-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ποια έκδοση uiq δοκίμασες;;
Όποια και να δοκίμασε τα ίδια χάλια έχουν....
Στα πόσα ΜΗ είπαμε είναι....;;;
το uiq 2.1 ήταν-είναι κορυφή σε θέματα ταχύτητας-αξιοπιστίας
το 3 έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά του -
Μεγάλα βίντεο(2 ώρες) μπορούν να ανοίξουν πλέον;;;
-
Μεγάλα βίντεο(2 ώρες) μπορούν να ανοίξουν πλέον;;;μέχρι 50λεπτα- 1 ώρα που δοκίμασα εγώ σε 320*240@25fps παίζει μια χαρά!
ίσως κ παραπάνω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μέχρι 50λεπτα- 1 ώρα που δοκίμασα εγώ σε 320*240@25fps παίζει μια χαρά!
Πόσο μέγεθος είχε;
Πέρα από την πλάκα θέλω τώρα να δώσω ένα Samsung που έχω για να πάρω ένα Μ600.
-
μέχρι 50λεπτα- 1 ώρα που δοκίμασα εγώ σε 320*240@25fps παίζει μια χαρά!
Πόσο μέγεθος είχε;
Πέρα από την πλάκα θέλω τώρα να δώσω ένα Samsung που έχω για να πάρω ένα Μ600.
ένα που βλέπω τώρα 5,14 λεπτά έχει 34mb
τράβα στο myphone k διάβαζε -
Μικρό είναι. Αυτά που άνοιγα στο S100 ήταν στα 250.
Είμαι ήδη στο Myphone.
Σαν NickTG.ΥΓ. Έχω βρει ένα Μ600 στα 120Ε....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
φιλε με το ετεν.με τα ιδια λεφτα δες και το Ν95.Θα σερνεται ο 400ρης με την VGA...
Για το Ν95:
+Ομορφο, μικρό γι' αυτά που προσφέρει, ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, fashion item, εξαιρετική κάμερα για κινητό με φακό Carl Zeiss.
-Δεν τρέχει Windows, ΔΕΝ παίρνει Destinator, άρα το GPS στην Ελλάδα θα είναι στοιχειώδες. Επίσης δεν δέχεται άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που υπάρχουν στα Windows. Ακριβό σε σχέση με άλλα PDA. NOKIA με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αυτο για τα windows...Πλακα μας κανεις?Συγκρινονται ακομα και τα crossbow με το fp1?
Για το destinator ειναι θεμα χρονου.Η Νokia εχει παραχωρησει τα location API's σε 3ους developers.Υπαρχει ηδη εκδοση wayfinder.Θεμα χρονου ειναι.Οταν λες δημοφιλεις?
Ακριβο σε σχεση π.χ με το παρωχημενο Tytn?ΣΥνυπολογισε και την μεταπωλητικη αξια
Δεν είδες μάλλον το ποστ μου... Ποια ίδια λεφτά; Τα διπλά θα πρέπει να δώσω για το Nokia σχεδόν! Από λεφτά το ΕΤΕΝ είναι το φθηνότερο...
Οσο για την VGA μπορεί να έχεις δίκιο, αν και δεν διάβασα κάτι τέτοιο... Πάντως τα περισσότερα PDAs παρόμοιο επεξεργαστή έχουν.
Τα Windows σε σχέση με τα Symbian τα προτιμώ. Οσες φορές έπαιξα με κάποιο κινητό με Symbian δεν είδα κάτι που δεν έχουν τα Windows, άσε που τα περισσότερα ήταν ιδιαίτερα αργά...
Οσο για το Destinator κι αν είναι θέμα χρόνου: αν όντως σε 1 χρόνο βγει Destinator για Symbian, θα αγοράσω ένα! ΣΗΜΕΡΑ όμως , τα Windows είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Ελλάδα, αφού το Destinator είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ΜΑΚΡΑΝ των άλλων...
Και θυμήσου: θα δώσω 330 ευρώ μόνον! Φυσικά δεν θα έχω πολύ καλή κάμερα, αλλά τη χρησιμοποιώ λίγο ούτως ή άλλως, άσε που έχω και την ψηφιακή μηχανή πρόχειρη... Από κει και πέρα, με ενδιαφέρει το GPS , το WiFi και οι multimedia ικανότητες κυρίως: ε, όλα αυτά θα τα προσφέρει το ΕΤΕΝ. Του χρόνου, παίρνω κάτι καλύτερο αν είναι! Τώρα, δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο ή καλύτερα σ' αυτά τα χρήματα...Πόσο κάνει το ΕΤΕΝ ως συσκευή?Δε νομίζω ότι έχουν μεγάλη διαφορά με το Ν95 αν αγοράσεις και το destinator.Τουλάχιστον στο Πλαίσιο που ρώτησα η τιμή δεν ήταν αξιοσημείωτα μικρότερη.
Αν θυμάμαι καλά η συσκευή κάνει 599 -
Μικρό είναι. Αυτά που άνοιγα στο S100 ήταν στα 250.Είμαι ήδη στο Myphone.
Σαν NickTG.ΥΓ. Έχω βρει ένα Μ600 στα 120Ε....
το ξέρω ρε
χτύπα το το Μ600...
-
Με παρακολουθείς...;;;;;
Πρέπει να δώσω πρώτα το Samsung... Ψήνεσαι;;;
-
Με παρακολουθείς...;;;;;Πρέπει να δώσω πρώτα το Samsung... Ψήνεσαι;;;
αγοράζω μόνο ιαπωνικά (έστω και κατα το ήμισυ )
πούλα το στον elteo
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Με παρακολουθείς...;;;;;
πούλα το στον elteo
Καλή ιδέα...
Άσχετο:
Γιατί καθόμαστε και απαντάμε στα θέματα σχετικά με αυτοκίνητα στο Myphone;
Τσάμπα κόπος... -
Με παρακολουθείς...;;;;;
πούλα το στον elteo
Καλή ιδέα...
Άσχετο:
Γιατί καθόμαστε και απαντάμε στα θέματα σχετικά με αυτοκίνητα στο Myphone;
Τσάμπα κόπος...δεν ασχολούμε εγώ άλλο με το chatnfun....
μόνο στο movies&TV ποστάρω που κ που -
Πάντως μερικές φορές έχει πλάκα.
Γενικότερα έχει πέσει πολύ το επίπεδο. -
Πάνω στην κουβέντα που είχαμε πιο πάνω, για το ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο, στο MyPhone.gr :
*
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Gartner, οι πωλήσεις «PDA» που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile αυξήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2007 κατά 64%. Το γεγονός αυτό συνέβαλλε ουσιαστικά στην αύξηση του συνολικού αριθμού των «PDA» που διατέθηκαν στην αγορά το ίδιο χρονικό διάστημα κατά 39,7% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2006.«Σχεδόν 3,2 εκατομμύρια ή τρία στα πέντε 'PDA' που διατέθηκαν στην αγορά από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, βασίζονταν στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Αυτή η σημαντική αύξηση των πωλήσεων ήταν απροσδόκητη, καθώς το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 θα παρουσιαστεί το δεύτερο τρίμηνο του έτους και παράλληλα με αυτό θα κυκλοφορήσουν νέα και βελτιωμένα μοντέλα. Συνήθως, οι καταναλωτές και οι εταιρείες περιορίζουν τις αγορές τους όταν έχουν προγραμματιστεί αναβαθμίσεις».
Η κατασκευάστρια εταιρεία που διέθεσε περισσότερα «PDA» στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν, όπως συνήθως, η Research In Motion (18,1%). Ωστόσο, η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει πλέον περισσότερα «smartphones» με το BlackBerry Pearl να εμφανίζεται ως υπεύθυνο για το 55%...*
Αρα φαίνεται πως η αγορά δείχνει Windows προς το παρόν και όχι SymbianOS.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
«Σχεδόν 3,2 εκατομμύρια ή τρία στα πέντε 'PDA' που διατέθηκαν στην αγορά από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους,
δεν λέει ΚΑΙ για smartphone
-
παντως χθες επαιξα με το htc p3300 και δε μου φανηκε ιδιαιτερα ευχρηστο ρε γαμωτο...
πολυ 'στριμωγμενα' ολα στην οθονη μου φανηκαν.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
παντως χθες επαιξα με το htc p3300 και δε μου φανηκε ιδιαιτερα ευχρηστο ρε γαμωτο...
πολυ 'στριμωγμενα' ολα στην οθονη μου φανηκαν..Την ευχρηστία ενός 'κανονικού' τηλεφώνου, δεν την φτάνουν ακόμη τα PDA, απλά για κάποιους σαν κι εμάς που μας αρέσει να...παιδευόμαστε μ' αυτά τα μπιμπλίκια, δεν είναι πρόβλημα!
Πάντως, το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω είναι στα μηνύματα, καθώς θέλεις και τα δύο χέρια να γράψεις συνήθως... Κι όσο για Τ9, δεν ξέρω αν παίζει καν, ευτυχώς δεν στέλνω πολλά!
Πάντως, νιώθω πολύ τυχερός , που δεν κινήθηκα νωρίτερα για την αγορά του ΕΤΕΝ Χ500... Χάρη στην...καθυστέρηση, τώρα παίρνω το Χ500+! Και ξαναλέω, η τιμή στο Πλαίσιο με νέα σύνδεση, είναι ασυναγώνιστη!
(μην τρέξετε τώρα βρε...λιγούρηδες να το πάρετε κι έχουμε πρόβλημα....διαθεσιμότητας! )
It's mine, mine,mine! Go, go! Down, down! Mine, mine, mine! -
Eδω και 4 μερες απεκτησα το Κ550,πολυ καλο μου φαινεται,ιδαιτερα μετα απο την απατη που ειχα πριν...Θα επανελθω με περισσοτερα..
-
kostis τι είχες πριν;
-
kostis τι είχες πριν;Να στο πω ή θα παθεις εγκεφαλικο???
Ενα motorola V620,το οποιο απο τη πρωτη μερα δε μου αρεσε .Μετα απο απο λιγο βεβαια χτυπησα ενα PDA ASUS 636 n ,me GPS και τρεναρα την αλλαγη του motorola...
Στο Κ550i τωρα,δοκιμασα να βγαλω και μερικες φοτο. Σχετικα καλες μου φανηκαν,αλλα μονο αν υπαρχει αρκετο φως.Το κινητο φερει και ενδειξη cybershot,αλλα δε με ικανοποιει πληρως σε αυτο το τομεα,θα βαλω αργοτερα καμια φοτο να δειτε.
Επισης ακουω μικροτριγμους απο το πισω καλυμμα και τα πληκτρα ειναι λιγο μικρα,αν και τα συνηθησα.
Κατα τα αλλα παντως εχω πολυ καλες εντυπωσεις.
Εκανα συγχρονισμο με το outlook ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.Αρκετα καλο το συνοδευτικο προγραμμα της SONY ERICSON.
Η οθονη ειναι αρκετα ευκρινης.Επισης το τηλεφωνο ειναι αρκετα λεπτο σε μεγεθος.Αυτος ηταν και ο λογος που το προτιμισα και απεκλεισα εξαρχης τα
Κ 810 και Κ800 τα οποια μου φανηκαν πολυ μεγαλα.
Αυτα ...θα επανελθω με περισσοτερα !
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]