-
Καλημέρα σε όλους......
Έφτασε η στιγμή όπου θα πρέπει να αντικαταστήσω το αυτοκίνητο μου, Renault Megane Coupe 1.6 μοντέλο του 97 με ένα καινούργιο......
Μετά από διάβασμα σε περιοδικά – εφημερίδες – Internet και έχοντας σκοπό να δώσω μέχρι και 20.000
-
Καλημέρα σε όλους......
Έφτασε η στιγμή όπου θα πρέπει να αντικαταστήσω το αυτοκίνητο μου, Renault Megane Coupe 1.6 μοντέλο του 97 με ένα καινούργιο......
Μετά από διάβασμα σε περιοδικά – εφημερίδες – Internet και έχοντας σκοπό να δώσω μέχρι και 20.000
-
Καλημέρα σε όλους......
-
Με 20.000 δεν παίρνεις κανένα από τα τρία
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εγω θα επαιρνα το γκολφακι διοτι τωρα στα εξτρα εχουν κ διαγνωστικο ουτοσωστε οπου μενεις να ξερεις απο τι εμεινες.
-
Γιατί ?
Το Auris 1.6lt έχει 20.600
-
Καλή επιλογή...
Η δική μου εμπειρία!!!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=3480
Δες και επιπλέον δημοσιεύσεις με search του χρήστη gatoz.... -
Είναι θέμα προτεραιοτήτων
golf plus TSI= καλύτερος κινητήρας. Καλή ποιότητα. Είναι όμως πιο παλιό μοντέλο από τα άλλα δυο. Ακούγεται ότι το 2008 βγαίνει καινούργιο. To 1.6 ούτε για ανέκδοτο...
corolla = αξιοπιστία, ολοκαινουργιο, καλός κινητήρας, άριστη μεταπώληση
qashqai= διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Ουσιαστικά είναι μια νέα κατηγορία αυτοκινήτου. Ένα σκαλί κάτω σε ποιότητα από τα άλλα δύο.Προσωπικά θα ήμουν μεταξύ corolla και golf. Λίγο περισσότερο γκόλφ λόγω κινητήρα. Αν δεν σε ενοχλεί ότι σε ένα χρόνο θα βγεί το νέο γκολφ πάρ'το. Αλλιώς corolla.
-
Το Auris της TOYOTA είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο!
(Ναι είμαι Ιταλόφιλος!)
-
[quote='divxakias']Καλημέρα σε όλους......
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
+τα χρηματα του megane ua ennoei.εγω θα επαιρνα το γκολφακι διοτι τωρα στα εξτρα εχουν κ διαγνωστικο ουτοσωστε οπου μενεις να ξερεις απο τι εμεινες.
-
[quote='toyotaman'][quote='divxakias']Καλημέρα σε όλους......
-
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία από κανένα από τα 3 θα ψήφιζα Golf.
Το ΝΙSSAN κατ' εμέ είναι άσχημο ενώ και στο ΤΟΥΟΤΑ κάτι με χαλάει στην εμφάνισή του.
Νομίζω το σχήμα του Golf είναι πιο κλασσικό και διαχρονικό.Στα + και ο κινητήρας του που είναι ό,τι πρέπει για το βάρος του αυτοκινήτου.
Σαφώς τα άλλα 2 είναι πιο φρέσκα αλλά για μένα αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα μπορούσες να τα επιλέξεις.Και δε νομίζω ότι αποτελεί σοβαρό λόγο αυτό -
Να πως τα έχω κατατάξει με άριστα το 10 έως τώρα. (Προσωπική εκτίμηση πάντα)
Toyota. Auris.
Αξιοπιστία - 9
Ποιότητα κατασκευής – 9
Εμφάνιση Αυτοκινήτου – 7
Μεταπώληση – 9
Απόδοση Κινητήρα - 8Nissan Qashqai
Αξιοπιστία - 8
Ποιότητα κατασκευής – 8
Εμφάνιση Αυτοκινήτου – 9
Μεταπώληση – 8
Απόδοση Κινητήρα – 7VW Golf Plus 1.4 TSI
Αξιοπιστία – 8
Ποιότητα κατασκευής – 9
Εμφάνιση Αυτοκινήτου – 9
Μεταπώληση – 9
Απόδοση Κινητήρα – 9· Θα έλεγα λοιπόν ότι προτιμώ το Plus αλλά το γεγονός ότι σε 1 χρόνο θα βγει το καινούργιο, με προβληματίζει .
· Στο Nissan μου αρέσει η εμφάνισή του (Δεν το έχω δει από κοντά ακόμη, ελπίζω όμως σήμερα το απόγευμα να το πετύχω σε καμία έκθεση...) αλλά με χαλά η απόδοση του κινητήρα... ....Λίγα άλογα παραπάνω και θα είχα σχεδόν καταλήξει.
· Το Toyota είναι πάντα Toyota , με όλα τα καλά και άσχημα που μπορεί να έχει.
Auris? - Qashqai? - Golf Plus?