-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
207 ccγουστα ειπαμε να βγαζει. οχι να μετακινείτε σαν την γκομενα για καφε...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
207 cc
γουστα ειπαμε να βγαζει. οχι να μετακινείτε σαν την γκομενα για καφε...
τι να ξερει και αυτος..
-
C4 2.0L VTS ή αν μενει εκτος αθηνας G.Punto 1.9 MTJ Sporting...Και Fiesta ST αν και λιγο παλιο...
-
Η γυναίκα μάλλον θα διαλέξει κάτι σε Mini , 207 cc κλπ
Το 207 GT ή RC καλή επιλογή μου φαίνεται -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
207 cc
γουστα ειπαμε να βγαζει. οχι να μετακινείτε σαν την γκομενα για καφε...
Μια χαρά γούστα βγάζεις
-
Ford Fiesta ST
-
VW Beetle Cabriolet 1.6 Auto....
Το ιδανικότερο αυτοκίνητο για γυναίκα! Ε, τώρα, αν πάει και μια βολτούλα που και που μόνος του με το ανοικτό νομίζω ότι είναι ένα καλό υποκατάστατο για τα γκάζια! -
Μακριά από τα κάμπριο, αν είναι να επιβιώσει το παιδί κάποιας πλαγιομετωπικής...
-
To golf το GT το προτείναμε?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μακριά από τα κάμπριο, αν είναι να επιβιώσει το παιδί κάποιας πλαγιομετωπικής...Αν κατάλαβα καλά για τις μικρομετακινήσεις στην πόλη το θέλει με 5-7Κχιλ. το χρόνο...Ούτως ή άλλως υπάρχουν κάποια αντιφατικά πράγματα στην περιγραφή: Λίγα χιλ-ταξίδια, 'ενδιαφέρον'-ασφαλές με χαμηλό κόστος και όμορφο κλπ κλπ
Αν πάντως το θέλει για μακρινά ταξίδια με το παιδί το κάμπριο δε βολεύει γενικότερα, πέρα από την ασφάλεια ...
-
Panda 100
Swift SportΚαι μετά:
Corsa OPC
Grande Punto Abarth (αν έρθει σε λογική τιμή)...
Colt CZT
Mini Cooper (αν και το θεωρώ υπερτιμολογημένο και με αμφιλεγόμενο εσωτερικό για τα γούστα μου)... -
C4 VTS ίσως;
-
Πράγματι, οι απαιτήσεις είναι εντελώς αντιφατικές.
Για χρηστικό αυτοκίνητο γυναίκας (=ο θάνατος του μοτέρ και του συμπλέκτη) / πόλης, με ικανότητες ταξιδιού, πάμε σε μικρομεσαίο, ιαπωνικό (αξιοπιστία), Φορντ, ή Σκόντα (value for money).
Για λίγο περισσότερα γούστα, Golf TSi.
Αν εννοούμε αλλιώς τα γούστα, Σουζούκι Τζίμνι, μια και το επιπλέον ύψος εξισορροπεί -ίσως- το μικρό μέγεθος, από πλευράς παθητικής ασφάλειας για το παιδί. Εννοείται ότι ξεχνάμε τα ταξίδια.
Αυτοκίνητο που να συγκινεί αισθητικώς μία σύζυγο, να επιβιώσει ως αυτοκίνητο της χρήσης από την ίδια, και να επιτρέψει και την επιβίωση του παιδιού της στο ω μη γένοιτο, δεν νομίζω ότι υπάρχει. -
Ενα εκ'των δύο Type-R που πουλιούνται μεταχειρισμένα στο φόρουμ μας
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αυτοκίνητο που να συγκινεί αισθητικώς μία σύζυγο, να επιβιώσει ως αυτοκίνητο της χρήσης από την ίδια, και να επιτρέψει και την επιβίωση του παιδιού της στο ω μη γένοιτο, δεν νομίζω ότι υπάρχει.Υπάρχει αλλά δεν κάνει 25,000 ευρώ!
Μια ωραία, αυτόματη CLK! -
Όμορφα! Για συνεχίστε..
Του μεταφέρω ότι γράφτηκε και γράφω μετά και τις επιλογές του.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
κοίτα να δεις που αυτό το Golf Tsi/Gt τείνει να γίνει μονόδρομος !!!!+1 (και αρχίζει και γίνεται και κουραστικό )
-
Ενα LAGUNA ισως!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ενα LAGUNA ισως!ο χρηστος και η παναγια
-
Λοιπόν από τις επιλογές έχουμε και λέμε:
207GT
207GT CC
mini cooper
Corsa OPC
Fiesta ST
Golf TSi
Golf GT
G Punto Abarth
Swift Sportμπήκε ψηφοφορία, για ψηφιστε.....
Πιο πολύ παίζουν τα 207 και mini, CC θέλει η γυναίκα του
Αυτός γουστάρει περισσότερο το 207 και το Abarth, δεν λέει όχι σε μινι.
25.000