-
check this out
-
αυτα τα ειδα, αλλα δεν γραφει πουθενα για αποδοση ψυξης/θερμανσης..!
(ευχαριστω παντως!)εντιτ: τελικα αυτο που χρειαζεται ειναι μετατροπη του kW σε BTU..
συγκεκριμενα τα 3,5kW ειναι 12000 BTU..
οποτε θελουμε το 35αρι..
αναφερονται στα τεκνικαλ ντατα της εξωτερικης μοναδας.. -
Υπάρχει τρόπος να ψυχθεί δωμάτιο χωρίς εξωτερική μονάδα, αποκλείοντας τη λύση 'air cooler' που γεμίζει το χώρο υγρασία;
Εναλλακτικά, υπάρχουν μονάδες με χαμηλά BTU που μπορούν να παρεμβληθούν σε ένα σύστημα αεραγωγών - έξω από το δωμάτιο (σε αεραγωγούς που φέρνουν αέρα μέσα); Αυτές έχουν εξωτερικές μονάδες ή μπορεί να είναι και ένα ενιαίο κουτί;
Στα split κλιματιστικά, πόση διαδρομή μπορούν να κάνουν χωρίς πρόβλημα οι σωλήνες που συνδέουν τις μονάδες; Πρέπει να είναι μονωμένες και να έχουν συγκεκριμένη κλίση; Θα βόλευε να ταξιδέψουν ευθεία για 10-15 μέτρα αλλά μου φαίνεται ότι δε γίνεται κάτι τέτοιο.
-
πού μπορώ να βρω ένα crimp tool για rj11 + rj45? αυτό που έχω μου χει στραβώσει ένα δόντι στην rj11 θέση και μου χαλάει τα κλιψάκια. Στο mediamarkt λέτε να χει? α να ναι και φθηνό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να βρω ένα crimp tool για rj11 + rj45? αυτό που έχω μου χει στραβώσει ένα δόντι στην rj11 θέση και μου χαλάει τα κλιψάκια. Στο mediamarkt λέτε να χει? α να ναι και φθηνόπιθανον.. διαφορετικα δοκιμασε πρακτικερ, ή κανενα καταστημα με ηλεκτρονικα..
υπαρχει ενα που λεγεται μικρα ηλεκτρονικα αν δεν κανω λαθος στην αργυρουπολη στον καθετο δρομο της κυπρου γωνια της αστυνομιας προς τα κατω.. στο δευτερο τετραγωνο οπως πας απο κυπρου για βουλιαγμενης στο δεξι σου χερι...
ειναι μικρο, αλλα θα το αναγνωρισεις απο τη δορυφορικη κεραια που εχει απ εξω.. αν σε βολευει ριξε μια ματια.. συμπαθητικες τιμες..
επισης να ξερεις πως αναλογως τιμης του εργαλειου θα ειναι και η ποιοτητα.. (μαλακισμενα προβληματα, οπως να μη σου παταει τους ακροδεκτες σωστα ή στο ιδιο βαθος ολα, ή να σου παταει το κλιπ πιο μεσα, με αποτελεσμα να μη δουλευει το φρενο του μετα... τετοια).. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(μαλακισμενα προβληματα, οπως να μη σου παταει τους ακροδεκτες σωστα ή στο ιδιο βαθος ολα, ή να σου παταει το κλιπ πιο μεσα, με αποτελεσμα να μη δουλευει το φρενο του μετα... τετοια)..αυτά θέλω να αποφύγω, εντάξει μη φανταστείς ότι κλιψάρω κάθε μέρα αλλά όταν το χρειάζομαι να κάνει δουλειά. `Ελεγα για mediamarkt για να χαζέψω κιόλας
πάντως και το άλλο που μου πες κοντά είναι -
το ξερω γι αυτο στο ειπα.
ε πηγαινε μεντια μαρκτ και κανεις και το χαζι σου -
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχει ενα που λεγεται μικρα ηλεκτρονικα αν δεν κανω λαθος στην αργυρουπολη στον καθετο δρομο της κυπρου γωνια της αστυνομιας προς τα κατω.. στο δευτερο τετραγωνο οπως πας απο κυπρου για βουλιαγμενης στο δεξι σου χερι...
Beskas! Εχει τα παντα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
από τι τιμές αρχίζουν τα πιεστικά της Karcher?
Tα πολύ μικρά τα είχα δει κάπου 80
-
τελικά λίγο από δω λίγο από κει και αφού χάλασα καμια 10ρια κλιψάκια έκανα τη δουλειά μου οπότε το βάζω στα υπ'όψιν
-
Επαναφέρω προβληματισμούς για τα εργαλεία...
UNIOR... τι λένε?
-
Πολυ καλα εργαλεια τα οποια μπορεις κ να τα χρισημοποιησεις επαγγελματικα...
Π.χ. σετ καρυδακια μεχρι 32νο 160Ε ..
Λιγα πραγματα που εχω unior για την δουλεια δεν με εχουν προδωσει παντως...Τι ακριβως ψαχνεις απο Unior???
-
Ευχαριστώ!
Πρέπει όντως να είναι καλά...Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τι ακριβως ψαχνεις απο Unior???Τίποτα ιδιαίτερο!
Απλά έχω μικρή μανία με τα εργαλεία.Που και που αγοράζω κάτι επειδή πραγματικά το χρειάζομαι.
Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά λέω να καταλήξω σε μια μάρκα και να παίρνω ότι χρειάζομαι. Το καλό είναι ότι τα Unior τα βρίσκεις σχετικά εύκολα (Ρέππας-Αθηνάς). Δεν κάνω διαφήμιση ...καλή η Σ.Πάτση αλλά μόνο με αυτοκίνητο πας εκεί...
-
Μια χαρα εισαι τοτε... Αν τα θελες για δουλεια θα ελεγα τουλαχιστον σε κλειδια να πας σε Facom (λιγο πιο ακριβα απο τα unior) τα οποια ειναι σκυλια κυριολεκτικα...
Εγω τι να πω που ψαχνω κουρμπαδορο χαλυβδοσωληνων και βλεπω οτι εχουν σκαρτεψει?? Πραγματικα πλεον τα εργαλεια σε ολους τους τομεις εχουν καταντησει 'αναλωσιμα'...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Beskas! Εχει τα παντα...
o beskas ειναι γνωστος, απο τιμες δε ξερω τι λεει...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
normal...
To καλο ειναι οτι δεν εχω παει 1 φορα να ζητησω κατι και να μου πει δεν εχω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
normal...
τι ακριβώς πουλάει?
κάτι σαν 'κατουμάς' ? -
ηλεκτρονικα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
normal...
τι ακριβώς πουλάει?
κάτι σαν 'κατουμάς' ?ναι
-
θέλω να βάλω μια λάμπα δυνατή και κατά προτίμηση λευκού φωτός με ισχυρή δέσμη ώστε να τη χρησιμοποιώ σαν σταθερό προβολέα στον εξωτερικό χώρο του γκαράζ όταν κάνω εργασίες στο αυτοκίνητο και με πιάνει το βράδυ. Να πάρω αλογόνου ή καμια δυνατή 150+ W ?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ