-
το nod32 7 που έχω έληξε και μου βγάζει το εκνευριστικό μνμ, κανά άλλο καλό ελαφρύ να 'αγοράσω' ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το nod32 7 που έχω έληξε και μου βγάζει το εκνευριστικό μνμ, κανά άλλο καλό ελαφρύ να 'αγοράσω' ?http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp
δωρεάν είναι κ βασίζεται στο Kaspersky 6.0
το έχω 8-9 μήνες...πραγματικά πολύ καλό.
-
η ενσωματωμένη κάρτα ήχου αυτής της μητρικήςείναι καλή ή να βάλω κ την soundblaster audigy 2 που έχω;; (ηχεία creative T5900 5.1)
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Απλά, θα ήταν πολύ κομψότερο αλλά και ουσιαστικότερο να πεις το παρακάτω, αντί αυτού που είπες:Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ / HARDWARE
Πολύ ωραία λοιπόν:
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ / HARDWARE
Αν και το έχω ξαναπεί στο παρελθόν.
Δεν έχει γλυτώσει κανείς, όλους τους έχω βρίσει. Από το Bill Gates μέχρι την οδοκαθαρίστρια που πέρναγε έξω από τo e-shop τη μια από τις φορές που κουβάλαγα εκεί το 20κιλο pc.
@ elteo.
Δύο ξεχωριστοί υπολογιστές, ο ένας με Ε6300 (@1.66) κι ο άλλος με Ε6420 (@1.83) σε εντελώς διαφορετικά κουτιά.
Το ένα στριμωγμένο οριζόντιο HTPC με μόνωση) και ο επεξεργαστής τρέχει με θερμοκρασία περίπου 55-58 βαθμών (πολύ) σε ζόρι.
Το άλλο κανονικό (medium) κουτί, ξανά με μόνωση αλλά και με 5 δίσκους, τρέχει με περίπου 35-38 βαθμούς έξω από το ντουλάπι (μέσα στο ντουλάπι είναι από 50 μέχρι 59-60).Για σκληρούς δεν ξέρω, πάντως στο κουτί γενικά έχω περίπου 4-5 βαθμούς κάτω από αυτά που έγραψα. Η μητρική στο μεγάλο κουτί όμως είναι καλοριφέρ από μόνη της (ένα ένα βρίσκω τα μειονεκτήματα της P5W-DH, έπρεπε τελικά να πάρω μια ΑΒ9 WiFi).
@ vasilis.
Η Audigy 2 είναι σαφώς καλύτερη από κάθε integrated κάρτα ήχου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δύο ξεχωριστοί υπολογιστές, ο ένας με Ε6300 (@1.66) κι ο άλλος με Ε6420 (@1.83) σε εντελώς διαφορετικά κουτιά.
Το ένα στριμωγμένο οριζόντιο HTPC με μόνωση) και ο επεξεργαστής τρέχει με θερμοκρασία περίπου 55-58 βαθμών (πολύ) σε ζόρι.
Το άλλο κανονικό (medium) κουτί, ξανά με μόνωση αλλά και με 5 δίσκους, τρέχει με περίπου 35-38 βαθμούς έξω από το ντουλάπι (μέσα στο ντουλάπι είναι από 50 μέχρι 59-60).Για σκληρούς δεν ξέρω, πάντως στο κουτί γενικά έχω περίπου 4-5 βαθμούς κάτω από αυτά που έγραψα. Η μητρική στο μεγάλο κουτί όμως είναι καλοριφέρ από μόνη της (ένα ένα βρίσκω τα μειονεκτήματα της P5W-DH, έπρεπε τελικά να πάρω μια ΑΒ9 WiFi).
την Asus P5B έχω...
τώρα έχω σταθερά 41 mobo, 45 cpu, 35 hdd.
-
Μια χαρά είναι.
-
Exω παρει προσφατα τo ασυρματο ρουτερ linksys g200.
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει πουθενα manual ανεβασμενο στα ελληνικα κατα προτιμιση για τις ρυθμισεις του,η τουλαχιστον πως γινετε να κωδικοποιησω το σημα του wireless που εκπεμπει ωστε να μην μου μπορουν να το κλεψουν?
Τhanx! -
To msn παίζει κανονικά;
-
Ανακαλυψα ενα προβλημα στο PC μου.....
Οταν παω να εγκαταστησω το ActiveSync η οποιοδιποτε αλλο προγραμμα απο αρχειο .msi μου πεταει error message για καποιο προβλημα στον kernel32 και κρασαρει η εγκατασταση..... -
να αλλαξω τους default κωδικους στο ενσυρματο ρουτερ μου? υπαρχει λογος?
-
να μαι κι εγώ....
απο το FF δεν μπορώ να κατεβασω video (κατι σαν αυτό http://media-nf.motorsportmediamulti.co ... _Of_F1.avi δηλαδη) και αναγκαζομαι να χρησιμοποιώ τον ΙΕ.
Τι μπορω να κανω για αυτό....? 1.5.0.12 λέει οτι εχω version. να βάλω την 2 ή καποιο αλλο κολπάκι....?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
να αλλαξω τους default κωδικους στο ενσυρματο ρουτερ μου? υπαρχει λογος?ναι! όλοι πρέπει να τους αλλάζουμε ασύρματο ενσύρματο διασύρματο αποσύρματο!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να αλλαξω τους default κωδικους στο ενσυρματο ρουτερ μου? υπαρχει λογος?
ναι! όλοι πρέπει να τους αλλάζουμε ασύρματο ενσύρματο διασύρματο αποσύρματο!
οκ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν παω να εγκαταστησω το ActiveSync η οποιοδιποτε αλλο προγραμμα απο αρχειο .msi μου πεταει error message για καποιο προβλημα στον kernel32 και κρασαρει η εγκατασταση.....Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τον Windows Installer 3.1. Τον κατεβάζεις από την Microsoft.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οταν παω να εγκαταστησω το ActiveSync η οποιοδιποτε αλλο προγραμμα απο αρχειο .msi μου πεταει error message για καποιο προβλημα στον kernel32 και κρασαρει η εγκατασταση.....Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τον Windows Installer 3.1. Τον κατεβάζεις από την Microsoft.
Been there, done that....
Τα ιδια...μεχρι και το SP2 εχω ξαναπερασει! -
το λινκ για firefox greek speller please
-
λαθος post.
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
να μαι κι εγώ....απο το FF δεν μπορώ να κατεβασω video (κατι σαν αυτό http://media-nf.motorsportmediamulti.co ... _Of_F1.avi δηλαδη) και αναγκαζομαι να χρησιμοποιώ τον ΙΕ.
Τι μπορω να κανω για αυτό....? 1.5.0.12 λέει οτι εχω version. να βάλω την 2 ή καποιο αλλο κολπάκι....?
Εμενα παντως με τον FF 2 το κατεβαζει κανονικα. (κ με τον opera)
-
Εδώ και μερικές μέρες 'μου χει κάτσει' ένας Trojan horse, τον βρήκε το Norton Antivirus.
Βρήκα τη θέση του , κάνω δεξί κλίκ για να τον διαγράψω και βγάζει μήνυμα ότι δεν γίνεται ,γιατί χρησιμοποείται απο κάποιο πρόγραμμα.
Πως μπορώ να τον διώξω? -
αν ξέρεις ποιο αρχείο είναι δοκίμασε να ξεκινήσεις σε recovery console mode με το cd των xp(χp έχεις ε?), πήγαινε στον φάκελο που βρίσκεται και σβήσε το αρχείο
edit: επίσης μπορεί να χρησιμοποιεί και κάποιο άλλο αρχείο για αναπαραγωγή του, όπως κανα dll ή οτιδήποτε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]