-
Εχω την εντύπωση ότι η μεγάλη οθόνη ''Trip Computer Plus' είναι στάνταρ με το Navi.
Ο χειρισμός της απλής οθόνης (όπως αυτή στου Κάβουρα) και αυτή με τό κουμπί στο χειριστήριο των υαλοκαθαριστήρων και στην θέση 1 σου δείχνει στοιχεία παρόντος ταξιδίου ενώ στη θέση 2 σου δείχνει στοιχεία από τον τελευταίο μηδενισμό. -
νταξ, μη τρελλαθουμε..
εχω την εντυπωση πως σε αυτοκινητα χωρις ναβι, οι διαφορες στην μικρη και μεγαλη οθονη ειναι απλα διακοσμητικες..
π.χ. τις προειδοποιητικες λυχνιες που εμβανιζει με λαμπακια στη φωτο, στο τριπ πλας το δικο μου τις εμφανιζει στο επανω κομματι που εμφανιζεται η ωρα (μεχρι στιγμης δηλαδη εχω δει μια πολυ ωραια ζωγραφισμενη αντλια μπετζινας σε κιτρινο χρωμα, η οποια εναλασεται με το ρολοϊ)
στο ναβι εχει νοημα, γιατι σου δειχνει και τα βελακια που πρεπει να στριψεις στην οθονη, ενω εχει και πυξιδουλα στο επανω μικρο κομματι της...
κατα τα αλλα καλα..
ειχε και μικρο κοστος (γυρω στα 64/69 ευρω) -
χτες είδα ένα Golf V R32...
θεέ και κύριε...τι ήχο βγάζει τούτο...
-
Κι εγώ είδα ένα χτες έξω από το συνεργείο που πήγα για μέτρηση των αμορτισέρ. Είχε και ηλιοροφή, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια. Το κουλό της υπόθεσης:Ο τύπος το είχε παρκάρει πάνω στη στροφή. Το παιδί στο συνεργείο μου είπε πως το αμάξι το έχει ένας νεαρός που η μητέρα του έχει πολλά λεφτά και δεν το πολυπροσέχει Τι να πω!ένα 1600άρι έχουμε και το προσέχουμε σαν τα μάτια μας κι αυτός τέοιο εργαλείο το παρατάει όπου να 'ναι.Αλλά, αν δεν πληρώνεις εσύ...
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Κι εγώ είδα ένα χτες έξω από το συνεργείο που πήγα για μέτρηση των αμορτισέρ. Είχε και ηλιοροφή, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια. Το κουλό της υπόθεσης:Ο τύπος το είχε παρκάρει πάνω στη στροφή. Το παιδί στο συνεργείο μου είπε πως το αμάξι το έχει ένας νεαρός που η μητέρα του έχει πολλά λεφτά και δεν το πολυπροσέχει Τι να πω!ένα 1600άρι έχουμε και το προσέχουμε σαν τα μάτια μας κι αυτός τέοιο εργαλείο το παρατάει όπου να 'ναι.Αλλά, αν δεν πληρώνεις εσύ...είναι οι αναλογίες φίλε μου...ότι είναι για σένα τα 4 χιλιάρικα είναι για αυτόν και την μητέρα του τα 40...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χτες είδα ένα Golf V R32...θεέ και κύριε...τι ήχο βγάζει τούτο...
Κι εγώ είδα χτες κατά το μεσημέρι, στον Κηφισό αν θυμάμαι, ένα R32. Ημασταν κολλημένοι στην κίνηση, πάντως, οπότε ήχος γιοκ. Είναι το δεύτερο που βλέπω στην Αττική. Αρκετά όμορφο από πίσω. Λες να είδαμε το ίδιο;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
χτες είδα ένα Golf V R32...
θεέ και κύριε...τι ήχο βγάζει τούτο...
Κι εγώ είδα χτες κατά το μεσημέρι, στον Κηφισό αν θυμάμαι, ένα R32. Ημασταν κολλημένοι στην κίνηση, πάντως, οπότε ήχος γιοκ. Είναι το δεύτερο που βλέπω στην Αττική. Αρκετά όμορφο από πίσω. Λες να είδαμε το ίδιο;
είχα αράξει στην Ποσειδώνος για μία δουλειά και το είδα να περνά 2 φορές το ίδιο λες και έκανε κύκλους....μιλάμε τρελός ήχος...σηκωθήκαμε να δούμε όλοι τι είναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χτες είδα ένα Golf V R32...θεέ και κύριε...τι ήχο βγάζει τούτο...
Που να το μαστιγώσεις κι όλας
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Κι εγώ είδα ένα χτες έξω από το συνεργείο που πήγα για μέτρηση των αμορτισέρ. Είχε και ηλιοροφή, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια. Το κουλό της υπόθεσης:Ο τύπος το είχε παρκάρει πάνω στη στροφή. Το παιδί στο συνεργείο μου είπε πως το αμάξι το έχει ένας νεαρός που η μητέρα του έχει πολλά λεφτά και δεν το πολυπροσέχει Τι να πω!ένα 1600άρι έχουμε και το προσέχουμε σαν τα μάτια μας κι αυτός τέοιο εργαλείο το παρατάει όπου να 'ναι.Αλλά, αν δεν πληρώνεις εσύ...Τυχαίνει να τον ξέρω τον νεαρό και την οικογένειά του
(Έχουν άλλα 4 αυτοκίνητα και ο νεαρός είναι 19 χρονών ) -
Να ρωτησω κατι..εχουμε κανα pdf με τις τιμες των εξτρα για το GTi?
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να ρωτησω κατι..εχουμε κανα pdf με τις τιμες των εξτρα για το GTi?Ευχαριστω!
-
Τι?
-
Τι?Αποφάσισες να δώσεις το άστρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι?
Αποφάσισες να δώσεις το άστρα;
ναι..σιγα..προσεξε μην πεσεις ...απλα ψαχνουμε αμαξι για το ποκεμον
-
Τι?
Ααααα, το κορσάκι τι έγινε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι?
Ααααα, το κορσάκι τι έγινε;
Απορριφθηκε απο το μεγαλο αρχηγο...
τελικα εχουμε τιποτα?..κανεις?
-
Ποκεμον;;
-
Περίεργη οικογένεια, μην μασάς.
-
1ο αμάξι Golf GTi...??
ή κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1ο αμάξι Golf GTi...??ή κάνω λάθος...
Περίπου 1ο είναι το punto που έχω τώρα!!
VW FORUM