-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To n95 or not to n95?
αμα χρησιμοποιεις πανω απο το 75% των δυνατοτητων του, ναι.
@@ Σπύρο.. Αν χρησιμοποιούσα το 50% θα το χα ήδη πάρει.. Απλά σκέφτομαι ότι βαρέθηκα το Κ800..
περίμενε το SonyEricsson P1i
μακρυά από Nokia λέμεεε... ...το Ν95 έχει μπαταρία 1 ημέρας.
1 ημέρα?
τί να τα κάνεις τα @$^%^&^ όταν δεν έχεις το ΕΝΑ και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλωωως...δεν επιμένω.
εγώ δεν θα το επέλεγα. Θα προτιμούσα κάποιο windows-mobile-based κινητό.
αλλά περί κολοκυθόπιτας ...όρεξη.Εεεεε.... Σάββα, εγώ που πάω για την πλατφόρμα Windows, τι λες γι' αυτό που θ' αγοράσω;
Παρακαλώ πολύ φανταστικέ (πολύ)αγοραστή και κάτοχε κινητών!περασμένα μεγαλεία...εδώ και 1 χρόνο δεν είμαι αυτός που περιγράφεις απλά μου αρέσει να ενημερώνομαι...
λοιπόν
- 128ΜΒ ROM
- wifi
- radio
- 65k οθόνη
- ογκώδες και βαρύ 146 grams
- χαμηλή αυτονομία παρότι έχει μπαταρία 1500+mAh...
- απουσία φυσικού πληκτρολογίου...(για μένα μεγάλο μείον)
- Νο 3G Νο party
εγώ δεν θα το έπαιρνα...
δες και αυτό ... E-TEN: Αναβαθμίσεις σε Windows Mobile 6
Ε όχι και βαρύ στα 147gr. Από τα πιο ελαφριά στην κατηγορία του είναι.
Και το μέγεθος είναι μια χαρά.
Προτείνω να δεις το HTC P3600. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
καλωωως...δεν επιμένω.
εγώ δεν θα το επέλεγα. Θα προτιμούσα κάποιο windows-mobile-based κινητό.
αλλά περί κολοκυθόπιτας ...όρεξη.Εεεεε.... Σάββα, εγώ που πάω για την πλατφόρμα Windows, τι λες γι' αυτό που θ' αγοράσω;
Παρακαλώ πολύ φανταστικέ (πολύ)αγοραστή και κάτοχε κινητών!περασμένα μεγαλεία...εδώ και 1 χρόνο δεν είμαι αυτός που περιγράφεις απλά μου αρέσει να ενημερώνομαι...
λοιπόν
- 128ΜΒ ROM
- wifi
- radio
- 65k οθόνη
- ογκώδες και βαρύ 146 grams
- χαμηλή αυτονομία παρότι έχει μπαταρία 1500+mAh...
- απουσία φυσικού πληκτρολογίου...(για μένα μεγάλο μείον)
- Νο 3G Νο party
εγώ δεν θα το έπαιρνα...
δες και αυτό ... E-TEN: Αναβαθμίσεις σε Windows Mobile 6
Ε όχι και βαρύ στα 147gr. Από τα πιο ελαφριά στην κατηγορία του είναι.
Και το μέγεθος είναι μια χαρά.
Προτείνω να δεις το HTC P3600.To είδα κι αυτό, αλλά ιδού το εξής παράδοξο:
Το πρώτο κατάστημα:
Είμαι φθηνός
Το δεύτερο κατάστημα:
Είμαι επιδοτούμενος
Μεγάλη διαφορά τιμής δεν είναι;
Επίσης, πέρα από την μάρκα που είναι πιο γνωστή, έχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με το ΕΤΕΝ; Δεν βρήκα κάτι... Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως το πρώτο κατάστημα νομίζω δεν κάνει συνδεσεις κινητής τηλεφωνίας, άρα bye-bye επιδότηση...Το δεύτερο, επιδοτεί ΠΟΛΥ περισσότερο το ΕΤΕΝ σε σχέση με άλλα...
Προβλημα! -
An ta piaseis sta xeria sou tha deis terastia diafora stin poiotita
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
An ta piaseis sta xeria sou tha deis terastia diafora stin poiotitaΥπερ του HTC λογικά ε; Πάντως το ΕΤΕΝ που είδα σε ένα φίλο, δεν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα ποιότητας... Ικανοποιητικό θα το χαρακτηριζα. Πάντως δεν ξέρω αν δικαιολογεί την διαφορά τιμής...
Στην τιμή του HTC παίζουν και κάποια HP iPack που έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικά πχ πιο δυνατοεπεξεργαστή... -
Ti na sou pw, otan ta ebala dipla dipla sta dika mou matia ipirxe megali diafora iper toy TyTN.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ti na sou pw, otan ta ebala dipla dipla sta dika mou matia ipirxe megali diafora iper toy TyTN.Από όσο μπόρεσα να δω, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με 340
-
Έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα όπως λέει και ο Go_For_Pole.
Ακόμα τα προηγούμενα Εten είχαν και χειρότερο ακουστικό από τα Qtek.Αν εννοείς τα ΗΡ με τον επεξεργαστή της Intel αν και έχουν μεγαλύτερη ονομαστική ισχύ στην πραγματικότητα δεν πιάνουν τον Samsung του HTC αφού έχει καλύτερη αρχιτεκτονική.
Πάντως αν είναι του χρόνου να πάρεις κάτι καλύτερο πάρε τώρα όποιο σου βγαίνει φθηνότερο.
-
καλησπερα!!!μερες με απασχολει ποιο κινητο να παρω απο τα δυο...
το Ζ720 η το υ600 και τα δυο Σαμσουνγκ...τα βρισκω στα 300Ε και τα δυο...
να πω οτι γνωριζω τις διαφορες απλα με γοητευει το Ζ720 ως πιο κομψο ενω το αλλο ειναι λιγο πιο πλαστικο... αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα...
καμμια ιδεα???
-
Ισχύει ότι το Ν95 έχει μία μέρα περίπου αναμονή?Δηλαδή πολύ μικρή?Έχω παραγγείλει ήδη 2 (ένα για μένα και ένα για τον πατέρα μου) και 2*700
-
[quote='Κάβουρας']Ισχύει ότι το Ν95 έχει μία μέρα περίπου αναμονή?Δηλαδή πολύ μικρή?Έχω παραγγείλει ήδη 2 (ένα για μένα και ένα για τον πατέρα μου) και 2*700
-
[quote='tazio'][quote='Κάβουρας']Ισχύει ότι το Ν95 έχει μία μέρα περίπου αναμονή?Δηλαδή πολύ μικρή?Έχω παραγγείλει ήδη 2 (ένα για μένα και ένα για τον πατέρα μου) και 2*700
-
Αν το χρησιμοποιεις πολυ τη βγαζει δε τη βγαζει μια μερα.
Τι χρηση θα του κανεις; -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καλησπερα!!!μερες με απασχολει ποιο κινητο να παρω απο τα δυο...το Ζ720 η το υ600 και τα δυο Σαμσουνγκ...τα βρισκω στα 300Ε και τα δυο...
να πω οτι γνωριζω τις διαφορες απλα με γοητευει το Ζ720 ως πιο κομψο ενω το αλλο ειναι λιγο πιο πλαστικο... αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα...
καμμια ιδεα???
U600. Με το παχος που εχει ειναι πολυ κομψο και τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα.
-
Τι χρηση θα του κανεις;Κυρίως κλήσεις και απειροελάχιστα μηνύματα. Μιλάω κατά μέσο όρο 1 ώρα τη μέρα...
Έχω όμως σχεδόν όλη τη μέρα το bluetooth ανοιχτό γιατί έχω handfree με μπλε δόντι.ΥΓ:Υπάρχει περίπτωση να παίρνει-χωράει άλλη/μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη από αυτή που έχει ήδη μέσα?Πχ στο n70 έβαλα/χώρεσα την BL-6C που είναι λίγο μεγαλύτερη (και χωρητικότητα και διαστάσεις) από την εργοστασιακή-μαμά μπαταρία.
-
Υπερβολές...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τι χρηση θα του κανεις;Κυρίως κλήσεις και απειροελάχιστα μηνύματα. Μιλάω κατά μέσο όρο 1 ώρα τη μέρα...
Έχω όμως σχεδόν όλη τη μέρα το bluetooth ανοιχτό γιατί έχω handfree με μπλε δόντι.ΥΓ:Υπάρχει περίπτωση να παίρνει-χωράει άλλη/μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη από αυτή που έχει ήδη μέσα?Πχ στο n70 έβαλα/χώρεσα την BL-6C που είναι λίγο μεγαλύτερη (και χωρητικότητα και διαστάσεις) από την εργοστασιακή-μαμά μπαταρία.
Με τετοια χρηση μου φαινεται απιθανο να εχεις προβλημα.
Βεβαια να ξαναπω πως αν αποφασισεις να χρησιμοποιησεις Wi-Fi, gps και αλλες ενεργοβορες λειτουργιες πιθανοτατα να θελει καθε μερα φορτιση(ισως και γρηγοροτερα).
Αυτο με τη μπαταρια θα το ψαξω και θα σου πω. -
-
[quote='Κάβουρας']Ισχύει ότι το Ν95 έχει μία μέρα περίπου αναμονή?Δηλαδή πολύ μικρή?Έχω παραγγείλει ήδη 2 (ένα για μένα και ένα για τον πατέρα μου) και 2*700
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Mα τι καθεστε και αγοραζετε....;
Πιστευεις οτι θα σου φανει περισσοτερο χρησιμο απο ενα πιο απλο κινητο; Το αντιθετο, ποσο μαλλον στο πατερα σου.Μάλλον δεν ξέρεις τον πατέρα μου...
Έχει καταλήξει να χειρίζεται καλύτερα το κινητό του από τον τεχνικό στη Νόκια.
Εδώ σκεφτόταν να αγοράσει PDA...Το Ν95 θα του φανεί παιχνιδάκι.700Ε μονο για ομιλια(!!) και δεν εχει καν τα βασικα(!!!!!).
Δε με ενδιαφέρει να κάνει παπάδες.Να είναι κινητό τηλέφωνο (κυριώς) και GPS μαζί.Έχω βάλει στο Ν70 χάρτη GPS αλλά χρειάζομαι εξωτερικό δέκτη για να έχω σήμα και γι'αυτό και η αγορά του Ν95.Ο όγκος του δε με απασχολεί.Να αναφέρω ότι τότε τα 700+
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]