-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μ'αρέσει που έφτιαξε ο καιρός και ίσως πάω Θάσο για μπανάκι. Έχετε να
προτείνετε καμιά καλή παραλία;oles kales einai ekei
-
Μου αρεσει που σταματησε επιτελους να βρεχει...
Δεν μου αρεσει που εχω κωλοπηξει στο διαβασμα...
-
Μ'αρέσει που άνοιξαν τα 'κτούκια' (θεϊκό σουβλάκι!!!)
Δε μ'αρέσει που εξ αιτίας τους θα βάλω όσα κιλά έχασα το χειμώνα -
Mαρέσει που άραξα με τον κολλητό στο Πανόραμα, με μουσική στο αμάξι και πιάσαμε συζήτηση για τα προσωπικά μας. Πάνω από χρόνο είχαμε να τα πούμε...
-
Μου αρέσει, που με τις βιταμίνες που παίρνω. Έχω δει βελτιώση.
Δεν μου αρέσει, που είμαι σπίτι – δουλειά , δουλειά – σπίτι.
-
Μου αρέσει που έμεινα σπίτι χθες, διάβασα λίγο το βράδυ, κοιμήθηκα πριν τις 1, ξύπνησα στις 9 χωρίς πονοκέφαλο, είδα τις ειδήσεις στο in.gr ακούγοντας ένα ωραίο άσμα (tori amos-bouncing off clouds), θα πάω τώρα για πρωινή ποδηλατάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, θα γυρίισω με την εφημερίδα στο χέρι, θα την ξεφυλίσω, θα φάω ήρεμα με μουσικούλα, θα δω F1 του Μονακό στην tv, κ θα διαβάσω...
Ένα κατάλαβα... όταν ξυπνάς νωρίς κ έχεις χορτάσει ύπνο, νιώθεις πως η μέρα σου είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ μεγάλη.
Ωραίο πρόγραμμα το βλέπω... άντε να δούμε. Υγεία πάνω απ' όλα...
Δε μπορώ να βρω κάτι που δε μου αρέσει αυτή τη στιγμή... ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά σήμερα...
-
Όταν κάνεις ποδήλατο, να κοιτάς πίσω σου.
Εγώ κοιμήθηκα 5, ξύπνησα 9μιση και είμαι τέλεια. Τώρα καφεδάκι.
-
Μου αρεσει που πηγα Καρπενησι και περασα πολυ ωραια .
Δεν μου αρεσει που δεν μπορεσα παλι να παω στο φαραγγι ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ λογω συνεχων βροχοπτωσεων . -
Μου αρέσει που έφυγα από μια μίζερη δουλειά του 10ώρου χωρίς ΣΚ και με ζήτησε σε συνέντευξη η ΤΙΤΑΝ στην Ελευσίνα.
Επίσης μου αρέσει που υπερπληρώ τα κριτήρια για το MSc,μένει η συνέντευξη βέβαια
-
Μ'αρέσει το βιβλίο που ξεκίνησα να διαβάζω ('Με τα τεθωρακισμένα του Κόκκινου Στρατού')
Δε μ'αρέσει αυτή η εκνευριστική σειρά διαφημίσεων του Αxe -
Μ'αρέσει που πέρασα καλά στη Θάσο και που βρήκα καλή παραλία για μπάνιο.
Θα το είχα εκτιμήσει αν είχα λάβει απάντηση όταν ρώτησα σχετικά πριν από
μερικά ποστ αλλά δε βαριέσαι... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mαρέσει που άραξα με τον κολλητό στο Πανόραμα, με μουσική στο αμάξι και πιάσαμε συζήτηση για τα προσωπικά μας. Πάνω από χρόνο είχαμε να τα πούμε...και τελικα καταληξατε αγκαλιτσα;
-
Πάντα...
-
Θα το είχα εκτιμήσει αν είχα λάβει απάντηση όταν ρώτησα σχετικά πριν από
μερικά ποστ αλλά δε βαριέσαι...Ωχ! Αυτή η σπόντα μάλλον για μένα ήταν.
έχεις δίκιο Δημήτρη, συγγνώμη.
βασικα, θεώρησα ότι με κάλυψε ο flower -
Δεν μου άρεσε που σήμερα το πρωί ανακάλυψα ότι είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου ξεκλείδωτο για 2 μέρες!
Μου άρεσε που δεν έλειπε τίποτα από μέσα! Έχει και τα καλά της η επαρχία!
Μου άρεσε που το έπλυνα κιόλας και έφυγε αυτή η αηδία που είχε πέσει πάνω του από ένα δέντρο. -
μ' αρεσε το εσωτερικο του opel γνωστου φορουμα με ονοματεπωνυμο..
μ' αρεσαν τα καθισματα..
μ' αρεσε η αισθηση 'μικρου' που σου δινει η οροφη που ειναι κοντα στο κεφαλι σου (ειμαι και 2 μετρα ο ατιμος)δε μου αρεσει που η μιλκα δεν εχει λαμπακι στον δεικτη βενζινης ενω υπαρχει η υποδοχη και εμφανιζεται η ενδειξη στο τριπ πλας συχνα οταν χρειαζεται καυσιμο (please refuel)..
μ' αρεσε η χαλαρη εκδρομη της κυριακης..
μ' αρεσε η παρεα -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωχ! Αυτή η σπόντα μάλλον για μένα ήταν.
βασικα, θεώρησα ότι με κάλυψε ο flowerΌχι, η διαπίστωση ήταν γενική. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει
σε κάποια ερώτηση. Προσωπικά όμως με έχει απογοητεύσει συχνά το επίπεδο
του φόρουμ στο θέμα απάντηση σε σοβαρή ερώτηση. Ο flower φυσικά και δε
σε κάλυψε, ευτυχώς όμως αν και δεν είχαμε αρκετό χρόνο πετύχαμε με την
πρώτη την καλή παραλία (Παράδεισος). -
βασικα, θεώρησα ότι με κάλυψε ο flowerΌχι, η διαπίστωση ήταν γενική. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει
σε κάποια ερώτηση. Προσωπικά όμως με έχει απογοητεύσει συχνά το επίπεδο
του φόρουμ στο θέμα απάντηση σε σοβαρή ερώτηση. Ο flower φυσικά και δε
σε κάλυψε, ευτυχώς όμως αν και δεν είχαμε αρκετό χρόνο πετύχαμε με την
πρώτη την καλή παραλία (Παράδεισος).Και βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενος δεν παυει ομως να ειναι αγενεια
οταν δε μαλιστα η ερωτηση απευθυνεται σε καποιον τοτε δεν ειναι απλα αγενεια αλλα -
Δεν μου άρεσε η σημερινή μέρα γιατί έπαθα ηλίαση και την έβγαλα(τη μέρα ) σπίτι κοιτάζοντας τους τέσσερις τοίχους
-
Κοίτα να δεις που θα βρω και τον μπελά μου για τις παραλίες.
Αν και, ειδικά τώρα, έχω σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ, θα απαντήσω γιατί μου πατήσατε τον κάλο του άδικου πεσίματος.Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
βασικα, θεώρησα ότι με κάλυψε ο flowerΌχι, η διαπίστωση ήταν γενική.
Επίτρεψέ μου όμως να το πάρω προσωπικά γιατί ο μόνος Θάσιος στο φόρουμ (που μένει ταυτόχρονα και στο νησί) είμαι εγώ
Προσωπικά όμως με έχει απογοητεύσει συχνά το επίπεδο του φόρουμ στο θέμα απάντηση σε σοβαρή ερώτηση.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί τοτε θα αρχίσω κι εγώ να αμφιβάλλω για το τι είναι σοβαρό και τι όχι
Ο flower φυσικά και δε
σε κάλυψε,Ναι, θεωρώ οτι με κάλυψε. Ξανά-επίτρεψέ μου να είμαι αρκετά τοπικιστής και να θεωρώ οτι τα 3/4 από τις παραλίες του νησιού είναι εξαιρετικές.
...ευτυχώς όμως αν και δεν είχαμε αρκετό χρόνο πετύχαμε με την
πρώτη την καλή παραλία (Παράδεισος).Δηλαδή θες να μας πεις οτι πέρα από την τύχη η μόνη σου ελπίδα να βρεις αυτό που έψαχνες ήταν από το 4τφ (και συγκεκριμένα από εμένα;) Δε μιλάμε εδώ για κανένα είδος εξειδικευμένης γνώσης, για τ' όνομα του Θεού!
Το ποιες είναι οι καλές παραλίες ενός τόπου δεν είναι και κανένα είδος απόκρυφης γνώσης που κυκλοφορεί μόνο στα αυτοκινητιστικά fora. Από τη στιγμή που θα μπεις στο φέρι θα συναντήσεις ένα σωρό ντόπιους που ξέρουν να σου απαντήσουν. Και όλοι τους σου είναι εξ ίσου άγνωστοι όπως κι εγώ. Η γνώμη τους έχει την ίδια βαρύτητα με τη δικιά μου.Και βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενος δεν παυει ομως να ειναι αγενεια
οταν δε μαλιστα η ερωτηση απευθυνεται σε καποιον τοτε δεν ειναι απλα αγενεια αλλαΑλλά τι; Για πες μου γιατί μ'ενδιαφέρει...
Μήπως υπερβάλλετε λιγάκι;
(... και μια χαρα on topic ήμουν)
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]