μπορω να παω αυριο και να το παρω 18000 με εξτρα δωρακια.Αλλα γενικοτερα ειναι τετοια η τιμολογιακη πολιτικη της Seat,που οπου και να πας κατι θα σου κοψουνΑξιζει παντως μια επισκεψη και γιατι οχι ενα test drive με τον κινητηρα που αναδεικνυει τον χαρακτηρα και την ποιοτητα του μοντελου
Oδυσσέα ξέρεις αν το έχουν φέρει στην Θεσσαλονίκη πουθενά;
-
εννοεις για test drive?
για σαλονικα οτι και να σου πω ψεμα θα ναι
αλλα στην πολη μου ο γνωστος μου στη Seat μου πε απο βδομαδα.οποτε λογικα και σαλονικα μια απ'τα ιδια
-
εννοεις για test drive?για σαλονικα οτι και να σου πω ψεμα θα ναι
αλλα στην πολη μου ο γνωστος μου στη Seat μου πε απο βδομαδα.οποτε λογικα και σαλονικα μια απ'τα ιδια
Μάλιστα. Η πολιτική της σέατ για τεστ ντράιβ τι λέει; Θα μπορέσω να το πάρω για κανένα δίωρο ή μισάωρο με τον πωλητή;
-
σαν τη διαφημιση του lacetti ε?
-
Παιδια δεν απαγορευει κανενας στη SEAT, να ονομασει τον 1,8 ,TSI...
Αυτο εχει γινει με τον 1,4 (122),ο οποιος ονομαζεται TSI, χωρις να εχει κομπρεσσορα.Καθαρα για λογους marketing...
Υποθετικα μιλαω,μπορει να μην ειναι λαθος το TSI sto site της SEAT!! -
δε θα πρεπε να ρωτας.Απο που θες να ζησουν οι αντιπροσωπειες και η seat force?Κλεφτες να γινουν?Η να πουλησουν toledo?Καλή φάση! Γιατί από όσο κατάλαβα, ο κινητήρας δεν είναι καθόλου άσχημος, αν έχω διαβάσει σωστά πράγματα (όχι από το Auto Pempti), δεν είναι απλώς μια υποκυβισμένη έκδοση του 2λιτρου...
για την τιμουλα-* μασαλα*! που λενε και οι γειτονες.Ξεκινας απο τα 21.500 και μετα ορεξη να χεις να βαζεις πανω πραματα.τι να πουν και οι αλλοι με το διαστημικο δλδ
Δεν το συγκρίνω με το διαστημικό όμως, αλλά με πιο κοντινά σε συγγένεια μοντέλα...Πάντως, αν όντως η αρχική του είναι 19,5 όπως λέει ο φίλος παραπάνω, μάλλον είναι σε καλύτερη μοίρα! Και αν υπάρξει και σπρώξιμο σε περίπτωση μουδιασμένου ξεκινήματος...
Ο γνωστός σου από την πόλη σου να το φέρει, να το δούμε και εμείς λίγο στην Τούμπα...έχουμε βαρεθεί με το Cupra πλέον...
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Το θέμα μας δεν έιναι το Auto Triti αλλά σε τί δεν υπάρχει σωστή πληροφόρηση? Στο λαθάκι με το F? Oi 4Τροχοί μήπως τους πρόλαβαν και έγραψαν έστω και με χωρίς το F κάτι γρηγορότερα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?Από την ημέρα που γράφτηκες, για το οτοτρίτι ακούμε. Δε γουστάρεις 4Τ; Γράφε στο φόρουμ του οτοτρίτι φίλε.
Στην τελική και SUFRATSU να τον ονόμαζε η VW τον κινητήρα τι σημασία θα είχε? Και για πείτε μου τι διαφορά έχει ο TSI με τον TFSI για να το μάθω και εγώ που δε γνωρίζω?
Διάβασε οτοτρίτι να μορφωθείς άνθρωπέ μου!
Αυτό είπαν και οι προλαλήσαντες: Ότι δεν είναι σωστό κάποια site που έχουν τη φήμη των έγκυρων να παραπληροφορούν τον κόσμο έστω και για μια τόσο μικρή λεπτομέρεια. Ναι μεν στο site της seat αναφέρεται ως tsi αλλά τι διάολο δεν μπορούσαν αυτοί που υποτίθεται ότι ξέρουν περί ποίου κινητήρα πρόκειται να το διορθώσουν???
Αν μου επιτρέπεις, σχετικά με το κομμάτι που έχω τονίσει με bold: τη φήμη των έγκυρων σε άκυρους την δίνουν αναγνώστες που καταπίνουν αμάσητα. Σαν τον submariner πιο πάνω ας πούμε.
-
Στο 'technik ΠουΣουΚου' διάβασα ότι ο 1.8 TFSI είναι μικρότερη έκδοση του 2.0 TFSI.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο 'technik ΠουΣουΚου' διάβασα ότι ο 1.8 TFSI είναι μικρότερη έκδοση του 2.0 TFSI.O TSI είναι κινητήρας με τουρμπίνα καυσαερίων και μηχανικό υπερσυμπιεστή, ενώ ο TFSI είναι υποκυβισμένος 2λιτρος TFSI με απλή τουρμπίνα καυσαερίων.
διαβάζουμε το θέμα κάπτεν;
-
Aς το βάλω και εδώ...
http://files-upload.com/283751/1.8tfsi.pdf.html -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aς το βάλω και εδώ...Τι ακριβως θες να πεις?
Online dating?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Aς το βάλω και εδώ...
Τι ακριβως θες να πεις?
Σε αγνοώ μικρέ...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aς το βάλω και εδώ...
http://files-upload.com/283751/1.8tfsi.pdf.htmlΔε μου βγαζει τιποτα το link...
-
προς τα κάτω έχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, και σου βγάζει μετά το λινκ για το αρχείο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το θέμα μας δεν έιναι το Auto Triti αλλά σε τί δεν υπάρχει σωστή πληροφόρηση? Στο λαθάκι με το F? Oi 4Τροχοί μήπως τους πρόλαβαν και έγραψαν έστω και με χωρίς το F κάτι γρηγορότερα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
Από την ημέρα που γράφτηκες, για το οτοτρίτι ακούμε. Δε γουστάρεις 4Τ; Γράφε στο φόρουμ του οτοτρίτι φίλε.
Στην τελική και SUFRATSU να τον ονόμαζε η VW τον κινητήρα τι σημασία θα είχε? Και για πείτε μου τι διαφορά έχει ο TSI με τον TFSI για να το μάθω και εγώ που δε γνωρίζω?
Διάβασε οτοτρίτι να μορφωθείς άνθρωπέ μου!
Αυτό είπαν και οι προλαλήσαντες: Ότι δεν είναι σωστό κάποια site που έχουν τη φήμη των έγκυρων να παραπληροφορούν τον κόσμο έστω και για μια τόσο μικρή λεπτομέρεια. Ναι μεν στο site της seat αναφέρεται ως tsi αλλά τι διάολο δεν μπορούσαν αυτοί που υποτίθεται ότι ξέρουν περί ποίου κινητήρα πρόκειται να το διορθώσουν???
Αν μου επιτρέπεις, σχετικά με το κομμάτι που έχω τονίσει με bold: τη φήμη των έγκυρων σε άκυρους την δίνουν αναγνώστες που καταπίνουν αμάσητα. Σαν τον submariner πιο πάνω ας πούμε.
Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις φίλε. Απαγορεύεται να παραθέτουμε εδώ θέματα που πρώτοι παρουσιάζουν άλλοι? Να μη γράφουμε την πηγή των πληροφοριών? Το θεωρείς σωστό αυτό? Μόνο εγώ έχω παρουσιάσει θέμα που έχει εμφανιστεί αλλού? Και ποιος σου είπε οτι από την πρωτη μέρα που γράφτηκα γράφω συνέχεια για το AUTO TRITI? Φταιω εγώ που το AUTO TRITI παρουσιάζει θέματα που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή γρηγορότερα από το site των 4Τροχών? Δηλαδή να μην παρουσιάζουμε θέματα που ενδιαφέρουν επειδή προέρχονται από ανταγωνιστικά περιοδικά? Νομίζεις οτι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστες διαβάζουν μόνο τους 4τροχούς και τίποτα αλλο?
**ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΩΡΑ.
Κατακρίθηκα και εγώ και το AUTO TRITI ως αναξιόπιστο επειδή το site έκανε αναφορά σε κινητήρα TSI και οχι σε TFSI. Ε λοιπόν σας πληροφορώ οτι το AUTO TRITI δεν έκανε κανένα λάθος και οτι η SEAT ονομάζει αυτό τον κινητήρα ως TSI και οχι TFSI και είναι δικαίωμα της να τον ονομάζει όπως θέλει. Δείτε το επίσημο διεθνές site της SEAT και επίσης δεν ξέρω εάν ήδη είδατε και την διαφήμιση του αυτοκινήτου που από χθες παίζει στην TV και στην οποία αναφέρεται ως TSI. Ας μη προτρέχουμε λοιπόν και φυσικά αποδεικνύεται οτι το AYTO TRITI δεν έκανε κανένα λάθος ούτε παραπληροφόρησε αλλά ονόμασε πολύ σωστά την επίσημη από την ίδια τη SEAT ονομασία του μοντέλου. Είμαι πολύ περίεργος να δώ πως θα ονομάσουν και οι 4 Τροχοί τώρα το μοντέλο ως TFSI η ως TSI που είναι και η ονομασία που η επίσημη SEAT χρησιμοποιεί? Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο για όσους προέτρεξαν να μιλήσουν για μη σοβαρότητα.**
Να πω εδώ οτι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το AUTO TRITI και απλώς είμαι ένας φίλος της αυτοκίνησης που διαβάζει όλα τα site και τα περιοδικά του χώρου.Και φυσικά αλλάζω αμέσως ξανά την επικεφαλίδα του νήματος στη σωστή και επίσημη που είναι TSI και οχι ΤFSI.
ΥΓ. Αυτό που μου προσάπτεις φίλε οτι δηλαδή 'Αν μου επιτρέπεις, σχετικά με το κομμάτι που έχω τονίσει με bold: τη φήμη των έγκυρων σε άκυρους την δίνουν αναγνώστες που καταπίνουν αμάσητα. Σαν τον submariner πιο πάνω ας πούμε.' σου το επιστρέφω πάραυτα και φυσικά όπως αποδεινύεται να είσαι προσεκτικότερος άλλη φορά στους χαρακτηρισμούς σου προς τους άλλους για να μη δίνεις το δικαίωμα στους αναγνώστες να αμφισβητούν την σοβαρότητα και των 4Τροχών...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο 'technik ΠουΣουΚου' διάβασα ότι ο 1.8 TFSI είναι μικρότερη έκδοση του 2.0 TFSI.Στο Evo που κάνουν μια ψευτοτεχνική παρουσίαση, λέει ότι δεν είναι απλώς downsized έκδοση του 2λιτρου...έχει κάποια στοιχεία, αλλά βαριέμαι να κάτσω να τα γράψω, για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές σημαντικές και όχι απλώς διαδρομή εμβόλων. Ούτως ή άλλως, δεν προβλέπεται να το αγοράσω...
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις φίλε. Απαγορεύεται να παραθέτουμε εδώ θέματα που πρώτοι παρουσιάζουν άλλοι? Να μη γράφουμε την πηγή των πληροφοριών? Το θεωρείς σωστό αυτό? Μόνο εγώ έχω παρουσιάσει θέμα που έχει εμφανιστεί αλλού?Ως εδώ, καλά έκανες. Οι πηγές πρέπει να αναφέρονται.
Και ποιος σου είπε οτι από την πρωτη μέρα που γράφτηκα γράφω συνέχεια για το AUTO TRITI?
Ποιος να μου το πει; Ματάκια έχουμε, διαβάζουμε.
Φταιω εγώ που το AUTO TRITI παρουσιάζει θέματα που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή γρηγορότερα από το site των 4Τροχών? Δηλαδή να μην παρουσιάζουμε θέματα που ενδιαφέρουν επειδή προέρχονται από ανταγωνιστικά περιοδικά?
Ας τα βάζει γρηγορότερα. Το να μπεις το φόρουμ των 4Τ και να γράψεις (με δικά μου λόγια):
'Ιδού τι έγραψε το οτοτρίτι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4Τ ΡΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΓΟΙ ΡΕ!'
δεν γίνεται δεκτό. Μη με ρωτήσεις γιατί. Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά πως εδώ ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία. Σε άλλο φόρουμ θα σε αντιμετώπιζαν πολύ χειρότερα πάντως.
Κατακρίθηκα και εγώ και το AUTO TRITI ως αναξιόπιστο
Εσύ κατακρίθηκες απλώς ως αναγνώστης που καταπίνει αμάσητα, από μένα τουλάχιστον. Και δεν πιάνομαι από το παρόν θέμα. Το οτοτρίτι ΔΕΝ κατακρίθηκε ως αναξιόπιστο, ΕΙΝΑΙ αναξιόπιστο. Δεν σ' αρέσει; Πρόβλημά σου.
Να πω εδώ οτι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το AUTO TRITI και απλώς είμαι ένας φίλος της αυτοκίνησης που διαβάζει όλα τα site και τα περιοδικά του χώρου.
Yeah, right
Και φυσικά αλλάζω αμέσως ξανά την επικεφαλίδα του νήματος στη σωστή και επίσημη που είναι TSI και οχι ΤFSI.
Έτσι! Τιμώρησέ μας!
Αυτό που μου προσάπτεις φίλε ............[ασυναρτησίες εδώ]..................
σου το επιστρέφω πάραυτα και φυσικά όπως αποδεινύεται να είσαι προσεκτικότερος άλλη φορά στους χαρακτηρισμούς σου προς τους άλλους για να μη δίνεις το δικαίωμα στους αναγνώστες να αμφισβητούν την σοβαρότητα και των 4Τροχών...[/color]Τον χαρακτηρισμό του αναγνώστη που καταπίνει αμάσητα μου επιστρέφεις; Γιατί δεν θυμάμαι να σου έχω προσάψει κάτι άλλο... Το άκυροι δεν πήγαινε σ' εσένα φυσικά.
Όπως και να 'χει, διάλογος τέλος. Κράτα την άποψή σου, αλλά πρόσεχε πώς την γράφεις.
Leon 1,8 TSI 160 PS