-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Προφανώς είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται από την εκμετάλλευση των φουκαράδων αυτών από την νοσηρή φαντασία της Πάνια. Σταματάω εδώ λοιπόν για να μην σας χαλάω το θέμα.Ε όχι και ο μόνος ρε Χρήστο! Σκουπίδι του αισχίστου είδους!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προφανώς είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται από την εκμετάλλευση των φουκαράδων αυτών από την νοσηρή φαντασία της Πάνια. Σταματάω εδώ λοιπόν για να μην σας χαλάω το θέμα.
Ε όχι και ο μόνος ρε Χρήστο! Σκουπίδι του αισχίστου είδους!
+1.101.101,10
-
Προφανώς είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται από την εκμετάλλευση των φουκαράδων αυτών από την νοσηρή φαντασία της Πάνια. Σταματάω εδώ λοιπόν για να μην σας χαλάω το θέμα.Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά από την άλλη είναι απίστευτο το ψώνιο που κουβαλάνε τόσοι άνθρωποι. Εν μέρει τα θέλουν και τα παθαίνουν. Και δεν είναι μόνο η εκπομπή της Πάνια. Δείτε σε πόσα talent show πόσοι άνθρωποι προσπαθούν να αναδειχθούν. Μιλάμε για χιλιάδες συμμετοχές. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να περιορίζονται σε τέτοια ιδανικά.
-
Χθες παντως που ξαναειδα το κομματι που κερδισε τον διαγωνισμο, μου δημιουργηθηκε ακατασχετη επιθυμια να αντικαταστησω την τραγουδιστρια και να κανω με τις αλλες 5 group therapy στο Βελιγραδι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χθες παντως που ξαναειδα το κομματι που κερδισε τον διαγωνισμο, μου δημιουργηθηκε ακατασχετη επιθυμια να αντικαταστησω την τραγουδιστρια και να κανω με τις αλλες 5 group therapy στο Βελιγραδι.Δεν θα είχες και πολλές ελπίδες με το συγκεκριμμένο γκρούπακι...Από όσο έχω ακούσει δηλαδή για κάποιες λεπτομέρειες επι των προσωπικών τους...
-
Εμένα πάντως με τα δικά μου μουσικά κριτήρια, μου άρεσε το τραγούδι των Γερμανών, οι οποίοι πάτωσαν.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Χθες παντως που ξαναειδα το κομματι που κερδισε τον διαγωνισμο, μου δημιουργηθηκε ακατασχετη επιθυμια να αντικαταστησω την τραγουδιστρια και να κανω με τις αλλες 5 group therapy στο Βελιγραδι.
Δεν θα είχες και πολλές ελπίδες με το συγκεκριμμένο γκρούπακι...Από όσο έχω ακούσει δηλαδή για κάποιες λεπτομέρειες επι των προσωπικών τους...
Αυτο για κακό το ειπες ή για καλο;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προφανώς είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται από την εκμετάλλευση των φουκαράδων αυτών από την νοσηρή φαντασία της Πάνια. Σταματάω εδώ λοιπόν για να μην σας χαλάω το θέμα.
Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά από την άλλη είναι απίστευτο το ψώνιο που κουβαλάνε τόσοι άνθρωποι. Εν μέρει τα θέλουν και τα παθαίνουν. Και δεν είναι μόνο η εκπομπή της Πάνια. Δείτε σε πόσα talent show πόσοι άνθρωποι προσπαθούν να αναδειχθούν. Μιλάμε για χιλιάδες συμμετοχές. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να περιορίζονται σε τέτοια ιδανικά.
Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουν νεολαίους (πιτσιρίκια) και τα πάνε εκεί για να κοροιδέψουν, να χλευάσουν τον κάθε άνθρωπο που έχει κάποια ιδιαιτερότητα και να ζητωκραυγάσουν την μ@λ@κία της κάθε κυρίας/κυρίου που εκμεταλλευεται τέτοιες ιστορίες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν θα είχες και πολλές ελπίδες με το συγκεκριμμένο γκρούπακι...Από όσο έχω ακούσει δηλαδή για κάποιες λεπτομέρειες επι των προσωπικών τους...
Αυτο για κακό το ειπες ή για καλο;
-
η ουκρανία πάντως φανταστική, κρίμα που ήρθε 2η αλλά είχε να αντιμετωπίσει στρατευμένη ψήφο, οπότε αναμενόμενο
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η ουκρανία πάντως φανταστική, κρίμα που ήρθε 2η αλλά** είχε να αντιμετωπίσει στρατευμένη ψήφο**, οπότε αναμενόμενοσε κόβω...
-
Προφανώς είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται από την εκμετάλλευση των φουκαράδων αυτών από την νοσηρή φαντασία της Πάνια. Σταματάω εδώ λοιπόν για να μην σας χαλάω το θέμα.σωστο, αλλα και η γιουροβιζιον το ιδιο πραγμα ειναι πλεον για τους περισσοτερους, ενα καρναβαλι, απλα τα λεφτα ειναι περισσοτερα..
δεν καταλαβαινω γιατι το yassou maria ειναι καλυτερο απο τον παρασκευα
εγω και τα δυο θα ντρεπομουν να τα τραγουδησω -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
η ουκρανία πάντως φανταστική, κρίμα που ήρθε 2η αλλά** είχε να αντιμετωπίσει στρατευμένη ψήφο**, οπότε αναμενόμενο
σε κόβω...
O μονος ρυθμος που μου εχει μεινει στο μυαλο απο την γκαιηβιζιον ηταν αυτος.
zieben zieben Ajlulu zieben zieben Ajlulu zieben zieben EINZ ZWEI Ajlulu zieben zieben EINZ ZWEI DREIZ!
zieben zieben Ajlulu zieben zieben Ajlulu zieben zieben EINZ ZWEI Ajlulu zieben zieben EINZ ZWEI DREIZ! -
Πρεπει απο τωρα να προετοιμαστουμε για την επομενη γυρωβιζιον.
Γρηγορα με απευθειας αναθεση αυτο το τραγουδι... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πρεπει απο τωρα να προετοιμαστουμε για την επομενη γυρωβιζιον.
Γρηγορα με απευθειας αναθεση αυτο το τραγουδι...Οχι ρε φίλε....μην τους το κάνεις αυτό στους υπόλοιπους Ευρωπαίους....άσε να κερδίσει και κανένας άλλος......εμείς κερδίσαμε με την Παπαρίζου...φτάνει έχουνε κι άλλοι σειρά
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
....αυτο το τραγουδι...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΜΩΡΕ!!!! -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν διαφωνώ μαζί σου. Αλλά από την άλλη είναι απίστευτο το ψώνιο που κουβαλάνε τόσοι άνθρωποι. Εν μέρει τα θέλουν και τα παθαίνουν. Και δεν είναι μόνο η εκπομπή της Πάνια. Δείτε σε πόσα talent show πόσοι άνθρωποι προσπαθούν να αναδειχθούν. Μιλάμε για χιλιάδες συμμετοχές. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να περιορίζονται σε τέτοια ιδανικά.
Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουν νεολαίους (πιτσιρίκια) και τα πάνε εκεί για να κοροιδέψουν, να χλευάσουν τον κάθε άνθρωπο που έχει κάποια ιδιαιτερότητα και να ζητωκραυγάσουν την μ@λ@κία της κάθε κυρίας/κυρίου που εκμεταλλευεται τέτοιες ιστορίες...
Ακριβώς. Φτάσαμε να γελάμε επειδή κάποιες στο βωμό της τηλεθέασης εκμεταλλεύονται την ιδιαιτερότητα κάποιων ανθρώπων. Εκεί καταντήσαμε.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ακριβώς. Φτάσαμε να γελάμε επειδή κάποιες στο βωμό της τηλεθέασης εκμεταλλεύονται την ιδιαιτερότητα κάποιων ανθρώπων. Εκεί καταντήσαμε.
Τη περασμένη εβδομάδα άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι επενέβη το Ε.Σ.Ρ. για την εκπομπή της Πάνια και την εκμετάλλευση των παρουσιαζόμενων σε αυτή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τη περασμένη εβδομάδα άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι επενέβη το Ε.Σ.Ρ. για την εκπομπή της Πάνια και την εκμετάλλευση των παρουσιαζόμενων σε αυτή.
καιρός ήταν ...με την είρωνα...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Των 'τραγουδιστών' ή του 'ζωντανού' κοινού;
Eurovision 2007