-
Λες κάτι να' ξεραν και να του το πυροβόλησαν, ή μήπως έτρωγε δουλειά συναδέλφων;;;
-
ξέρω κι εγώ με δαύτους...το μόνο σίγουρο είναι ότι κολυμπάνε στο σκατό, τουλάχιστο ένα μεγάλο ποσοστό τους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μονο οταν με οριζει η Αλεκα εκπροσωπο προπαγανδας στο 4TF
Τι γίνεται αυτή η ψυχή; Καιρό έχω να την δω. Δώσε της χαιρετίσματα όταν μιλήσετε.
-
Ητανε προχτες στο συλλαλητηριο
-
την αλεκα,παρολο που δεν συμφωνω με τις αποψεις της,
την παω για την γραφικη παρουσια της και επειδη μοιαζει απιστευτα με μια θεια μου την οποια συμπαθω παρα πολυ
πιο πολυ συμπαθεια τρεφω για την αλεκα παρα για τον αλαβανο τον οποιο θεωρω μεγαλο λαμογιο. -
Κ ο ρ υ φ α ί ο ς σε παρουσία ήταν ο Φλωράκης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κ ο ρ υ φ α ί ο ς σε παρουσία ήταν ο Φλωράκης.δεν προκαμε,δεν προκαμε ο αμοιρος.
οντως πολυ συμπαθητικη φυσιογνωμια.φανταστικος. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
skye,
αλλο πραγμα να υπαρχουν στα πανεπιστημια οργανωσεις φοιτητων οι οποιοι να ενδιαφερονται πραγματικα για τη σωστη λειτουργεια τους,
και αλλο οι παραταξεις να ειναι οπαδοι ενος κομματος και να λαμβανουν τις εντολες απο αυτα.
γιατι δηλαδη οι φοιτητικες παραταξεις να ανηκουν στον δεξιο,κεντρωο και αριστερο χωρο;
τι δουλεια εχουν τα κομματα μεσα σε εναν χωρο εκπαιδευσης.
οι φοιτητοπαραταξεις βγαζουν τις αποφασεις τους με γνομωνα τις καθοδηγησεις που παιρνουν απο το κομμα στο οποιο ανηκουν,ασχετα αν οι αποφασεις αυτες στην ουσια βλαπτουν το πανεπιστημιο.
οι δαπιτες τωρα συμφωνουν με τα μετρα της κυβερνησης,οι πασπιτες και οι κομμουνιστες λυσσαξαν.
αν αυριο ειναι το πασοκ κυβερνηση,θα συμφωνουν οι πασπιτες και θα λυσσαζουν οι δαπιτες με το παραμικρο.
το σωστο ειναι,κατι το οποιο ισχυει στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες,
οι εκπροσωποι των φοιτητων να μην ειναι μπλε,πρασινοι και κοκκινοι,
αλλα ανεξαρτητοι.
πανεπιστημιο ειναι και οχι χωρος εμφυτευσης πολιτικων ιδεων.δεν διαφωνουμε ρε συ.
αλλα δεν μπορεις να τους στερησεις το δικαιωμα να ειναι κομματοσκυλα...
ποσο μαλλον οταν τα κομματα που εκπροσωπουν ειναι δημοκρατικα εκλεγμενα με αντιπροσωπους στη βουλη..
δλδ τι θα πεις; θα πας μια μερα και θα πεις απαγορευεται να εχετε πολιτικες πεποιθησεις οι φοιτητες; -
φυσικα και δεν μπορεις να απαγορεψεις τις πολιτικες πεποιθησεις.
αυτο που θελω να πω οτι θα ηταν καλυτερα αν τα κομματα δεν ειχαν τετοια επιρροη μεσα στα πανεπιστημια.
ενα απλο παραδειγμα.
οτι και να ψηφισει η Ν.Δ. οι δαπιτες θα συμφωνουν.ασχετα αν αυτο ειναι καλο για το πανεπιστημιο.
οι πασπιτες θα διαφωνουν.
αν γινει το πασοκ κυβερνηση,θα συμβαινει το αντιστροφο.
δηλαδη δεν παιζει ρολο το τι ειναι καλο,αλλα το τι οδηγιες παιρνουν οι κομματοπαραταξεις απο τα αντιστοιχα κομματα.
το πανεπιστημιο ειναι εκτος απο χωρος εκπαιδευσης και χωρος διακινησης ιδεων.αλλα οχι με το τροπο που εφαρμοζεται αυτο στα ελληνικα πανεπιστημια.
ας δουμε λιγο πως ειναι η κατασταση σε αλλα πανεπιστημια της ευρωπης.
δεν θα βλαψει.
skye,
φανταζομαι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου,μιας και απο το λιγο που σε ξερω μεσω του φορουμ,ποτε δεν ειπες κατι που δεν στεκει. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'...Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγείται την Πέμπτη ο διοικητής του Β' Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας έπειτα από επ' αυτοφώρω σύλληψη από αστυνομικούς του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων την ώρα που παραλάμβανε 30.000 ευρώ από φίλη υποδίκου...'Διοικητής . Που σημαίνει ότι παντελόνιαζε ουκ ολίγα από το μισθό του.
Αλλά μάλλον 'δεν έβγαινε' ο άνθρωπος, ήθελε κι άλλα.
Τωρα μην παραξενευτεί κανείς εάν τον δει σε δυο τρια χρονάκια στη πάλι στην υπηρεσία
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Δεν παιρνουν και κανα τεραστιο μισθο...
Ακομα ο μισθος ειναι αναλογος του βαθμου και των χρονων στο σωμα. Δεν εχει σχεση αν ειναι διοικητης. Δεν ειναι αυτος ο βαθμος. -
σημερα το απογευμα μπροστα στο φαναρι της βιαμυλ...ημουν 2ο αυτοκινητο στη μεσαια λωριδα ενω στη δεξια σαν πρωτο ηταν ενα ανακριτικο της τροχαιας...
μπροστα απο τον μπροστινο μου ηταν μια Α33 της κακιας ωρα η οποια ειχε βγει καμια 15-20 μετρα μπροστα απο το σηματοδοτη και παρεμποδιζε την αριστερη στροφη των ερχομενων απο το εργοστασιο για το ρευμα προς θεσσαλονικη...
οι ντυμενοι μπατσοι του ανακριτικου δεν ειπαν κουβεντα και γω πεθανα στο γελιο...παρατηρηση δεν εγινε ουτε για πλακα...
μετα θελουν και σεβασμο...
-
Κάτω από το σπίτι μου είχαμε λόγο champions league μπατσούλη που έλεγε στον κόσμο να μην παρκάρει και το έπαιζε και τροχονόμος όταν πέρναγε κανα λεωφορίο (Αμαρουσίου Χαλανδρίου και Παραδείσου).
Αυτός που λέτε ξυνόταν όλη μέρα στη διασταύρωση και σε διάρκεια 10 λεπτών που τον παρατήρησα πρέπει να πέρασαν και 20 παπόβιοι με κόκκινο ή πάνω από το πεζοδρόμιο και αυτός να μη βγάζει άχνα....Από την άλλη στα Γιάννενα που ήμουν το πάσχα ένας μπατσούλης δεν πέρναγε το δρόμο απέναντι παρ'όλο που δε φαινόταν αυτοκίνητο πουθενά, αλλά περίμενε το πράσινο για τους πεζούς!! Σωστόοοοος
-
Βίντεο με βασανισμούς σε αστυνομικό τμήμα αναστατώνει την ΕΛ.ΑΣ
** Σε διαθεσιμότητα ο δράστης με ποινική και διοικητική δίωξη**
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ποινική και διοικητική διαδικασία διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με αφορμή βίντεο που δημοσιεύτηκε σε γνωστό site και παρουσιάζει ένα άτομο να κακοποιεί δυο νεαρούς, πιθανόν ανήλικους, με την σημείωση ότι πρόκειται για αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, το επίμαχο υλικό καταγράφηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας πριν από ένα χρόνο. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας κοντοκουρεμένος άντρας να χτυπάει με ένα γκλομπ τους δυο νεαρούς - για τους οποίους αναφέρεται στο site ότι είναι μετανάστες- να τους υποχρεώνει να χτυπιούνται μεταξύ τους και να υβρίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί είναι αλβανικής καταγωγής και είχαν συλληφθεί για αρπαγή τσάντας.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως δήλωσε: «Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας. Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας. Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους. Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας. Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον Εισαγγελέα».
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
φυσικα και δεν μπορεις να απαγορεψεις τις πολιτικες πεποιθησεις.
αυτο που θελω να πω οτι θα ηταν καλυτερα αν τα κομματα δεν ειχαν τετοια επιρροη μεσα στα πανεπιστημια.
ενα απλο παραδειγμα.
οτι και να ψηφισει η Ν.Δ. οι δαπιτες θα συμφωνουν.ασχετα αν αυτο ειναι καλο για το πανεπιστημιο.
οι πασπιτες θα διαφωνουν.
αν γινει το πασοκ κυβερνηση,θα συμβαινει το αντιστροφο.
δηλαδη δεν παιζει ρολο το τι ειναι καλο,αλλα το τι οδηγιες παιρνουν οι κομματοπαραταξεις απο τα αντιστοιχα κομματα.
το πανεπιστημιο ειναι εκτος απο χωρος εκπαιδευσης και χωρος διακινησης ιδεων.αλλα οχι με το τροπο που εφαρμοζεται αυτο στα ελληνικα πανεπιστημια.
ας δουμε λιγο πως ειναι η κατασταση σε αλλα πανεπιστημια της ευρωπης.
δεν θα βλαψει.
skye,
φανταζομαι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου,μιας και απο το λιγο που σε ξερω μεσω του φορουμ,ποτε δεν ειπες κατι που δεν στεκει.αν κ καθυστερημένα, θα συμφωνήσω απολύτως.
-
Βίντεο με βασανισμούς σε αστυνομικό τμήμα αναστατώνει την ΕΛ.ΑΣ** Σε διαθεσιμότητα ο δράστης με ποινική και διοικητική δίωξη**
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ποινική και διοικητική διαδικασία διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με αφορμή βίντεο που δημοσιεύτηκε σε γνωστό site και παρουσιάζει ένα άτομο να κακοποιεί δυο νεαρούς, πιθανόν ανήλικους, με την σημείωση ότι πρόκειται για αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, το επίμαχο υλικό καταγράφηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας πριν από ένα χρόνο. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας κοντοκουρεμένος άντρας να χτυπάει με ένα γκλομπ τους δυο νεαρούς - για τους οποίους αναφέρεται στο site ότι είναι μετανάστες- να τους υποχρεώνει να χτυπιούνται μεταξύ τους και να υβρίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί είναι αλβανικής καταγωγής και είχαν συλληφθεί για αρπαγή τσάντας.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως δήλωσε: «Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας. Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας. Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους. Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας. Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον Εισαγγελέα».
http://www.youtube.com/watch?v=gCc7xc8hxDQ
αν κ πιο καλα κολλαει στον αντιλογο το βιντεο που λενε απο το οποιο ξεκινησανε ολα οταν το εβαλε καποιος χθες το βραδυ στο ιντυμιντια -
Για όνομα του θεού!
Αυτοί οι μπάτσοι (και είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποιώ την λέξη) πρέπει να πάνε φυλακή.
-
Για όνομα του θεού!Αυτοί οι μπάτσοι (και είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποιώ την λέξη) πρέπει να πάνε φυλακή.
Και να τους Γ@μησουν οι αλβανοί...
γιατι κύριοι ο φασιστόμπατσος που εκανε τα βασανιστήρια να ειστε σιγουροι οτι τα εχει κάνει και σε παιδάκια με παπάκια ή τέλος πάντων στον κάθε δυστιχή που βρέθηκε μπροστά του...
Υ.Γ σε καμμιά περίπτωση όμως δεν δικαιολογώ και τα θύματα γι αυτό που έκαναν.
-
Για όνομα του θεού!Αυτοί οι μπάτσοι (και είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποιώ την λέξη) πρέπει να πάνε φυλακή.
οχι οχι οχι... διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ και ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.
Τωρα, απλα πρεπει να γυρισουμε το SEQUEL.... αλλα αυτη την φορα να καθονται οι μπατσοι στις καρεκλες και να εχουν 5-6 αλβανους πανω απο το κεφαλι τους που θα τους λενε με ποιο τροπο θα βαραει ο ενας τον αλλο...
Για σκεφτειτε... δεν θα ειχε πλακα να βλεπετε αυτο τον εξυπνακια μπατσο να παιζει σφαλιαρες με τον συναδελφο του?
-
Αυτοι οι μπατσοι πρεπει να σταλουν φυλακη με tattoo στο μετωπο 'ειμαι μπατσος και βασανιζα/εδερνα αλλοδαπους'.
απο κει και περα, για το συγκεκριμενο τμημα, καλο θα ηταν να πανε καμμια 10ρια ατομα με καραμπινες και να κανουν μια 'αυτοπεραιωση' (που ειναι και της μοδας η λεξη αυτη τωρα τελευταια)...
-
Ντροπη!!!
Οταν μπουν στο σπιτι σου για κλοπη ή ληστεια να φωναξεις αλβανους να σε σωσουν.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]