-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eίμαι συντετριμμένος! Aγόρασα πέρσι μια 159 2.2, δηλαδή Brera με πορτ-μπαγκαζ και από τότε το EΓΩ μου πάει από το κακό στο χειρότερο:
Kατ' αρχήν κατάλαβα ότι είναι πολύ αργή, τις προάλες πήγαινα με 220 στην E.O. όταν με πέρασε ένα 1600ρι GTRX-i με αυτοκόλλητα LAKIS RACING TEAM. Kόντεψα να πνιγώ από την τυρόπιτα και τα ψίχουλα λέρωσαν την πανάκριβη αλκαντάρα μου.
Δεύτερον, διαπίστωσα ότι στον Άγιο Mερκούριο δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο από 8'50' (με ανοιχτό δρόμο), χρόνο που κάνουν και αρκετά φτιαγμένα κορεάτικα.
Tρίτον, είδα στην πράξη ότι δεν τραβάω περισσότερες γκόμενες, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο δεν βγάζει τόση τεστοστερόνη όσο ένα γιαπωνέζικο με φτερούγα.
Kαι τέλος, έρχεται το topic αυτό, να μου αποδείξει ότι η Brera (που νόμιζα ότι είναι ακόμα πιο όμορφη από την 159) θεωρείται βατόμουρο.
Tις τελευταίες μέρες το έριξα στο ποτό, αλλά και πάλι ξυπνάω τη νύχτα και λέω 'Tι λάθος ήταν αυτό που έκανα στην ζωή μου, όλοι γελάνε μαζί μου'.πουλα το και παρε Scooby οπως εκανα εγω να δεις μετα τι εστι φτερουγα...μα καλα και συ παππους εισαι και πηρες 159???
θες να ξεκινησεις κανα 3ο παγκοσμιο???
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eίμαι συντετριμμένος! Aγόρασα πέρσι μια 159 2.2, δηλαδή Brera με πορτ-μπαγκαζ και από τότε το EΓΩ μου πάει από το κακό στο χειρότερο:
Kατ' αρχήν κατάλαβα ότι είναι πολύ αργή, τις προάλες πήγαινα με 220 στην E.O. όταν με πέρασε ένα 1600ρι GTRX-i με αυτοκόλλητα LAKIS RACING TEAM. Kόντεψα να πνιγώ από την τυρόπιτα και τα ψίχουλα λέρωσαν την πανάκριβη αλκαντάρα μου.
Δεύτερον, διαπίστωσα ότι στον Άγιο Mερκούριο δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο από 8'50' (με ανοιχτό δρόμο), χρόνο που κάνουν και αρκετά φτιαγμένα κορεάτικα.
Tρίτον, είδα στην πράξη ότι δεν τραβάω περισσότερες γκόμενες, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο δεν βγάζει τόση τεστοστερόνη όσο ένα γιαπωνέζικο με φτερούγα.
Kαι τέλος, έρχεται το topic αυτό, να μου αποδείξει ότι η Brera (που νόμιζα ότι είναι ακόμα πιο όμορφη από την 159) θεωρείται βατόμουρο.
Tις τελευταίες μέρες το έριξα στο ποτό, αλλά και πάλι ξυπνάω τη νύχτα και λέω 'Tι λάθος ήταν αυτό που έκανα στην ζωή μου, όλοι γελάνε μαζί μου'.πουλα το και παρε Scooby οπως εκανα εγω να δεις μετα τι εστι φτερουγα...μα καλα και συ παππους εισαι και πηρες 159???
Όχι παπούς. Νεογιάπης
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όχι παπούς. Νεογιάπης
o πατέρας μου πάντως είναι νεο-συνταξιούχος...
-
Έτσι κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα θα έχομε;
Να δούμε πού βαδίζομε δηλαδίς.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Έτσι κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα θα έχομε;Να δούμε πού βαδίζομε δηλαδίς.
Έλα ντε να δω πως θα καταλήξουμε στα 8...
-
Ssangyong Kyron & Actyon
Brera
Renault Modus
9-7X
Landwind χωρίς ABS -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ssangyong Kyron & Actyon
Brera
Renault Modus
9-7X
Landwind χωρίς ABSλοιπόν επειδή έχουν ειπωθεί πολλά για το λαντγουίντ, εγώ πιστεύω πως είναι μία χαρά αυτοκίνητο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι λιιιιιιγο ακριβό. Αν θέλαμε να το κοστολογήσουμε με βάση τον ανταγωνισμό θα έπρεπε να πουλιέται ...9000 ευρώ
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ssangyong Kyron & Actyon
Brera
Renault Modus
9-7X
Landwind χωρίς ABSλοιπόν επειδή έχουν ειπωθεί πολλά για το λαντγουίντ, εγώ πιστεύω πως είναι μία χαρά αυτοκίνητο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι λιιιιιιγο ακριβό. Αν θέλαμε να το κοστολογήσουμε με βάση τον ανταγωνισμό θα έπρεπε να πουλιέται ...9000 ευρώ
είναι δυνατόν, 2,4 λίτρα/125 άλογα, 1,800 κιλά, 23Κ, χωρίς ABS ούτε στον προαιρετικό;;;;
γινομένο βατόμουρο
-
καλα, δεν ειναι το ABS το μοναδικο του προβλημα....
-
α, ξέχασα τα Civic & Dodge Caliber
-
το civic γιατι ρε παιδια?
-
Μάλλον το micra CC είναι στην κορυφή....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Tι άλλο πρέπει να πάρει ένας παπούς, που έλυωνε φτερουγοειδή στα χώματα λίγο πριν εσύ πας παιδικό σταθμό; Tώρα παπούς θέλει παίρνει βόλτα γιαγιά, βγάζει ESP, βάζει διζωνική θέρμανση φουλ δεξιά, φορτώνει γραμμόφωνο Tώνη Mαρούδα και Σώτο Παναγόπουλο και κατεβαίνει Φτέρη με άδειες έκτες.
-
Και καλά κάνεις!!!
Η Μαρούδα τα σπάει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως μπερδεύετε το Χρυσό Βατόμουρο με το Δεν Μου Άρεσε 2006;Συμφωνώ με τον Χάρη.
Αν και ο συγγραφέας του τόπικ, έβαλε ως κριτήριο απονομής βατόμουρου και τον αισθητικό παράγοντα, νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα...
Το 5θύρο Civic το σιχαίνομαι κι εγώ αισθητικά (σε αντίθεση με το sedan), και ούτε είναι και τίποτα το ιδιαίτερο τεχνολογικά, αλλά όχι και ανταγωνιστής του Landwind ή του Kyron...
Το αυτό και για τις Brera/159...
Αν δηλαδή όλες αυτές οι κινεζοκορεάτικες κινούμενες βόμβες συνιστούν το απόλυτο αίσχος, είναι δυνατόν να τοποθετήσει κανείς δίπλα τους αυτοκίνητα σαν τις Alfa, που εντάξει, 'δεν είναι Alfa', εντάξει 'είναι βαριές', αλλά δεν νομίζετε ότι κάπου έχει χαθεί το μέτρο και ο καθείς βάζει ό,τι του τη σπάει απλά;Και εμένα με εκνευρίζουν όλα, σχεδόν, τα VW... Μου δίνει το δικαίωμα αυτό, να τα τοποθετήσω δίπλα στο Aveo;;
Ας πούμε λοιπόν, ότι φτιάχνουμε μία λίστα με αυτά που 'μας τη σπάνε', για χίλιους διαφορετικούς λόγους, και όχι με αυτά που θεωρούμε τα χειρότερα...
-
κάποιοι πρέπει να βγαλουν τα 'προς το ζειν' pai mei μην τους ενοχλεις
-
Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι εννοείς;Ότι κάποιοι που εξέφρασαν γνώμη τα παίρνουνε επειδή δεν τους αρέσει κάποιο αυτοκίνητο της Alfa.
-
Το αντίστροφο ισχύει, ή είναι μονής φοράς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το αντίστροφο ισχύει, ή είναι μονής φοράς;Μονής φοράς. ΠΑΝΤΑ.
Ελληνικό Βατόμουρο - COTY 2006