-
εχω τσεροκι 2.4 αλλαξα δισκο αλλα οποτε το ζορισω λιγο ανηφορα η ψηλο πεζοδρομιο μυριζει πολυ.στο συνεργειο μου ειπαν να βαζω αργο γιατι θα τον ξανακαψει.ειναι λογικο αυτο? που να το ζορισω κιολας.μηπως με δουλευουν+ειναι ελατωματικος ο δισκος η δεν τον εβαλαν σωστα? οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει.
-
εχω τσεροκι 2.4 αλλαξα δισκο αλλα οποτε το ζορισω λιγο ανηφορα η ψηλο πεζοδρομιο μυριζει πολυ.στο συνεργειο μου ειπαν να βαζω αργο γιατι θα τον ξανακαψει.ειναι λογικο αυτο? που να το ζορισω κιολας.μηπως με δουλευουν+ειναι ελατωματικος ο δισκος η δεν τον εβαλαν σωστα? οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει.
-
-
'Αργό' για να ανέβεις πεζοδρόμιο;
-
το ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το Lc και τελικα τον αλλαξα και πανω στη αλλαγη ειδαμε οτι εχει προβλημα το βολαν και το αλλαξα και αυτο
και τωρα που ειναι ολα καινουργια παλι μερικες φορες σε κατι ανηφορες που βαζω οπισθεν για να παρκαρω μυριζει ελαχιστα.Αυτο το εχω ξανακουσει οτι αμα ζοριζει αρκετα το αμαξι καλυτερα βαλε αργα για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο
Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για αρκετα βαρια αμαξια που στις ανηφορες και στις κατηφορες η δυναμη που χρειαζετε για να κουνηθει ειναι αρκετη.
Εαν εγω παντως εαν το ξανακαψω (μακρυα απο εμας) θα δοκιμασω μια after market λυση που λενε οτι ειναι πιο ανθεκτικοι -
τι ενοεις after market λυση?
-
Εννοει αγορα δισκου απο κατασκευαστη αλλον εκτος της Toyota που να ειναι πιο ανθεκτικος στην σκληρη χρηση. Οχι οτι ειναι κακος της Toyota αλλα γιατι ο νεος θα ειναι πιο εξειδικευμενος στην σκληρη εκτος δρομου χρηση και οχι τοσο για την μικτη χρηση του μαμισιου.
-
ακριβως οπως τα λεει ο amstrad
-
α. Στα πόσα Χλμ άλλαξες δίσκο?
β. Τι χρήση κάνεις?
γ. Η αλλαγή και η συντήρηση γίνεται στην αντιπροσωπεία?Είναι παράλογο μια εταιρία που έχει συνδέσει το όνομά της με την εκτός δρόμου χρήση να μην έχει φροντίσει να βάλει δίσκο που να αντέχει αν μη τι άλλο κατι παραπάνω απο μια κανονικη απλή χρήση. Επειδή δεν έχω ακούσει για τέτοιες ευαισθησίες σε άλλα ίδια αυτοκίνητα, πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει. Γιατί δεν πηγαίνεις να το δουν και κάπου αλλού?
-
εαν μιλας για το δικο μου δυστηχως ανακαλυψα οτι παροτι η αλλαγη στο δικο μου ειχε γινει σε τουοτα ο δισκος ηταν μουφα και το βιβλιαρακι ειχε σφραγιδα τουοτα!!(το πηρα μεταχ το αμαξι με αλλαγμενο δισκο)
-
το πηρα μεταχειρ,με 40000 την πρωτη μερα που το αγορασα μου εκαψε το δισκο με οπισθεν σε μεγαλη ανηφορα,τωρα με τον καινουργιο εκανα 5000 χλμ δεν κανω καθολου extreme χρηση αλλα οποτε ζοριστει ειδικα σε οπισθεν σε ανηφορα μυριζει πολυ.παω μονο αντιπροσωπεια.σταρ τεκ θεσσαλονικη.οτι και να τους πω το βλεπουν φυσιολογικο.η μυρωδια οι ταχυτητες που χτυπανε στις αλλαγες το τσιριγμα του ιμαντα οταν ζοριζετε το αμαξι η οταν αναβω αιρ κοντισιον...
-
Ο χρήστης sexyboy_169 έγραψε:
το πηρα μεταχειρ,με 40000 την πρωτη μερα που το αγορασα μου εκαψε το δισκο με οπισθεν σε μεγαλη ανηφορα,τωρα με τον καινουργιο εκανα 5000 χλμ δεν κανω καθολου extreme χρηση αλλα οποτε ζοριστει ειδικα σε οπισθεν σε ανηφορα μυριζει πολυ.παω μονο αντιπροσωπεια.σταρ τεκ θεσσαλονικη.οτι και να τους πω το βλεπουν φυσιολογικο.η μυρωδια οι ταχυτητες που χτυπανε στις αλλαγες το τσιριγμα του ιμαντα οταν ζοριζετε το αμαξι η οταν αναβω αιρ κοντισιον...Τίποτα απ'αυτά δεν είναι φυσιολογικό για μένα. Κάνε μια επαφή και με http://www.jeepers.gr/ αφού είσαι στη Σαλονίκη. Δεν ξέρω εαν θεωρείται διαφήμιση αυτό αλλά πρόκειται για ένα πιο 'ανεξάρτητο' συνεργείο. Πάρε μια δεύτερη γνώμη αν μη τι άλλο.
-
Ο χρήστης sexyboy_169 έγραψε:
εχω τσεροκι 2.4 αλλαξα δισκο αλλα οποτε το ζορισω λιγο ανηφορα η ψηλο πεζοδρομιο μυριζει πολυ.στο συνεργειο μου ειπαν να βαζω αργο γιατι θα τον ξανακαψει.ειναι λογικο αυτο? που να το ζορισω κιολας.μηπως με δουλευουν+ειναι ελατωματικος ο δισκος η δεν τον εβαλαν σωστα? οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει.Έχω ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο και η μόνη φορά που μύρισα δίσκο ήταν πέρισυ στη Σαντορίνη όταν πήγα να ξεπαρκάρω με όπισθεν σε πολύ απότομη ανηφόρα.Το έβγαλα με ΑΡΓΟ.
-
Και εμένα το Forester μου μυρίζει που και που σχετικά εύκολα . Δηλαδή αν ξεκινήσω με πάνω από 2000 στροφές (είναι και το hill holder που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα) μυρίζει λίγο ή πολύ. Όταν είμαι πολύ διστακτικός μου … σβήνει .
Τώρα που το λέτε νομίζω ότι με όπισθεν μυρίζει περισσότεροΤι κάνουμε; Καμία πρόταση όσο είμαι μέσα στην εγγύηση (έχω 1,5 χρόνο ακόμα);
μυρωδια απο δισκο