-
Ενταξει,απο ΧΑΙΒΑΝΙΑ που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον αρχιεπισκοπο απο τους ορχεις δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.Ευχαριστω κυριοι για τις συμβουλες σας θα ξερω να σας προτιμησω κι αλλη φορα.
Αλλα,η Ελλαδα βλεπεις.Πραγματικα αναρωτουμαι ποσο μπορει να κατρακυλισει αυτος ο τοπος αλλο.Λειπει το ΣΕΒΑΣ.ξΕΡΕΤΕ ολα εσεις τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ τι παει να πει ΣΕΒΑΣ??
δΕΝ σας το μαθανε απο τα σπιτια σας.
Ειμαι αηδιασμενος ειλικρινα απο τη συμπεριφορα μερικων εδω περα.Δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος εδω να βαλει μια ταξη??Τελικα η πολυ δημοκρατια τον εβλαψε αυτο τον τοπο.Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Μπαινει τωρα ενας ανθρωπος να ρωτησει για αμαξι και αρχιζουν τις εξυπνδαες μερικοι λες και κανουν κανεναν επιτεβγμα.Τοση αναρχια δεν οφελησε ποτε κανεναν.ΑΡΙΣΤΟΣ.
-
Αυτο το θεμα μου θυμισε τοτε που ημουν στο Κλονταϊκ και μαζευα χρυσο...
Και τα μπλεξιματα με τους Μουργολυκους..,, -
Σωστος ο Βασιλης!
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Ενταξει,απο ΧΑΙΒΑΝΙΑ που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον αρχιεπισκοπο απο τους ορχεις δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.Ευχαριστω κυριοι για τις συμβουλες σας θα ξερω να σας προτιμησω κι αλλη φορα.
Αλλα,η Ελλαδα βλεπεις.Πραγματικα αναρωτουμαι ποσο μπορει να κατρακυλισει αυτος ο τοπος αλλο.Λειπει το ΣΕΒΑΣ.ξΕΡΕΤΕ ολα εσεις τα ΧΑΙΒΑΝΙΑ τι παει να πει ΣΕΒΑΣ??
Ειμαι αηδιασμενος ειλικρινα απο τη συμπεριφορα μερικων εδω περα.Δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος εδω να βαλει μια ταξη??Τελικα η πολυ δημοκρατια τον εβλαψε αυτο τον τοπο.Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.
Μπαινει τωρα ενας ανθρωπος να ρωτησει για αμαξι και αρχιζουν τις εξυπνδαες μερικοι λες και κανουν κανεναν επιτεβγμα.Τοση αναρχια δεν οφελησε ποτε κανεναν.ΑΡΙΣΤΟΣ.
Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Εγώ αυτό έχω μάθει.
-
Κυριε Αριστο σας καναμε τοσες προτασεις.. Το Saab 93 aero το σκεφτηκατε?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και τα μπλεξιματα με τους Μουργολυκους..,, -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αντε καληνύχτα γιατί μας ξενύχτησε ο κ ΑρίστοςΚαληνυχτα SV2.
Και αν θελησεις να ξεφορτωθεις την 430 με 3.000 την αγοραζω... -
Αντε καληνύχτα γιατί μας ξενύχτησε ο κ Αρίστος
Καληνυχτα SV2.
Και αν θελησεις να ξεφορτωθεις την 430 με 3.000 την αγοραζω...Εγω την ανταλλάσω με ένα NIVA
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και τα μπλεξιματα με τους Μουργολυκους..,,Που να δεις οταν πουλαγα ψυγεια στην Αλασκα και αδιαβροχα στη Σαχαρα......
-
Καληνυχτα SV2.
Και αν θελησεις να ξεφορτωθεις την 430 με 3.000 την αγοραζω...Εγω την ανταλλάσω με ένα NIVA
Εγω δινω και ενα elantra....
-
Ε το μάμησες μην ξεφραγκιαστούμε κιολλας για το φιατ
-
Ε το μάμησες μην ξεφραγκιαστούμε κιολλας για το φιατ -
Καληνυχτα SV2.
Εγω δινω και ενα elantra....
Σας ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ: την ανταλλάσω με τρακτεράκι KUBOTA 4x4 με ΦΡΕΖΑ! Αν υπολογίσεις τις ισοτιμίες, χάνω, αλλά μιας και σε συμπάθησα SV2, θα κάνω μια παραχώρηση...
Tο τρακτέρ είναι κατάλληλον δι' αμπελοκαλλιέργειες... -
Βρυκόλακας ή λυκάνθρωπος?Βαμπιρ με τα ουλα του (όπως θα 'λεγε και ο κυρ Αρίστος)
@νδρέας
-
Ρε τι εχασα εδω μεσα......... Ας οψεται το ανοιγμα με τη Modena... Πατηθηκε τουλαχιστον κι αυτη.
Κυρ Αριστο,σας ειπα το πουλαω..δεχεστε;Με 20000 ειναι δικο σας.. Κι η γυναικα θα πεταξει στα συννεφα..
-
Τα μπισκότα Παπαδοπούλου εννοείται κύριε ΑΡΙΣΤΟ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα μπισκότα Παπαδοπούλου εννοείται κύριε ΑΡΙΣΤΟ;
Μάλλον αυτά θα εννοεί, κι εμένα μ' αρέσουν, όπως και οι σοκολάτες! Αυτός ο Στέλιος τι φτιάχνει άραγε ξέρουμε; Ήξερα τον Leonidas που φτιάχνει σοκολατάκια (This is Pastaaaaaa! ), αλλά τον Στέλιο δεν τον ξέρω... Είναι και ο Stelios που παίζει στην Bolton Wanderers βέβαια, και σίγουρα τον χρειαζόμαστε κι αυτόν με τα χάλια που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, τι να κάνει ένας Rivaldo μόνος του, αλλά δεν βλέπω γιατί τον θέλει ο κύριος Αρίστος... Ούτως ή άλλως, ούτε καν Elantra έχει κι αυτός, μια ρημαδό-Ferrari σαν τον άλλο φτωχομπινέ τον ΣΩ2...
Τι να πεις... -
Μερικοι κουραδωμαγκες απο δω μεσα δεν λενε να βαλουνε μυαλο.Υπαρχει τεραστια ανωριμοτητα εδω μεσα και θλιβομαι πραγματικα.Μερικα πραγματα για τον ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ μπας και ξυπνησουνε μερικοι που το παιζουν εξυπνοι.Εχει οδηγησει σχεδον τα παντα,απο τρακτερ JOHN DEERE μεχρις SCANIA 3plo αξονα και πουλμαν BOVA.
Εχει φτασει μεχρι ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ με γκαζαδικο οταν μπαρκαρε στα 20 του χρονια.ΠΟλλοι απο δω μεσα δεν ειχαν γεννηθει καν οταν ο Αριστος εκοβε τσαρκες ανατολικα της ινδιας.
Εχει αλλαξει πανω απο 4 αμαξια και 3 φορτηγα.Τα αμαξια ηταν VW SKATHARI, NISSAN CHERRY,TOYOTA CORROLA,TOYOTA CARINA E,και τωρα το ελαντρα.
Εχει οδηγησει στη ανατολικη γερμανια 200 χιλιομετρα με το περιστροφο στο σβερκο απο πρακτορα της ΣΤΑΖΙ που τον ειχε περασει για πρακτορα των αμερικανων.Εχει περασει απο βασανιστιρια,φαλλαγγα,σταγονα,τουρκικο.
Εχει κανει φυλακη στην Τουρκαλα,γιατι τον πιασανε να οδηγαει με την ελληνικη σημαια απλωμενη στο δεξι παραθυρο.Τους εδειξε τους ορχεις του ομως,γιατι ο Αριστος δε φοοιβαται.Για αυτη την πραξη εχει παρασημοροφηθει απο τον ελληνικο στρατο και περνει τιμητικη συνταξη.
Εχει κανει 2 γαμους και εχει 5 παιδια.Τωρα ειναι στον τριτο και περιμενει το εκτο του παιδι.
Για τον επιλογο.ΟΤΑΝ μερικοι θα κανετε το 1/100 απο αυτα που εχει κανει με Υπερηφανια ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ τοτε θα βγειτε να κοροιδεψετε.Τωρα ομως ΜΩΚΟ.
Οποιος εχει να προτεινει κατι σε αμαξι,ευχαριστως να τον ακουσω και θα ειναι φιλος μου,και θα του μιλησω ξηγημενα.Λεβεντοπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζι και κλειστο!!!
-
Μερικοι κουραδωμαγκες απο δω μεσα δεν λενε να βαλουνε μυαλο.Υπαρχει τεραστια ανωριμοτητα εδω μεσα και θλιβομαι πραγματικα.
Μερικα πραγματα για τον ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ μπας και ξυπνησουνε μερικοι που το παιζουν εξυπνοι.Εχει οδηγησει σχεδον τα παντα,απο τρακτερ JOHN DEERE μεχρις SCANIA 3plo αξονα και πουλμαν BOVA.
Εχει φτασει μεχρι ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ με γκαζαδικο οταν μπαρκαρε στα 20 του χρονια.ΠΟλλοι απο δω μεσα δεν ειχαν γεννηθει καν οταν ο Αριστος εκοβε τσαρκες ανατολικα της ινδιας.
Είστε πολυταξιδεμένος και κοσμογυρισμένος, κε Αρίστο. Τα σέβη μου.
Εχει αλλαξει πανω απο 4 αμαξια και 3 φορτηγα.Τα αμαξια ηταν VW SKATHARI, NISSAN CHERRY,TOYOTA CORROLA,TOYOTA CARINA E,και τωρα το ελαντρα.
Σκαραβαίος είναι το όνομα, κε Αρίστο μου, ή αλλιώς, Beattle.
Korola με 2 'r'?Εχει οδηγησει στη ανατολικη γερμανια 200 χιλιομετρα με το περιστροφο στο σβερκο απο πρακτορα της ΣΤΑΖΙ που τον ειχε περασει για πρακτορα των αμερικανων.Εχει περασει απο βασανιστιρια,φαλλαγγα,σταγονα,τουρκικο.
Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ΗΡΩΕΣ ανάμεσά μας που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον κάθε λογής Σταζίτη, Καγκεμπίτη και Σιαεϊτη, αψηφώντας τη σωματική τους ακεραιότητα, ώστε εμείς, οι νεότεροι, να απολαμβάνουμε το υπερτατον αγαθόν της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Εχει κανει φυλακη στην Τουρκαλα,γιατι τον πιασανε να οδηγαει με την ελληνικη σημαια απλωμενη στο δεξι παραθυρο.Τους εδειξε τους ορχεις του ομως,γιατι ο Αριστος δε φοοιβαται.Για αυτη την πραξη εχει παρασημοροφηθει απο τον ελληνικο στρατο και περνει τιμητικη συνταξη.
Είστε Κολοσσός, κε Αρίστο μου. Θα μου επετρέψετε το 'μου', έτσι; Πλέον, σας νοιώθω σαν δικό μου άνθρωπο.
Εχει κανει 2 γαμους και εχει 5 παιδια.Τωρα ειναι στον τριτο και περιμενει το εκτο του παιδι.
Αν ακολουθούσανε όλοι το παράδειγμά σας, η Ελλάδα δεν είχε πρόβλημα υπογεννητικότητας, πρέπει να ομολογήσω.
Οποιος εχει να προτεινει κατι σε αμαξι,ευχαριστως να τον ακουσω και θα ειναι φιλος μου,και θα του μιλησω ξηγημενα
Μεταχειρισμένο Nissan Skyline, θα σας έκανε; Από επιδόσεις, άλλο τίποτα, χώροι, πορτμπαγκάζ, θα αρέσει στη γυναίκα σας η βίαιη επιτάχυνση και η τελική του. Τραβάει την προσοχή. Με τις βελτιώσεις που μπορεί να κάνει κανείς, συναγωνίζεται και πύραυλο. Μειονέκτημά του, οι μόνο 2 πόρτες.
Ελπίζω στη φιλία σας, κε Αρίστο.
Με τιμή,
ΚΑ -
Παπαδοπουλο θελουμε και τον Στελιο.Να υπαρχει ΤΑΞΗ κυριοι.Και καλα ο Παπαδοπουλος... Ο Στελιος ποιος ειναι;
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?