-
Μιλάς κι εσύ. Προδότη.
-
φφσσσ... εσυ μην μου κολλας... εχω ρεπορταζ ολοκληρο που θα καψει την γούνα σου...
-
Λέγε ό,τι θέλεις λέγε, εγώ ακόμα Citroen οδηγώ. Και θα οδηγώ για πολύ καιρό ακόμα.
-
-
-
-
-
Και γιατί είναι σε μαυρο φόντο... δείχνουν οτι θέλουν και για αυτό οι γάλλοι τα έκριψαν επιμελος;
-
Το βράδυ έτσι κι αλλιώς όλα μαύρο φόντο έχουν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προχθες πηγα και ειδα στα βιαστικα την C4 Picasso 5d. Εξωτερικά πανεμορφη, πολυμορφικό και σπορ μαζί. Μεσα ομως δεν με ενθουσίασε. Βεβαια ηταν η 'φτωχή' 1,8 ενω εγω ζαχαρωνω την διλιτρη...
Θα προσπαθησω να μπω στην διλιτρη αν υπαρχει κατα Θεσσαλονικη μεριαΗ δίλιτρη είναι εντελώς διαφορετική και πολύ καλύτερη. Εγώ όταν μπήκα την ερωτεύτηκα.
Είναι αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο η δίλιτρη, το γνωρίζεις, έτσι (και με paddles στο τιμόνι) ?
Το γνωρίζω, μου εδωσαν τιμες και τον εξοπλισμο (σε μια φωτοτυπημένη Α4 με κατι μικροσκοπικά γραμματα που για να τα διαβάσεις...)
Αν και δεν με ενδιαφερει απλως αναφερω οτι το δερμάτινο σαλόνι απο την μαμα Citroen κοστιζει 4000 -
Θανασσσσ
11,11 l/100km ....;
ίδιο μοτέρ έχουμε και πιστεύω ότι το σκίζω αρκετά. Αλλά τέτοια κατανάλωση δεν έχω. Τοπ 9-9.3 λίτρα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
φφσσσ... εσυ μην μου κολλας... εχω ρεπορταζ ολοκληρο που θα καψει την γούνα σου...βγάλτα όλα στη φόρα γιατί πολύ μας κολλάει τελευταία σου λέω!
-
ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ Κ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!
ΤΟ ΒΛΕΠΩ...
-
Νικόλααααα....
τα όργανα βέγκλια μπορλέτι είναι ή σαζέμ?
όταν δεν είναι σε κατάσταση ηρεμίας τι ποσοστό απόκλισης έχουν?
αυτά......εγώ φεύγω τώρα
-
[quote='vagemm']Αν και δεν με ενδιαφερει απλως αναφερω οτι το δερμάτινο σαλόνι απο την μαμα Citroen κοστιζει 4000
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Νικόλααααα....τα όργανα βέγκλια μπορλέτι είναι ή σαζέμ?
όταν δεν είναι σε κατάσταση ηρεμίας τι ποσοστό απόκλισης έχουν?
Sagem, και δεν ξέρω τι απόκλιση έχουν κι ούτε με νοιάζει. Θες να χαλάσεις τη δική μου ηρεμία?
[quote='dog80'][quote='vagemm']Αν και δεν με ενδιαφερει απλως αναφερω οτι το δερμάτινο σαλόνι απο την μαμα Citroen κοστιζει 4000
-
A+Γ
-
Οι πόρτες έχουν ένα λαμάκι το οποίο στιρήζεται με μία βίδα allen πάνω στο σασί του αυτοκινήτου και απο τη μία δέν επιτρέπει στην πόρτα να ανοίξει τέρμα, απο την άλλη δίνει μιά μικρή αντίσταση στην πόρτα ωστε να μπορεί να παραμείνει ανοιχτή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.
Λοιπόν, χθές παρατήρησα οτι όταν η πόρτα είναι τέρμα ανοιχτή και προσπαθήσω να την ανοίξω κι άλλο, τότε το σημείο του σασί που πιάνει η αλλενόβιδα λυγίζει σαν λάστιχο! Μια μέρα μου είχε πάρει ο αέρας την πόρτα και την είχε ανοίξει βίαια, οπότε υπέθεσα οτι εκεί οφειλόταν το λύγισμα. Μετά όμως το δοκίμασα και στην πόρτα του συνοδηγού και έκανε το ίδιο πράγμα.
Κάτι τέτοιο δέν το έχω συναντήσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο
-
Τς, τς, τς.. 'λυγίζει σαν λάστιχο'... δεν ξέρεις από Γαλλική τεχνολογία
'Λυγίζει ελεγχόμενα' είναι η σωστή παρατήρηση!!
-
[quote='n_olympios']
[quote='vagemm']Αν και δεν με ενδιαφερει απλως αναφερω οτι το δερμάτινο σαλόνι απο την μαμα Citroen κοστιζει 4000
CITROËN FORUM