-
Γεια σας. έχει κάνει κανείς test drive το νέο terios ή το έχει αγοράσει κανείς ? πε'ιτε μου τη γνώμη σας
-
Οτι θες για terios και εντυπώσεις απο 2-3 που ήδη το χαίρονται...
http://www.to4x4.gr/html/site/forum/vie ... fc9216c125 -
Παιδιά μιά ερώτηση.
Τασάκι έχει? Αν ναι που είναι αυτο? Εάν δεν έχει υπάρχει σαν... έξτρα εξοπλισμός με παραγγελία?
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Παιδιά μιά ερώτηση.Τασάκι έχει? Αν ναι που είναι αυτο? Εάν δεν έχει υπάρχει σαν... έξτρα εξοπλισμός με παραγγελία?
το GT θα εννοείς
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
Παιδιά μιά ερώτηση.
Τασάκι έχει? Αν ναι που είναι αυτο? Εάν δεν έχει υπάρχει σαν... έξτρα εξοπλισμός με παραγγελία?
το GT θα εννοείς
Ποιο GT? Για το Terios μιλάμε..
-
Έχει κανένας υπόψιν για AUX σύνδεση στο εργοστασιακό ραδιο-CD????
-
Ούτε τασάκι, αναπτήρα έχει, ούτε aux νομίζω. Σε καμιά 20αρια μέρες που θα το παραλάβουμε θα ξέρω σίγουρα
-
-
Τι είν' τούτο? Face lift?
Από το σαλόνι της Γενεύης 2007. -
όχι, είναι (ήταν) concept μοντέλο, το terios sport, χαμηλωμένο & κάτι σαν πιο 'on' και λιγότερο 'off' road. ισχυρίζεται ότι κινείται από ενισχυμένη έκδοση του 1500 με 129 ίππους. Δε νομίζω ότι έχει επίσημα κυκλοφορήσει πουθενά
-
επιτέλους χειριστήρια στο τιμόνι
η κεντρική κονσόλα ωστόσο παραμένει αρχαιοπρεπής, κατά τη γνώμη μου
-
Παντα μακαριζω που πηρα το παλιο μικρο Τεριος που χωραει παντου,και σε χαμηλη τιμη γιατι αλλαζε τοτε το μοντελο
Μετα ηρθαν τα πανακριβα και ογκωδη Terios,no way lad! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντα μακαριζω που πηρα το παλιο μικρο Τεριος που χωραει παντου,και σε χαμηλη τιμη γιατι αλλαζε τοτε το μοντελο
Μετα ηρθαν τα πανακριβα και ογκωδη Terios,no way lad!Και πολύ καλά κάνεις ...
Μακάρι να ερχόταν και το μικρότερο τότε ιαπωνικό Terios Kid
Η 2η γενιά πάντως από το 2006 ήταν 'η κότα με τα χρυσά αυγά' για την Daihatsu που ήταν και είναι το όνειρο του καθένα που θέλει 'Jeep' και δεν θέλει 2000 κυβικά και χρέος 30.000€ ... αλλά ένα αυτοκίνητο που άγγιζε εξοπλιστικά μέχρι και τα 27.000€ αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να φθηνύνει γιατί η ζήτηση ποτέ δεν έπεσε ...
Daihatsu Terios 2006