-
[geek mode] Δεν είναι λίγο επικίνδυνο να τρώνε με το κουτάλι από το βάζο? Μικρόβια του στόματος δεν μπορεί να μεταφερθούν στην Μερέντα και εκεί να αναπαραχθούν/μεταλλαχθούν? [/geek mode]
Και γω το κάνω αλλά τρώω μόνο μία κουταλιά την φορά.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σ'εχω δει και χωρις τους φακους Ιαν Θορπ της Αλεξανδρουπολης!! Μπορείς να κολυμπας και με τα ματακια κλειστα όταν είναι μεσα στην θαλασσα!!
Εγω πάντως φοραω φακους χρόνια τωρα και δεν τους αλλάζω με τιποτα!
Να κολυμπάω λέμε, όχι να πλατσουρίζω στα ρηχα.
-
Θα συνεχίσω το οφτόπικ γιατί τυχαία είδα οτι μιλάτε για μερέντα!!
Ψάχνω με ΜΑΝΙΑ το παλιό καφέ κουτάκι μερέντα!!! Μέχρι και στο ebay ψάχνω!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θα συνεχίσω το οφτόπικ γιατί τυχαία είδα οτι μιλάτε για μερέντα!!Ψάχνω με ΜΑΝΙΑ το παλιό καφέ κουτάκι μερέντα!!! Μέχρι και στο ebay ψάχνω!!!
που το θυμήθηκες αυτό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
[geek mode] Δεν είναι λίγο επικίνδυνο να τρώνε με το κουτάλι από το βάζο? Μικρόβια του στόματος δεν μπορεί να μεταφερθούν στην Μερέντα και εκεί να αναπαραχθούν/μεταλλαχθούν? [/geek mode]Και γω το κάνω αλλά τρώω μόνο μία κουταλιά την φορά.
Μπα ειναι ευλογημενο πραγμα, δεν παθαινεις τιποτα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θα συνεχίσω το οφτόπικ γιατί τυχαία είδα οτι μιλάτε για μερέντα!!Ψάχνω με ΜΑΝΙΑ το παλιό καφέ κουτάκι μερέντα!!! Μέχρι και στο ebay ψάχνω!!!
έχω δύο απ'αυτά
-
Δεν εχω βαλει ποστ εδω και λιγο καιρο αλλα πολυ δουλεια με πτυχιακη και αλλα. Αυτο το θεμα ειναι by far το πιο αστειο που εχω διαβασει μεχρι τωρα και μου φταξε το κεφι (αυριο interview για δουλεια). Στο θεμα μας τωρα.
Πρωτον οσον αφορα τη θαλασσα περνω φορα απο την παραλια (κι οποιον/αν παρει ο χαρος) και με τρομερο αθλητικο αλμα (;!) πεφτω μεσα στη θαλασσα και ελπιζω το κυμα να μην προκαλεσει τραυματισμο σε παρευρισκομενους.
Δευτερον Nutella vs Merenda ψηφιζω Merenda μιας και την αλλη την εχω φαει με το κουταλακι εδω πανω.
Αυτα και καλα μπανια σε ολους. -
Πάντως, κακώς κλειδώθηκε το θέμα του Ομικρόνε με τη Μερέντα.....Εδω βλέπω η κουβέντα συνεχίζεται ακάθεκτη και μάλλον έχει.... αρκετό 'ψωμί' ακόμα.
-
To βασικώτερο επιχείρημα δεν το έχει πει κανένας ακόμη....
....ξέρετε πόσο μας έχει κοστίσει αυτη η κοιλίτσα ????.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
To βασικώτερο επιχείρημα δεν το έχει πει κανένας ακόμη........ξέρετε πόσο μας έχει κοστίσει αυτη η κοιλίτσα ????.....
Πολλάαααα.....
-
H κοιλίτσα κάνει σκιά στο φίδι... Κάτι απαραίτητο στην παραλία, μην πάθει και ηλίαση κιόλας.
-
Σεεεεεεεελωωωωωωωωω Μερεεεεεεενταααααααα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar
Τα θέλει ο κώλος του...
Πάντως, αν πάτε σε bitch bar, μέσα και εγώ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω.
Δελφινι μου εσυ!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ!
Σ'εχω δει και χωρις τους φακους Ιαν Θορπ της Αλεξανδρουπολης!! Μπορείς να κολυμπας και με τα ματακια κλειστα όταν είναι μεσα στην θαλασσα!!
Εγω πάντως φοραω φακους χρόνια τωρα και δεν τους αλλάζω με τιποτα!
Aν σου λεγανε να τους αλλαξεις και θα τερματίσει ο kimi τους 3 επόμενους αγώνες?....καλα όχι μεσα στην 3δα...απλα θα τερματίσει!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar
Τα θέλει ο κώλος του...
Πάντως, αν πάτε σε bitch bar, μέσα και εγώ...
-
Ρε, τι σάπια θέματα είναι αυτά...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ρε, τι σάπια θέματα είναι αυτά...έχει πέσει Omicronoνίαση στο forum
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
περνω φορα απο την παραλια (κι οποιον/αν παρει ο χαρος) και με τρομερο αθλητικο αλμα (;!) πεφτω μεσα στη θαλασσα και ελπιζω το κυμα να μην προκαλεσει τραυματισμο σε παρευρισκομενους.Αν εισαι ακομα στην κατηγορια 'κυμα' και οχι 'τσουναμι', καλα εισαι.
Καλη επιτυχια στη συνεντευξη
-
έχει πέσει Omicronoνίαση στο forum
۞ ღ .•°ஐ!!
χєиα'ѕ,!ஐ°•.ღ ροζ ѕρα¢є...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
έχει πέσει Omicronoνίαση στο forum
۞ ღ .•°ஐ!!
χєиα'ѕ,!ஐ°•.ღ κόκκινο ѕρα¢є...
ασε...
μου έφερε το απόγευμα έναν γαμάτο σάκο ο father ... αλλα είναι διαφημιστικός της BMW F1...
Κιλά και παραλίες....