-
απο τιμές πως είναι;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
απο τιμές πως είναι;;Θα το πας;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
απο τιμές πως είναι;;
Θα το πας;
ψήνομαι...
-
Η τιμες ειναι πολυ προσιτες αν σκεφτεις οτι μονο εκει θα λυσεις το προβλημα σου
-
Εσύ είσαι ο Νίκος ο γαμπρός;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aπομακρυνθηκε και αλλο γμτ, αλλα ειναι απιστευτος μαστορας.Απομακρύνθηκε;
Εξαρτάται από πια πλευρά το βλέπεις. Δίπλα στην α.ο. είναι εξάλλου. -
Απο την πλευρα οτι το να πας στο κεντρο σε βγαζει ο δρομος μια στο τοσο, και μπορεις να το συνδιασεις.
Το να παω στο Μενιδι μαλλον ειναι απιθανο.
Ντινε, καταλαβαινω οτι σου φαινεται σαν διαφημηση ειδικα απο καποιον που εχει κανει 2 δημοσιευσεις και μονο για αυτο το θεμα, ουτε εμενα μου αρεσει αυτο, αλλα ο Πουπακης ειναι 'μαστορατζα', Ο ανθρωπος δνε παιζεται!
-
Bασικά, ο Νικος78 είχε γράψει πως ναι, είναι ο γαμπρός αλλά το έσβησε.
-
Δεν προκειται για διαφημιση αλλα για ενημερωση εξαλου οι διαφημισεις γινονται για καινουργιους
-
Γιαυτό και σβήστηκε εντελώς, αλλά μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θέμα. Απλά είναι και πιο σωστό για όλους μας να εξηγούμαστε.
-
Στα ποσα χιλιαδες χιλιομετρα πρεπει να γινεται ευθυγραμμιση?
-
Στα 35.234 ακριβώς. Και αν γίνεται και στα 234 μέτρα.
-
Ευχαριστω
-
Παρακαλώ.
Λοιπόν, δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο χιλιομετρικό όριο. Όταν νιώθεις το αμάξι να τραβάει προς κάποια μεριά, να έχει ελαφρώσει το τιμόνι (αν έχεις σωστές πιέσεις, έτσι;) ή η δυναμική του συμπεριφορά γενικότερα (πχ turn in, αμεσότητα του τιμονιού κλπ) τότε είναι ώρα να πας... Επίσης αν καβαλάς πεζοδρόμια, χτυπάς λακκούβες κλπ θα χρειαστείς συχνότερα.
Αν μου βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό, μια φορά τον χρόνο ή κάθε 30k χλμ για νορμάλ χρήση καλά θα ήταν μάλλον. -
Εγώ κάνω όποτε αλλάζω λάστιχα (είτε καινούργια είτε μπρος-πίσω), ανάρτηση, κτλ. Επίσης, όποτε έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά, π.χ. μετά από μεγάλη λακούβα, κτλ. Στο τρέχον αμάξι σε 50000χλμ έχω κάνει 3 ή 4 φορές.
-
Εξαρτάται και από το αυτοκίνητο. Δεν έχουν όλα την ίδια ''ευαισθησία'' ή αναισθησία, όπως θες πέστο.
-
Το 'στριβειν' , ποσο επηρεαζει την ευθυγραμμιση?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το 'στριβειν' , ποσο επηρεαζει την ευθυγραμμιση?Καθόλου,το κοπάνιμεν όμως την πονάει πολύ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καθόλου,το κοπάνιμεν όμως την πονάει πολύ
Ρε 'συ... Αποφευγω λακκουβες, πεζοδρομια κτλ.
Τελευταια εκανα ευθυγραμμιση πριν 6000χλμ, αλλα νιωθω το αμαξι σα να χρειαζεται ξανα. (Στην ευθεια παει καρφι βεβαια...)
Αποκλειεται δηλαδη να στραβωσε απο καποια 'στραμπουληγμα' που κανω κατα καιρους?
(Λαστιχα , αμορτισερ ειναι αριστα)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καθόλου,το κοπάνιμεν όμως την πονάει πολύ
Ρε 'συ... Αποφευγω λακκουβες, πεζοδρομια κτλ.
Τελευταια εκανα ευθυγραμμιση πριν 6000χλμ, αλλα νιωθω το αμαξι σα να χρειαζεται ξανα. (Στην ευθεια παει καρφι βεβαια...)
Αποκλειεται δηλαδη να στραβωσε απο καποια 'στραμπουληγμα' που κανω κατα καιρους?
(Λαστιχα , αμορτισερ ειναι αριστα)
Nαι ρε συ ξέχασα εγώ,fiat punto είπες έχεις εε
Αν πάει ρε συ στην ευθεία καρφί τι να έχει στραβώσει?
Ειπαμε δεν ειναι κι απο χαρτι να θέλουν κάθε ευθυγράμιση.
Περί Ευθυγραμμίσεων....