- 

Ο χρήστης technik έγραψε: Είμαι πολύ πούστης όμως... πάσο Τα βλεπω... 
- 

Κόσα για να εκτονωθείς λιγάκι... 
 http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=22712
- 

Ο χρήστης citastak έγραψε: 
 Μου αρέσουν οι βραδυνές βόλτες με το ποδήλατο εδώ.Δεν μου αρέσει που στην Ελλάδα δεν μπορώ να το κάνω αυτό με στοιχειώδη ασφάλεια. 
- 

+1 και χωρίς όλοι να παρερμηνεύουν αυτά που βλέπουν όπως τους βολεύει 
- 

Ο χρήστης travelman έγραψε: 
 Κόσα για να εκτονωθείς λιγάκι...
 http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=22712Δε δουλεύει το λινκ μαν 
- 

Moυ αρέσουν τα θαλασσινά που σερβίρονται σήμερα! Δεν μου αρέσει το πιασοκωλ στην τιμή της λαγάνας... 
- 

elteo είσαι off topic εδώ μιλάμε για το αν 'τραβάω το χειρόφρενο' το ξεχέ:lipsealed:με λέμε... 
- 

Δεν μου αρέσουν τα χειρόφρενα! 
- 

Ο χρήστης elteo έγραψε: 
 Δεν μου αρέσουν τα χειρόφρενα!Λογικο ειναι...με τη C4 δεν ειναι ενδιαφερον να παιζεις με τα χειροφρενα...θες να σε παω μια βολτα μαλλον... 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: Δεν μου αρέσουν τα χειρόφρενα! Λογικο ειναι...με τη C4 δεν ειναι ενδιαφερον να παιζεις με τα χειροφρενα...θες να σε παω μια βολτα μαλλον... με το Τopollino?:ysterical: υπάρχει εύκαιρη και 159 αλλά χάλασαν και οι ιταλοί...βάρυνε που να γυρίσει! 
- 

Τι να κανει η 159 ρε; Ασε,ελα να σε βαλω μεσα να παμε πανοραμα στα στροφιλικια να δεις χειροφρενα... 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Τι να κανει η 159 ρε; Ασε,ελα να σε βαλω μεσα να παμε πανοραμα στα στροφιλικια να δεις χειροφρενα...τι να σε πω...2200 κυβικά σε νορμάλ σεντάν αμάξωμα και να μην γυρνά; 
 italians do it better...
- 

Δεν μπορεις να πιασεις το υψηλο πνευμα της mama Italia,γιαυτο σου φαινεται περιεργο... 
- 

μαρέσει που τα κινητά έχουν αναγνώριση και σε όσους δε γουστάρεις να μιλήσεις δε το σηκώνεις απλά 
- 

Τώρα όμως πρέπει να βρίσκεις δικαιολογία γιατί δεν κάλεσες κάποιον καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα δεις την αναπάντητη κλήση. 
- 

Έχει χαλάσει η οθόνη του κινητού μου! 
- 

ή 'δεν έχω κάρτα' 
- 

Ο χρήστης Kosa έγραψε: 
 ή 'δεν έχω κάρτα'Έχω πει σε γκόμενα 'δεν έχω σύνδεση'... Και το έχαψε!!! 
- 

Μου αρέσει αυτό που μόλις έφτιαξα... Δεν μ' αρέσει που δεν έχω ταινία να δω, την ώρα που θα μασουλάω. Καληνύχτα! 
- 

Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε: Έχω πει σε γκόμενα 'δεν έχω σύνδεση'... Και το έχαψε!!! Ξανθιά; 

Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]