-
το θεμα εινα ιη 10 να ειναι οπως την παρηγγειλα!
-
α ρε πιπη..
-
Τι είναι η 10?
-
Εσυ ακομα ξυπνιος είσαι?
Εχεις να παρεις κανα χαπι στις 2.00 και ξυπνησες?
-
Ωχ, πήγε 2 η ώρα? Καληνύστα σας.
-
Αντε καληνυχτα...αν πέφτει ο μεσος ορος ηλικιας στους On line και να ανεβαινει ο μεσος ορος IQ
-
Αυτό ήταν ύπουλο. Φυλάξου.
-
μεχρι ποια ωρα ειναι η απεργια της εσηεα? γιατι ήθελα να ακουσω στο ραδιο μια εκπομπή με τον ραπ(!) κ δεν έκανε, γμτ... ήθελα να γελάσω κ λίγο σήμερα πριν κοιμηθώ... δύσκολη μερα...
-
Τι έπαθες σήμερα;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δύσκολη μερα...Aυτο ξαναπεστο.
-
εσυ ρε μλκ τι λέει; σαν πολύ δεν με γράφεις;;;;
-
Εμένα πειράζει που είναι δίσκολη εβδομάδα;... και απο κούραση, και απο ψιλοπροβληματάκια με πόνους, και απο ψυχολογικά... γενικά είμαι σκ@τ@...
Εχθές να φανταστιτε, μου φάνηκε οτι είδα μία γρατσουνια στο φτερό της Rinas
και λέω απο μέσα μου, δεν γαμιέται, έτσι όπως είμαι δεν μπορώ να έχω και άλλες σκοτούρες στο μυαλό μου...Τελίκα (φανταστήτε κούραση), με γελούσαν τα μάτια μου... το αμάξι δεν είχε τίποτα... (και πήγα και κοντά και την είδα απο κοντά)...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εσυ ρε μλκ τι λέει; σαν πολύ δεν με γράφεις;;;;Τι λες ρε μλκ; Μη με πριζωνεις κι αλλο κι εσυ...ειπαμε ηταν δυσκολη μερα.. Πηγες για φαι τελικα;
-
Το βράδυ; Όχι... σου έστελνα στο μσν ρε, και απάντηση δν πήρα. Τι έγινε πασχούκο μου;;;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτό ήταν ύπουλο. Φυλάξου. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τελίκα (φανταστήτε κούραση), με γελούσαν τα μάτια μου... το αμάξι δεν είχε τίποτα... (και πήγα και κοντά και την είδα απο κοντά)...Καλά, σε κόβω για πολύ κουρασμένο
Πως 'πηγες κοντά κ την είδες από κοντά', αφού δεν υπήρχεσου δίνω τέκνον μια εβδομάδα άδεια γιατι σε βλέπω πολύ πιεσμένο
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πως 'πηγες κοντά κ την είδες από κοντά', αφού δεν υπήρχεΤη 'Ρίνα' εννοούσε.
-
πολυ ζεστη σημερα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ ζεστη σημερα...+1, όλη μέρα με το τίσερτ και τώρα έβαλα & σορτσάκι.
Επίσης, έχω να προσθέσω
-
Με αυτά που είδα σήμερα και εγώ είμαι και επίσης πολύ ζέστα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]