-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Golf 1.4 TSi Trendline? Υπολογιστής ταξιδίου καπούτ
esp καπούτ
καθήσματα που να σε συγκρατούν σωστά στις στροφές καπούτ.
cd payer με mp3 καπούτ
ανάρτηση καπούτ
προβολάκια καπούτ
ζάντες καπούτ
ψιλολόγια εξαπλισμού άνεσης καπούτ
μεταλλικό χρώμα καπούτ.
cruiser control καπούτΠιστευω ένας που αγοράζει αυτό το αυτοκίνητο τα θέλει όλα αυτά και όλα αυτά παρέχονται στην ακριβότερη έκδοση η οποία ξεπερνά τελική τιμή 21.000.....το 5θ. + 800 ευρώ....
Άλλο το ότι τα θέλει, άλλο αν είναι απαραίτητα. Και γω γουστάρω mp3 και μπλιμπλίκια αλλά δεν είναι απαραίτητα και δεν περιμένω να τα χουνε στον στάνταρ εξοπλισμό. Επίσης, αυτό το 'ανάρτηση καπούτ' θες να μας το εξηγήσεις ή ήταν ένα ακόμα πυροτέχνημα (σαν τα TSi)?
-
...
Μας άρεσε
Aπόδοση κινητήρα
Σπορ πολυχρηστικό
Eσωτερικό ύψος
Δεν μας άρεσε
Tιμή
Aίσθηση τιμονιού
Aγνωστη αξιοπιστία[/b]Κατακρίνεις το συγγραφέα επειδή γράφει 'άγνωστη αξιοπιστία'. Δηλαδή εσύ θεωρείς δεδομένη την αξιοπιστία? Από που προκήπτει αυτό? Πόσα χρόνια κυκλοφορεί ο TSI για να θεωρεις δεδομένη και όχι άγνωστη την αξιοπιστία? Πρόσεξε γράφει για 'άγνωστη' και όχι αναξιοπιστία....
Το 'άγνωστη αξιοπιστία' είναι ένα σχόλιο που μπορεί να το κολλήσει οποιοσδήποτε 'ειδικός' σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητήρα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κατασκευαστή κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην αγορά, ως 'αρνητικό χαρακτηριστικό'. Ένοχος, δηλαδή, μέχρι αποδείξεως (και τι αποδείξεως!...) του εναντίου.
Άρα? Άρα, ασχέτως αν ο κατασκευαστής έχει κάνει 50 χρόνια R&D προτού βγάλει το νέο κινητήρα στην παραγωγή, ο 'ειδικός' θα μπορεί να του αφαιρεί πόντους για 'άγνωστη αξιοπιστία' και θα σκέφτονται μετά μερικοί 'αχ, δίκιο έχει, μήπως να πάρω καλύτερα κανένα που να έχει καμιά 10ετία στην πλάτη του, να είμαι σίγουρος/η?...'
-
Στον 2.0 δεν ενσωματώνεται η τουρμπίνα στην πολλαπλή....Απο πότε?
-
Κατακρίνεις το συγγραφέα επειδή γράφει 'άγνωστη αξιοπιστία'. Δηλαδή εσύ θεωρείς δεδομένη την αξιοπιστία? Από που προκήπτει αυτό? Πόσα χρόνια κυκλοφορεί ο TSI για να θεωρεις δεδομένη και όχι άγνωστη την αξιοπιστία? Πρόσεξε γράφει για 'άγνωστη' και όχι αναξιοπιστία....
Φίλε μου θα μας τρελάνεις? Ανοίγεις ένα thread με τίτλο 'πάπαλα η αξιοπιστία του 1.8 TFSI' βασιζόμενος σε 5 λέξεις ενός αμφιλεγόμενου άρθρου ενός αμφιλεγόμενου περιοδικού και τώρα μας λες τι? Εδώ και 4 σελίδες γελάει ο κόσμος και ειρωνεύεται αυτό που ΕΣΥ τσίμπησες (ή έχαψες) τόσο ώστε να ανοίξεις ολόκληρο thread & να το καταγγείλεις.
Όπως εσύ λοιπόν τσίμπησες με μία πρόταση του κυρίου για καυτά καυσαέρια από την πολλαπλή (αλήθεια ξέρεις τη είναι πολλαπλή??? Μην ανοίγεις λεξικό) έτσι υπάρχουν πολλοί που θα τσιμπήσουν από την έκφραση 'άγνωστη αξιοπιστία' η οποία είναι απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου. Θα τη δεχόμουν αν την ανέφερε σε κάθε δοκιμή νέου κινητήρα τουρμπάτου και μή. Δεν τον είδα όμως να την αναφέρει παρά μόνο σε αυτόν τον κινητήρα και βέβαια, όπως λέει και ο φίλος coyote, δεν την αναφέρει πουθενά για κανένα ford.
Τώρα όσο αφορά το 'παιχνίδι με τις λέξεις 'άγνωστη αξιοπιστία' και αναξιοπιστία: Αν βγώ και πώ ότι το χ μέλος του forum είναι 'αγνώστης σεξουαλικής προτίμησης' εσύ τι θα καταλάβεις? Ναι αλλά δεν τον είπα ομοφυλόφιλο... -
Εννοώ ανάρτηση μαλακή πολύ για το χαρακτήρα που γέρνει. Θέλει ΄τη σκληρή σπόρτ ανάρτηση που κοστίζει. αυτό εννοούσα...
Κάτι που έγραψα και αλλού....
Κάποτε θυμάμαι τα φοβερά και τρομερά Daihatsu Charade turbo, τα renault 5 και fuego τούρπο κλπ (ναι είμαι αρκετά παλιός). Είχε γεμίσει ο κόσμος με δαυτα. Πως εξαφανίστηκαν όμως μέσα σε μια 4ετία όμως βρε παιδί μου...... και πως είχαμε ξεχάσει για καμια 20αριά χρόνια τα τούρμπο?Γιατί άραγε? Ξαφνικά βγαίνει το Golf GT 1.4 170 hp και θυμήθηκαν όλοι τα τούρμπο πάλι. Μετά οι της VW είπαν, ε ας μη το παραχέσουμε και έβγαλαν τον TSI 1.4 με 140 άλογα. Ξανασκέφτηκαν πάλι και λένε μάλλον συνεχίζουμε να το χέζουμε το θέμα και ήδη ετοιμάζουν TSI 1.4 με 125 ξανασκεφτονται με 120, ξανασκεφτονται 115 άλογα..... Γιατί άραγε? Μετά θα ξανασκεφτούν μόλις περάσουν 3- 4 χρόνια και θα περάσει πάλι το τουρμπο στα ξεχασμένα για καμιά 20 αριά πάλι χρόνια.... Ομως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..... -
Kαι ξαφνικά όλοι θα κυκλοφορούμε με κάρα. Μονόιππο άρμα gto κτλ.
-
Εννοώ ανάρτηση μαλακή πολύ για το χαρακτήρα που γέρνει. Θέλει ΄τη σκληρή σπόρτ ανάρτηση που κοστίζει. αυτό εννοούσα...προσωπικά την βρήκα μια χαρά την ανάρτηση.. Δεν το παίρνουνε όλοι για το στροφιλίκι το αυτοκίνητο.
Κάτι που έγραψα και αλλού....
Μπλα μπλα μπλα μπλαΟμως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.....
Φάσκεις κι αντιφάσκεις..
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Κατακρίνεις το συγγραφέα επειδή γράφει 'άγνωστη αξιοπιστία'. Δηλαδή εσύ θεωρείς δεδομένη την αξιοπιστία? Από που προκήπτει αυτό? Πόσα χρόνια κυκλοφορεί ο TSI για να θεωρεις δεδομένη και όχι άγνωστη την αξιοπιστία? Πρόσεξε γράφει για 'άγνωστη' και όχι αναξιοπιστία....
Φίλε μου θα μας τρελάνεις? Ανοίγεις ένα thread με τίτλο 'πάπαλα η αξιοπιστία του 1.8 TFSI' βασιζόμενος σε 5 λέξεις ενός αμφιλεγόμενου άρθρου ενός αμφιλεγόμενου περιοδικού και τώρα μας λες τι? Εδώ και 4 σελίδες γελάει ο κόσμος και ειρωνεύεται αυτό που ΕΣΥ τσίμπησες (ή έχαψες) τόσο ώστε να ανοίξεις ολόκληρο thread & να το καταγγείλεις.
Όπως εσύ λοιπόν τσίμπησες με μία πρόταση του κυρίου για καυτά καυσαέρια από την πολλαπλή (αλήθεια ξέρεις τη είναι πολλαπλή??? Μην ανοίγεις λεξικό) έτσι υπάρχουν πολλοί που θα τσιμπήσουν από την έκφραση 'άγνωστη αξιοπιστία' η οποία είναι απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου. Θα τη δεχόμουν αν την ανέφερε σε κάθε δοκιμή νέου κινητήρα τουρμπάτου και μή. Δεν τον είδα όμως να την αναφέρει παρά μόνο σε αυτόν τον κινητήρα και βέβαια, όπως λέει και ο φίλος coyote, δεν την αναφέρει πουθενά για κανένα ford.
Τώρα όσο αφορά το 'παιχνίδι με τις λέξεις 'άγνωστη αξιοπιστία' και αναξιοπιστία: Αν βγώ και πώ ότι το χ μέλος του forum είναι 'αγνώστης σεξουαλικής προτίμησης' εσύ τι θα καταλάβεις? Ναι αλλά δεν τον είπα ομοφυλόφιλο...Κοίτα φίλε δε μου αρέσουν οι ποδοσφαιροποιήσεις στο διάλογο. Την άποψη μου είπα και τη γνώμη μου πάνω στον προβληματισμό που έθεσε το περιοδικό.
Ελευθερία διαλόγου έχουμε. Δε με ενδιαφέρει να εκθειάζω μάρκες ούτε νιώθω αυτή την ανάγκη επειδή θα μπορούσε να είμαι ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου της τάδε μάρκας. Τετοια κόμπλεξ μακριά από μένα.
Με ρωτάς τι είναι η πολλαπλή, προφανώς την έμαθα πολύ πριν να γεννηθείς εσύ φίλε...
Το οτι μπερδέυεις επίσης τη σεξουαλικότητα με τα αυτοκίνητα αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του νεοέλληνα δυστυχώς, δε σε παρεξηγώ... -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Τώρα όσο αφορά το 'παιχνίδι με τις λέξεις 'άγνωστη αξιοπιστία' και αναξιοπιστία: Αν βγώ και πώ ότι το χ μέλος του forum είναι 'αγνώστης σεξουαλικής προτίμησης' εσύ τι θα καταλάβεις? Ναι αλλά δεν τον είπα ομοφυλόφιλο... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τώρα όσο αφορά το 'παιχνίδι με τις λέξεις 'άγνωστη αξιοπιστία' και αναξιοπιστία: Αν βγώ και πώ ότι το χ μέλος του forum είναι 'αγνώστης σεξουαλικής προτίμησης' εσύ τι θα καταλάβεις? Ναι αλλά δεν τον είπα ομοφυλόφιλο...
Ναι ναι πολύ αστείο φίλε, πρόσεχε τα συρόπια... Μόλις άκουσες εσύ για ομοφιλόφυλους όλο χαρές έκανες..
-
Εννοώ ανάρτηση μαλακή πολύ για το χαρακτήρα που γέρνει. Θέλει ΄τη σκληρή σπόρτ ανάρτηση που κοστίζει. αυτό εννοούσα...Από πότε τα οικογενειακά αυτοκίνητα θέλουν σπορ ανάρτηση;
-
Σιγά ρε συ, μην σου φύγει κανένας πόντος από το πλεκτό.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
**' Το τούρμπο που φοράει κατασκευάζεται από την borg-warner (ασυνήθιστη επλογή) **
H σειρά Κ που φοράνε τα VAG είναι και αυτή της Borg-Warner! Επίσης η ιδια εταιρία έχει αναπτύξει το Variable Turbine Geometry (VTG) για λογαριασμο της Porsche.
Ή εγώ κάνω λάθος ή αυτό είναι τελείως αδιάβαστος.
Ακριβώς
Η γνωστή ΚΚΚ είναι η.......borg-warner
Εχουμε που έχουμε την υψηλού επιπέδου διανόηση ως λαός να γνωρίζουμε τα ΠΑΝΤΑ,ένα ακόμα πλήγμα από τους 'ειδικούς' της δημοσιογραφίας για να αναρωτιώμαστε προς τι τόση παραπληροφόρηση στο γήπεδο το καφενείο και το......νετ.
Είπαμε,στο ελλάντα ο κάθε άσχετος μπορεί να ασχοληθεί ΚΑΙ με το αυτοκίνητο.
Ενα παραπάνω όπου η ελευθερία της μ@λ@κίας του λόγου δεν κοστίζει. -
Δόκτορα ή είσαι μάγκας αρχιδάτος ή όχι....
-
Α καλά.... εκτός δικτύου...
-
Εμείς είμαστε οι βαρβάτοι.
-
Οι βαρεμένοι θα έλεγα..
-
Οι βαρεμένοι θα έλεγα..Κατούρα και λίγο...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
**' Το τούρμπο που φοράει κατασκευάζεται από την borg-warner (ασυνήθιστη επλογή) **
H σειρά Κ που φοράνε τα VAG είναι και αυτή της Borg-Warner! Επίσης η ιδια εταιρία έχει αναπτύξει το Variable Turbine Geometry (VTG) για λογαριασμο της Porsche.
Ή εγώ κάνω λάθος ή αυτό είναι τελείως αδιάβαστος.
Ακριβώς
Η γνωστή ΚΚΚ είναι η.......borg-warner
Εχουμε που έχουμε την υψηλού επιπέδου διανόηση ως λαός να γνωρίζουμε τα ΠΑΝΤΑ,ένα ακόμα πλήγμα από τους 'ειδικούς' της δημοσιογραφίας για να αναρωτιώμαστε προς τι τόση παραπληροφόρηση στο γήπεδο το καφενείο και το......νετ.
Είπαμε,στο ελλάντα ο κάθε άσχετος μπορεί να ασχοληθεί ΚΑΙ με το αυτοκίνητο.
Ενα παραπάνω όπου η ελευθερία της μ@λ@κίας του λόγου δεν κοστίζει.Μια που πιάσαμε τα σεξουαλικά κοίτα να βρείς το σημείο G γιατί με το 60 δε γίνεται δουλειά...
-
Ευτυχώς που υπάρχεις και συ και μας ανοίγεις τα μάτια. ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ζούμε.
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....