-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
ένα πουλάκι, καναρίνακι.
Αυτή τη στιγμή έχω δύο καναρινάκια
-
Είναι ο πατέρας μου σε φιλικό σπίτι που έχουν γάτο (ο οποίος είναι μεγάλο όργιο, πηδάει και περπατάει στους τοίχους κλπ) ο οποίος την βρίσκει να κοιμάται πάνω στην τηλεόραση Αφού είχε λιώσει λοιπόν πάνω στην 30+ ίντσες τηλεόραση ο γάτος για περισσότερο απο 2 ώρες....φανερώνει κάποια σημάδια ζωής....πάει ο πατέρας μου με το δάχτυλο του κουνόντας το να του ακουμπήσει την μύτη.....7-8 εκατοστά πριν ακουμπήσει το δάχτυλο στην μύτη του γάτου, δημιουργήτε ηλεκτρική εκένωση, τινάζονται και οι δύο και βγαίνει μπλε γραμή απο τη μύτη του γάτου μέχρι το δάχτυλο του πατέρα μου......ο γάτος τρελάθηκε, σηκώθηκαν όλες οι τρίχες όρθιες τα είδε όλα! μετά απο κανα πεντάλεπτο που πέσανε οι τρίχες του και γύρισε στον πολιτισμό....κοιτούσε τον πατέρα μου καχύποπτα σα να έκανε μαγικά!
Ντακς δεν είμαι κάφρος αλλά δεδομένου οτι ο συγκεκριμένος γάτος είναι σαν τον σιλβέστρο και κάνει συνέχεια γκάφες, είχε πολύ γέλιο!
-
Ωραίος! Αφρικάνες ε?
Ο κάβουρας στο ίδιο ενυδρείο, έτσι? -
συντομα αναμενεται θηλυκο μπουλ-τεριε για να κανει παρεα στο γιορκσαιρ και
σε μας!!!! -
Exω ενα κοπριτακι χρωματος κανελί εδω και 9 χρονια τη μανι.Την εχω απο 2 μηνων.Την μαζεψα οταν παραλιγο να την χτυπαγα με το αυτοκινητο.Και ειναι ο καλυτερος φιλος και φυλακας.
-
-
αλλα δεν τον χτενιζούν.
-
-
κορυφαια φωτο!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Καλησπερα και παλι,αφου σας ενημερωσω οτι βρεθηκε σπιτι για την προηγουμενη σκυλιτσα που σας ειχα αναφερει και μεχρι να χαρουμε,ειχαμε νεο κρουσμα.Βρεθηκε ο νεαρος παρακατω με κοιλη.Εγινε η εγχειρηση και πλεον ανακαμπτει αργα και σταθερα.Εχει στοιχεια Γκρεναταλ και ειναι απιστευτα γλυκος.
Αν ακουσετε κατι,ενημερωστε με παρακαλω.
Να επαναφερω την αγγελια του νεαρου διοτι γεννησε μια σκυλιτσα και αυτη την στιγμη φιλοξενουμε 12 κουταβακια λιγων ημερων και πρεπει αμεσα να βρει σπιτι ο μεγαλος.
Ευχαριστω.
-
Eνδιαφερομαι για να αποκτησω σκυλακι (απο κουταβι), καταλληλο για παρεα με παιδια (7 & 4,5 ετων).
Θα μενει στην αυλη του σπιτιου, σε χωριο.
Προτεραιοτητα ειναι φυσικα η φιλικοτητα προς τα παιδια.
Ικανοτητες φυλακα δεν με χαλανε, τις θυσιαζω ομως αν συνεπαγονται ενδεχομενη επιθετικη συμπεριφορα.
Εχετε να προτεινετε ρατσα, φυλο, αλλα σημεια προσοχης; -
den xerw ti exete eseis,alla to eidwlo mou einai ayto:
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Eνδιαφερομαι για να αποκτησω σκυλακι (απο κουταβι), καταλληλο για παρεα με παιδια (7 & 4,5 ετων).
Θα μενει στην αυλη του σπιτιου, σε χωριο.
Προτεραιοτητα ειναι φυσικα η φιλικοτητα προς τα παιδια.
Ικανοτητες φυλακα δεν με χαλανε, τις θυσιαζω ομως αν συνεπαγονται ενδεχομενη επιθετικη συμπεριφορα.
Εχετε να προτεινετε ρατσα, φυλο, αλλα σημεια προσοχης;Δώσε και άλλα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν, αν σε ενδιαφέρουν..
- Μέγεθος? (πάνω από 20 κιλά έχεις πρόβλημα?)
- Τρίχωμα : μακρύ κοντό κατσαρό πυκνό τραβάς κάνα ζόρι?
- Η αυλή μέγεθος? Θα βγαίνει εκτός για τρέξιμο, βόλτα?
- Το θέλεις ιδιαίτερα εκπαιδεύσιμο ή δεν σε πειράζει αν είναι λίγο ξεροκέφαλο? Θα το πας σε εκπαιδευτή ή όχι?
Πχ
Μπόξερ ή Λαμπραντόρ είναι 2 πολύ ωραίες ράτσες και σου κάνουν εκ πρώτοις...Δώσε και άλλες λεπτομέρειες να το συζητήσουμε... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Oχι, και δεν μ' αρεσουν τα πολυ μικρα σκυλια
Κοιτα, εχω χρονο και διαθεση να ασχοληθω με το σκυλι, αλλα προτιμω να τα διαθεσω πχ για βολτες, οχι για να χτενιζω καμια μαλλουρα.
Η αυλη 120 τμ, αλλα υπαρχει και γυρω ελευθερος χωρος. Θα βγαινει για βολτα.
- Το θέλεις ιδιαίτερα εκπαιδεύσιμο ή δεν σε πειράζει αν είναι λίγο ξεροκέφαλο? Θα το πας σε εκπαιδευτή ή όχι?
[/quote]Εκπαιδευτη οχι. Ουτε εχω κολλημα να εκτελει παραγγελματα κτλ.
-
Αφου θες και για τα παιδια...η καλυτερη ρατσα για παιδια (οπου κι αν ψαξεις θα το βρεις) ειναι τα μποξερ!Απλα ειναι λιγο ατακτουλικα!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Oχι, και δεν μ' αρεσουν τα πολυ μικρα σκυλια
Κοιτα, εχω χρονο και διαθεση να ασχοληθω με το σκυλι, αλλα προτιμω να τα διαθεσω πχ για βολτες, οχι για να χτενιζω καμια μαλλουρα.
Η αυλη 120 τμ, αλλα υπαρχει και γυρω ελευθερος χωρος. Θα βγαινει για βολτα.
Εκπαιδευτη οχι. **Ουτε εχω κολλημα να εκτελει παραγγελματα **κτλ.[/quote]
Οι μεγαλόσωμες ράστες θέλουν κοινωνικοποίηση και οπωσδήποτε πρέπει να μάθουν τη βασική υπακοή. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις πρόβλημα που μπορεί να είναι έως και σοβαρό ανάλογα με τη ράτσα.
Τα μπόξερ είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά θα είναι ανεκτικά και προστατευτικά με τα δικά σου παιδιά και αρκετά λιγότερο με τους φίλους τους.
Επίσης πολύ επιλογή είναι και τα Λαμπραντόρ που σου πρότεινε ο koutsan αλλά θέλουν χρόνο και άσκηση έντονη διότι έχουν την τάση να παχαίνουν. Η αυλή δεν τους φτάνει. Όπως θα βαρεθούν και σε ένα διαμέρισμα θα βαρεθούν και στην αυλή εάν δεν ασκούνται.
Εντελώς απροβλημάτιστοι σκύλοι , πραγματικές ψυχούλες είναι οι βόρειοι σκύλοι έλξης έλκηθρων. Πολύ υπομονετικοί με τα παιδιά αλλά χρειάζονται πάρα πολλή άσκηση και κάμποση περιποίηση για να είναι ευτυχισμένοι (και μαζί τους και τα παιδιά).
Μια ράτσα που 'τα κάνει όλα και συμφέρει' είναι και ο γερμανικός ποιμενικός αλλά θέλει κοινωνικοποίηση και βασική υπακοή.
Εχω δει παιδάκι να βουτάει σε πισίνα να κολυμπήσει και μαζί να πέφτει και ο σκύλος ....για να το σώσει!!! Δε χρειάστηκε όμως πολύ ο πατέρας του για να το πεισει να μην το κάνει. Πραγματικά αξιοθαύμαστοι σκύλοι.Προετοιμάζομαι κι εγώ για κάτι τέτοιο και έχω καταλήξει εδώ : http://www.berner.org Ενας απο τους πιο προστατευτικούς σκύλους με τα παιδιά και πραγματικά υπομονετικός μαζί τους σε σημείο ...αηδίας Είναι όμως απίθανο να βρεις καλό δείγμα στην Ελλάδα.
Διαβάζοντας προσεκτικά τι θέλεις και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις , η επιλογή σου μπορεί άνετα να είναι αυτή : GOLDEN RETRIEVER
Υπάρχουν αρκετά καλά εκτροφεία αυτής της ράτσας στην Ελλάδα και μπορείς να βρεις πραγματικά πολύ καλό σκύλο
-
Ο Ριρίκος μου!!!
-
Να τον χαίρεσαι! Γλύκας!!!
Πειράζει που μου έχει λείψει πολύ ο σκύλος μου; Έχω να τον δω από το σάββατο, και νιώθω σαν να έχω να τον δω μήνες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να τον χαίρεσαι! Γλύκας!!!Πειράζει που μου έχει λείψει πολύ ο σκύλος μου; Έχω να τον δω από το σάββατο, και νιώθω σαν να έχω να τον δω μήνες.
Πηγαμε για καφε χτες μια χαρα ειναι!
Βασικά το Γερμανικά ποιμενικά ειναι απιστευτα με τα παιδιά.
Τα λαμπραντόρ μου αρέσουν πάρα πολύ....αλλα 3 διαφορετικά που ξέρω....γαυγίζανε σα χαζα συνεχεια...τι διάολο
Τα μποξεράκια είναι ωραία....αλλα πολλά σάλια ρε γμτ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα μποξεράκια είναι ωραία....αλλα πολλά σάλια ρε γμτ!
Τι λες ρε;Η δικια μου μονο όταν πινει νερο της τρεχουν 3 λιτρα σαλια...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?