May 12, 2007, 10:51 AM

Ο χρήστης RedLine έγραψε:

Πρακαλω μην ασχοληθεις και εσυ μαζι μου γιατι θα με κανεις για να τεκμηριωσω ολα οσα ειπα για amsoil να ξεθαψω μεσα απο καμια 30ρια φορουμ που μπαινεις το ποσο 'χομπιστας' εισαι με τα amsoil

I rest in peace….

Τώρα γίνεσαι αστείος... Όλοι εδώ μέσα και παντού γνωρίζουν ότι γράφω σε πολλά forums. Και την κάβλα μου για τα AMSOIL ξέρουν και όλα για μένα τα ξέρουν. Επώνυμο έχω, τηλέφωνο έχω, διεύθυνση έχω, επάγγελμα έχω. Μα για πόσο ηλίθιους περνάς τους υπόλοιπους που πιστεύεις ότι σε χρειάζονται για να τους δείξεις το ποιόν μου; Αχ ρε Redline προσπαθω να σε καταλάβω. Όχι, μάλλον δεν είσαι εγκάθετος κανενός... αλλά πώς να το δω με το κόλλημα που έχεις φάει μαζί μου ή με την AMSOIL (δεν ξέρω ποιό προηγείται)... το λέω γιατί κανείς άλλος δεν μου έχει δώσει την αίσθηση ότι πιστεύει ότι προσπαθώ να προωθήσω τα AMSOIL. Μόνο στο forum των alfist μου είχαν επιτεθεί ελάχιστοι αλλά με τόση μανία σε βαθμό που μου έκοψαν την όρεξη (δεν είχα ουσιαστική υποστήριξη τότε για το καθεστώς αδικίας που μου υπέβαλαν οι ελάχιστοι, ίσως δεν είχα και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ώστε να αντέξω την πίεση - ήταν ό,τι απογοητευτικότερο μου έχει συμβεί στην προσωπική μου αναζήτηση περί λίπανσης). Πουθενά αλλού σε κανένα forum δεν υπέστη διαδικασία προσωπικής απαξίωσης. Αντιθέτως εισέπρατα σεβασμό για την προσφορά μου.
Μοιάζει σα να θέλεις να μην χρησιμοποιώ την λέξη 'AMSOIL' καν αλλιώς πρέπει να υποστώ πνευματική υποβάθμιση από σένα.

Μαζί σου δεν θέλω να ασχολούμαι γιατί δεν έχω διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Χαλιέμαι. Δεν σε αντιπαθώ σε καμία περίπτωση, αλλά αντιθέτως μέσα από τις προσωπικές επιθέσεις σου προσπαθώ να σε συμπαθήσω και νομίζω ότι τα καταφέρνω.
Προτιμώ να μιλάω για λάδια και καλοπροαίρετα. Μπορείς;
Θα είμαι πάντα στην διάθεσή σου να ρωτήσεις την άποψή μου για ό,τι θέλεις και να μοιράζομαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου (για λιπαντικά μιλώντας).