-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://a264.ac-images.myspacecdn.com/00950/36/27/950277263_l.jpgαφου το τρωμε το φαγητο μας, γιατι μας το κανεις αυτο?
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Girl next door
CHANTELLE PAIGEΧτύπησα δίπλα και δεν μου άνοιξε αυτή
-
-
Θες να μας πεις ότι δεν ξέρεις ποιός μένει δίπλα σου?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θες να μας πεις ότι δεν ξέρεις ποιός μένει δίπλα σου?!Έλεγα μήπως μετακόμισε στο διάστημα που έλειπα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θες να μας πεις ότι δεν ξέρεις ποιός μένει δίπλα σου?!
Έλεγα μήπως μετακόμισε στο διάστημα που έλειπα
ααααα...είπα κι εγώ!!!
-
Εγω εχω μια τετοια...
Πανω απο το γραφειο....
Αλλα ο μπαμπας της ειναι Μεγαλο-δικηγορος.... Και δεν λεει... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω εχω μια τετοια...
Πανω απο το γραφειο....
Αλλα ο μπαμπας της ειναι Μεγαλο-δικηγορος.... Και δεν λεει...ε καλύτερα, θα βγει το διαζύγιο γρήγορα γρήγορα και ανέξοδα (για ανώδυνα δε ξέρω)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εγω εχω μια τετοια...
Πανω απο το γραφειο....
Αλλα ο μπαμπας της ειναι Μεγαλο-δικηγορος.... Και δεν λεει...ε καλύτερα, θα βγει το διαζύγιο γρήγορα γρήγορα και ανέξοδα (για ανώδυνα δε ξέρω)
Ναι...και θα μου παρουν κ αυτα που δεν εχω βγαλει ακομα....
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Paulina Rubio -
Breanne Ashley
-
-
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Rafaelli (του Di Caprio καλε...)ωραία τα εσώρουχα, διαφήμιση της Sloggy?
-
θερμή παράκληση: ΜΗΝ κάνετε quote τις φωτό, σεβαστείτε τους χρήστες με αργή σύνδεση και όσους «δανείζονται» wireless από το μαλάκα μακαρονά γείτονά τους, ο οποίος έχει μετακινήσει το router και η σύνδεση πλέον γίνεται με παρεμβολές...
-
Βαλτε ρε παίδες απο μία φωτο της κάθε κοπέλας,και τις άλλες σε λίνκ ρε.Να μπορούμε να ανοίξουμε και μια φορα χωρις να κολλήσει ο ρημαδουπολογιστης μας ρε.
Ρε Τογιόταμαν,όχι κουότ ρε φίλε σε είκοσι φωτογραφίες μαζεμένες
-
Ακόμα δεν ήρθες, άρχισες την γκρίνια ρε;
-
Τα χουμε ξαναπεί!
Το....έκθεμα της τελευταιας φωτογραφίας υπάρχει και στην πραγματικότητα; Ή μόνο στο φώτοσοπ; Όχι Αντρέα, δεν με χαλάει καθόλου , απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και στην πραγματική ζωή τέτοια πράγματα.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]