-
Ο χρήστης theo79 έγραψε:
με μια πολύ μικρή επιβάρυνση 20-30 Ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς, ένα καλό ραντάρ παρκαρίσματος που με έσωσε! απορώ πως πάρκαρα χωρίς αυτό! Α.Γεία σας Jazzovioi είμαι και γώ ενας περήφανος (για την επιλογή μου) κάτοχος Jazz CVT ....
theo 79 ξέρεις πόσο στοιχίζει κανονικά η όλη φάση με τους αισθητήρες παρκαρίσματος και που θα μπρούσα να ρωτήσω..
-
Ο χρήστης vtl έγραψε:
Τελικά αγόρασα κι εγώ το δικό μου Jazz (fit), μεταχειρισμένο όμως από Ιαπωνία ηλικίας δυόμισι ετών (νέα έκδοση). Η διαφορά στην τιμή (4000 περίπου ευρώ) από το καινούργιο και οι άριστες κριτικές αξιοπιστίας με οδήγησαν στο να βάλω το σταυρό μου και να πάω για το μεταχειρισμένο.
Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω τα όσα θετικά έχω διαβάσει στις ουκ ολίγες χρήσιμες σελίδες αυτού του thread.
Και από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.
Τι ελαστικά προτείνετε για μείωση του θορύβου κύλισης;
Τι εννοείς όταν λες από Ιαπωνία ….μιλάς για εισαγόμενο μεταχειρισμένο . Φέρνει κάποιος έμπορας μεταχειρισμένα fit από Ιαπωνία .....???
Μα στην Ιαπωνία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα!
Συγνώμη αν σας μπέρδεψα. Από Κύπρο είμαι και το fit είναι δεξιοτίμονο εισαγώμενο μεταχειρισμένο.
Η αλήθεια είναι οτι μας μπέρδεψες για τα καλά .....λοιπόν καλοτάξιδο να είναι το νέο σου κουκλί ...
-
panagi επειδή πρόσφατα ρώτησα το ΣΑΡΑΚΑΚΗ για τους αισθητήρες η τιμή του είναι 165ε+ ΦΠΑ και σου ανοίγουν 4 τρύπες στο προφυλακτήρα..
-
Το forum του Jazz Club, ετοιμάζεται και θα κάνει την επίσημη έναρξη του την Καθαρά Δευτέρα (19/02/007).
Σας περιμένουμε μέσα από τις σελίδες μας για μια πρώτη γνωριμία!
Με αυτοκινητιστικούς χαιρετισμούς,
η Ομάδα Εργασίας της Jazzmania!
Διεύθυνση: http://www.jazzmania.gr
-
Καλή σας μέρα είμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του honda jazz και μάλιστα απ τους πρώτους 9/2002 (κασετόφωνο ταμπουρά κ.λ.π.)
Βλέπω εδω μέσα και αρκετούς φίλους μου από την jazzmania....
Τεράστιο το φορoυμ έχετε στήσει εδώ και με παρά πολλές πληροφορίες για το αμάξι μας .
Να πω ενα μπράβο στους 4 τροχούς -
Ελληνική Αυτοκινητιστική Λέσχη Οδηγών & Φίλων Honda Jazz
Hellenic Automobile Club of Owners & Friends Honda JazzΤο 'Φauto Jallery' σας προσκαλεί στα εγκαίνεια του και σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από το φωτογραφικό φακό της Jazzmanias.!Μέσα στον πολυχώρο που δημιουργήσαμε θα έχετε την δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες από το παρελθόν, φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα αλλά φυσικά και άπο όλο τον κόσμο.Μην διστάσετε λοιπόν να πάρετε και εσείς την μηχανή σας και να αποθανατήσετε της δικές σας στιγμές με την Jazzia σας....!
Σας ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα σε αυτό το φωτογραφικό ταξίδι παρέα με την Jazzmania.
-
Αγαπητοί φίλοι,
σας ΠΡΟ(σ)ΚΑΛΟΥΜΕ να πάρετε μέρος στο '1ο Jazz Club Game' που θα πραγματοποιηθεί από 1 Μαρτίου ως 15 Μαρτίου 2007 μέσα από τις σελίδες του forum. Ο νικητής κερδίζει ένα δώρο για το Jazzάκι του... Περισσότερα σύντομα μέσα από τις σελίδες μας!
Η Ομάδα του Jazz Club
-
Αγαπητοί Jazzόφιλοι!
Τό παιχνίδι άρχισε................!
Σας καλοσωρίζουμε στο 1ο Jazz Club Game για το 2007! Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία..........και σας περιμένούμε όλους μέσα απο τις σελίδες μας.........γιά περισσότερες πληροφορίες....!
-
2η Eκδρομή Ελληνικού Honda Jazz Club
To Ελληνικό Honda Jazz Club, καλά καλά δεν έχει κλείσει 4 μήνες λειτουργίας και έχει βαλθεί να τρελλάνει κόσμο...
Τα meeting σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήδη έχουν δυψήφια σε αριθμούς αυτοκίνητα! (http://www.jazzmania.gr/forum/phpBB2/album.php) και όλα είναι έτοιμα για μια εκδρομή στη Κόρινθο αρχές Ιουνίου
Κυριακή 10 Ιουνίου λοιπόν, όλοι μαζί παρέα, ξεκινάμε για ημερήσια εκδρομή!
Πληροφορίες σύντομα εδώ αλλά και μέσα από τις σελίδες του club
http://www.jazzmania.gr -
σκέφτομαι ναγοράσω το τζαζ
γνωρίζετε αν θα ανανεωθεί το τζαζ και πότε?
στον εθνικό δρόμο, είναι ικανό να κάνει ταξίδια με 140-150 χαω?είμαι μουσικός και κουβαλώ ένα σωρό όργανα από πόλη σε πόλη για συναυλίες και οι χώροι του είναι μούρλια για τις ανάγκες μου
ευχαριστώ
κωστής -
Λοιπον επειδη εχω και εγω το ιδιο αμαξι μην το σκεφτεσαι καθολου.
Στην εθνικη παει πολυ ανετα και σταθερα με αυτα τα χιλιομετρα και οσο για τους χωρους δεν υπαρχει αμαξι στην κατηγορια του και σε αλλες κατηγοριες με τετοιους χωρους.Χαρη στα εξυπνα καθισματα και στην διαμορφωση του πατωματος μπορεις να κουβαλησεις οτιδηποτε. -
nifadas des edo ti exei graftei:
http://www.jazzmania.gr/forum/phpBB2/vi ... sc&start=0 -
Λοιπον επειδη εχω και εγω το ιδιο αμαξι μην το σκεφτεσαι καθολου.
Στην εθνικη παει πολυ ανετα και σταθερα με αυτα τα χιλιομετρα και οσο για τους χωρους δεν υπαρχει αμαξι στην κατηγορια του και σε αλλες κατηγοριες με τετοιους χωρους.Χαρη στα εξυπνα καθισματα και στην διαμορφωση του πατωματος μπορεις να κουβαλησεις οτιδηποτε.Το αγόρασα Ιανουάριο του 2007 και μόλις τώρα κατάφερα να το βγάλω εθνική. Φωρτομένο αποσκευές (αχανής ο χώρος....) γυναίκα και παιδί και δεν καταλάβαινε τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω το κράτημα του και η άνεση ήταν καλύτερη με φορτίο.
-
Γεια σας...
Νέο μέλος και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου περί αγοράς καινούριου αυτοκινήτου.
Εδώ και 14 έτη έχω και οδηγώ ιδιαίτερα παλαιά αυτοκίνητα (πριν το 1980).
Και κάποιον καιρό τώρα θέλω να αγοράσω ένα νέο.Γενικά ψάχνοντας είδα πως το Jazz είναι αυτό που θέλω (για πολλούς και διάφορους λόγους: αξιοπιστία, κυρίως πόλη αλλά και κάποια ταξίδια, κατανάλωση, χώροι, εμφάνιση).
Έτσι είχα (σχεδόν) αποφασίσει να περιμένω το νέο Jazz που αναμένεται στην Ελλάδα τον Νοέμβριο (απλά ήθελα να το δω και από κοντά). Το οποίο θα έχει και τους extra hp και διάφορα άλλα όμορφα (ακόμη καλύτερη κατανάλωση, πιο όμορφο εσωτερικό κ.α.).Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορώ πριν λίγες ημέρες μας άφησε χρόνους (έκαψε φλάτζα και όχι μόνο, έξοδα που δεν αξίζουν τον κόπο και καλύτερα να πάρω το καινούργιο αντί να το φτιάξω). Και έτσι 3 μήνες πριν τον Νοέμβριο έμεινα δίχως αυτοκίνητο και χρειάζομαι αυτοκίνητο.
Έτσι πριν το πρόγραμματισμένο νέο Jazz, κοιτάω τώρα για αυτοκίνητο...
Και μέσα σε όλα κοιτάω και το τωρινό Jazz, το οποίο σαφώς και μου αρέσει. Όμως είμαι διστακτικός να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που σε 3 μήνες αντικαθίσταται (τόσο για την αξία μεταπώλησης, όσο και για τα καλύτερα που σε 3 μήνες θα προσφέρει το νέο μοντέλο).Σκέφτηκα μέχρι και να ξεχάσω το Jazz λόγω της χρονικής στιγμής (πριν την αλλαγή) και έτσι άλλα αυτοκίνητα που κοιτάω είναι: Swift 1.3, Colt 1.3. Με έβαλαν στην πρίζα και για το Auris 1.4 (την πιο απλή έκδοση με τιμή καταλόγου τα 15000EUR). Έκανα test drive στο swift και λέω να κάνω και στα υπόλοιπα (Jazz, Colt, Auris). Αλλά ομολογώ πως το Jazz μου έχει κάτσει και το θέλω περισσότερο...
Τι λέτε για όλα αυτά;
Και μερικά πιο πρακτικά πράγματα, για τους κατέχοντες του Jazz:
- Σε ταχύτητες 120-140km/h στην Εθνική το αυτοκίνητο το νιώθεις σταθερό και συνεπές ή γίνεται 'ελαφρύ';
- Το cd player που δίνουν παίζει mp3?
- Το cd player που δίνουν τώρα έχει είσοδο AUX (με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συνδέω το ipod μου - το νέο Jazz θα έχει)?
Ενδιαφέρομαι για το 1.4 μηχανικό κιβώτιο με 'πλήρη'εξοπλισμό.
Ευχαριστώ...
-
Γιατί δεν νοικιάζεις ένα μικρό αυτοκίνητο για 3 μήνες , μέχρι να έρθει το καινούριο Jazz; Θα σου στοιχίσει καμιά 600€ λογικά, όχι παραπάνω...
Για να πάρεις αυτό που σου αρέσει! -
Γεια σου φιλε μου.Επειδη ειμαι ευτυχης κατοχος Jazz θα σου πω οτι σε σχεση με τα υπολοιπα αυτοκινητα που κοιτας απλα ειναι μακραν το καλυτερο.
Εγω το εχω απο το 2006 και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο.
Απο χωρους βεβαια αλλο τιποτα.Πορτμπαγκαζ που χωραει τα παντα και το μεγαλυτερο στν κατηγορια του και σε πιο μεγαλα αυτοκινητα.
Το διλημα σου βεβαια ειναι δυσκολο.Παντως εγω θα τα περιμενα το καινουργιο.
Ειναι κριμα να παρεις το σημερινο και σε 2 μηνες να βγει το καινουργιο.Οσον αφορα τις απορειες σου.
Σε ταχυτητες 120-140+ ειναι αρκετα σταθερο.Εγω ειχα πιασει 170 και δεν το ειχαν καταλαβει οι συνεπιβατες μου.
Οσο για το cd ειναι το μονο που δεν ξερω.Αν και λογικα πρεπει.
Η εξοδο AUX υπαρχει ετοιμη.
Οποια και να ειναι η αποφαση σου να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις κανει την καλυτερη επιλογη. -
Το Colt πρακτικά ως σχήμα είναι αντίστοιχο του Jazz. Η διαφορά είναι ότι το Jazz είναι λίγο πιο ευρύχωρο.
Το Swift από την άλλη είναι και αυτό σε φάση λίγο πριν την αντικατάσταση αλλά χωροθετικά είναι μία κατηγορία κάτω.
Αν κάνεις τεστ drive το Auris τότε σε σχέση με τα άλλα θα νομίζεις ότι είναι παιγνίδια. Οι 97 ίπποι του Auris δεν είναι ψόφιοι (περπατά αξιοπρεπώς).
Αν μπορείς να περιμένεις τότε το νέο Jazz θα σε καλύψει. Αν όχι τότε για δες το Mazda 2 από Ιαπωνικά.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Το Mazda 2 επίσης φαίνεται δελεαστικό... 5 αστέρια ασφάλεια, μικρότερη κατανάλωση από το Jazz, χώροι καλύτεροι από το swift.
Το νέο Jazz μάλλον θα το δίνουν πιο ακριβά από το υπάρχον. Επίσης το υπάρχον το δίνουν τώρα 500EUR πιο φτηνά (λογικά λόγω της επικείμενης αλλαγής μοντέλου). Δεν θα μου φανεί λοιπόν περίεργο το νέο να μου κοστίσει συνολικά 1000-1500EUR περισσότερα το νέο από ότι το τωρινό. Αλλά θα έχει και περισσότερα καλούδια. Και άλλωστε μόνο η βελτιωμένη κατανάλωση του νέου Jazz μάλλον θα αποσβέσει το extra κόστος.
Το Auris σήμερα κοστίζει 2000EUR περισσότερο από το υπάρχον Jazz. Επίσης δεν με ενθουσιάζει εξωτερικά η εμφάνισή του και τόσο (ειδικά το πίσω μέρος του προσωπικά αισθητικά με πάει χρόνια πριν). Αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
Με βλέπω να περιμένω το νέο Jazz και να βάζω λεφτά τώρα να επισκευάσω το Golf του '79 που μου χάλασε! Πρέπει όμως να βρω έναν μερακλή μηχανικό να έχει διάθεση να αλλάξει φλάτζα και ενδεχομένως να φτιάξει και το καπάκι της μηχανής και διάφορα άλλα μικρά χωρίς να με δαγκώσει οικονομικά και να γκρινιάζει που ασχολείται με κάτι τόσο παλαιό... Αλλά το νέο Jazz πιστεύω ότι είναι αυτό που θέλω τελικά και θα είμαι ευχαριστημένος.
Λένε ότι το νέο Jazz στην Ελλάδα θα έρθει 1 μήνα μετά την έκθεση στο Παρίσι, κοινώς Νοέμβριο. Αλλά αυτό που ανησυχώ είναι μη γίνει Δεκέμβριος και μετά σου πουν 'περίμενε και 5 μήνες να έρθει το δικό σου'.Ευχαριστώ ξανά...
-
Ενας φιλος μου ειχε το τωρινο μοντελο.Μετα απο ατυχημα που ειχε οταν εσκασε το λαστιχο με αρκετα χιλιομετρα το αμαξι εγινε χαλια αλλα αυτος βγηκε χωρις γρατζουνια.
Ευτυχως ειχε μικτη ασφαλεια και πηγε και εκλεισε το νεο jazz παλι.
Του ειπαν οτι μεσα Νοεμβρη θα ερθουν καποια αυτοκινητα για δημοσιογραφους κλπ και γυρω στο Δεκεμβρη θα αρχισουν οι πωλησεις. -
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=56168
HONDA JAZZ