-
Λέω να αρχίσω να μπαίνω στα συνεργεία και να φωνάζω: ASTRAKTICAR, ASTRAKTICAR.
Ναι, δεν είμαι ευγενικός και το ξέρω.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
n_olympios εχεις μπερδευτει....'και θα το επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης (Michael Amott) ως ιδίοις υποστροφικός.'
Συνεχίζεις να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Σε παρακαλώ λοιπόν, ΜΗΝ προσπαθείς να φέρεις τον κόσμο στα ίσα του γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!
Μπορείς όμως να μπεις στο κλίμα αν έρθεις σε κάποια συνάντηση.
ΥΓ: Ανεξάρτητα από το αν αυτά που λες είναι σωστά ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχεις δίκιο ή όχι, να ξέρεις ότι το δίκιο σου το χάνεις αν ο τρόπος σου είναι λανθασμένος.
-
Edit.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτά που σου είπα, στα είπα, επειδή σε κάθε συζήτηση που παίρνεις μέρος τα πράγματα οδηγούνται σε καυγά. Αν θεωρείς ότι φταίνει μόνο οι άλλοι, πάσο!Οσον αφορά στο τι εκπτώσεις μπορεί να πετύχει η αναφορά του ονόματός σου, πίστεψέ με, είναι αδιάφορο!
Σαφώς και το Φόρουμ είναι για να συζητάμε και να μαθαίνουμε κάτι.
Μείνε, κατάλαβε το νόημα της παρατήρησής μου, και βοήθησε να καταλάβουμε αυτό που θες να πεις, χωρίς να μας μειώνεις. Όπως επίσης μάθε και από εμάς!
δεν σου κανει εντυπωση οτι συγκεκριμενα ατομα οδηγουν την κουβεντα σε καβγα?
επισης τυχαιο ειναι οτι κανεις σε εμενα μονο παρατηρηση?
αυτα που γραφουν οι αλλοι δεν τα βλεπεις?απο εσας να μαθω τι?αυτοι που συμμετεχουν στον καβγα τι εχουν να μου πουνε?
-
Αυτή είναι η υπεροψία που σου λέω. Τους ξέρεις?
Και δεν διαβάζεις κιόλας! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
Αλλά φαίνεται έχεις μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου φίλε μου αν απαξιώνεις τους άλλους έτσι εύκολα!!!
-
Όχι ρε πστ μου, πάλι τα καλύτερα χάνω..
Νίκο άδικα ασχολείσαι, ο ASTRAKITCAR ξέρει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτή είναι η υπεροψία που σου λέω. Τους ξέρεις?Και δεν διαβάζεις κιόλας! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
Αλλά φαίνεται έχεις μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου φίλε μου αν απαξιώνεις τους άλλους έτσι εύκολα!!!
απο ποτε ενοειται οτι πρεπει να ξερω εγω αν μια ομαδα κανει πλακα μεταξυ τους ?
απαξιωνω ποιον?πρεπει εγω να ξερω ποιοι γνωριζονται μεταξυ τους και ποτε κανουν πλακα?
εδω το topic ειναι OPEL FORUM.για την παιδικη χαρα νομιζω ειναι αλλου. -
ωραιο forum εχετε φτιαξει.
-
για την παιδικη χαρα νομιζω ειναι αλλου.Φιλαράκι (sic), τώρα το παρατραβάς. Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τι και πώς θα γράψουμε εδώ μέσα, ούτε εσύ ούτε ο καθένας. Πόσο μάλλον να το επιβάλεις κιόλας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
για την παιδικη χαρα νομιζω ειναι αλλου.
Φιλαράκι (sic), τώρα το παρατραβάς. Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τι και πώς θα γράψουμε εδώ μέσα, ούτε εσύ ούτε ο καθένας. Πόσο μάλλον να το επιβάλεις κιόλας.
ποιος σου ειπε οτι επιβαλω κατι?
κρινω την ολη κατασταση ετσι.εσυ κρινε την οπως θελεις.
οταν μου μιλανε ετσι εγω λεω οτι θυμιζει παιδικη χαρα...εσυ πιστεψε οτι θελεις
οταν καποιος μου μιλαει ΕΧΩ καθε δικαιωμα να κρινω πως θα μου μιλαει,και να του απαντησω αναλογα...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!αυτο δεν το εγραψα εγω...αν ειναι η ωρα του παιδιου το forum γραφτε το να το προσπερναω.
και τελειωνω εδω .
-
και τελειωνω εδω .Μετά από 4 έτη παρουσίας... Ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω πως είναι το κλίμα περίεργο... Δεν εξηγείται διαφορετικά...
-
Πόσο ακόμα;
-
Αυτή είναι η υπεροψία που σου λέω. Τους ξέρεις?
Και δεν διαβάζεις κιόλας! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
απο ποτε ενοειται οτι πρεπει να ξερω εγω αν μια ομαδα κανει πλακα μεταξυ τους ?
απαξιωνω ποιον?πρεπει εγω να ξερω ποιοι γνωριζονται μεταξυ τους και ποτε κανουν πλακα?
εδω το topic ειναι OPEL FORUM.για την παιδικη χαρα νομιζω ειναι αλλου.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!ΣΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΡΙΝ!!!!
Και να προσέχεις τις εκφράσεις σου. Το αν είναι παιδική χαρά ή όχι δεν θα το κρίνεις εσυ!
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε ένα θέμα που αφορά μια μάρκα ΚΑΙ η πλάκα έχει την θέση της, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Κάνε μου την χάρη λοιπόν και άσε μας στην άγνοιά μας!
-
στην αγνοια σας αφηνω..αλλωστε θα ζηταγα λεφτα για να πω infos για Tuning.
δεν γουσταρω σε εμενα να κανει πλακα καποιος που δεν ξερω.
μεταξυ τους ας κανουν πλακα οποιοι θελουν.οταν ομως μιλαω σε καποιον και τον σεβομαι, θελω να με σεβεται και αυτος.
ποτε πριν μου εγραψες οτι κανουν πλακα?βλεπεις οτι συνεχιζουν ορισμενοι.
ειπα δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα. -
στην αγνοια σας αφηνω..αλλωστε θα ζηταγα λεφτα για να πω infos για Tuning.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
n_olympios εχεις μπερδευτει....
'και θα το επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης (Michael Amott) ως ιδίοις υποστροφικός.'
Συνεχίζεις να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Σε παρακαλώ λοιπόν, ΜΗΝ προσπαθείς να φέρεις τον κόσμο στα ίσα του γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!
Μπορείς όμως να μπεις στο κλίμα αν έρθεις σε κάποια συνάντηση.
ΥΓ: Ανεξάρτητα από το αν αυτά που λες είναι σωστά ή όχι, ανεξάρτητα από το αν έχεις δίκιο ή όχι, να ξέρεις ότι το δίκιο σου το χάνεις αν ο τρόπος σου είναι λανθασμένος.
Στην προηγούμενη σελίδα ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ!!!
-
το ειδα ..αλλαξε κατι απο ορισμενους?
-
ΟΚ φίλε. Αστο.
-
εγω δεν κανω πλακα...κακο ειναι δηλαδη?
οταν μιλαω σοβαρα δεν θελω να μου κανουνε πλακα..ειδικα οσοι δεν με γνωριζουν.οσοι δεν το σεβονται αυτο,δεν τους σεβομαι και εγω.
-
Φίλε μου δεν είναι αυτό το θέμα!
Το θέμα είναι ότι άρχισες τις συστάσεις και στις υποδείξεις, σχετικά με τον τρόπο που στρίβουν τα Opel, στηριζόμενος σε πλάκα που κάνουν μεταξύ τους κάποιοι φίλοι!
Και επειδή είσαι και 4 χρόνια στο Φόρουμ, θα περίμενα ότι θα το είχες καταλάβει!!Απο εκει και πέρα......
OPEL FORUM