-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι μαθαμε σημερα
Το να μηλας στο κινητο και να τσακωνεσαι με τον/την συνοδηγο την ωρα που οδηγεις οπως να ναι.... Ειναι ασφαλες.... Και κοινωνικα αποδεκτο....
Είναι.. πως να το πω...
ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ
ότι το να μιλάς στο κινητό, να τσακώνεσαι με τον/την συνοδηγό και ό,τι άλλο εκτός της οδήγησης, είναι επικίνδυνο (άρα όχι ασφαλές) και για τον ίδιο που το κάνει και για τους άλλους (άρα όχι κοινωνικά αποδεκτό).-Από 'κει και πέρα, πως κατάφερες με βάση τη λογική να φτάσεις από αυτά που είπα σε αυτά που συμπέρανες, είναι πράγματι αξιοσημείωτο..
Εγω φταιω;;;;
Εσυ τα γραφεις.....Οταν ο EDDIE_147 καταφερε να περασει μπροστα απο ολο αυτο το τσουρμο των αποχαυνομενων οδηγων που οδηγουσαν σαν ρομποτακια, καταφερε να φτασει στον προορισμο του σε 2 λεπτα
Δεν υπηρχε αιτια για συμφορηση, απλα ολοι αυτοι οι αποχαυνομενοι ασχετοι οδηγοι, πηγαιναν οπως να ναι και δημιουργουσαν κινηση χωρις λογοΓια να εχει συνεχεια σταματα-ξεκινα (οπου προλαβαινε, ωρμουσε και χωνοταν αναμεσα) δεν ηταν συνεχης αργη ροη λογω κοιμισμενων,ηταν διαδοχικα φαναρια.Και αφου περασε καποιο φαναρι ,επιασε τα 100 και σε δυο λεπτα ηταν στο Κορωπι ΔΕΝ πρεπει να'χε αλλο φαναρια πια.
Απλως ηταν ο πρωτος στο τελικο φαναρι.Μπορει και οι αλλοι κοιμισμενοι εκει να ξυπνησαν και αυτοι και να πηγαν με 50 σε 4 λεπτα στο Κορωπι. -
Και να πεσεις πανω σε κανεναν απο δαυτους, με 30-40 ΧΑΩ δεν παθαινεις τιποτα.
Ασε που οταν ερθουν οι της τροχαιας λες 'Μα... Μιλουσε στο κινητο!!' και ξεμπερδευεις.
Τα μηχανακια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Γιατι αν ειναι αναμεσα στις λωριδες των αυτοκινητων....
Ας προσεχε!
Αν ειναι πισω απο αλλο αμαξι... Θα τον εβλεπε.Και τελος....
Δεν χρειαζεσαι τρομερες οδιγηκες ικανοτητες για να κανεις μια σφινα με ελαχιστα χιλιομετρα, χωρις να κοπανησεις καποιον.-
Δεν παθαίνεις τίποτα αν πέσεις επάνω τους με 30-40, αλλά πληρώνεις! Και τα δικά σου, και την ασφαλιστική με το αυξημένο Malus!
-
Και να ισχυριστείς ότι ο άλλος μιλούσε στο κινητό, δεν γλυτώνεις τίποτα. Απλά, θα κοπεί κλήση και στον άλλο.
-
Ατάκες του τύπου 'αν ειναι αναμεσα στις λωριδες των αυτοκινητων....', είναι - θα μου επιτρέψεις - ολίγον κουταμάρες. Γιατί η παρανομία του δεν είναι κάτι που δεν ξέρεις ότι γίνεται! ΟΛΟΙ οι δικυκλιστές πάνε έτσι! Τι πρέπει να κάνουμε, ν' αλλάζουμε λωρίδες κι' όποιον πάρει ο χάρος;; Επειδή εμείς δεν θα παρανομούμε, ενώ αυτοί θα είναι παράνομοι;
-
Μπορεί να μη χρειαζόμαστε ΤΙΣ ικανότητες για να κάνουμε μια σφήνα με 'ελάχιστα χλμ', τι θα γίνει όμως αν τη στιγμή που την κάνεις του έρθει και του άλλου να κάνει κάτι παρόμοιο;; Είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις ν' αντιδράσεις;
-
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
cliodriver
μαλλον δεν εχεις καταλαβει το σκηνικο που σου περιγραφει. Εγω καταλαβα οτι οταν καταφερε να περασει μπροστα απο ολο αυτο το τσουρμο των αποχαυνομενων οδηγων που οδηγουσαν σαν ρομποτακια, ειδε οτι ο δρομος μπροστα ηταν ανοιχτος χωρις κινηση. Περνωντας τους ολους αυτους με τον τροπο που το εκανε, καταφερε να βγει μπροστα και να φτασει στον προορισμο του σε 2 λεπτα, αφου δεν υπηρχε αιτια για συμφορηση, απλα ολοι αυτοι οι αποχαυνομενοι ασχετοι οδηγοι δημιουργουσαν κινηση απο το πουθενα.
εγω αυτο καταλαβα.
Κατάλαβα πολύ καλά τη φάση. Δεν πήγαιναν αργά γιατί ΟΛΟΙ μιλούσαν στο κινητό ή τσακώνονταν, υπήρχε φανάρι. Το φανάρι είναι όπως κατάλαβα σκ@τοφάναρο, αλλά τι να κάνουμε, άτιμη ζωή! Υπάρχουν και τέτοια φανάρια!
Καταδικάζω ακριβώς αυτό το 'ολοι αυτοι οι αποχαυνομενοι ασχετοι οδηγοι'
Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε αποχαυνωμένοι και άσχετοι για να πηγαίνουμε σαν τις κότες στο πήξιμο!! Και ξαναλέω, αν πάμε όλοι όπως λέει ο φίλος, που θα καταλήξουμε;
... μια ώρα αρχύτερα στο σπίτι μας ίσως?
Δηλαδή θες να πεις ότι δεν έχεις δει ποτέ να δημιουργείται κίνηση από το 0? Αν όντως πιστεύεις ότι δεν γίνεται αυτό πέρνα απλά μια βόλτα από την Κατεχάκη οποιαδήποτε καθημερινή απόγευμα και στο ρεύμα απο Ηλιούπολη προς Αθήνα. Αρκούν 2 αυτοκίνητα για να δημιουργήσουν ουρές από τον Καρέα μέχρι λίγο πριν από την περιφεριακή απλά πηγαίνοντας δίπλα πίπλα και σε ρυθμό βόλτας.
Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσουμε το 'γρήγορα και ίσως επικίνδυνα' από το 'σβέλτα'?
Προσωπικά εκτιμώ ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της κίνησης δημιουργείται από τέτοιους ακριβώς οδηγούς ....
Ρε φιλε....
Πλακα μας κανεις τωρα;;;;;
Ειναι 4...σε καμια μιαμιση ωρα θα πηζω στην Καρεα Κατεχακη...
Ηταν αναγκι να το πεις;;;;Μερικοι ανθρωποι απλα δεν πρεπει να κυκλοφωρουν.
Τους αφαιρεις το διπλωμα με την κατηγορια παρακωλησεις της κυκλοφωρειας....Σημερα στην Καρεα Κατεχακι κατα της 11.
Ειμαι ψιλο ταπα -δεν υπηρχε κινηση- και πλησειαζω ενα φωρτιγο που πηγαινε με 40 και πισω του ενα Ματιζ.....
Με βλεπει το Ματιζ....
Βγαζει φλας και αλλαζει λωριδα.
Φρεναααααααααα.....
Λεω... Παει στο διαλο, εβγαλε φλας να προσπερασει....
Προσπερναει..... Προσπερναει.... Προσπερναει..... Εχουμε κανει 2 χιλιομετρα κ ακομα προσπερναει....
Φωτα, κορνες....
Εκει αυτος..... προσπερναει.....
Τελικα φρεναρε ο φορτιγατζης και περασα απο δεξια.... -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχουν και οδηγοί που κοιμούνται στο τιμόνι σε τέτοιες συνθήκες ώστε με δύο **απλές-χωρίς κίνδυνο κινήσεις ** να μπορείς να ξεμπερδευεις από την κίνηση και να επιβαρύνεις όσο το δυνατόν λιγότερο τόσο την κυκλοφορία όσο και το περιβάλλον (καλά το πήγα λίγο μακριά), αλλά το κυριότερο να σώνεις τα νεύρα σου!!!!
Απλές και χωρίς κίνδυνο όπως λές φίλε μου, μέχρι να πέσεις πάνω σε κανέναν, ή να πάρεις κανέναν δικυκλιστή μαζί σου...
Εκτός αν ισχυριστείς ότι ελέγχεις τα πάντα γύρω σου και ότι έχεις τρομερές οδηγικές ικανότητες. Γιατί εκεί πάμε αλλού.
Όταν οδηγείς ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχεις τα πάντα....και ειδικά όταν βλέπεις 10αδες ΖΩΑ να κοιμούνται στο τιμόνι και να πηγαίνουν σημειωτόν επειδή μιλάνε στο κινητό, χαριεντίζονται με τη συντροφιά τους ή με την πάρτη τους στο μεσαίο καθρέπτη και γενικά αυνανίζονται οδηγόντας χωρίς να σέβονται κανένα άλλο που μοιράζεται το δρόμο μαζί τους.
Προτιμώ να είμαι μακριά από αυτό το θανατηφόρο ρευστό....Και να φεύγω το συντομότερο δυνατό από εκεί.... Απλά και χωρίς κίνδυνο για κανέναν -
Δηλαδή θες να πεις ότι δεν έχεις δει ποτέ να δημιουργείται κίνηση από το 0? Αν όντως πιστεύεις ότι δεν γίνεται αυτό πέρνα απλά μια βόλτα από την Κατεχάκη οποιαδήποτε καθημερινή απόγευμα και στο ρεύμα απο Ηλιούπολη προς Αθήνα. Αρκούν 2 αυτοκίνητα για να δημιουργήσουν ουρές από τον Καρέα μέχρι λίγο πριν από την περιφεριακή απλά πηγαίνοντας δίπλα πίπλα και σε ρυθμό βόλτας.
Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσουμε το 'γρήγορα και ίσως επικίνδυνα' από το 'σβέλτα'?
Προσωπικά εκτιμώ ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της κίνησης δημιουργείται από τέτοιους ακριβώς οδηγούς ....
Κίνηση 'από το μηδέν' απλά δεν μπορεί να υπάρχει! Νόμος της Φύσης, αίτιο - αιτιατό. Πιθανά αίτια:
- Φανάρι(α)
- Στένωση του δρόμου
- Κακή συμπεριφορά οδηγών μέσα στο δρόμο (σφήνες κλπ)
- Κακή συμπεριφορά οδηγών σε λωρίδες εξόδου και εισόδου / επιτάχυνσης
- Έργα
- Ατύχημα
- Ο τρελός ή μεθυσμένος ή.. που προκαλεί πρόβλημα
Αίτια όπως βλέπεις υπάρχουν πολλά. Και εμείς όταν το παίζουμε μάγκες και πάμε να γλυτώσουμε την κίνηση, γινόμαστε αίτιο για.. κίνηση! Γιατί εμείς πάμε μια χαρά, τι κατάσταση αφήνουμε όμως πίσω μας;; Ο πίσω που θα φρενάρει επειδή εμείς θα του 'χωθούμε' μπροστά του θα πατήσει φρένο απότομα, ο πίσω του μπορεί να τρομάξει και να σταματήσει, κλπ, κλπ.
Μπορεί να φαίνεται ότι δημιουργείται κίνηση 'από το πουθενά', αλλά ΠΟΤΕ δεν είναι έτσι! Σε δρόμο με πυκνή κυκλοφορία, η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ κίνηση δημιουργεί 'κύμα' που πηγαίνει προς τα πίσω. Αν είμαστε δέκα που πηγαίνουμε αψυχολόγητα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις το πρόβλημα που δημιουργούν πίσω μας τα συνδυαζόμενα 'κύματά' μας.
-
Η αργοπορία (από κινητό, ύπνο ή οτιδήποτε) προκαλεί επιπλέον κίνηση και η επιπλέον κίνηση προκαλεί επιπλέον νεύρα και τα επιπλέον νεύρα είναι πολλές φορές η αιτία ατυχήματος που υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γινόταν.
Όταν αυτός που πάει με 40 σε ανοιχτή λεωφόρο αντιλαμβάνεται τον άλλον που κάνει σφήνα μπροστά του μπας και πιάσει τα 70 ως πειρατή της ασφάλτου τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
**Στην τελική ισχύει ότι και στο μετρό. **
Πολλές φορές βιάζομαι, πιάνω αριστερά στις σκάλες και τρέχω χωρίς να πάρω παραμάζωμα κανένα μαζί μου.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΠΙΑΝΩ ΔΕΞΙΑ.
Το Matiz που αναφέρει ο Wagner είναι από τα πλέον κλασσικά παραδείγματα αφηρημάδας (μη πω τίποτα πιο χοντρό) και ασχετοσύνης. -
Και να πεσεις πανω σε κανεναν απο δαυτους, με 30-40 ΧΑΩ δεν παθαινεις τιποτα.
Ασε που οταν ερθουν οι της τροχαιας λες 'Μα... Μιλουσε στο κινητο!!' και ξεμπερδευεις.
Τα μηχανακια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Γιατι αν ειναι αναμεσα στις λωριδες των αυτοκινητων....
Ας προσεχε!
Αν ειναι πισω απο αλλο αμαξι... Θα τον εβλεπε.Και τελος....
Δεν χρειαζεσαι τρομερες οδιγηκες ικανοτητες για να κανεις μια σφινα με ελαχιστα χιλιομετρα, χωρις να κοπανησεις καποιον.- Δεν παθαίνεις τίποτα αν πέσεις επάνω τους με 30-40, αλλά πληρώνεις! Και τα δικά σου, και την ασφαλιστική με το αυξημένο Malus!
**
α - Το Malus ανεβαινει οταν προκαλεις τροχαιο;;;
Αν ο αλλος μιλοντας στο κινητο προκαλεσε τροχαιο... Θ ανεβει το δικο του.
β - Προσωπικα, εχω Leasing.... οποτε.... **- Και να ισχυριστείς ότι ο άλλος μιλούσε στο κινητό, δεν γλυτώνεις τίποτα. Απλά, θα κοπεί κλήση και στον άλλο.
**
Αν καποιος περασει με κοκκινο ενω ειναι απο δεξια σου, θα του κοψουν κληση και θα σε χρεωσουν με το τροχαιο;;;;
Αν ηταν μεθυσμενος;;;
**- Ατάκες του τύπου 'αν ειναι αναμεσα στις λωριδες των αυτοκινητων....', είναι - θα μου επιτρέψεις - ολίγον κουταμάρες. Γιατί η παρανομία του δεν είναι κάτι που δεν ξέρεις ότι γίνεται! ΟΛΟΙ οι δικυκλιστές πάνε έτσι!
Ξερω οτι ληστευουν τις τραπεζες καθε μερα κ οτι ειναι....
Τι μ αυτο;;;Τι πρέπει να κάνουμε, ν' αλλάζουμε λωρίδες κι' όποιον πάρει ο χάρος;; Επειδή εμείς δεν θα παρανομούμε, ενώ αυτοί θα είναι παράνομοι;
Και τι πρεπει να κανουμε;;; Υπομονη;;;;;
- Μπορεί να μη χρειαζόμαστε ΤΙΣ ικανότητες για να κάνουμε μια σφήνα με 'ελάχιστα χλμ', τι θα γίνει όμως αν τη στιγμή που την κάνεις του έρθει και του άλλου να κάνει κάτι παρόμοιο;;
Ας προσεχαμε και οι δυο
Είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις ν' αντιδράσεις;
**Δεν ειμαι σιγουρος αν θα προλαβω. ** -
Ρε φιλε....
Πλακα μας κανεις τωρα;;;;;
Ειναι 4...σε καμια μιαμιση ωρα θα πηζω στην Καρεα Κατεχακη...
Ηταν αναγκι να το πεις;;;;...
Φίλε σόρρυ που το ανέφερα αλλά το παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό. Ο Κ!#!#δρομος αυτός πήζει στο ένα ρεύμα από τους 'νόμιμους' και 'σοβαρούς' και στο άλλο ρεύμα από τους πανύβλακες που χρησιμοποιούν στα φανάρια της Καισαριανής και του Βύρωνα τη δεξια λωρίδα με τη διαγράμμιση για να βγούν πρώτοι στο φανάρι (οπότε και φρενάρουν όλους τους άλλους όταν μπαίνουν στις 'σωστές' λωρίδες)
Άσε τον έχω φάει πολύ καιρό στη μάπα και εγώ .....
-
Κίνηση 'από το μηδέν' απλά δεν μπορεί να υπάρχει! Νόμος της Φύσης, αίτιο - αιτιατό. Πιθανά αίτια:
- Φανάρι(α)
- Στένωση του δρόμου
- Έργα
- Ατύχημα
7. Ο τρελός ή μεθυσμένος ή.. που προκαλεί πρόβλημα
Αίτια όπως βλέπεις υπάρχουν πολλά. Και εμείς όταν το παίζουμε μάγκες και πάμε να γλυτώσουμε την κίνηση, γινόμαστε αίτιο για.. κίνηση! Γιατί εμείς πάμε μια χαρά, τι κατάσταση αφήνουμε όμως πίσω μας;; Ο πίσω που θα φρενάρει επειδή εμείς θα του 'χωθούμε' μπροστά του θα πατήσει φρένο απότομα, ο πίσω του μπορεί να τρομάξει και να σταματήσει, κλπ, κλπ.
Μπορεί να φαίνεται ότι δημιουργείται κίνηση 'από το πουθενά', αλλά ΠΟΤΕ δεν είναι έτσι! Σε δρόμο με πυκνή κυκλοφορία, η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ κίνηση δημιουργεί 'κύμα' που πηγαίνει προς τα πίσω. Αν είμαστε δέκα που πηγαίνουμε αψυχολόγητα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις το πρόβλημα που δημιουργούν πίσω μας τα συνδυαζόμενα 'κύματά' μας.
Ωραια....
Τοση ωρα μιλαμε για το 7....
Ζωα που κανουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να οδιγουν..... -
[+1.000. ... .000
Καλη δυναμη φιλε.... -
cliodriver
ή δεν καταλαβαινεις, ή απλα στο σεναριο αυτο εσυ καθεσαι και τρως την κινηση στην μαπα. Εγω δεν θα το κανω αυτο.
Επισης, κινηση απο το πουθενα δημιουργειται πολυ ευκολα, οταν πχ εχεις ενα κλειστο δρομο με 2 λωριδες, και 4-5 αυτοκινητα μοιρασμενες σε αυτες τις 2 λωριδες να πηγαινουν σαν μαλακες επειδη μιλανε στο κινητο, επειδη απλα τσουλανε χωρις να σκεφτονται, επειδη επειδη επειδη. Οπως εγινε και εδω. ουτε διαδοχικα φαναρια ουτε τιποτα, αμα 2 μολις αυτοκινητα αποφασισουν να τσουλανε χαζευοντας πιανωντας και τις δυο λωριδες, εχουν μπλοκαρει ολο το δρομο. Και επειδη το φαινομενο ειναι συνηθες, ε οπου υπαρχει κενο καφρεπτης, φλασακι και αλλαγη λωριδας. Και ξανα, και ξανα, και ξανα.
Οταν λοιπον φτανεις στην αρχη της ουρας και περασεις και αυτους τους λιγους που εχουν κανει τον δρομο πουτ@ν@, βλεπεις τον αδειο δρομο μπροστα σου.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Όταν οδηγείς ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχεις τα πάντα....και ειδικά όταν βλέπεις 10αδες ΖΩΑ να κοιμούνται στο τιμόνι και να πηγαίνουν σημειωτόν επειδή μιλάνε στο κινητό, χαριεντίζονται με τη συντροφιά τους ή με την πάρτη τους στο μεσαίο καθρέπτη και γενικά αυνανίζονται οδηγόντας χωρίς να σέβονται κανένα άλλο που μοιράζεται το δρόμο μαζί τους.
Προτιμώ να είμαι μακριά από αυτό το θανατηφόρο ρευστό....Και να φεύγω το συντομότερο δυνατό από εκεί.... Απλά και χωρίς κίνδυνο για κανένανΈκανες edit το 'Μα... έχω τρομερές ικανότητες ' Δεν το σχολιάζω.
Το έχω ξαναπεί: ΠΟΤΕ δεν ελέγχουμε τα πάντα. Πλανιόμαστε αν το νομίζουμε αυτό!
Από 'κει και πέρα, αν οι άλλοι χαριεντίζονται / μιλάνε / δεν-ξέρω-εγώ-τι-άλλο-κάνουν μέσα στο πήξιμο, δεν σημαίνει αυτό ότι εμείς πρέπει να γινόμαστε αντικοινωνικοί! Γιατί το να πηγαίνεις όπως λες σίγουρα δεν είναι 'απλό και χωρίς κίνδυνο για κανένα'! Και καλά, εδώ μπορείς να λες ό,τι θέλεις, έχεις προσπαθήσει ποτέ να πείσεις κανέναν από τους γύρω σου όταν οδηγείς έτσι ότι αυτού του τύπου η οδήγηση είναι 'απλή και χωρίς κίνδυνο για κανένα';; Τυχόν κορναρίσματα και μπινελίκια δεν.. ring a bell?
-
- Φανάρι(α)
- Στένωση του δρόμου
- Έργα
- Ατύχημα
- Ο τρελός ή μεθυσμένος ή.. που προκαλεί πρόβλημα
Το ΄'πηγαίνω σβέλτα' με το 'οδηγάω αψυχολόγητα' ή 'κάνω συνέχεια σφήνες' είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα ....
-
double post
-
Παντως δεν ειναι υποχρεωτικο να δημιουργουν κινηση μονο οι αποχαυνωμενοι οδηγοι η αυτοι που μιλανε στο κινητο τους. Σημερα 9:15 το πρωι, Κηφισιας, στο ρευμα ανοδου. Στην πρωτη υπογεια γεφυρα 3 λωριδες κυκλοφοριας και στην μεσαια και αριστερη της κολασεως. 15 λεπτα για να βγουμε απο την γεφυρα. Ο λογος?? Απλος...η μεσαια και η αριστερη λωριδα οδηγουν στην δευτερη υπογεια γεφυρα που εχει ομως...2 λωριδες. Οι οδηγοι που ηξεραν που ηθελαν να πανε κραταγανε λοιπον αυτες τις δυο να πανε κατω απο την δευτερη γεφυρα. Οι 'εξυπνοι' ομως ελληναρες ειχαν πιασει την δεξια που οδηγει στην εξοδο για ελληνορωσων (κατεχακη) και μολις εφταναν στο φαναρι πριν την δευτερη γεφυρα εκαναν σφηνες στην μεσαια οποτε να ο πανικος!!! Αυτοι που ηταν στην μεσαια υποχρεωτικα φρεναραν για να μην γινει της μουρλης με αποτελεσμα το μποτιλιαρισμα να εχει φτασει μεχρι το Carefoure !!!!!.
Και δεν ειχα και καφε μαζι μου!!! -
ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?
κυριακη ΠΡΩΙ 11.00 παω για μπανιο Α. Νικολαο (Αναβυσο)
βουλιαγμενης αδεια
καβουριου αδεια
και φτανω βαρκιζα οπου ο Διας κανει σεξ με την Ηρα!
στο βαθος στην ευθεια της πλαζ διακρινω ενα πουλμαν στην μεσαια λωριδα και ενα αυτοκινητο διπλα του να πηγαινουν με τα ιδια κμ
φτανοντας πριν το ριμπας διακρινω το ιδιο σκηνικο και φυσικα την απιστευτη πλεον κινηση κινουμασταν με 60-70 στην ευθεια και 40-50 στις στροφες
φτανοντας μετα τις τρυπες στην ευθεια ακριβως η ιδια κατασταση με την ιδια ταχυτητα....
αρχιζω φορτωνω και οπου μπορω προσπερναω....εχοντας φτασει πλεον λαγονησι βρισκομαι ακριβως πισω απο το αυτοκινητο που εξακολουθει να πηγαινει στην αριστερη λωριδα και να καθετε ακριβως πισω αριστερα απο το πουλμαν....
κανοντας την προσπεραση κοιταω δεξια και βλεπω ενα πτωμα στην θεση του οδηγου και αλλα 3 πτωματα
αφου τα ξεφορτωθηκα μεχρι να φτασω αναβυσο πετυχα αλλα 6 αυτοκινητατα συμπερασματα δικα σας
aaaa by the way
φτιαξτε μου ενα αγλαμα γιατι κατεριψα τον νομο της φυσικης που λεει οτι κινηση δεν μπορει να δημιουργηθει απο το πουθενα -
Το βλέπω σχεδόν κάθε Σ/Κ που πάω Κύμη!!
Ενας μαλάκας να βρεθεί και να μην προσπερνάει...καήκαμε!!!
-
Προτιμώ να είμαι μακριά από αυτό το θανατηφόρο ρευστό....Και να φεύγω το συντομότερο δυνατό από εκεί.... Απλά και χωρίς κίνδυνο για κανένανΈκανες edit το 'Μα... έχω τρομερές ικανότητες ' Δεν το σχολιάζω.
Το έχω ξαναπεί: ΠΟΤΕ δεν ελέγχουμε τα πάντα. Πλανιόμαστε αν το νομίζουμε αυτό!
Από 'κει και πέρα, αν οι άλλοι χαριεντίζονται / μιλάνε / δεν-ξέρω-εγώ-τι-άλλο-κάνουν μέσα στο πήξιμο, δεν σημαίνει αυτό ότι εμείς πρέπει να γινόμαστε αντικοινωνικοί! Γιατί το να πηγαίνεις όπως λες σίγουρα δεν είναι 'απλό και χωρίς κίνδυνο για κανένα'! Και καλά, εδώ μπορείς να λες ό,τι θέλεις, έχεις προσπαθήσει ποτέ να πείσεις κανέναν από τους γύρω σου όταν οδηγείς έτσι ότι αυτού του τύπου η οδήγηση είναι 'απλή και χωρίς κίνδυνο για κανένα';; Τυχόν κορναρίσματα και μπινελίκια δεν.. ring a bell?
οταν λέω 'χωρίς κίνδυνο' τι εννοώ?
Προφανώς ότι έχεις αυτή την συμπεριφορά, όταν μπορείς να το κάνεις χωρίς να ακούσεις κορναρίσματα και άλλα εύηχα κοσμητικά...Οταν ο άλλοσ αργεί να ξεκινήσει επειδή μιλάει στο κινητό, εσύ τον εχεις παρατηρήσει και αλλάζεις λωρίδα για να τον περάσεις ενώ αυτός είναι στην κοσμάρα του, που είναι το κακό? Με αυτό το τρόπο, και να είσαι και λίγο ευγενικός (βγάζεις ένα φλασάκι κλπ) μια χαρά πας....
Δεν λέω, σε ένα δρόμο ΠΙΤΑ στη κίνηση να αρχίσεις να το παίζεις 'η ευθεία δεν είναι ο συντομότερος δρόμος'', ακολουθώντας την τακτική ''φίδι''...Κάθε άλλο. Αυτό που έκανε ο συμφορουμίτης ήταν, όπως το διάβασα ΑΚΙΝΔΥΝΟ....Το να πηγαίνεις με 100 όταν όλοι πάνε με 50 είναι μ@....ια!!! Το να σφηνάρεις σε 10 εκατοστά επίσης....δεν μιλάω για κάτι τέτοιο.
Οδηγώ πολλά χρόνια χωρίς ατύχημα (φτου, φτου)... και νομίζω ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνεις ως οδηγός είναι να προσέχεις τους άλλους και να προσπαθείς να καταλάβεις τι θέλουν να κάνουν. Εσυ ξέρεις τι θέλεις να κάνεις...το θέμα είναι τι κάνουν οι άλλοι...
υ.γ.: φυσικά και το έκανα εδιτ. Το έγραψα για πλάκα, αλλα μου φάνηκε λίγο ειρωνικό και δεν σκόπευα σε κατι τέτοιο. ΟΚ?
-
Έχουμε και λέμε:
Προς Wagner669: ΝΑΙ, το μάλους ανεβαίνει όταν προκαλείς τροχαίο, στην περίπτωση που συζητάμε προκαλείς εσύ το τροχαίο, άρα με το να πεις ότι ο άλλος μίλαγε στο κινητό δεν λέει τίποτα. ΝΑΙ, πρέπει να κάνουμε υπομονή στους δρόμους, THAT'S THE WHOLE POINT!! Γιατί ο καλός οδηγός χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις γύρω συνθήκες, ήτοι αν όλοι πάνε σα ΖΩΑ, ναι, κάνουμε υπομονή!!
Προς kacey: Επιλέγεις να μη φας την κίνηση στη μάπα, παίρνοντας το ρίσκο να την πατήσεις. Και μέχρι εκεί, ΟΚ! Δεν είσαι μόνος σου όμως, κατά πάσα πιθανότητα, αν σε σου 'βγει' θα καταλήξεις πάνω 'μου', άρα με νοιάζει και 'μένα ο τρόπος που πας! Άρα, κατά κάποιον τρόπο, 'μου' το χρωστάς να πηγαίνεις με υπομονή, και να 'τρως' την κίνηση 'στη μάπα'. Τέλος, πες μου πόσες φορές έχεις δει 3, 4, 5 'ζώα' να έχουν πιάσει ταυτόχρονα όλες τις λωρίδες και να δημιουργούν τέτοιο πρόβλημα.
Προς EDDIE_147: Η κίνηση προκαλεί αργοπορία, η οποία προκαλεί επιπλέον κίνηση και μέχρι εκεί ΟΚ! Όταν όμως η επιπλέον κίνηση προκαλεί νεύρα, υπάρχει πρόβλημα! Εκεί σταματάς και ηρεμείς!
Προς UnHackAble: Συμφωνώ, το 'πηγαίνω σβέλτα' με το 'οδηγάω αψυχολόγητα' ή 'κάνω συνέχεια σφήνες' είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Μόνο που το δικό σου 'πηγαίνω σβέλτα' μπορεί να είναι για μένα 'οδηγώ αψυχολόγητα' ή 'κάνω σφήνες' που σε βλέπω να κινείσαι δίπλα μου. Τι κάνεις λοιπόν; Επαναπαύεσαι στη δική σου ερμηνεία;;
Προς MAD-MAX-13: Το συμπέρασμά μου: Η κίνηση δημιουργήθηκε λόγω του βλάκα που έμενε αδικαιολόγητα στην αριστερή. Λυπάμαι, δεν μπορούμε να σου δώσουμε το Νόμπελ ή να σου στήσουμε άγαλμα, γιατί ΔΕΝ κατέρριψες κανένα νόμο της Φυσικής.
-
Όλα τα παραπάνω, τα έχουμε ζήσει όλοι μας αρκετές φορές και αυτό είναι φυσιολογικό γιατι τα αυτοκίνητα είναι παρα πολλά.
Πάντως σε γενικές γραμμές ο κόσμος κινείται πολύ αργα στους δρόμους, έως και... ακίνητα.
Παρακαλείστε λοιπόν, όσοι θα θέλατε μια πολύ δυνατή εμπειρία, ή ίσως μια γερή δοκιμή για τα νεύρα σας, να διασχίσετε την Αγ. Αννης- μέχρι τη Π. Ράλλη, 'η μέσω της Ορφέως να βγείτε στην Εθνική Οδό, μεσημεριανές ώρες. Τα σχόλια περιττεύουν και οι βρισιές είναι πολύ πολύ λίγες.Και για να μην είμαι και οφ τόπικ, ΖΩΑ τα πουλια που μου κουτσούλισαν το αμάξι και θάμπωσε στο σημείο αυτό. Υπ' όψιν πως το παράγωγο του πουλιού έμεινε στο καπώ για περίπου 30', όσο έκανα για να διανύσω 250μ στη f@kn Αγ. Αννης...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]