-
Ευχαριστώ cmarin.
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Niko δεν ξερω για τους αισθητηρες ,να το ψαξεις.Συναγερμο εβαλες??
Τα xenon ειναι ολα τα λεφτα!!
Αντε με το καλο,να παιρνουμε και εμεις σειρα...Συναγερμό δεν έβαλα. Πεταμένα λεφτά. Είχα συναγερμό στην 147...όσες φορές είχε χτυπήσει ή κοιμόμουν και δε το άκουσα, ή δε καταλάβα αν ήταν το δικό μου. Είμαι της άποψης ότι αν θέλει κάποιος να σου πάρει το αυτοκίνητο...θα στο πάρει ότι κι αν έχεις...άρα καλύτερα τα χρήματα αυτά να τα κάνεις μια καλύτερη ασφάλεια.
Τα xenon είναι πραγματικά όλα τα λεφτά...γιατί περιλαμβάνει και CELIS LED tubes (LED strips) πίσω και daytime running lights. Αυτό πάει να πει (τουλάχιστον στην Αμερική έτσι είναι) ότι τα μπροστινά φώτα μόνο (τα θέσεως) είναι αναμμένα και την ημέρα...άρα θα είναι αναμμένοι λογικά οι δακτύλιοι. Θα δούμε.
Άντε επόμενος...τι μόνο εγώ θα έχω δηλαδή 3θυρη?
Έλα να παίρνουμε σειρά...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Επίσης να πω ξανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (ξανά) στην BMW Mobility Πειραιώς που μου παραχώρησαν όχημα μετακίνησης όσπου να έρθει το καινούριο!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πραγματικά καταπληκτικοί είναι οι άνθρωποι! Δώρο το PDC και δωρεάν αυτοκίνητο όσπου να έρθει το δικό μου. Αυτό θα πει εξυπηρέτηση!!
Μου έδωσαν ένα ολοκαίνουριο Ματίζ μέσω της Europcar!
Aπίστευτο!
Καλή αναμονή και καλοτάξιδη και από μένα!
Το pdc είναι το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με την οθόνη;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kαλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή.(τον Αύγουστο σε βλέπω να ζητάς αλλαγή του username σου)
+10000
φιλε καλοταξιδο το οχημα να το χαρεις και να το φροντιζεις....!!!!
ΟΛΕΣ οι μπεμπες πρεπει να εχουν την αντιμετωπιση που τους πρεπει...
οχι εχει οθονη μονο αν ο φιλος εχει το ΝαΒ στο οχημα...
διαφορετικα το κλασσικο ΜΠΙΠ...ειναι ομως ακριβες...μεγαλη υποθεση τα Ξενον στις Μπεμπες...ειναι το σχημα απο τα φωτα τους ετσι οπου το ζητανε...
καλα εκανε και τα εβαλε...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Kαλοτάξιδο! Πολύ καλή επιλογή.
(τον Αύγουστο σε βλέπω να ζητάς αλλαγή του username σου)
+10000
φιλε καλοταξιδο το οχημα να το χαρεις και να το φροντιζεις....!!!!
ΟΛΕΣ οι μπεμπες πρεπει να εχουν την αντιμετωπιση που τους πρεπει...
οχι εχει οθονη μονο αν ο φιλος εχει το ΝαΒ στο οχημα...
διαφορετικα το κλασσικο ΜΠΙΠ...ειναι ομως ακριβες...μεγαλη υποθεση τα Ξενον στις Μπεμπες...ειναι το σχημα απο τα φωτα τους ετσι οπου το ζητανε...
καλα εκανε και τα εβαλε...
Εννοείται! Γενικά δένομαι αρκετά με τα αυτοκίνητα...και πάντα τα προσέχω και τα φροντίζω υπερβολικά πολύ...αλλά υπερβολικά!!
Το PDC είναι το απλό που κάνει μπιπ απλά. Εμένα με ενδιαφέρει να μη μου βάλουν κανένα aftermarket με τάπες μαύρες πίσω. Με πήραν βασικά τηλ για τεστ drive την 120i. Θα πάω από βδομάδα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τα xenon είναι πραγματικά όλα τα λεφτά...γιατί περιλαμβάνει και CELIS LED tubes (LED strips) πίσω και daytime running lights. Αυτό πάει να πει (τουλάχιστον στην Αμερική έτσι είναι) ότι τα μπροστινά φώτα μόνο (τα θέσεως) είναι αναμμένα και την ημέρα...άρα θα είναι αναμμένοι λογικά οι δακτύλιοι. Θα δούμε.
Άντε επόμενος...τι μόνο εγώ θα έχω δηλαδή 3θυρη?
Έλα να παίρνουμε σειρά...
Επειδή τα έχω εγω έχει επιλογή απο τον υπολογιστη του αυτοκινητου που βλέπεις διάφορες πληροφοριες στο daytime settings αν θές να είναι συνέχεια αναμένα η όχι.
Εγω τα έχω στο manual -
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης είναι Ελληνας! Πάρκαρε σε διαβαση ΑΕΑ!
Λες??? Να εχω γειτονα πατριωτη??Θα του πω να με παει βολτα..
Βασικα,για να λεμε την αληθεια, το μερος του δρομου με τα πλακακια δεν εχει σημανση διαβασης,ειναι ενα μεγαλο σαμαρακι για να κοβουν ταχυτητα τα αυτοκινητα. -
Λοιπόν, χαζεύω τον Προαιρετικό εξοπλισμό της Ε92 coupe. Το print-out είναι 15 σελίδες.
( )
Μέ ένα πρόχειρο υπολογισμό, μπορείς να φορτώσεις το αυτοκίνητο με εξτρά 20.000 ευρώ.
Στα δικά μας: μερικές ενδεικτικές τιμές.
Αυτόματο: €2,850
Συναγερμός: €603
**M-**Πακέτο: €3.960 για την 335i, €5.000 περίπου για τα άλλα μοντέλα
Ηλιοροφή: €1.284
Προσαρμοζόμενα φώτα: €590
Business Nav: €2.346 (το φθηνότερο i-Drive)
6CD Changer: €564
USB port: €394
Μεταλλική βαφή: €1.009Ζάντες:
**V188 17': **€0 (για την 335i) €600 (για τα άλλα μοντέλα)
193 Μ 18': €0 (μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Μ)
255 Μ 19': €878 (μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Μ)
230 19': €1.677 (για την 335i - αλλά δεν συνδυάζεται με το Μ).Θα επανέλθω.
-
ρε maxmara τι καθεσε και το πιπιλιζεις???
πανε υπογραψε το χαρτι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ρε maxmara τι καθεσε και το πιπιλιζεις???πανε υπογραψε το χαρτι
Δεν ξέρεις ότι το πιπίλισμα (ελληνιστί: car research) είναι το καλύτερο?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ρε maxmara τι καθεσε και το πιπιλιζεις???
πανε υπογραψε το χαρτι
Δεν ξέρεις ότι το πιπίλισμα (ελληνιστί: car research) είναι το καλύτερο?
(Θα υπογράψω όταν πείσω τον τραπεζικό μου. Εμμμ....για κάτσε, είμαι τραπεζικός...μπερδεύτηκα....θα το ψάξω λίγο ακόμα...)
δεν θα βρεις καλυτερο...
καλοταξιδο
-
-
H 120 της φωτογραφίας φοράει την ζάντα της 320si; 17άρα είναι;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
H 120 της φωτογραφίας φοράει την ζάντα της 320si; 17άρα είναι;Αυτή η 120i είναι η Limited Sport Edition με πακέτο Μ και τις 18αρες ζάντες της 320si. Είναι ειδική έκδοση με περιορισμένο αριθμό κομματιών.
-
Πωλείται 320si 5ος 2006-19000χλμ,με τον βασικό εξοπλισμό τις si++μερικά extra που πολύ σύντομα θα συμπληρώσω στην αγγελία.
To χρώμα είναι μπλέ(le mans blue) και το μόνο που έχει αλλαχτεί στο αυτοκίνητο είναι μπροστά δεξιά φανάρι-φτερό,και ο προφυλακτίρας.
Τιμή:39.500 -
Μη μπεις σε περίεργες σκέψεις!
Φοβερό το αυτοκίνητο αλλά όχι για εσένα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μη μπεις σε περίεργες σκέψεις!Φοβερό το αυτοκίνητο αλλά όχι για εσένα!!!
Mπήκα....και ξαναβγήκα...
-
Παντελή, δε μας είπες τελικά τι έγινε με την 335...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παντελή, δε μας είπες τελικά τι έγινε με την 335...Είναι μια αντλία που θέλει αλλαγή.....μάλλον ανάκληση...
Τό άσχημο είναι οτι το ανταλακτικό δεν είναι διαθέσιμο...
Το αμάξι προς το παρόν ξανάλειτουργεί μια χαρά.....όταν έρθει το ανταλακτικό θα αντικατασταθεί.
(ελπίζω να μη ξαναμείνει ) -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μη μπεις σε περίεργες σκέψεις!
Φοβερό το αυτοκίνητο αλλά όχι για εσένα!!!
Mπήκα....και ξαναβγήκα...
Πολύ καλό αυτοκίνητο ..... αλλά όχι για εσένα !!
Αν το έπαιρνες συνειδητά, με τη προυπόθεση ότι δεν θα το σκίσεις στα χλμ. και θα το κρατούσες >20 χρόνια .... θα γινόταν συλλεκτικό !
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα είχες άλλο αυτοκίνητο για κάθε μέρα ....
BMW FORUM