-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Είχε s2000 στο fast and the furious;;;Αμέ
-
Άλλο το 2 fast 2 furious. Αλλά τώρα που το σκέφτηκα λίγο, αν ενθυμούμαι καλά, όντως είχε. Οι Ιάπωνες δεν τρέχαν με κάτι μαύρα στην έρημο;
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Είχε s2000 στο fast and the furious;;; Πάντως αν δεν κοιτάς φίλε alexx πριν κόψεις αριστερά για να περάεις τον μπροστινό σου με πάνω από +5 χλμ/ώρα, αργά ή γρήγορα αυτός που θα έρχεται από πίσω με 200 όχι μόνο δεν θα προλάβει να προβεί στο αναγκαστικό φρενάρισμα και εν συνεχεία στην αναμονή, αλλά το κόλημά του από πίσω σου θα είναι τόσο δύσκολο να ξεκολήσει που καλό θα είναι να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά από τώρα για το επόμενο αμάξι σου. Αν και εδώ που τα λέμε, το να πηγαίνεις πίσω από τον άλλον, δεν είναι και τόσο τρομερό. Εκτός αν δεν μιλάμε για την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας αλλά του κολάς κι εσύFast & The Furious, 2 Fast 2 Furious δεν θυμάμαι πάντως ήταν κάτι s2000 που χωνόντουσαν και κάτω από νταλίκες τόσο χαμηλά ήταν...
Ποιός είπε ότι δεν κοιτάω πριν κόψω αριστερά; Μην τρελαθούμε Μην βάζετε λόγια που δεν έχω πει, τα παίρνω. Επίσης τόσες σελίδες μιλάμε για τύπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
-
Αυτά ήταν Civic αν μιλάς για την αρχή της ταινίας.
-
Στάνταρ; Α ναι με τα neon, Civic πρέπει να ήταν
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Πάντως αν δεν κοιτάς φίλε alexx πριν κόψεις αριστερά για να περάεις τον μπροστινό σου με πάνω από +5 χλμ/ώρα, αργά ή γρήγορα αυτός που θα έρχεται από πίσω με 200 όχι μόνο δεν θα προλάβει να προβεί στο αναγκαστικό φρενάρισμα και εν συνεχεία στην αναμονή, αλλά το κόλημά του από πίσω σου θα είναι τόσο δύσκολο να ξεκολήσει που καλό θα είναι να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά από τώρα για το επόμενο αμάξι σου.Αν προσέχεις λίγο (αυτό το θεωρώ δεδομένο-υποχρεωτικό) τα πράγματα δεν είναι τόσο μελοδραματικά. Στις περισσότερες δηλαδή των περιπτώσεων αυτός που θα 'κόψεις' σε έχει δει από τα π.χ. 300 μέτρα ότι βγήκες αριστερά και μπορεί να επιβραδύνει πολύ ομαλά. Και μένα με έχουν 'κόψει' αυτοκίνητα που βγήκαν να προσπεράσουν με 120, ενώ εγώ κινούμουν με 170, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κακώς το έπραξαν. Φλας έβγαλαν και είχαμε μια τέτοια απόσταση ώστε να πλησιάσω ομαλά επιβραδύνοντας σε απόσταση ασφαλείας, περιμένοντας πότε θα ξαναβγούν δεξιά για να επιταχύνω. Και γω θα προτιμούσα να μην έβγαινε αριστερά 'κόβοντάς' με, το ότι το έκανε όμως δεν είναι παράνομο, ούτε μεμπτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να του κολλήσω, ούτε φυσικά στην αντίθετη περίπτωση να μου κολλήσει κάποιος άλλος. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στο δρόμο κυκλοφορούν και άλλα αυτοκίνητα και δεν είναι υποχρεωτικό να συμπίπτουν οι ρυθμοί των πάντων.
Fast & The Furious, 2 Fast 2 Furious δεν θυμάμαι πάντως ήταν κάτι s2000 που χωνόντουσαν και κάτω από νταλίκες τόσο χαμηλά ήταν...
Στο Fast & The Furious αν θυμάμαι καλά αυτά που χωνόντουσαν κάτω από νταλίκες ήταν κάτι 'περιποιημένα' Honda Civic Coupe
Τέλος, όσον αφορά το κόλλημα δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια αυτοκίνητα στην Κορίνθου-Πατρών πρέπει να έρχονται και να κολλάνε πίσω αριστερά σου αναζητώντας κενό να προσπεράσουν. Αν αφήσουν κάποια μέτρα απόσταση θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στο προσπέρασμά τους; Τόσο οριακά σκοπεύουν να προσπεράσουν; Προσωπικά 72 άτια έχει το αμάξι μου, την τελευταία φορά όμως πήγα στην Πάτρα σε 2 ώρες και 5 λεπτά, πηγαίνοντας με +20-30 χλμ/ώρα πάνω από το όριο στην Αθηνών-Κορίνθου και με +10 χλμ/ώρα πάνω από το όριο στην Κορίνθου-Πατρών. Ε πουθενά δεν κόλλησα σε κανέναν και απλά περίμενα να βγω σε κάποια ευθεία για να προσπεράσω με ασφάλεια και χωρίς να ενοχλήσω τους υπολοίπους. Και όταν λέω ευθεία δεν εννοώ χιλιομέτρων, υπάρχουν αρκετές μικρές ευθείες όπου μπορείς να προσπεράσεις. Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται...
-
8 χρόνια πριν.
Δρόμος στενός και σκοτεινός σε ερημική (τότε) περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Στο αυτοκίνητο φίλος μου με την τότε κοπέλα του (τώρα γυναίκα του).Προχωράει με 60 χαω περπίπου όταν μπροστά του βρίσκει μια BMW 5 μάυρη με μαύρα τζάμια που πάει στην μέση του δρόμου με 20 χαω. και φυσικά δεν αφήνει χώρο να περάσει κανείς.
Ο φίλος βγάζει φλάς και περιμένει...Καμία αντίδραση από την 5αρα
Ο φίλος παίζει φώτα και περιμένει...Καμία αντίδραση από την 5αρα
Ο φίλος κορνάρει 1-2 φορές και ...Καμία αντίδραση από την 5αρα
Ο φίλος ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει τα κοσμητικά επίθετα....Και τότε...
Η 5αρα σταματάει ανοίγουν και οι 4 πόρτες βγαίνουν 4 τύποι με αυτόματα οπλα, πάνε προς το μέρος τους, τους τραβάνε από το αυτοκίνητο και τους ρίχνουν πάνω στο καπό με τα όπλα στην μούρη....Τότε πλησιάζει ένας κουστουμάτος τους κοιτάει καλά καλά και σε σπαστά Ελληνικά τους λέει 'Είστε τυχεροί....Φύγετε τώρα!'
Ότι ο φιλος κατουρήθηκε πάνω του δεν χρειάζεται να το πώ. Το ίδιο και η κοπέλα.
Ο φίλος έκανε κάποιες μέρες να συνέλθει και η κοπέλα ακόμα περισσότερες.
Μάλλον είχαν επέσει ρε κάποια υπόθεση της μαφίας με επικείμενη 'συναλλαγή' όπως είπε η αστυνομίαΑυτά για τους βιαστικούς. Καμιά φορά η υπομονή δεν βλάπτει.
Υ.Γ.: Η ιστορία είναι αληθινή. Για όσους την αμφισβητίσουν πρόβλημά τους...
-
aserf σου ρίχνω ένα άλογο!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
8 χρόνια πριν.
Στο αυτοκίνητο φίλος μου με την τότε κοπέλα του (τώρα γυναίκα του).Προχωράει με 60 χαω περπίπου όταν μπροστά του βρίσκει μια BMW 5 μάυρη με μαύρα τζάμια που πάει στην μέση του δρόμου με 20 χαω. και φυσικά δεν αφήνει χώρο να περάσει κανείς.
Η 5αρα σταματάει ανοίγουν και οι 4 πόρτες βγαίνουν 4 τύποι με αυτόματα οπλα, πάνε προς το μέρος τους, τους τραβάνε από το αυτοκίνητο και τους ρίχνουν πάνω στο καπό με τα όπλα στην μούρη....Τότε πλησιάζει ένας κουστουμάτος τους κοιτάει καλά καλά και σε σπαστά Ελληνικά τους λέει 'Είστε τυχεροί....Φύγετε τώρα!'
Μάλλον είχαν επέσει ρε κάποια υπόθεση της μαφίας με επικείμενη 'συναλλαγή' όπως είπε η αστυνομίαΑυτά για τους βιαστικούς. Καμιά φορά η υπομονή δεν βλάπτει.
σχεδον παρομοιο σκηνικο ειχε γινει και στην θεσσαλονικη πριν 3-4 χρονια,οπου φιλος ενος ξαδερφου μου,εβρισε με ασχημο τροπο τον οδηγο απο ενα φορτηγακι επειδη του εφαγε την προτεραιοτητα και προσπαθησε να τον πεταξει μετα με σφηνες εξω απο το δρομο ετσι για εκδικηση,οπως θα εκαναν και μερικα μελη του φορουμ εδω μεσα ετσι για τσαμπουκα.
το φορτηγακι σταματησε μεσα στη μεση,βγηκε ενας μαντραχαλος και τον σαπισε στο ξυλο. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τέλος, όσον αφορά το κόλλημα δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια αυτοκίνητα στην Κορίνθου-Πατρών πρέπει να έρχονται και να κολλάνε πίσω αριστερά σου αναζητώντας κενό να προσπεράσουν. Αν αφήσουν κάποια μέτρα απόσταση θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο στο προσπέρασμά τους; Τόσο οριακά σκοπεύουν να προσπεράσουν; Προσωπικά 72 άτια έχει το αμάξι μου, την τελευταία φορά όμως πήγα στην Πάτρα σε 2 ώρες και 5 λεπτά, πηγαίνοντας με +20-30 χλμ/ώρα πάνω από το όριο στην Αθηνών-Κορίνθου και με +10 χλμ/ώρα πάνω από το όριο στην Κορίνθου-Πατρών. Ε πουθενά δεν κόλλησα σε κανέναν και απλά περίμενα να βγω σε κάποια ευθεία για να προσπεράσω με ασφάλεια και χωρίς να ενοχλήσω τους υπολοίπους. Και όταν λέω ευθεία δεν εννοώ χιλιομέτρων, υπάρχουν αρκετές μικρές ευθείες όπου μπορείς να προσπεράσεις. Μόνο του σπανού τα γένια δε γίνονται...Αν αφήνουν κάποια μέτρα, θα αλλάξει προς το καλύτερο η προσπέρασή τους. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα διάφορα πυραυλάκια, αλλά εγώ με το 1300άρι μου αφήνω πάντα χώρο για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκτός από το θέμα της ασφάλειας, έχεις τη δυνατότητα μόλις δεις ότι θα έχεις χώρο σε λίγο όταν (πχ.) έρχεται ένα και μοναδικό αυτοκίνητο από απέναντι, δεν περιμένεις να περάσει και ξεκινάς να επιταχύνεις πριν περάσει. Οπότε βγαίνεις αμέσως μόλις περάσει για να προσπεράσεις έχοντας ήδη μια διαφορά ταχύτητας και ολοκληρώνεις την προσπέραση πιο γρήγορα.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μάλλον είχαν επέσει ρε κάποια υπόθεση της μαφίας με επικείμενη 'συναλλαγή' όπως είπε η αστυνομία
Ναι, το θυμάμαι. Τα χαιρετίσματα μου στον φίλο σου, ελπίζω να μην τον τρομάξαμε πολύ τότε.
-
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι αποσκοπεί το κόλλημα από πίσω για κάποιον που υποτίθεται ότι έχει ένα τιμόνι στα χέρια του και ριψοκινδυνεύει ανά πάσα στιγμή τη ζωή του και τις ζωές των άλλων...
Εν πάσει περιπτώσει κάνουμε δεξιά σαν καλά παιδιά, αναρωτιόμαστε γιατί να μας χαλάσει την εκδρομή ή τη διαδρομή από και προς τη δουλειά κάποιος επιτήδειος και προσευχόμαστε να μην τον βρούμε παρακάτω με ανοιγμένο το καπό και ένα βλέμμα απορίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.
Καλή Σαρακοστή! -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
8 χρόνια πριν.
Δηλαδη εσυ μου λες οτι αμα ενα αυτοκινητο ειχε κλεισει ενα δρομο και πηγαινε με 20χαω, εσυ θα πηγαινες υπομονετικα απο πισω του?
Καλα οκ. Εγω ενα θα σου πω, αμα βγαινουν Χ τυποι με οπλα, το μονο που ΔΕΝ κανεις ειναι να σταματησεις. Πατας γκαζι και βαζεις σημαδι οσους περισσοτερους μπορεις.
σχεδον παρομοιο σκηνικο ειχε γινει και στην θεσσαλονικη πριν 3-4 χρονια,οπου φιλος ενος ξαδερφου μου,εβρισε με ασχημο τροπο τον οδηγο απο ενα φορτηγακι επειδη του εφαγε την προτεραιοτητα και προσπαθησε να τον πεταξει μετα με σφηνες εξω απο το δρομο ετσι για εκδικηση,οπως θα εκαναν και μερικα μελη του φορουμ εδω μεσα ετσι για τσαμπουκα.
το φορτηγακι σταματησε μεσα στη μεση,βγηκε ενας μαντραχαλος και τον σαπισε στο ξυλο.εμ αμα δεν το εχεις, δεν κανεις τσαμπουκαδες. Στην τελικη ειπαμε, πυροσβεστηρας (αν και τωρα μετα το σπρευ εχω και καλυτερο οπλο, ειναι μικρο, μοιαζει με κινητο και 'σοκαρει')...
-
[quote='kacey']
Δηλαδη εσυ μου λες οτι αμα ενα αυτοκινητο ειχε κλεισει ενα δρομο και πηγαινε με 20χαω, εσυ θα πηγαινες υπομονετικα απο πισω του?
Καλα οκ. Εγω ενα θα σου πω, αμα βγαινουν Χ τυποι με οπλα, το μονο που ΔΕΝ κανεις ειναι να σταματησεις. Πατας γκαζι και βαζεις σημαδι οσους περισσοτερους μπορεις.
quote]
Αυτό που λέω είναι ότι επειδή δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας και επειδή πλεόν οι καταστάσεις και το έγκλημα δεν είναι όπως ήταν 20 χρόνια πριν, αλλά υπάρχει και πολύ πιο άγριο έγκλημα (τύπου δεν είσαι δικός μας - γιατί έτσι γουστάρω - εχω πάρει 15 κιλα κόκα/χάπια/σκόνη και δεν καταλαβαίνω τίποτα, κλπ κλπ) καλό είναι ο ψευτοτσαμπουκάς τύπου 'τράβα δεξιά μ@λ@κ@' ή 'πάρε τα π@π@ρια μου, δεν πάω αριστερά', να λείπει από τους δρόμους. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει, αλλά το μεσογειακό μας ταμπραμέντο δεν μας αφήνει κιόλας και θα θερίσουμε 5-6 που θα μας της πέσουνε. Οταν όμως θα έρθουν να σε βρούνε - οι ένστολοι αν είσαι τυχερός, οι θερισμένοι αν δεν είσαι - τότε να δούμε πως είναι....Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι οι κοινωνία μας και το έγκλημα έχουν αλλάξει.
-
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους 4 ένοπλους, αν επιχειρούσε κάποιος να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητο για να διαφύγει, οι πιθανότητες μάλλον θα ήταν να εισπράξει κάποια σφαίρα και να γίνει άρθρο στις εφημερίδες.
Η πραγματικότητα, δυστυχώς, είναι πολύ διαφορετική από την ιδανική εικόνα που πλάθουμε με την φαντασία μας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους 4 ένοπλους, αν επιχειρούσε κάποιος να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητο για να διαφύγει, οι πιθανότητες μάλλον θα ήταν να εισπράξει κάποια σφαίρα και να γίνει άρθρο στις εφημερίδες.Η πραγματικότητα, δυστυχώς, είναι πολύ διαφορετική από την ιδανική εικόνα που πλάθουμε με την φαντασία μας.
+1
Όχι τίποτε άλλο, αλλά μερικοί νομίζουν ότι ζουν σε ταινία του Αρνολντ!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους 4 ένοπλους, αν επιχειρούσε κάποιος να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητο για να διαφύγει, οι πιθανότητες μάλλον θα ήταν να εισπράξει κάποια σφαίρα και να γίνει άρθρο στις εφημερίδες.
Η πραγματικότητα, δυστυχώς, είναι πολύ διαφορετική από την ιδανική εικόνα που πλάθουμε με την φαντασία μας.
+1
Εγω ξαναρωταω και τους δυο σας.
-
Αμα ενα αυτοκινητο πηγαινε με 20 και εκλεινε ολο τον δρομο, 'θα περιμενατε υπομονετικα πισω του γιατι μπορει να ειναι μαφιοζος εν ωρα συναλλαγης', ή θα ριχνατε καμμια χριστοπαναγια να κανει ακρη?
-
Αμα σου εβγαιναν απο ενα αμαξι ντερεκια και φανερα ενοπλοι με υφακι αρχοντα του δρομου, θα σταματαγατε και θα περιμενατε να ερθουν να πιασετε κουβεντουλα να το 'συζητησετε πολιτισμενα' για να τους πιασετε στο φιλοτιμο?
περιμενω σοβαρες απαντησεις...Εγω οτι λεω δεν το λεω για να το παιξω μαγκας, το λεω γιατι οι δυο αντιδρασεις ΜΟΥ στα παραπανω σεναρια μου φαινονται οι πλεον λογικες και αναμενομενες. Εσεις μπορει να λετε τωρα, εκ των υστερων (που εκατσε το σκηνικο αλλα και που τελικα δεν τους εκτελεσαν ετσι για χαβαλε), οτι θα περιμενατε να πατε τρενακι με 20 και μετα να πιασετε κουβεντουλα με ενοπλους μαφιοζους, αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα κανατε κατι τετοιο...Εγω λεω οτι τουλαχιστον στο 2), αμα δω καποιον να βγαινει με οπλο, κοιταω να τον φαω πρωτος. Και να περασω και 2-3 φορες απο πανω του να βεβαιωθω οτι δεν θα ξανασηκωθει.
-
-
Εγώ θα έβγαζα το κινητό και θα έλεγα δυνατά 'Έλα Θανάση, χαιρετισμούς στον Κωστάκη [σ.σ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ]. Κάτι τύποι εδώ θέλουν να με σκοτώσουν, να τους στείλουμε στον Έβρο να κόβουν κλήσεις στις βουβάλες;'.
χμμ, μάλλον από αλλού είναι αυτό
-
Παλαιότερα, όταν είμουν νέος, ωραίος και άτακτος, είχα πατήσει μια-δυό φορές φρένο σε κάποιους ιδιαιτέρως μαλάκ ς. Επειδή τις ζημιές θα τις πλήρωνα μάλλον (και) εγώ, δεν το παράκανα ποτέ.
Συνήθως, αν μου κολλήσει κάποιος, κάνω στην άκρη **όταν **με βολέψει **και **το θεωρήσω ασφαλές **και **θεωρήσω ότι δεν μένω πίσω.
Καμιά φορά, αν κάποιος βλαχ ς μου την πέσει, περιμένοντας ένα Ντάτσουν να πηγαίνει δεξιά με 80, κατεβάζω ταχύτητα (για φανταστείτε το braking effect 3.5 λίτρων) και πατάω μια γκαζιά. Μετά, όταν καταφέρει να με ξαναπλησιάσει, κάνω στην άκρη. Βαρέθηκα πιά τις κόντρες με ηλίθιους.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
+1
Εγω ξαναρωταω και τους δυο σας.
-
Αμα ενα αυτοκινητο πηγαινε με 20 και εκλεινε ολο τον δρομο, 'θα περιμενατε υπομονετικα πισω του γιατι μπορει να ειναι μαφιοζος εν ωρα συναλλαγης', ή θα ριχνατε καμμια χριστοπαναγια να κανει ακρη?
-
Αμα σου εβγαιναν απο ενα αμαξι ντερεκια και φανερα ενοπλοι με υφακι αρχοντα του δρομου, θα σταματαγατε και θα περιμενατε να ερθουν να πιασετε κουβεντουλα να το 'συζητησετε πολιτισμενα' για να τους πιασετε στο φιλοτιμο?
περιμενω σοβαρες απαντησεις...Εγω οτι λεω δεν το λεω για να το παιξω μαγκας, το λεω γιατι οι δυο αντιδρασεις ΜΟΥ στα παραπανω σεναρια μου φαινονται οι πλεον λογικες και αναμενομενες. Εσεις μπορει να λετε τωρα, εκ των υστερων (που εκατσε το σκηνικο αλλα και που τελικα δεν τους εκτελεσαν ετσι για χαβαλε), οτι θα περιμενατε να πατε τρενακι με 20 και μετα να πιασετε κουβεντουλα με ενοπλους μαφιοζους, αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα κανατε κατι τετοιο...Εγω λεω οτι τουλαχιστον στο 2), αμα δω καποιον να βγαινει με οπλο, κοιταω να τον φαω πρωτος. Και να περασω και 2-3 φορες απο πανω του να βεβαιωθω οτι δεν θα ξανασηκωθει.
βασικα χωρις πλακα.. αμα εχει προλαβει να σε σημαδεψει με οπλο και πας να τον πατησεις ή να φυγεις δε νομιζω οτι θα προλαβεις να γλυτωσεις τη σφαιρα.. οποτε μαλλον καθεσαι στα αυγα σου και κανεις την κοτα..
αμα δεις ομως οτι κανει κινηση να βγαλει οπλο ή αμα κατεβουν 2-3 μαφιοζοι με τετοια διαθεση ανετα τον πατας τον αλλο και φευγεις και σιγα μην ανοιξεις κουβεντα -
Προκλητικο κολλημα απο πισω