-
κε ΗΙGHFIDELITY
Μιλας για τρακτερ χωρις ναξερεις ομως την ισοτιμια,που ειναι 1ΧΜ ΤΡΑΚΤΕΡ=30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΑΞΙΟΥ.Αυτο το ξερουν ολοι,απορω που το παιζεις ταχαμου και γνωστης.Οποτε βαλτα κατω και βρες ποσο παει για να μην κανεις το μαγκακι.ΜΕ το φορτηγο μου εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα σε ολη την ευρωπη + βαλκανια,40 χρονια τωρα,αλλα δε μα αρεσει να μιλαω για τις ικανοτητες μου στο τιμονι,οποτε μην το συνεχισουμε.Αλλα για να εχουμε καλο ερωτιμα εσυ κε τι οδηγεις και ποσα ΧΜ εχεις κανει???Αν θες απαντας,αλλα μαλλον δε σε συμφερει,δικαιομα σου.
Για τη χιουνται μιλα καλυτερα κε,γιατι ειναι μεσα στους πεντε μεγαλυτερους κατασκευαστες του κοσμου και σε 5 χρονια θα ειναι στην κορυφη. -
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
κε ΗΙGHFIDELITYΜιλας για τρακτερ χωρις ναξερεις ομως την ισοτιμια,που ειναι 1ΧΜ ΤΡΑΚΤΕΡ=30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΑΞΙΟΥ.Αυτο το ξερουν ολοι,απορω που το παιζεις ταχαμου και γνωστης.Οποτε βαλτα κατω και βρες ποσο παει για να μην κανεις το μαγκακι.ΜΕ το φορτηγο μου εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα σε ολη την ευρωπη + βαλκανια,40 χρονια τωρα,αλλα δε μα αρεσει να μιλαω για τις ικανοτητες μου στο τιμονι,οποτε μην το συνεχισουμε.Αλλα για να εχουμε καλο ερωτιμα εσυ κε τι οδηγεις και ποσα ΧΜ εχεις κανει???Αν θες απαντας,αλλα μαλλον δε σε συμφερει,δικαιομα σου.
Για τη χιουνται μιλα καλυτερα κε,γιατι ειναι μεσα στους πεντε μεγαλυτερους κατασκευαστες του κοσμου και σε 5 χρονια θα ειναι στην κορυφη.Αυτη η ισοτιμια ειναι σταθερη;
Αλλαζει καθε μερα με το χρηματιστηριο ή την ανακοινωνει καθε χρονο ο πλανηταρχης;Μιλας για την εικονα που εχουν τα Subaru και τα Mazda και οδηγεις elantra; ΕΛΕΟΣ!!!!!
-
ολο το thread Μπορει να μετακομισει στα funniest??
-
φιλε φαρμακοποιε δε θελω σουμπαρου με τιποτα,αυτα ειναι για αιγαλεωτες και μπουρναζιωτες!Μη μας περασουν και για γυφτους!Σε ευχαριστω παντως για την προταση.Είδες γύφτο με subaru?
Eγώ πως τους βλέπω με τουότα?
Άλλο και τούτο πάλι.
Ρε κολήματα που έχει ο κόσμος?Δε μου λες,το παρακάτω δε σου κάνει?
Εχω την εντύπωση ότι είναι πλήρες σαν πακέτο σ' αυτά που ζητάς -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ολο το thread Μπορει να μετακομισει στα funniest??Δεν είναι καθόλου αστείο αγαπητέ. Πήρα μια ιδέα τι απόψεις έχουν και πως εκφράζονται τα 20άχρονα σήμερα (αυτο δεν είναι επίθεση σε συμφορουμίστες είναι συμπέρασμά μου) και απογοητεύτηκα. Α ρε μα και έφεση στα emoticons ειδικά στα..
Όλο μαλακίες του λέτε του ανθρώπου ο οποίος δεν ξέρει το χώρο του διαδικτύου*, είναι ολοφάνερο.
*ο νοών νοείτω
-
Ξέχασες το .
-
Εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο
-
Πολύ παρεκτράπηκε το thread.
Το Legacy, ένα από τα πλέον παρεξηγημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, πιστεύω κι εγώ ότι θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Π.Α. για ταχύτητα, ποιότητα κύλισης, άνεση και χώρους.
-
κε ΗΙGHFIDELITYΜιλας για τρακτερ χωρις ναξερεις ομως την ισοτιμια,που ειναι 1ΧΜ ΤΡΑΚΤΕΡ=30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΜΑΞΙΟΥ.Αυτο το ξερουν ολοι,απορω που το παιζεις ταχαμου και γνωστης.Οποτε βαλτα κατω και βρες ποσο παει για να μην κανεις το μαγκακι.ΜΕ το φορτηγο μου εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα σε ολη την ευρωπη + βαλκανια,40 χρονια τωρα,αλλα δε μα αρεσει να μιλαω για τις ικανοτητες μου στο τιμονι,οποτε μην το συνεχισουμε.Αλλα για να εχουμε καλο ερωτιμα εσυ κε τι οδηγεις και ποσα ΧΜ εχεις κανει???Αν θες απαντας,αλλα μαλλον δε σε συμφερει,δικαιομα σου.
Για τη χιουνται μιλα καλυτερα κε,γιατι ειναι μεσα στους πεντε μεγαλυτερους κατασκευαστες του κοσμου και σε 5 χρονια θα ειναι στην κορυφη.Κοίτα, την τελευταία φορά που κοίταξα τις ισοτιμίες στο χρηματιστήριο αξιών, δεν είχε την εν λόγω ισοτιμία, οπότε γι' αυτό και ομολογώ ότι αγνοούσα την ύπαρξή της... Φαντάζομαι και οι υπόλοιποι εδώ το ίδιο... (έχουμε παρόμοιες πηγές γι' αυτό, μην μας παρεξηγείς...).
Από περιέργεια, από πού βγαινει αυτή η ισοτιμία; Πχ λέμε πως η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου, επηρεάζεται από το μεγάλο έλλειμα εμπορικού ισοζυγίου των ΗΠΑ, γι' αυτό το ευρώ είναι 'σκληρότερο' νόμισμα..
Το τρακτέρ πάλι; Γιατί μετράει τόσο πολύ το χιλιόμετρο; Επειδή πονάει ο κ~λος από τις ανωμαλίες μιας και δεν έχει πίσω ανάρτηση;
Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζω και τις άλλες ισοτιμίες... Πχ η ισοτιμία φορτηγού-αυτοκινήτου είναι στο 1 ή έχουμε κι εδώ το φορτηγό να μετράει περισσότερο;
Το ποδήλατο; Το παιδικό τρίκυκλο; Μετράνε καθόλου;
Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω από τις ισοτιμίες αυτές , είναι πως πρέπει να επενδύσω το...χαρτοφυλάκιό μου σε...τρακτέρ!Παρεμπιπτόντως, οδηγώ ένα αυτοκίνητο πόλης προς το παρόν, και ευτυχώς έχω χρόνια να οδηγήσω τρακτέρ, φορτηγά , χλοοκοπτικά και λοιπά μηχανήματα, καθώς η δουλειά μου δεν έχει καθόλου...οδήγηση!
Σε αντίθεση με την δικιά σου, που οδηγούσες ακόμη και στον...ύπνο σου!Πάντως για την Hyundai βλέπω...τρελή πληροφόρηση... Στην κορυφή θα είναι η εν λόγω, αφού πάρει την θέση της** Τουότα**, σωστά;
-
Aσύλληπτο thread!
Στον κύριο Αριστείδη θα πρότεινα να ρίξει μια ματιά και στο Skoda Superb. Λογικά θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις του, με 193ps, 0-100 γύρω στο 8'', τελική 225-230, άπλετους χώρους και συμπαθητική εμφάνιση. Είναι καλό και στην ευθεία!
Θα του μείνουν και ρέστα από τα 30Κ.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Aσύλληπτο thread!Στον κύριο Αριστείδη θα πρότεινα να ρίξει μια ματιά και στο Skoda Superb. Λογικά θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις του, με 193ps, 0-100 γύρω στο 8'', τελική 225-230, άπλετους χώρους και συμπαθητική εμφάνιση. Είναι καλό και στην ευθεία!
Μα Skoda?
Πώς θα κάνει εντύπωση σε καμιά γυναίκα? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aσύλληπτο thread!
Στον κύριο Αριστείδη θα πρότεινα να ρίξει μια ματιά και στο Skoda Superb. Λογικά θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις του, με 193ps, 0-100 γύρω στο 8'', τελική 225-230, άπλετους χώρους και συμπαθητική εμφάνιση. Είναι καλό και στην ευθεία!
Μα Skoda?
Πώς θα κάνει εντύπωση σε καμιά γυναίκα?Γιατί ρε;
Αφού έβγαλε τη γυναίκα του με Hyundai, σκέψου με Skoda τι κατακτήσεις θα έχει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aσύλληπτο thread!
Μα Skoda?
Πώς θα κάνει εντύπωση σε καμιά γυναίκα?Καλά θέλεις να πλακώσει τώρα εδώ όλο το Skodaclub;
Τι έχουν δηλαδή τα Skoda;
(Μωρέ μια χαρά είναι τα Skoda, εδώ φτάσαμε να χρειάζεσαι από μπέμπα και μερκεντέ και πάνω για να γ@μήσεις....Για να μην μιλήσω για την...ταχύτητα στην ευθεία... ...Αχ, πού είναι τα παλιά χρόνια, που με ένα αμπέχονο και το μπλα-μπλά σου ήσουν άρχοντας! ) -
Aσύλληπτο thread!
Μα Skoda?
Γιατί τι έχουν τα Ηyundai; Σε μια 5ετία το πολύ θα είναι στην κορυφή!
-
Aσύλληπτο thread!
Μα Skoda?
Εδώ απορρίψαμε το ΜΑΖΝΤΑ λόγω μη αρκετής μούρης και θα πάρουμε ΣΚΟΝΤΑ? Νεαρέ ΠΑΙ ΜΕΙ παραλογίζεσαι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aσύλληπτο thread!
Μα Skoda?
Εδώ απορρίψαμε το ΜΑΖΝΤΑ λόγω μη αρκετής μούρης και θα πάρουμε ΣΚΟΝΤΑ? Νεαρέ ΠΑΙ ΜΕΙ παραλογίζεσαι.
Ασε που την ΜΑΖΝΤΑ δεν την βλέπω και για την κορυφή... Εχει καπαρώσει την θέση η ΧΙΟΥΝΤΑΙ!
-
Κύριε Παπανώτα το Jetta εκτός από τη δίλιτρη έκδοση βγήκε πρόσφατα νέα έκδοση χαμηλότερου κυβισμού, κατανάλωσης και τιμής. Το Passat είναι πολύ μεγάλο στα 4.76, το jetta 4.55, πιο εύκολο στο παρκάρισμα έχει πολύ καλές επιδόσεις και θέλω να πιστεύω (αν και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα) ότι σε όλους τους τομείς θα είναι άνω του μέσου όρου.
Πιστεύω καλή επιλογή.
0-100: 8,3
Τελική: 222
24 κιλά ροπή.
170 άλογα (1 turbo-1 supercharger)
Τιμή: 24640
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=61204 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατί τι έχουν τα Ηyundai; Σε μια 5ετία το πολύ θα είναι στην κορυφή!Στην ισοτιμία όμως Hyundai/Skoda ο λόγος που βρίσκεται;
-
10 Χιλιόμετρα Χουντάι = 3 service Σκόντα
-
Κον G60
Σε ευχαριστω για την προταση,αλλα δεν μου αρεσουν τα νεκροβαγονα αγαπητε φιλε.Για τα σουμπαρου που λες,εχω δει πολλους γυφταραιους να τα οδηγουνε,περισσοτερους απο οτι τουοτα.
Κον ΗΙΓΗΦΙΔΕΛΙΤΥ
Νεαρε που ειρονευεσαι,η ισοτιμια ειναι γνωστη στους τρακτεραδες.Σημαινει οτι θελεις μπαλακια για να οδηγησεις ενα τρακτερ αφου ειναι πολυ πιο δυσκολο στην οδηγηση του.Αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα.ΔΕιξε λιγη σεβαση στη χιουνται,που σε αξιοπιστια και σε ποιοτητα ειναι ΗΔΗ το Νο1.
Κον ΝΙΚΟ997
Σε ευχαριστω κυριε για την προταση,θα παω να το κοιταξω σημερα τελικα το ΤΖΕΤΤΑ.Ακουγεται παρα πολυ ενδιαφερον και μου αρεσει για ειναι και πιο μικρο απο το ΠΑΣΣΑΤ.Ομως μου φαινονται λιγα τα 222 χιλιομετρα/ωρα για τελικη.Αμα το χαμηλωσω και γινει πιο αερδυναμικο μπορει να παρει λιγα χιλιομετρα παραπανω??
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?