-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kαλά και στα ανέκδοτα ρε παλιοαντιγραφέα είσαι αργός? Έλεος πρεπει να είναι και 3 μερες που μου το είπαν!
Tα ιδια σαπια δεν οδηγειτε; Αρα κι εσυ τα ιδια @#$%^ εισαι... Μου τα χουν πει εδω και μια βδομαδα...
Ναι, κι εμένα δυο μέρες πριν πεθάνει ο Βαρθολομαίος μου το είχαν στείλει.
Δεν ομιλω δια τις μαντιναδες περι βαρθολομαιου αλλα για τα προηγουμενα εγκαθετε...
Δεν διευκρινίσατε, αγαπητέ. Άλλωστε, γιατί εξανίσταστε; Μπήκε το εργαλείο σε warp speed και ήλθε ο χρόνος λίγο πίσω. Που είν' το παράξενο;
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kαλά και στα ανέκδοτα ρε παλιοαντιγραφέα είσαι αργός? Έλεος πρεπει να είναι και 3 μερες που μου το είπαν!
Tα ιδια σαπια δεν οδηγειτε; Αρα κι εσυ τα ιδια @#$%^ εισαι... Μου τα χουν πει εδω και μια βδομαδα...
Ναι, κι εμένα δυο μέρες πριν πεθάνει ο Βαρθολομαίος μου το είχαν στείλει.
Δεν ομιλω δια τις μαντιναδες περι βαρθολομαιου αλλα για τα προηγουμενα εγκαθετε...
Άλλη εγκάθετη απάντηση:
Κι εγώ! -
Καλά εγώ για τον Βαρθολομαίο μιλούσα....για τα προηγούμενα, είναι 1-2 χρόνια που μου τα έχουν στήλει έλεος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
στήλει έλεος!Οντως, έλεος.
-
Καλά ντε μη δαγκώνετε. Πού να το ξέρω ο μαύρος; Άλλη φορά θα σας ρωτάω έναν έναν πριν ποστάρω κάτι
-
@n_olympios
Όντως -
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Καλά ντε μη δαγκώνετε. Πού να το ξέρω ο μαύρος; Άλλη φορά θα σας ρωτάω έναν έναν πριν ποστάρω κάτιΕίναι δύσκολο κοινό, δε θέλει ανέκδοτα πάνω από 4 ημερών (εδώ το φρέσκο γάλα θέλουμε να αντέχει 10 μέρες, τα ανέκδοτα πιο λίγο).
-
Ρε τον Ταύρο κράξαμε όχι εσένα!
-
Ου μωρή κραγμένη που θες να με κράξεις κιόλας...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ου μωρή κραγμένη που θες να με κράξεις κιόλας... -
-
-
Α είναι rat-aplan ε; Δεν το 'χα προσέξει. Εντάξει δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε. Παρεξηγήθηκες ορέ;;; Σωστή η παρατήρησή σου n-olympie.
-
-
Καλά ο ολύμπιος είναι ο χειρότερος τελικά θα τον καρφώσω στην φιλοζωική!
Kosa thanks για την photo....θα την κάνω avatar
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλά ο ολύμπιος είναι ο χειρότερος τελικά θα τον καρφώσω στην φιλοζωική!Kosa thanks για την photo....θα την κάνω avatar
Πρωτα να πεις στον Krusenkirchen να σου αλλαξει το ονομα γιατι το χεις λαθος και μετα αλλαξε αβαταρ και βαλε τη φατσα σου..:
Επισημο σαιτ σου ειναι αυτο φανταζομαι ε;
-
- ότι σου λέω στην στάση μου τα λες μέσα στο λεωφορείο.
για επιβεβαιωση
chelsea girl says:
respect
htanso21... yea baby! says:
γαμησετα... κατεβαζεις ταχυτητα και κανει τακλιν
Ratanplan says:
malakes prepei na vgaloume aftokolito me tin fatsa tou http://www.deh.gr kai na grafoume apo kato eisai poli kseplenis kai na ta kolame se tetious tipous
chelsea girl says:
hahaha- μην βάλω και photo σου γιατί του μοιάζεις κιολλας!
Το νικ είναι επίτηδες έτσι!
-
Οπλίζω και ρίχνω:
- Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει. Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή. Aυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει:
- 'Συγνώμη', της λέει, 'μήπως γνωριζόμαστε;'
- 'Βέβαια', του απαντάει. 'Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!'
Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του. Τη ρωτάει λοιπόν: - 'Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτυ στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ....!
Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει: - Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας...
2.Ένα ζευγαράκι πηγαίνει κάμπινγκ στα βουνά για ρομαντικό σαββατοκύριακο στην φύση.
Όταν φτάνουν εκεί ο άνδρας πάει να κόψει μερικά ξύλα. Γυρίζοντας πίσω λέει:- Αγάπη μου, τα χέρια μου έχουν παγώσει τελείως!
- Αγάπη μου, βάλτα ανάμεσα στα πόδια μου, και θα ζεσταθούν.
Το κάνει αυτός, και γρήγορα ζεσταίνεται.
Μετά το γεύμα ο άνδρας πάει να κόψει μερικά ακόμα ξύλα. Γυρίζοντας πίσω λέει: - Αγάπη μου, τα χέρια μου έχουν παγώσει τελείως!
- Αγάπη μου, βάλτα ανάμεσα στα πόδια μου, και θα ζεσταθούν.
Το κάνει αυτός, και γρήγορα ζεσταίνεται.
Μετά το δείπνο ο άνδρας πάει να κόψει και άλλα ξύλα για την νύχτα.
Γυρίζοντας πίσω λέει: - Αγάπη μου, τα χέρια μου έχουν παγώσει τελείως!
Αυτή τον κοιτάζει και λέει: - Μα αν είναι δυνατόν! Τα αυτιά σου δεν παγώνουν ποτέ;!!!
-
*ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Εξώδικος κλήσις μετ' επεφυλάξεως δικαιωμάτων
Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλου, κατοίκου Αθηνών, έναντι Παλαιού Σεραγιού.
ΠΡΟΣ
ΕΜΜ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, υπουργόν Εμπορικής Ναυτιλίας.
.
Μετ' εκπλήξεως και οργής επληροφορήθην, δια του τύπου και της τηλεοράσεως, ότι αναφέρατε το όνομά μου με δυσμενή έννοιαν προκειμένου να χαρακτηρίσετε τους πολιτικάντηδες και τους δημοσιογράφους συλλήβδην, ως «καραγκιόζηδες».
Σας πληροφορώ, ότι η προσομοίωσίς μου, με τους πολιτικάντηδες κυνοβουλευτικούς είναι εξόχως προσβλητική δι' εμέ, καθόσον οι συνάδελφοί σας έχουν αποκληθή επανειλημμένως, υπό του τύπου με τους ακόλουθους χαρακτηρισμούς:
Καταχραστές συκοφάντες (Ελ.Τύπος 25-11-92), αναξιόπιστοι, θρασείς (Ελ.Τύπος 27-5-94), κατάδικοι, λωποδύτες, άπιστοι, πλαστογράφοι (Ελ.Τύπος), γελοίοι (Ελευθεροτυπία 5-8-93), νταήδες (Καθημερινή 20-9-94), βολευτές (Καθημερινή 29-11-92), ράκη παλαιοκομματισμού (Καθημερινή 11-10-92), λασπολόγοι (Ελ.Τύπος 5-12-92), μικράνθρωποι τιποτένιοι, ελεεινά υποκείμενα (Νέα 5-2-91) ψεύτες, μασκαράδες (Ελ.Τύπος 6-11-92), πολιτικοί απατεώνες (Νέα 5-2-94), κοιμισμένοι (Στόχος 18-5-89), αυνανιζόμενοι (Αδέσμευτος 8-10-96), χοντρόπετσοι (Ελευθεροτυπία 20-6-96), δειλοί, ανάξιοι, χυδαίοι ψεύτες (Αδέσμευτος 3-3-96), ποταποί, τρελλοί, χαμένοι (Αδέσμευτος 16-5-98), οικογενειοκράτες (Τύπος Κυριακής 14-5-97), τσαμπουκάδες (Ελευθεροτυπία 28-3-95), επίορκοι, αλήτες, καθάρματα, καραγκιόζηδες (Ελ.Τύπος 26-8-93) διεφθαρμένοι (ΕΛ.Τύπος 2-11-93), πολιτικάντηδες (Αυριανή 12-3-95), πίθηκοι (Βήμα 9-10-94), πτυελοδοχεία (Ελευθεροτυπία 14-2-98), χεσμένοι (Αδέσμευτος 2-3-96), κομπιναδόροι, μιζαδόροι, δωροδοκούμενοι (Αδέσμευτος 23-9-95) υποκριταί, κακοδιαχειρισταί (Ελευθεροτυπία 13-11-95), αχρείοι. Φαύλοι, τσιμπούρια, πολιτικά παράσιτα (Αδέσμευτος 25-1-98) παράδειγμα προς αποφυγήν (Ελευθεροτυπία 13-11-95), σιχαμένοι (Αυριανή 2-2-95) πολιτικοί αεριτζήδες (Αδέσμευτος 4-6-95), ανεπάγγελτοι (Αδέσμευτος 11-3-99), παρηκμασμένοι διεφθαρμένοι (Αδέσμευτος 26-1-97), ανώριμοι (Βήμα 25-15-98) κτλ και όλους αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς οι συνάδελφοί σας τους ηνέχθησαν αδιαμαρτυρήτως, διότι προφανώς αναγνωρίζουν εις εκείνους τους εαυτούς των. Φυσικά, εγώ ο Καραγκιόζης είμαι συμπαθέστατος στον Ελληνικόν Λαόν, ενώ σεις οι πολιτικάντηδες έρχεσθε τελευταίοι στην εμπιστοσύνη του Λαού συμφώνως, προς τας επισήμους στατιστικάς του «Ευρωβαρομέτρου» (2004,2005,2006) και «τους πολιτικούς θεωρούν πιο διεφθαρμένους οι Έλληνες πολίτες» («Αδέσμευτος» 11-2-2005).
Επειδή λοιπόν η καθ' οιονδήποτε τρόπον συσχέτισίς μου, με τους πολιτικάντηδες αποτελεί βαρύτατην ύβριν εις βάρος της προσωπικότητός μου, διότι ως γνωστόν δεν είμαι εγώ ο Καραγκιόζης, που έκλεψα τας οικονομίας των Ελλήνων στο χρηματιστήριο, που φωνάζω το προδοτικό «δεν διεκδικούμε» που έφερα την Ελληνική νεολαία πρώτη στον κοσμούν εις θανάτους από ναρκωτικά, που κατεχρέωσα το κράτος, που ωδήγησα το 20% των Ελλήνων κάτω από τα όρια της πτώχειας, που επήρα αποτυχημένους βουλευτάς και τους έκανα προέδρους δημοκρατίας, που χθες υπεσχέθην να συντρίψω την διαπλοκήν και σήμερα την υποστηρίζω, που ηύξησα την εγκληματικότητα, που κατέστησα την κοινωνίαν ανασφαλή, που δέχομαι την μαζική ξενική εισβολή, που αλλοιώνει την εθνολογική σύνθεσι του πληθυσμού της χώρας, που εμείωσα τας στρατιωτικάς μονάδας, που επέβαλα οικογενειοκρατία στην πολιτικήν, που ενομιμοποίησα 411.000 εκτρώσεις ετησίως, που υπέλθαψα την υπογεννητικότητα, που καθιέρωσα τους ομοφυλόφιλους στην δημόσια ζωή, που διέλυσα την γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία της Ελλάδος, που εχρεωκόπησα όλους τους οργανισμούς κοινής ωφελείας, που γλείφω Αμερικανούς και Ευρωπαίους, που πολεμώ την θρησκεία, που επιδιώκω την διάλυσι του οικογενειακού θεσμού και χίλια δυο άλλα αντεθνικά, αντικοινωνικά, ανήθικα και βλαπτικά, τα οποία σεις οι πολιτικάντηδες με την βοήθεια των δημοσιογράφων και των τηλεοράσεων κάνετε κι όχι εγώ ο Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος, ο οποίος ουδέποτε ουδένα έβλαψα.
Σας πληροφορώ επίσης, ότι ο ανεπίτρεπτος χαρακτηρισμός των πολιτικάντηδων ως «καραγκιόζηδων» προεκάλεσε την αγανάκτησιν φιλικών και συγγενικών μου προσώπων όπως του Μπάρμπα Γιώργου, Χατζηαβάτη, Σταύρακα κ.α.
Κατόπιν των ανωτέρω σας καλώ του λοιπού να απόσχητε πάσης αναμίξεως του ονόματός μου, με την κομματικήν αλητείαν, που λυμαίνεται την Πατρίδα και να μην αποκαλήτε τους πολιτικάντηδες «Καραγκιόζηδες» διότι τέτοια τιμή δεν τους αξίζει.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσαν προς ον αυτή απευθύνεται προς γνώσιν και δια τας νομίμους συνέπειας αντιγράφων δ' άμα ταύτην εν όλω εν τη εκθέσει επιδόσεως.
Εν Αθήναις τη 9-5-2006
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος
Κωνσταντίνος Πλεύρης*
Ανέκδοτα [#4]