-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ας καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο και θα δουμε μετα ποιος ειναι ο καθενας.....ολοι βριζουν τα σωματα ασφαλειας, αλλοτε εχωντας δικαιο και αλλοτε οχι, ομως θεωρω πως αμα αφησουν τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους και πιασουν ολα αυτα τα 'κωλοπαιδα' που καταστρεφουν και λυμαινονται ιδιωτικες και κρατικες περιουσιες ολοι θα δουμε ασπρη μερα.
ΣΥΜΦΩΝΩ!
Και στο καπάκι να καταργηθεί και το εκκλησιαστικό και το κοινοβουλευτικό και το δικαστικό και τέλος το ΙΔΙΩΤΙΚΟ! Να μπαίνουν κατευθείαν στα σπίτια (να κάνουν τη δουλίτσα τους) να ξεμπερδεύουμε από πάσης φύσεως αποβράσματα.Δεν θυμαμαι ποτε στα χρονικα αυτο που κανουν στο πανεπιστημιο οι γνωστοι αγνωστοι να το κανουν και στις εκκλησιες, στα δικαστηρια, στο κοινοβουλιο, και στα σπιτια μας........
Εγω σαν πολιτης που πληρωνω φορους και ειμαι νομοταγης εχω και την απαιτηση να υπαρχει εφαρμογη νομων προς ολες τις πλευρες, αν ειναι δυνατον για μια χουφτα ανθρωπων να καιγονται περιουσιες και να κλεινει η πρωτευουσα της χωρας........ -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ας καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο και θα δουμε μετα ποιος ειναι ο καθενας.....ολοι βριζουν τα σωματα ασφαλειας, αλλοτε εχωντας δικαιο και αλλοτε οχι, ομως θεωρω πως αμα αφησουν τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους και πιασουν ολα αυτα τα 'κωλοπαιδα' που καταστρεφουν και λυμαινονται ιδιωτικες και κρατικες περιουσιες ολοι θα δουμε ασπρη μερα.
ΣΥΜΦΩΝΩ!
Και στο καπάκι να καταργηθεί και το εκκλησιαστικό και το κοινοβουλευτικό και το δικαστικό και τέλος το ΙΔΙΩΤΙΚΟ! Να μπαίνουν κατευθείαν στα σπίτια (να κάνουν τη δουλίτσα τους) να ξεμπερδεύουμε από πάσης φύσεως αποβράσματα.Δεν θυμαμαι ποτε στα χρονικα αυτο που κανουν στο πανεπιστημιο οι γνωστοι αγνωστοι να το κανουν και στις εκκλησιες, στα δικαστηρια, στο κοινοβουλιο, και στα σπιτια μας........
Εγω σαν πολιτης που πληρωνω φορους και ειμαι νομοταγης εχω και την απαιτηση να υπαρχει εφαρμογη νομων προς ολες τις πλευρες, αν ειναι δυνατον για μια χουφτα ανθρωπων να καιγονται περιουσιες και να κλεινει η πρωτευουσα της χωρας........Αυτο που θελει να πει οτι αν καταργηθει το Πανεπιστημιακο ασυλο, θα καταργηθουν και τα υπολοιπα και θα χασουμε καθε ελευθερεια.
Και μετα.... θα χουμε εναν μπατσο μεσα στο σπιτι μας, μεσα στο αυτοκινητο μας...παντου να ελεγχει τι λεμε και τι κανουμε. -
Σε ποια χώρα στο εξωτερικό υπάρχει τέτοιου είδους πανεπιστημιακό άσυλο;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε ποια χώρα στο εξωτερικό υπάρχει τέτοιου είδους πανεπιστημιακό άσυλο;;;;ΗΠΑ
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ΗΠΑ
Α ωραία... Τώρα ηρέμησα....
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ΗΠΑ
Ναι αλλά στις άλλες χώρες τα Πανεπιστήμια έχουν δική τους αστυνομία κτλπ.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ας καταργηθει το πανεπιστημιακο ασυλο και θα δουμε μετα ποιος ειναι ο καθενας.....ολοι βριζουν τα σωματα ασφαλειας, αλλοτε εχωντας δικαιο και αλλοτε οχι, ομως θεωρω πως αμα αφησουν τους αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους και πιασουν ολα αυτα τα 'κωλοπαιδα' που καταστρεφουν και λυμαινονται ιδιωτικες και κρατικες περιουσιες ολοι θα δουμε ασπρη μερα.+1
Προτείνω στην αρχή (σε δοκιμαστικό στάδιο) να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο στην Πλατεία Συντάγματος, στην Πλατεία Εξαρχείων και σε όλα τα Αστυνομικά τμήματα της χώρας μπας και μπορέσει επιτέλους η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει καμια σύλληψη
(μπα σε καλό μου!)
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε ποια χώρα στο εξωτερικό υπάρχει τέτοιου είδους πανεπιστημιακό άσυλο;;;;τετοιο στυλ ασυλου στην ευρωπη δεν εχει πουθενα.δεν υπαρχουν κομματικες φοιτητοπαραταξεις,δεν υπαρχουν κομματοσκυλα,δεν βρισκουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ μεσα στα ασυλα οι βανδαλοι.
εκει ειναι καθυστερημενοι βλεπετε και δεν ξερουν τι θα πει ελευθερια και εφαρμογη τον νομων,και δεν εχουν την ηλιθια αντιληψη οτι αν δεν υπαρχει ασυλο δεν υπαρχει ελευθερια και οτι μετα η συνεπεια θα ειναι να εχουμε το μπατσο μεσα στο σπιτι μας. αλλο τι θα ακουσω.
η πληρης ισοπεδωση των παντων.
αυτην την τριτοκοσμικη κατασταση στα ελληνικα πανεπιστημια με κομματα,κομματοπαραταξεις,συνελευσεις και κλεισιμο της σχολης για τον καθε ασημαντο λογο,προστασια βανδαλων μεσα στο χωρο του πανεπιστημιου,
δεν θα την δειτε πουθενα στην ευρωπη.
αλλα ειπαμε εκεινοι ειναι καθυστερημενοι και εμεις οι εξυπνοι
καταργηση του ασυλου και καταργηση των κομματικων παραταξεων μεσα στα πανεπιστημια.δαπιτες,πασπιτες,κομμουνια,ειναι πραγματικα για γελια.
τηλεκατευθυνομενα ανθρωπακια που δεν εχουν ιδεα τι τους συμφερει πραγματικα και τι οχι. -
ρε το ασυλο δεν πρεπει να καταργηθει..
να τροποποιηθει ισως..
να ισχυουν αυτα που οριζει ο νομος, ναι..γενικα το θεμα ειναι, οι νομοι να εφαρμοστουν και οχι να καταργηθει το ασυλο επειδη μερικοι τα σπανε.. ειναι σα να καταργησεις το αλαρμ στα αυτοκινητα επειδη πολλοι δεν το χρησιμοποιουν σωστα..
τεσπα ισως μια μερα γινετε λιγακι πιο διαλλακτικοι και ανοιξετε τους οριζοντες σας και δειτε πως δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο στη ζωη..
ισως παλι και οχι γιατι ισως ειστε κολλημενοι και απασφαλισμενοιwho knows?
good? bad? i'm the man (with the dick)τετοιο στυλ ασυλου στην ευρωπη δεν εχει πουθενα.
σωστος. αλλα αν δουλευαν σωστα οι νομοι και οι κανονες που ηδη υπαρχουν δεν θα χρειαζοταν να αλλαξει κατι οσον αφορα το ασυλο. στις πορειες που δεν εχει ασυλο γιατι δεν τους συλλαμβανουν;
δεν υπαρχουν κομματικες φοιτητοπαραταξεις,δεν υπαρχουν κομματοσκυλα
λαθος. τουλαχιστον στην ιταλια υπαρχουν και τα δυο (ή εστω υπηρχαν μεχρι πριν 3 χρονια).
δεν βρισκουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ μεσα στα ασυλα οι βανδαλοι.
σωστα
αυτην την τριτοκοσμικη κατασταση στα ελληνικα πανεπιστημια με κομματα,κομματοπαραταξεις,συνελευσεις και κλεισιμο της σχολης για τον καθε ασημαντο λογο,προστασια βανδαλων μεσα στο χωρο του πανεπιστημιου,
δεν θα την δειτε πουθενα στην ευρωπη.σωστος και παλι
καταργηση του ασυλου και καταργηση των κομματικων παραταξεων μεσα στα πανεπιστημια.δαπιτες,πασπιτες,κομμουνια,ειναι πραγματικα για γελια.
τηλεκατευθυνομενα ανθρωπακια που δεν εχουν ιδεα τι τους συμφερει πραγματικα και τι οχι.λαθος κατα την αποψη μου. για την καταργηση του ασυλου εγραψα γιατι πιστευω πως δεν πρεπει να καταργηθει. ουτε 'καταργηση' των κομματικων ή ο,τιδηποτε αλλων παραταξεων ειναι λογικη. δηλαδη αν οι φοιτητες ειναι ηλιθιοι δεν τους φταιει κανενας αλλος εκτος απο την κεφαλα τους
ειπαμε, δεν φταινε οι θεσμοι αν αυτοι δεν δουλευουν σωστα..
δηλαδη θα καταργησεις δημοκρατικες κομματικες νεολαιες, για ποιο λογο;
το θεμα ειναι οτι απλα πρεπει να μπορει να εγγυηθει το πανεπιστημιο πως ολοι οι φοιτητες εχουν ισα δικαιωματα, ανεξαρτητως αν ανηκουν ή οχι σε καποια παραταξη, και οποια και αν ειναι αυτη (αν ανηκουν)τεσπα.. νομοι υπαρχουν.. ελεγχος πρεπει να υπαρχει.. και οι νομοι να εφαρμοζονται.. τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο..
τα αλλα ειναι υστεριες και απο τις δυο πλευρες( πχ
υστερια νουμερο 1: να καταργηθει το ασυλο για να μην υπαρχουν πια τραμπουκοι! -λες και στις αλλες ευρωπαϊκες χωρες δεν υπαρχουν που δεν υπαρχει ασυλο να καταργηθουν οι κομματικες νεολαιες για να μην υπαρχουν τηλεκατευθυνομενα ανθρωπακια -λες και δεν υπαρχουν τετοια στην πολιτισμενη ευρωπη κοκ
και υστερια νουμερο 2: αν καταργηθει το ασυλο θα υπαρχει ενας μπατσος μεσα στο σαλονι σου κοκ)
ενιγουειζ.. κρατηστε τη φαση ζωντανη..
τουντσαι στο λιμανι... -
Ας ανοιξουν κανα πανεπιστημιο 'μαιμου' στα Ιμια και ας πανε εκει τα 'καλοπαιδα', θα πιασει και τοπο η παρουσια τους εκει
-
Ειστε πολυ σιγουροι οτι στις ΗΠΑ υπαρχει ασυλο στα πανεπιστημια?
-
skye,
αλλο πραγμα να υπαρχουν στα πανεπιστημια οργανωσεις φοιτητων οι οποιοι να ενδιαφερονται πραγματικα για τη σωστη λειτουργεια τους,
και αλλο οι παραταξεις να ειναι οπαδοι ενος κομματος και να λαμβανουν τις εντολες απο αυτα.
γιατι δηλαδη οι φοιτητικες παραταξεις να ανηκουν στον δεξιο,κεντρωο και αριστερο χωρο;
τι δουλεια εχουν τα κομματα μεσα σε εναν χωρο εκπαιδευσης.
οι φοιτητοπαραταξεις βγαζουν τις αποφασεις τους με γνομωνα τις καθοδηγησεις που παιρνουν απο το κομμα στο οποιο ανηκουν,ασχετα αν οι αποφασεις αυτες στην ουσια βλαπτουν το πανεπιστημιο.
οι δαπιτες τωρα συμφωνουν με τα μετρα της κυβερνησης,οι πασπιτες και οι κομμουνιστες λυσσαξαν.
αν αυριο ειναι το πασοκ κυβερνηση,θα συμφωνουν οι πασπιτες και θα λυσσαζουν οι δαπιτες με το παραμικρο.
το σωστο ειναι,κατι το οποιο ισχυει στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες,
οι εκπροσωποι των φοιτητων να μην ειναι μπλε,πρασινοι και κοκκινοι,
αλλα ανεξαρτητοι.
πανεπιστημιο ειναι και οχι χωρος εμφυτευσης πολιτικων ιδεων. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ΗΠΑ
Are you sure???
Εχω την εντυπωση οτι οι μπατσοι κανουν 'ντου' οποτε γουσταρουν.... -
Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω (ίσως να παίζει από πολιτεία σε πολιτεία) αλλά εχει σημασία;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έλα ρε...για κάνε μου μια υπόδειξη πως να ζήσω...
Μα κι εσυ.... επρεπε να πας στη Σιβηρια με τα συντροφια, να σπας κοτρωνες, που μου ηθελες και μορφωση
Εσύ χρησιμοποιείς το ιμπεριαλιστικό όργανο, το internet.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω (ίσως να παίζει από πολιτεία σε πολιτεία) αλλά εχει σημασία; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω (ίσως να παίζει από πολιτεία σε πολιτεία) αλλά εχει σημασία;
Τι δεν κατάλαβες;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τι δεν κατάλαβες;
Αυτο, μ εβαλε σε σκεψεις....
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Εσύ χρησιμοποιείς το ιμπεριαλιστικό όργανο, το internet.Μονο οταν με οριζει η Αλεκα εκπροσωπο προπαγανδας στο 4TF
-
'...Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγείται την Πέμπτη ο διοικητής του Β' Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας έπειτα από επ' αυτοφώρω σύλληψη από αστυνομικούς του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων την ώρα που παραλάμβανε 30.000 ευρώ από φίλη υποδίκου...'
Διοικητής . Που σημαίνει ότι παντελόνιαζε ουκ ολίγα από το μισθό του.
Αλλά μάλλον 'δεν έβγαινε' ο άνθρωπος, ήθελε κι άλλα.
Τωρα μην παραξενευτεί κανείς εάν τον δει σε δυο τρια χρονάκια στη πάλι στην υπηρεσία
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]