Ο χρήστης TGD έγραψε:
Όσο για το Punto, το ίδιο πρόβλημα έχω συναντήσει κι εγώ κατά την κριτική που κάνω στον 'Ήχο'. Έχεις κάτι το οποίο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά όχι τόσο καλό όσο τα άλλα. Κάτι που είναι καλό στα σημεία, αλλά δεν δένει στο σύνολο. Εκεί είναι που χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον πιο πεπειραμένο, που θα αναλάβει να γράψει το 'δια ταύτα'. Κι ένας έμπειρος δοκιμαστής είναι αυτός που δεν θα βγάλει το Punto άχρηστο γιατί οδηγεί μονίμως Ferrari, αλλά θα μπορέσει να καταλάβει άμεσα τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία.
Νομίζω όμως ότι συμπεράσματα βγάζει κανείς διαβάζοντας και το τι δεν έχει γραφεί. Εγώ κατάλαβα ότι το νέο Punto είναι καλύτερο από το παλιό, αλλά όχι τόσο καλό όσο τα κορυφαία της κατηγορίας, μα έχει χάμηλή τιμή και συμφέροντες όρους που τελικά είναι καλή αγορά.
Aν ειναι να βγαζουμε συμπερασματα φιλε μου με βαση το τι ΔΕΝ εχει γραφτει, τοτε να μην αγοραζουμε το περιοδικο!
Εαν το συμπερασμα ειναι τελικα αυτο που λες, γιατι δε το γραψανε για να μην εχουμε και εμεις αποριες???
Παντως πιστευω οτι το sporting μπορει να χτυπησει (δε λεω να κερδισει!) στα ισια τα Κλιο και Ιμπιζα. Το autotriti (που θεωρω παντως αναξιοπιστο) που δυναμομετρησε τον κινητηρα τον εβγαλε 100 αλογα, οποτε με βαση το χαμηλο βαρος και το 6αρι που θα εχει το sporting, θα ειναι ανταγωνιστικο και σε ρεπριζ. Προβλημα οδικης συμπεριφορας ουτε το προηγουμενο ειχε, και με δεδομενο οτι η αναρτηση ειναι ακομη πιο ανετη και το τιμονι πιο βαρυ, ισως πραγματι αποτελει μια καλη λυση για οποιον θελει ενα γρηγορο σπορτιφ μικρο σε πολυ καλη τιμη και κορυφαιο εξοπλισμο.
Παντως για να λυθουν οι αποριες που αφησε το περιοδικο, με βλεπω για test drive συντομα!