Φίλε Onyx!
Η LL-98 είναι παλιά προδιαγραφή -κατάλληλη για τον κινητήρα σου- και υπερκαλύπτεται σε όλους τους τομείς απόδοσης από την LL-01 και LL-04. Όσον αφορά την απόδοση η LL-01 είναι αντίστοιχη με την LL-04, απλά η LL-04 καλύπτει κάποιες παραπάνω νόρμες περί ρύπων αλλά κυρίως όσον αφορά του κινητήρες diesel. Οπότε είτε επιλέξεις 01 είτε 04 προστατεύεσαι το ίδιο. Αυτές οι προδιαγραφές αφορούν τα ιξώδη 0W30, 5W30, 0W40 και 5W40.
Το σύστημα VANOS απαιτεί λεπτόρευστο λιπαντικό, το ίδιο και η συνολική σχεδίαση των περισσότερων κινητήρων της BMW, άρα δεν είναι τυχαίο που η BMW δεν προτείνει 50ρι ή 60ρι.
60ρι απαιτείται μόνο από πολύ συγκεκριμένα μοτέρ της BMW και ένα από αυτά είναι η M3 με τον κωδικό κινητήρα S54 (έτη 2000-2004) ή η Μ5 των ετών 1998-2000, και ελάχιστα μοτέρ ακόμη. Ειναι προφανές ότι κάποια σχεδιαστική αδυναμία των κινητήρων αυτών που δε ξεπεράστηκε εγκαίρως πριν την ευρεία παραγωγή του μοντέλου οδήγησε την BMW στην διατήρηση ανοιχτών ανοχών (όπως τα κλασσικά καθαρόαιμα αγωνιστικά μοτέρ της περασμένης γενιάς) υποχρεωτική και αυστηρά αποκλειστική χρήση 10W60. Από ό,τι έχω βρει τα μοτέρ που απαιτούν αυστηρά 60ρι είναι οι κωδικοί M43, S54, S64, S85, S62, E39 (ελπίζω να μην μπέρδεψα κάποιον κωδικό). Όπως και να έχει στο manual του καθε μοντέλου αναγράφεται με σαφήνεια η απαίτηση για επιλογή συγκεκριμένου ή ευρύτερου ιξώδους.
Αφού επιθυμείς το καλύτερο δυνατό σου προτείνω να επιλέξεις αυστηρά Group IV/V και ειδικά εφόσον κινηθεις σε 30ρι. Αν όπως λες θέλεις να παραμείνεις σε 40ρι και σκέφτεσαι και το κόστος τότε και ένα 'ημίαιμο' όπως το 8100 5W40 θα σου κάνει άριστα την δουλειά (κοντινό του θεωρώ τα Excellium XLL 5W40), αν και επειδή αναφέρεις και επιθυμία για μακρύτερη αλλαγή το AFL 5W40 είναι καλύτερη επιλογή (δεδομενου και του χαμηλότατου κόστους κτήσης για 100% GrIV/V). Το Mobil 1 0W40 εννοείται ότι είναι πάντα μία κορυφαία επιλογή για BMW (και όχι μόνο φυσικά).
Είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερα να αλλάζεις το φίλτρο λαδιού στο 6μηνο εφόσον επιθυμείς η ολική αντικατάσταση του λιπαντικού να γίνεται στον 1 χρόνο. Βελτιωμένα φίλτρα λαδιού δεν πολυκυκλοφορούν στην ελληνική αγορά (βγάζει η K&N οπότε κάνε μία ερώτηση αν βρεις αντιπρόσωπο ή μεταπωλητή).
Πάντως, πριν καταλήξεις σου λέω ότι τα κορυφαία 30ρια πλέον είναι state of the art καθότι όλοι οι παρασκευαστές έχουν πέσει με τα μούτρα στην παρασκευή δυνατών 30ριων κατάλληλων για χρήση από πολικό ψύχος έως καύσωνα. Η τεχνολογία της σύγχρονης Χημείας το επιτρέπει.
Το AFL που έχω στην λίστα μου είναι το τροποποιημένο AFL που προκειμένου να καλύπτει την API SM αφαιρέθηκε σεβαστή ποσότητα 'σκληρών' αλλά ρυπογόνων προσθέτων (και προστέθηκαν κάποια άλλα εξίσου χρήσιμα) κι έτσι ο HTHS έπεσε αισθητά. Δεδομένου ότι η API SM απευθύνεται στους τελείως σύγχρονους κινητήρες που απαιτούν λεπτόρευστα λιπαντικά το ότι ο δείκτης HTHS έπεσε είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Στην ουσία το νεότερο AFL είναι εξίσου καλό λιπαντικό με το παλιότερο.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς θα σε βοηθήσουν σύντομα.