-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και αυτό σε κάνει εσένα ή τους φορτηγατζήδες ζώο; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και αυτό σε κάνει εσένα ή τους φορτηγατζήδες ζώο;Αυτο καταλαβες ?? Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις drdino
-
Εννοείται. Αν και ως γνήσιος Bauer πρώτα το πλακώνω στις φάπες και μετά το διαβάζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείται. Αν και ως γνήσιος Bauer πρώτα το πλακώνω στις φάπες και μετά το διαβάζω.Μα αμα εισαι της οικογενειας Bauer δεν το διαβαζεις.
Το κοιταζεις εντονα και αποκαλυπτει τα μυστικα του.
Βαριεμαι να ζωολογησω, αργοτερα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείται. Αν και ως γνήσιος Bauer πρώτα το πλακώνω στις φάπες και μετά το διαβάζω.Βauer η bayer μηπως κανουμε την ιδια δουλεια αλοιως εξηγησε μου τι σημαινει
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εννοείται. Αν και ως γνήσιος Bauer πρώτα το πλακώνω στις φάπες και μετά το διαβάζω.
Μα αμα εισαι της οικογενειας Bauer δεν το διαβαζεις.
Βαριεμαι να ζωολογησω, αργοτερα.ΑΑΑ, δεν θα τα πάμε καλά.
Πρώτα το σπας στο ξύλο, και μετά. Αλλιώς δεν μιλάει. Ενίοτε του χτυπάς και κανέναν ορό αλήθειας.
Βauer γιώργο, ο πράκτορας/κεντρικός ήρωας στο 24.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα αμα εισαι της οικογενειας Bauer δεν το διαβαζεις.
Βαριεμαι να ζωολογησω, αργοτερα.ΑΑΑ, δεν θα τα πάμε καλά.
Πρώτα το σπας στο ξύλο, και μετά. Αλλιώς δεν μιλάει. Ενίοτε του χτυπάς και κανέναν ορό αλήθειας.
Βauer γιώργο, ο πράκτορας/κεντρικός ήρωας στο 24.
Επεσες στην περιπτωση βλεπω πολυ λιγο τηλεοραση η σχεδον καθολου .
-
εγώ καθόλου, να ναι καλά το ίντερνετ.
-
Αν και δεν ξέρω αν ήταν ζώο ο τύπος....ίσως ήταν η κακιά στιγμή τι να πώ, να γράψω κάτι που με έκανε να ψιλοχεστώ πάνω μου.
ένα βράδυ γυρνάω σπίτι (πριν 5-10 μερες) είμαι στην Λ. Βουλιαγμένης στο φαναρι με την Αλίμου (σήμα ολυμπιακής-βούτα) με κατευθυνση για βούλα.
Ξεκινάω σιγά σιγά (δεν είχαν πολύ βενζίνη) και πηγαίνω με 5η 3000 στροφές το κοντερ ήτνα κάπου στα 95 χλμ/ωρα.
Βλέπω ενα λεωφορείο (αυτα των ταξιδιωτικών γραφειων) το οποίο οτ πλησίαζα πολύ σιγά (πήγαινε π΄΄ανω απο 80χλμ μάλλον) βγάινω αριστερή να τον περάσω (αυτος ηταν μεσαία) την ώρα λοιπόν που του έχω κάνει περίπου 10 μέτρα απόσταση βγάζω δεξί φλας, και πάω να μπω μπρσοτά του.....την ώρα που είμαι μετάξυ αριστερής και μεσαίας βλέπω στην δεξιά λωρίδα φώτα...μένω στο σημείο που ήμουν με σταθερό γκάζι, και ακούω τρελό φρενάρισμα, κατεβάζω τρίτη και τάπα γκάζι! Τα φρένα συνεχίζουν, βγλέπω λοιπόν BMW Ε36 στην δεξιά λωρίδα να έχει μπλοκάρει τροχούς και να πηγαίνει στον πόντο ενα μηχανακι, αφου έχω επιταχύνει και φυσικά έχω μπει στην αριστερή λωρίδα (μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου) λέω τον έφαγε τον άνθρωπο, ο οδηγός της BMW, κάνει τιμονιά προς τα αριστερά και αρχίζει ένα απίστευτο σκηνικό....φτάνει με τις πάντες μέχρι την αριστερή σχεδόν....πάντες μέχρι την δεξιά (οι πιο πίσω μας έχουν κόψει φυσικά) πάντες μέχρι την αριστερή ανεβαίνει το πεζοδρόμειο, σηκώνει χωμα....και λέω νταξ θα χτυπήσει δέντρο και γεια σας, κατεβένει το πεζοδρόμιο τερμα δεξιά λωρίδα.....και ευτυχώς το 5ο και τελευταίο χαστούκι προς τα αριστερά τον βρήκα να ισιώνει στην μεσαία λωρίδα.....(αυτα λίγο μετά την δευτερη γέφυρα) αν και μπορούσα να φύγω φρέναρα με έπιασε κόκκινο και έρχεται και ο τύπος με την BMW, τον κοιτάω.....μου λέει άσε φίλε μην πεις τπτ, νταξει άστο. Του λέω ρε φίλε τι να σου πώ, το πολύ πολύ να μου χάλαγες το αμάξι εντάξει, αφου δεν έφαγες τον μηχανοβιο εγω τι να σου πώ? αστο άστο ολα οκ μου κάνει. (ειχε βγει ο μισός απο το παράθυρο και κοιτούσε την αριστερή μεριά αν έχει ζημιά) τεσπα του λέω καλο σου βράδυ, ξεκινάει μένω πίσω και βλέπω την αριστερή πίσω ρόδα, να έχει τρελό κάμπερ....η επαφή με το πεζοδρόμιο!
Δεν μπορώ να υπολογίσω με πόσσα πήγαινε αλλά κάτω απο 150 αποκλείεται!
Τι να πώ έλεος, εγω στην θέση της μηχανής θα πήγαινα να ανάψω λαμπάδα την άλλη μέρα!
-
Ζώο ο τύπος με την μπορντώ Carina πρώτης γενιάς που πέρασε με κόκκινο κάθετα την πηγμένη λ. Πεντέλης. Ακόμη μεγαλύτερα ζώα εκείνοι που πρόθυμα σταμάτησαν για να τον αφήσουν ( ), αλλά τα μεγαλύτερα ΒΟΔΙΑ από όλους οι μπάτσοι που περνούσαν εκείνη τη στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ από το συμβάν και συνέχισαν (κλασικά με το ταριφάδικο στιλάκι: έχω το χέρι κρεμασμένο εξω και λιμάρω το νυχάκι στην άσφαλτο).
Ζώο κι εγώ ένα μισάωρο αργότερα που πέρασα από στοπ κοιτώντας από τη μία πλευρά και από την άλλη ερχόταν αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο άνθρωπος πήγαινε πολύ σιγά (ούτε καν φρέναρε καλά-καλά) και δεν έπεσε στις πόρτες μου. Πάντως η συγγνώμη δεν βλάπτει κανένα. Μόνο με το νεύμα του χεριού μου, ο άνθρωπος κατάλαβε και μου χαμογέλασε σα να μην είχε γίνει τίποτε.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώο ο τύπος με την μπορντώ Carina πρώτης γενιάς που πέρασε με κόκκινο κάθετα την πηγμένη λ. Πεντέλης. Ακόμη μεγαλύτερα ζώα εκείνοι που πρόθυμα σταμάτησαν για να τον αφήσουν ( ), αλλά τα μεγαλύτερα ΒΟΔΙΑ από όλους οι μπάτσοι που περνούσαν εκείνη τη στιγμή ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ από το συμβάν και συνέχισαν (κλασικά με το ταριφάδικο στιλάκι: έχω το χέρι κρεμασμένο εξω και λιμάρω το νυχάκι στην άσφαλτο).Ζώο κι εγώ ένα μισάωρο αργότερα που πέρασα από στοπ κοιτώντας από τη μία πλευρά και από την άλλη ερχόταν αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο άνθρωπος πήγαινε πολύ σιγά (ούτε καν φρέναρε καλά-καλά) και δεν έπεσε στις πόρτες μου. Πάντως η συγγνώμη δεν βλάπτει κανένα. Μόνο με το νεύμα του χεριού μου, ο άνθρωπος κατάλαβε και μου χαμογέλασε σα να μην είχε γίνει τίποτε.
Ελα μωρε....
Σιγα την παραβαση που εκανε ο ανθρωπος ωστε να ασχοληθουν τα 'οργανα' της ταξεως μαζι του....
Δεν πηγαινε δα σε ετελειωτη ευθεια με οριο 60 με 110! -
Ειναι φοβεροι οι τυποι (οι μπατσοι), αν δεν εχουν παρει εντολη να γραψουν,δεν σε γραφουν που να μπεις με 200 και αντιθετα στην Συγγρού στην μεσαία λωρίδα!
Αν ομως εχει δωθεί σημα 'γραφτε', μετρανε τα χιλιοστα των γραμμων που πατας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι φοβεροι οι τυποι (οι μπατσοι), αν δεν εχουν παρει εντολη να γραψουν,δεν σε γραφουν που να μπεις με 200 και αντιθετα στην Συγγρού στην μεσαία λωρίδα!
Αν ομως εχει δωθεί σημα 'γραφτε', μετρανε τα χιλιοστα των γραμμων που πατας.Δημοσιοι υπαλληλοι ειναι....
Ακολουθουν εντωλες....
Γιατι να δουλεψουν;;;;
Δεν πα να χεις και κοκακολα στ αμαξι....
Αν δεν πεσει η εντωλη....Παλι καλα που υπαρχουν ανθρωποι στο Σωμα που εχουν μυαλο και θεληση για δουλεια!
-
Χωρις να θέλω να πάρω το μέρος τους με τα καργιολίκια που ακούνε τα λεφτά που πέρνουν τα ωράρια που έχουν (καμια σχεση με 5μερο και 8ωρο) κλπ, πάλι καλά να λέμε. Σίγουρα θα πούν ορισμένοι, επιλογή τους ήταν δεν τους πήρε κανείς με το ζόρι, σίγουρα αλλα, δεν παύει η κατασταση να είναι άσχημη.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χωρις να θέλω να πάρω το μέρος τους με τα καργιολίκια που ακούνε τα λεφτά που πέρνουν τα ωράρια που έχουν (καμια σχεση με 5μερο και 8ωρο) κλπ, πάλι καλά να λέμε. Σίγουρα θα πούν ορισμένοι, επιλογή τους ήταν δεν τους πήρε κανείς με το ζόρι, σίγουρα αλλα, δεν παύει η κατασταση να είναι άσχημη.Το 'παλι καλα' δεν ξερω για ποιο λογο ακριβως θα το πουμε.
Η αστυνομια δεν κανει τιποτα ουσιαστικό για εμας.Αυτο κι αν ειναι ασχημη κατασταση! -
Χωρις να θέλω να πάρω το μέρος τους με τα καργιολίκια που ακούνε τα λεφτά που πέρνουν τα ωράρια που έχουν (καμια σχεση με 5μερο και 8ωρο) κλπ,** πάλι καλά να λέμε**. Σίγουρα θα πούν ορισμένοι, επιλογή τους ήταν δεν τους πήρε κανείς με το ζόρι, σίγουρα αλλα, δεν παύει η κατασταση να είναι άσχημη.Εεεεεεεεεεεεεε;;;;;
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνουν; Να μας κλέβουν τα κασετόφωνα και τα CD players από τα αυτοκίνητα;
Ε; Τι; Το έχουν κάνει κι αυτό;;; Σωστά! -
Οχι ρε άθρωπα, πάλι καλα να λέμε που είναι μερικοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους!
-
:lol: Οχι ρε άθρωπα, πάλι καλα να λέμε που είναι μερικοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους!Ποιοι;Πως;Που;Ποτε;
Καθημερινα διαβαζω και ακουω για παπαδες-ηρωες,για καθηγητες-ηρωες,για πασης φυσεως επαγγελματα με ανθρωπους λαμπρους,μέχρι και για τον ασφαλιστη στον Καναδα που εσωσε κοσμο στο αεροπορικο δυστυχημα εχω ακουσει
Για τους αστυνομικους ποτε δεν ακουσα κατι καλο.Το καλυτερο που εχω ακουσει ειναι το 'ετρεχα αλλα δεν με εγραψε,πολυ ενταξει τυπος'
Οχι οτι ειναι κακοι ανθρωποι,απλως εκτος γραφείων (εκδοσεις διαβατηριων κτλ) υπαρχει μηδενικη παραγωγή έργου. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
:lol: Οχι ρε άθρωπα, πάλι καλα να λέμε που είναι μερικοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους!
Ποιοι;Πως;Που;Ποτε;
Καθημερινα διαβαζω και ακουω για παπαδες-ηρωες,για καθηγητες-ηρωες,για πασης φυσεως επαγγελματα με ανθρωπους λαμπρους,μέχρι και για τον ασφαλιστη στον Καναδα που εσωσε κοσμο στο αεροπορικο δυστυχημα εχω ακουσει
Για τους αστυνομικους ποτε δεν ακουσα κατι καλο.Το καλυτερο που εχω ακουσει ειναι το 'ετρεχα αλλα δεν με εγραψε,πολυ ενταξει τυπος'
Οχι οτι ειναι κακοι ανθρωποι,απλως εκτος γραφείων (εκδοσεις διαβατηριων κτλ) υπαρχει μηδενικη παραγωγή έργου.Όντας μαθηματικός, συνάγω ότι στα γραφεία αυτά παράγεται έργο. Μετά από αυτό,
Σοβαρά τώρα, ελάχιστοι σε αυτά τα γραφεία κάνουν σωστά την δουλειά τους.
-
Ενταξει ρε συ ότι δεν έχεις ακούσει να κάνουν κάτι καλό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν. Και εγώ δεν έχω ακούσει κάποιον γνωστό να κερδίζει 6ρι στο λόττο η στο τζόκερ τόσα χρόνια.....δλδ όσοι κερδίζουν είναι δικοί τους?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]