-
-
Σεβαστή και η άποψη περί χειρονακτικής, κοπιαστικής, προσωπικής εργασίας, είναι και περασμένη η ώρα και αυτό ευννοεί τον όποιο ενδιαφερόμενο.
Τώρα που κάποια χρήσιμα συμπεράσματα έχουν εξαχθεί, προτιμότερο να λήξουμε το θέμα με την χαζοβιόλα ξανθιά, μιας και ήδη έχω απαντήσει επί του θέματος με προηγούμενη δημοσίευση.
-
το θέμα είναι ότι κολλάμε -ως λαός- σε μαλακίες (βλ. τις μαλακίες της Μπακοδήμου, το όνομα μιας περιοχής) και σε θέματα ουσίας είμαστε δε γαμείς και άσε γι´αύριο
ποσώς με ενδιαφέρει αν η περιοχή ονομάζεται μακέδονία, θεσσαλία ή κρήτη ή αν ο μεγαλέξανδρος τη σήκωνε τη χλαμίδα
τέτοιου είδους 'εθνικά/ιστορικά θέματα' είναι για να αισθάνεται ο κάθε ηλίθιος οτι είναι κάτι
-
νταξει η μπακοδημου ειναι το αβερειτζ ελληνικο βουρλο...
-
Ναι αλλά εμείς που υποτίθεται δεν είμαστε βούρλα, της τα ακουμπάμε κανονικά και αυτής και της άλλης της τρελομπετούγιας, για να μας λένε μαλακίες μέσω κρατικών τηλεοπτικών σταθμών.
(Δεν είδα τη μετάδοση, ούτε τι είπε. Αποφεύγω να βλέπω εκπομπές που είναι από άχρηστες)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά εμείς που υποτίθεται δεν είμαστε βούρλα, της τα ακουμπάμε κανονικά και αυτής και της άλλης της τρελομπετούγιας, για να μας λένε μαλακίες μέσω κρατικών τηλεοπτικών σταθμών.(Δεν είδα τη μετάδοση, ούτε τι είπε. Αποφεύγω να βλέπω εκπομπές που είναι από άχρηστες)
+1
...της άλλης της τρελομπετούγιας...
-
απαραδεκτο εκ μερους της
το βραδυ που γυρναω σπιτι ανοιγω την τβ και κανοντας το απαραιτητο ζαπινκ πεφτω στο αλτερ στο σοου μετους τρελους τι γινεται εκει επαθα πλακα
τρελοι ψωνισμενοι δηθεν τρελοι χαμος
τα μωρα που εχει ομως αιθερας -
Αγαπητέ κύριε.
Το e-mail σας καταγράφηκε και ενημερώθηκε η Κεντρική Διοίκηση της ΕΡΤ για τις καταγγελίες σας.
Όσον αφορά το ίδιο το γεγονός στο οποίο αναφέρεστε, η κ.Μπακοδήμου έκανε ένα φραστικό λάθος κατά τη διάρκεια τετράωρης ζωντανής μετάδοσης και γι’ αυτό άλλωστε ζήτησε η ίδια συγγνώμη δύο φορές.
Η ΕΡΤ κατανοεί την ενόχληση σας γι’ αυτό το γεγονός και σας διαβεβαιώνει ότι δε θα επαναληφθεί.Με εκτίμηση,
Κ.Ε.Ε.Π.
Το παραπάνω μου το έστειλαν ως απάντηση σε e-mail μου για την βλακεία-να μην πω κάτι πιο βαρύ-που είπε η ανεκδιήγητη κ.Μπακοδήμου.Ο 'επίτιμος' είχε δυστυχώς δίκιο που έλεγε ότι 'σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει'.Το μόνο που δεν ξεχνάμε είναι πόσα γκόλ έβαλε ο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΑΕΚ στον 'αντίπαλο'....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το θέμα είναι ότι κολλάμε -ως λαός- σε μαλακίες (βλ. τις μαλακίες της Μπακοδήμου, το όνομα μιας περιοχής) και σε θέματα ουσίας είμαστε δε γαμείς και άσε γι´αύριοποσώς με ενδιαφέρει αν η περιοχή ονομάζεται μακέδονία, θεσσαλία ή κρήτη ή αν ο μεγαλέξανδρος τη σήκωνε τη χλαμίδα
τέτοιου είδους 'εθνικά/ιστορικά θέματα' είναι για να αισθάνεται ο κάθε ηλίθιος οτι είναι κάτι
Δεν είναι θέμα ουσίας το όνομα μιας περιοχής;Ελπίζω να είσαι 60+ ετών χωρίς παιδιά ανήψια κλπ,για να μην προλάβεις να δεις τα αποτελέσματα της 'μαλακίας' στην οποία κολλάμε μερικοί,αλλά ούτε τα παιδιά σου,ανήψια σου κλπ...
-
Δε θέλω να ανοίξω θέμα για συζήτηση, απλά να γνωρίζουμε πόσο γελοία είναι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.
Ο 'επίτιμος' είχε καταφέρει στη Λισαβώνα να μας προσφέρουν οι βόρειοι γείτονες το όνομα ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που δεν απέχει από τη πραγματικότητα καθώς πρόκειται για Σλαβόφωνους κατοίκους της Μακεδονίας (πάνω από 1000 χρόνια έχουν οι Σλάβοι στη Μακεδονία).
Εμείς όμως οι υπερήφανοι Έλληνες δεν το δεχθήκαμε και στη συνέχεια πήραμε τα @ρχδ@ μας καθώς αναγνωρίστηκε διεθνώς ως Μακεδονία. Αυτό ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν - πρέπει να είμαστε η χώρα με τη χειρότερη εξωτερική πολιτική που υπάρχει.
Να καλωσορίσουμε τους Μακεδόνες γείτονες μας λοιπόν και να αισθανθούμε πάλι εθνικά υπερήφανοι για το νέο μας επίτευγμα: να μας πάρουν το όνομα Μακεδονία οι Σλαβόφωνοι.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δε θέλω να ανοίξω θέμα για συζήτηση, απλά να γνωρίζουμε πόσο γελοία είναι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.Ο 'επίτιμος' είχε καταφέρει στη Λισαβώνα να μας προσφέρουν οι βόρειοι γείτονες το όνομα ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που δεν απέχει από τη πραγματικότητα καθώς πρόκειται για Σλαβόφωνους κατοίκους της Μακεδονίας (πάνω από 1000 χρόνια έχουν οι Σλάβοι στη Μακεδονία).
Εμείς όμως οι υπερήφανοι Έλληνες δεν το δεχθήκαμε και στη συνέχεια πήραμε τα @ρχδ@ μας καθώς αναγνωρίστηκε διεθνώς ως Μακεδονία. Αυτό ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν - πρέπει να είμαστε η χώρα με τη χειρότερη εξωτερική πολιτική που υπάρχει.
Να καλωσορίσουμε τους Μακεδόνες γείτονες μας λοιπόν και να αισθανθούμε πάλι εθνικά υπερήφανοι για το νέο μας επίτευγμα: να μας πάρουν το όνομα Μακεδονία οι Σλαβόφωνοι.
Το να προσπαθείς εμμέσως να αναγορεύσεις τον 'επίτιμο' ως ένα νέο Βενιζέλο κατά τρόπο τινά είναι αστείο.Ο όρος 'Σλαβομακεδονία' είχε προταθεί από την Ελλάδα αλλά δεν έγινε αποδεκτός από τους Σκοπιανούς.Στην τελική ανάλυση,ο όρος αυτός,μετατρέπει την Μακεδονία από Ελληνική περιοχή γεωγραφικά και ιστορικά σε Σλαβική.Δηλαδή το ίδιο πράγμα.Η μόνη λύση που δεν αποδέχονται όμως οι Σκοπιανοί,είναι η ονομασία Βαρντασκ που είναι και η ονομασία που είχαν πριν τον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο.
-
Μη τα λες αυτά τα πράγματα downhill !!!!
Πιπέρι στο στόμα....!! πιπέρι....σσσσσττ !!(...και μη διαβάζεις τόσο Λιακόπουλο, καταντάς αστείος..!!)
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
(...και μη διαβάζεις τόσο Λιακόπουλο, καταντάς αστείος..!!)
Μάλλον εσύ είσαι ο γελοίος που δεν αντιπαραθέτεις επιχειρήματα.Όσο για τον Λιακόπουλο,ζήτημα να τον έχω δει 3 φορές.Ίσως εσύ είσαι οπαδός του.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
ο όρος αυτός,μετατρέπει την Μακεδονία από Ελληνική περιοχή γεωγραφικά και ιστορικά σε Σλαβική.Τα Σλαβικά φύλα κατεβαίνουν στη Βαλκανική από το 600 έως το 900 μ.χ. (νομίζω) σύμφωνα με τους Βυζαντινούς.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ο όρος αυτός,μετατρέπει την Μακεδονία από Ελληνική περιοχή γεωγραφικά και ιστορικά σε Σλαβική.
Τα Σλαβικά φύλα κατεβαίνουν στη Βαλκανική από το 600 έως το 900 μ.χ. (νομίζω) σύμφωνα με τους Βυζαντινούς.
Δε διαφωνώ...
-
Πάντως παιδιά χωρίς να έχω δει την εκοπομή, και χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν, ένα ρημάδι λάθος σε τηλεοπτική μετάδοση ΜΠΟΡΕΙ να γίνει.
-
Πρωι στο ντυσιμο πετυχαινω στον Α (Αυτιας) να μαλωνουν ο Βασιλιας των τσιγγανων, ο Αρχηγος των τσιγγανων, ο προεδρος των τσιγγανων και η κορη του Βασιλια (γιατι οχι Πριγγιπισσα ), η οποια παρεμπιπτοντως ειναι , για το ποιος ειναι ο πραγματικος ηγετης . Και καπου εκανε παρεμβαση και αλλος προεδρος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
η κορη του Βασιλια (γιατι οχι Πριγγιπισσα ), η οποια παρεμπιπτοντως ειναιΡε συ, μπας και εβλεπες την 'Ερατω';
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρωι στο ντυσιμο πετυχαινω στον Α (Αυτιας) να μαλωνουν ο Βασιλιας των τσιγγανων, ο Αρχηγος των τσιγγανων, ο προεδρος των τσιγγανων και η κορη του Βασιλια (γιατι οχι Πριγγιπισσα ), η οποια παρεμπιπτοντως ειναι , για το ποιος ειναι ο πραγματικος ηγετης . Και καπου εκανε παρεμβαση και αλλος προεδροςκυριε προεδρε....
τηΛΕφωνοοοα, ρε αυτες ηταν εποχες!!
Τηλεόραση