-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
-Το αυτοκίνητο χρειάζεται μια έκτη. Με πέμπτη και 120-130 έχει 4000 στροφές και σε συνδιασμό με τη θορυβώδη εξάτμιση μετά απο κανα μισάωρο σου παίρνει τα αυτιά. Σε ταξίδι είτε πάς με 100 για να μην ακούς το θόρυβο είτε με 180+ για να είναι το ταξίδι σύντομο.Ακριβώς τα ίδια που έλεγα κι εγώ...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σήμερα έκανα μια γρήγορη βόλτα στην Εθνική
Mην αναφέρεσαι σε καταναλώσεις, γιατί το 17 κάτι που γράφεις δυστυχώς δεν το βλέπω ούτε σταματημένος!...
+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σήμερα έκανα μια γρήγορη βόλτα στην Εθνική
Mην αναφέρεσαι σε καταναλώσεις, γιατί το 17 κάτι που γράφεις δυστυχώς δεν το βλέπω ούτε σταματημένος!...
+1
Ρε συ εδώ μιλάνε σοβαρά. Πάρε τον νεροχύτη σου και άντε πέρα να παίξεις.
-
Ποιος παιζει ρε;Πας καλα;
-
Τελικά πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να τι καταναλώσεις βλέπω εγώ σαν σταματημένος (μέσα στην πόλη)
Eγώ δεν βλέπω ποτέ κάτω από 25L/100km και εύκολα πάνω από 32L/100km...
Y.Γ.
Aς αφήσουμε όμως τελικά τις καταναλωσεις μας εκτός citroen forum.../off-topic
-
Μα γιατί? Κάτι τέτοια μας δίνουν ελπίδες.
Μια χαρά είμαι με τα 8,7λ/100 χλμ, τι ψάχνομαι για άλλο αμάξι...
-
Ο Συνονοματος Ηλίας με το νεο του ξαντια που χαθηκε;; Ας μας γραψει για το σερβις...
Νικο, το xsara σου ειναι 1,4 ή 1,6. Σε ταξίδι με νορμαλ ρυθμούς πόσα κμ βγάζει το τεπόζιτο κατά μέσο όρο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νικο, το xsara σου ειναι 1,4 ή 1,6. Σε ταξίδι με νορμαλ ρυθμούς πόσα κμ βγάζει το τεπόζιτο κατά μέσο όρο.Αν εννοείς εμένα, είναι 1.6 16ν. Με χαλαρούς ρυθμούς και ταχύτητες περί τα 130-140 χλμ/ώρα, βγάζει πάνω από 650 χλμ (με 50 και κάτι λίτρα στο τεπόζιτο). Κοινώς περίπου 7,6 λίτρα/100 χλμ.
Η χαμηλότερη μέση κατανάλωση που έχω δει ποτέ είναι 7,14λ/100, και η υψηλότερη 11,73λ/100. Το 8,7 που έγραψα πριν είναι αυτό που δείχνει ο υπολογιστής τα τελευταία 4.000 διανυθέντα χλμ, με μεικτή χρήση εντός κι εκτός και σβέλτη αλλά όχι του σκοτωμού οδήγηση.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
-Το αυτοκίνητο χρειάζεται μια έκτη. Με πέμπτη και 120-130 έχει 4000 στροφές και σε συνδιασμό με τη θορυβώδη εξάτμιση μετά απο κανα μισάωρο σου παίρνει τα αυτιά. Σε ταξίδι είτε πάς με 100 για να μην ακούς το θόρυβο είτε με 180+ για να είναι το ταξίδι σύντομο.
Ακριβώς τα ίδια που έλεγα κι εγώ...
Η πλάκα είναι οτι υπάρχουν εξατάχυτα για το C4 αλλά έχω την εντύπωση οτι τα βάζουν μόνο στα diesel
-
Kαι στο 307 χρειάζεται 6η. Το μόνο που θα άλλαζα στο αμάξι είναι η προσθήκη μιας 6ης, κρατώντας την υπόλοιπη κλιμάκωση.
Ούτε και το 180αρι έχει 6αρι, παρά μόνο το 140αρι ντίζελ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τελικά δεν είναι και λίγοι οι φίλοι της Citroen στο 4T forumΕίναι μια εταιρία που για πολλούς λόγους δένεσαι και τελικά γίνεσαι αυτό που λέμε Citroen'άκιας...
Εδώ λοιπόν, ας κουβεντιάζουμε για ότι μας απασχολεί και θέλουμε να το μοιραστούμε...
Ευχαριστώ τους φίλους του forum για την ιδέα του νέου topic και για την πρόταση τους να το ανοίξω εγώ ως ο 'παλιός' της Citroen!
Μέχρι στιγμής οι φίλοι της Citroen είναι :
- Alexis Labos C2 sensodrive
- ANGEL13 Picasso
- antonisk7# C4 coupé, 1,6 VTR
- apollo C4 coupe 1.6
- barout Xantia 1.6cc ’98 / 2CV
- BTS ΑΧ 1.1
- bug Saxo 1.1 '97 / xantiaII 1.8 16v '99
- chrmes ΒΧ 1,9 16ν.
- citastak xantia 1,6
- ClioDriver C4 1.6 coupe.
- dog80 DS 20 '73
- elteo C4 1,6 '05
- enginekiller C4 1.6
- Esykas xantia
- ev Xsara 1.6 MkII
- Giorikas XSARA VTS 2.0
- htanso21 AX '93
- kouk C4 1.4
-
kpasisis C4 2.0l VTS
- mad_n GSA 5/1986
- Mirage Xsara 1.6 MkI
- Otso xantia 2000cc 155hp
- panc4 C4 1.6
- parafron ZX Dakar S 1.4
- pie13 C2 1.4VTR Sensodrive
- scientist Xantia 1.6
-
sergeant Xantia ACTIVA 2.0 Turbo 1999 / C2, 1.4 VTR
- SirGus Ami 8 Berline ‘75
- taurus Saxo vts 1600 '98
- xsara16v xsara II coupe 1.6 mod 9/2003 / C3 1.4
- yani XSARA 1.6 16V VTR
- ΚΩΣΤΑΣ 1970 Saxo 1.1
- ChargerR/T Saxo 1.4 vts
- crazywolf BX
- saxo_silver Saxo vts 16v
- n_olympios Xsara MkII VTS 1.6
- SPITFIRE AX 1.1 '94
eimai k egw fun paides.xantia 1.8 1993
-
Καλώς το Γιάννη!
Τι χρώμα είναι η Xantia?
-
Καλώς το Γιάννη!Τι χρώμα είναι η Xantia?
to pio wraio!mple skouro.
-
Ο χρήστης giannis s έγραψε:
Καλώς το Γιάννη!
Τι χρώμα είναι η Xantia?
to pio wraio!mple skouro.
Εμένα μου αρέσει το άσπρο και ας ειναι σαν ασφαλίτκο..Καθώς και το μάυρο.
-
Στο http://www.blue-whitegt.com υπαρχει αυτο : Η ιστορία του Citroen DS.Στα Γαλλικά με Ελληνικούς υπότιτλους.Size 734.99 MB.
Αν ειστε γραμμενοι μπορειτε να το κατεβασετε. -
Βασίλη θα μου στείλεις το λινκ του τόρεντ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο http://www.blue-whitegt.com υπαρχει αυτο : Η ιστορία του Citroen DS.Στα Γαλλικά με Ελληνικούς υπότιτλους.Size 734.99 MB.
Αν ειστε γραμμενοι μπορειτε να το κατεβασετε.Κι αν δεν είμαστε?
-
Αν ειστε γραμμενοι μπορειτε να το κατεβασετε.Κι αν δεν είμαστε?
Houston we have a problem!!
chrmes εχεις πμ.
-
Ας προστεθεί ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια της Citroen.
Σε 30 ημέρες περίπου γίνομαι κάτοχος ενός C5.
Δεν είχα ποτέ μου Citroen και ανυπομονώ να το παραλάβω,να βάλω την οικογένεια μέσα και να πάμε ταξίδι!
CITROËN FORUM