-
-
τι τουμπανιασμένο πλάσμα ειναι αυτο!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τι θα πάρετε στήθος ή μπούτι?Των ομματιών μου και θα φύγω..
-
H ξαδέρφη της Fergie. Να ναι καλά το φώτοσοπ.
Παράκληση: μη κάνετε quote ολόκληρο 'πακέτο' από φωτογραφίες. Είπαμε έχουμε adsl, αλλά επιβαρύνεται και ο σερβερ και είναι κρίμα...(wannabe mod )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παράκληση: μη κάνετε quote ολόκληρο 'πακέτο' από φωτογραφίες.
+100
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παράκληση: μη κάνετε quote ολόκληρο 'πακέτο' από φωτογραφίες. Είπαμε έχουμε γκόμενα, αλλά επιβαρύνεται η καρδιά μας και είναι κρίμα...(wannabe καρδιολόγος ) -
Χαρηηηηηηηηη!!! Βρήκες γκόμενα ρε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χαρηηηηηηηηη!!! Βρήκες γκόμενα ρε;Βλακείες του φάνκη!
Το σουβλατζίδικο είναι τρίτη πόρτα δεξιά, κύριε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι θα πάρετε στήθος ή μπούτι?
Των ομματιών μου και θα φύγω..
Εγώ το σκέφτομαι για Άγιο Όρος. Γιατί το καλοκαίρι θα μου βγούν τα μάτια.......
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Luise Glover[:
Μασιαλάχ!!!!
-
μια ερώτηση ρε παιδιά...
κάθε μέρα βλέπω στο τόπικ αυτό κ από 3 καινούριες γκόμενες!
μου έχει γεννηθεί μια απορία...όλες αυτές ποιος τις γ..μάει? που ειναι όλες αυτες? τι γονιδια έχουμε ως λαός κ δεν βλέπω τέτοιες γυναίκες γύρω μου? μήπως πρέπει να πάω σε καμιά Ιταλία, σε καμιά αμερική, για να δω τα κάλη της φύσης ή των πλαστικών?
που είναι οι γκομενάρες, οεο?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Γονιδια photshop
-
Πέφτει photoshop είπαμε. Δες αυτό:
Youtube Video -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μια ερώτηση ρε παιδιά...κάθε μέρα βλέπω στο τόπικ αυτό κ από 3 καινούριες γκόμενες!
μου έχει γεννηθεί μια απορία...όλες αυτές ποιος τις γ..μάει? που ειναι όλες αυτες? τι γονιδια έχουμε ως λαός κ δεν βλέπω τέτοιες γυναίκες γύρω μου? μήπως πρέπει να πάω σε καμιά Ιταλία, σε καμιά αμερική, για να δω τα κάλη της φύσης ή των πλαστικών?
2 ατάκες θα πετάξω:
-
They are out there. (οι γκόμενες)
-
They are among us. (oι γκουσκούνηδες)
-
-
Εγω ξαναρωτησα,αλλά ας ξαναρωτησω.Τι μας νοιάζει πώς ακριβώς είναι το μοντέλο που βλέπουμε;
Κινδυνεύουμε απο το 'να ξυπνήσουμε δίπλα της και να είναι άσχημη';
Θα τη συναντησουμε ποτε;
Θα τα φτιάξουμε μαζί τους μήπως;Η μήπως τις κοπέλες που βλέπουμε καθε μερα γύρω μας,τις ζηταμε να φορέσουν τίποτα κουρέλια και να βγαλουνε το μέικ-άπ για να τις δούμε στην φυσική τους εμφανιση;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω ξαναρωτησα,αλλά ας ξαναρωτησω.Τι μας νοιάζει πώς ακριβώς είναι το μοντέλο που βλέπουμε;
Κινδυνεύουμε απο το 'να ξυπνήσουμε δίπλα της και να είναι άσχημη';
Θα τη συναντησουμε ποτε;
Θα τα φτιάξουμε μαζί τους μήπως;Ειναι η κλασσικη νοοτροπια του στυλ..''παμε ρε σε αυτο κλαμπ που ειναι γεματο γκομενες..!''
Μεσα στο κλαμπ..''πωωωω ρε πουστη μου..κοιτα τα γκομενακια στη μπαρα..πωπωωωω!''
Ερχεται η ωρα να φυγουμε..''τι λες ρε συ, απο τωρα?..αυτες δεν εχουν φυγει ακομα..κατσε να τις δουμε ρεεεε!!''
Φευγουν οι γκομενες..''καλα ε τι γαματα που ηταν..να ξαναρθουμε ρε σεις να δουμε κι αλλες..!''
(Καλα γ@μησαμε κι αποψε )
Παει λοιπον μια παρεα σε ενα μερος και δεν φευγει, μονο και μονο για να κοιταξει γκομενες...
Ειναι ελαχιστες οι φορες που κατι τελικα γινεται με τις γκομενες σε τετοιες φασεις(αγνωστοι με αγνωστες)!Σορρυ για το οφφ-τοπικ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η μήπως τις κοπέλες που βλέπουμε καθε μερα γύρω μας,τις ζηταμε να φορέσουν τίποτα κουρέλια και να βγαλουνε το μέικ-άπ για να τις δούμε στην φυσική τους εμφανιση;Προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα με την φυσική εμφάνιση.. Με εκνευρίζει αφάνταστα να πηγαίνω για καφέ με μία κοπέλα & να είναι βαμμένη λες και πάει στον Πλούταρχο. Γενικά θέλω η εκάστοτε κοπέλα μου να μην βάφεται - ή αν βάφεται, να μην βάζει τόνους makeup, το θεωρώ περιττό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η μήπως τις κοπέλες που βλέπουμε καθε μερα γύρω μας,τις ζηταμε να φορέσουν τίποτα κουρέλια και να βγαλουνε το μέικ-άπ για να τις δούμε στην φυσική τους εμφανιση;
Προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα με την φυσική εμφάνιση.. Με εκνευρίζει αφάνταστα να πηγαίνω για καφέ με μία κοπέλα & να είναι βαμμένη λες και πάει στον Πλούταρχο. Γενικά θέλω η εκάστοτε κοπέλα μου να μην βάφεται - ή αν βάφεται, να μην βάζει τόνους makeup, το θεωρώ περιττό..
+1
-
Η φυσική εμφανιση της γυναίκας,εμπεριέχει και τρίχες στα πόδια,μουστακι,τρίχες στη μασχάλη,κ.λ.π. καλούδια.
Είστε σίγουροι οτι τα θελετε αυτα;
-
Eντάξει ρε Ανδρέα, μην φτάνουμε και στα άκρα. Δεν θα κάνεις χωρίστρα να πούμε κάτω.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]