-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν έχει γιατί. Έτσι είναι.Ίσα μωρή αυτάρχω!
-
(απάντηση σε στυλ Κούκου)
Edit: ξέχασα, για να είναι πλήρης χρειάζονται κι αυτά:
-
Δεν έχει γιατί. Έτσι είναι.Ντάξει το βουλώνουμε ολοι
Θα μας πείς τώρα?
Αν ήταν σε στύλ Κouk θα ήταν με μώβ ( ντάξει μπλέ θα έλεγε οτι είναι ) γραμματοσειρά -
Τι να σας πω βρε παιδιά? Όπως βολεύει τον καθένα!
Edit: αν παρακολουθούσατε από παλιά τα αντίστοιχα θέματα, το είχαμε γράψει και παλιότερα, νομίζω.
-
[quote='Angel!!!!']Ψαχνω ενα ρολοϊ μεχρι 200-250
-
Τι να σας πω βρε παιδιά? Όπως βολεύει τον καθένα!Edit: αν παρακολουθούσατε από παλιά τα αντίστοιχα θέματα, το είχαμε γράψει και παλιότερα, νομίζω.
Να κάνω search? Αυτό μου λές? Την έχεις δει dominatrix ε?
-
Να κάνεις search? Καλό, πραγματικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρισκομαι λιγο πριν την αγορα ενος ρολογιου.ειμαι αναμεσα σε
1.zenith open class
2.omega de ville co axial chronoscope kai rattrapante
http://www.omega.ch/index.php?id=131 http://www.zenith-watches.com/script...d=3_3&LangID=0
καποια λινκ περιμενω αποψειςΠαρότι Omegάκιας... και παρότι τα De Ville είναι κλασικά τα πιο προσεγμένα ρολόγια της Omega... το Ζενίτ είναι ΑΛΛΟΥ. Γι' αυτό να πας. Προσωπική άποψη πάντα.
+1
ειμαι ενα βημα πριν κλεισω το zenith(ειναι κουκλι)
κοιταω και ενα iwc portugeuse(καλο και αυτο)λιγο πιο φθηνο
και τελευταια λυση ενα nardin.
να το κλεισω το zenith?
για τα chopard τα γυναικεια τι γνωμη εχετε?Nardin, ποιος ο λόγος οταν παίζουν ονόματα όπως Zenith και IWC?
To Portugese είναι all-time classic απίστευτο κομμάτι, το Zenith είναι ΟΛΙΓΟΝ πιο εντυπωσιακό. Σαν ωρολογιακή αξία, μάλλον υπερτερεί το IWC, αλλά είναι μικρές οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, και τα δύο είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑ. Πάρε όποιο σου αρέσει.Περί γυναικείων Chopard και γυναικείων ρολογιών, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι για 10-20 χρόνια ακόμη τουλάχιστον, το γυναικείο ρολόι έχει πεθάνει. Οι γυναίκες πλέον φοράνε ανδρικό μέγεθος ή intermediate στη χειρότερη περίπτωση. Η Chopard είναι πολύ καλή μάρκα και έχει κομμάτια σε intermediate μέγεθος που είναι κουκλιά. Προς τα εκεί να κοιτάξεις
το chopard το εχω κλεισει ειναι απο την νεα σειρα sport με μπριγιαντ,πολυ ομορφο.
απο τα αλλα δυο,μια δυο μερες σκεψη και το εκλεισα -
Τι λένε οι ειδήμονες του φόρουμ για το ακόλουθο ???
-
Το θέμα είναι στα αυτόματα η ακρίβεια. Πιστεύω ότι μεγαλύτερη ακρίβεια έχουν αυτά που γράφουν Chronometer (πχ. Omega, Tag-Heuer, Breitling κ.α.)
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Τι λένε οι ειδήμονες του φόρουμ για το ακόλουθο ???Αυτό μοιάζει ΠΟΛΥ με το 5άρι μου, αυτο που ποστάρισε και ο nik_marin. Το μαύρο εσωτερικό bezel τι είναι; Depth gauge?
-
Αυτό μοιάζει ΠΟΛΥ με το 5άρι μου, αυτο που ποστάρισε και ο nik_marin.Το πουλάς?
Εχεις πμ, Σπυράκο.
-
Αυτό μοιάζει ΠΟΛΥ με το 5άρι μου, αυτο που ποστάρισε και ο nik_marin.
Το πουλάς?
Εχεις πμ, Σπυράκο.
O παλιατζής του φόρουμ....
Ρε κάτοικε των Άνδεων,δεν έχεις αφήσει σιδερικό για σιδερικό στο φόρουμ -
Τι λένε οι ειδήμονες του φόρουμ για το ακόλουθο ???
Αυτό μοιάζει ΠΟΛΥ με το 5άρι μου, αυτο που ποστάρισε και ο nik_marin. Το μαύρο εσωτερικό bezel τι είναι; Depth gauge?
Σπύρο δεν έχω ιδέα. Έψαξα στο νετ και το αναφέρει σαν μετρητή αποστάσεων σε χάρτες.
Τι ακριβός κάνει όμως δεν έχω ιδέα.
Σκέφτομαι να το χτυπήσω, και ελεγα μήπως ξέρει κάποιος τι κάνει και το mapmeter.
-
Μπαρδόν? Γιατί, τι άλλο έχω πάρει μέσω του forum?
-
Θελω αυτο:
http://www.bunkeronline.com/veelblwa2.htmlΑλλα μετα απο αυτο:
Γιατί swatch?
(τα ρολόγια μπαταρίας ΔΕΝ είναι ρολόγια )Αρχιζω να το σκεφτομαι..
Στην Ελλαδα το εχω βρει στα 240Ε.
Ομως με αυτα τα λεφτα υποθετω οτι θα μπορουσα να παρω καποιο χρονογραφο, μεταξυ αυτων που προτεινετε.
Ομως ολα αυτα τα ρολογια (χρονογραφοι; δεν εχω καταλαβει τις κατηγοριες)
τα βρισκω υπερφορτωμενα και υπερβολικα σοβαρα..
Εχει καποιος να προτεινει ευρωπαικη σελιδα (για να μη πληρωνω φπα) για online αγορα;
Οχι υποχρεωτικα με ρολογια vestal, αλλα με ποικιλια μπας και βρω τιποτα..
Τα ebay με φοβιζουν λιγακι.. -
-
Μεγειές.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μεγειές.+1 Καλοφόρετο.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.