-
Επαγγελματίες.
Το καμάρι του Τσόκα θεώρησε σωστό να βγει να προσπεράσει συνάδελφό του κλείνοντας το micra. Η προσπέραση δε, κράτησε τόσο που έκανε διάλειμμα στον κόκκινο σηματοδότη.Το άλλο το καμάρι των δρόμων δε χρειάζεται να αναφέρω γιατί τον θεωρώ ζώο.
Ο τρίτος είναι ερασιτέχνης, αλλά με πολύ καλή θέληση να ανέβει κατηγορία.
Fiat uno πρώτης γενιάς τρακαρισμένο μπροστά, με το καπό να μην συγκρατείται πουθενά μπροστά και να 'χορεύει' αλλά ο τύπος ακάθεκτος.
Συνέχιζε σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Α φυσικά στην αριστερή λωρίδα. -
καλά η 3η φωτό ...καλλιτεχνική!
-
Κάντε καμιά σμίκρυνση των φωτογραφιών, είναι αργό το κατέβασμα ακόμα και με έι-ντι-ες-ελ.
-
Μάνο έχεις δίκιο δε θα επαναληφθεί.
Σάββα είναι και το κινητό που βοηθάει.
-
Ζωο ο οδηγος ταξι στη Θεσσαλονικη...
Οδηγαω δεξια στην Εθν. Αντιστασεως , με σκοπο να στριψω δεξια στη Βουλγαρη. Ο τυπος ειναι σταματημενος στην Εθν. Αντιστασεως χωρις αλαρμ και αποβιβαζει ακριβως στη γωνια των οδων. Αναβω δεξι φλας, παιρνω θεση για να στριψω και εκεινη τη στιγμη, χωρις φλας και προφανως χωρις να κοιταξει τον αριστερο του καθρεπτη, ξεκιναει ΕΥΘΕΙΑ και με κοβει την ωρα που εστριβα!!!
Δεν θα μου εκανε τοσο εντυπωση, αν δεν τον εβλεπα να αρχιζει να βριζει και να χειρονομει, πιστευοντας προφανως οτι εχει και δικιο... -
Ζώα, αλλά τη δουλειά τους κάνουν!!!
Πριν λίγη ώρα στην παραλιακή στο ύψος του Φλοίσβου,
πολυτελής BMW συνοδευόταν από Cherokee και 3 μοτοσυκλέτες, αριστερά δεξιά εμπρός!!
Αφού η 1 μοτό είχε μπαστακωθεί στην αριστερή, μπαίνω στη δεξια και
φτάνω δίπλα στο Cherokee με σκοπό να το προσπεράσω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ,χωρίς να τον ενοχλήσω, στη λωρίδα μου και να συνεχίσω το δρόμο μου!! Το καθίκι όμως θεώρησε πιο σωστό ν' αρχίσει να έρχεται προς το μέρος μου, φανταστήτε Swift vs Cherokee , ανάβοντας μπλε φάρο και ο μπροστινός μοτοσυκλετιστής-συνοδός να κόβει και ο πίσω μοτό ανάβει τη μεγάλη σκάλα !! Δηλαδή πώς την έχουν δει!! Επειδή πλησίασα τη μπέμπα;;
Στα τέτοια μου τους γράφω!! Στο δρόμο μου είμαι και πάω στη δουλειά-σπίτι μου!!
Προηγούμενη φορά με το φορτηγό της δουλειάς, πήγαν να με ρίξουν στις μπαριέρες οι κ@ριόληδες!
Γενικά, μπορώ να το αναφέρω αυτό πουθενά ή σε περίπτωση ατυχήματος,
μπορώ να τους αναφέρω ή θα πάρω τα 3 του Καράμπελα;;
Συνγχήστικα βραδυάτικα!!
Ευχαριστώ, καλό σας βράδυ!! -
Απαράδεκτο είναι αυτό...
Μου είχε τύχει κάποια στιγμή την δεκαετία του 80 να κλείνει η μισή Αθήνα για να κατέβει ο Ανδρέας Παπανδρέου από το Καστρί να ψωνίσει τα Χριστούγεννα για τα εγγόνια δώρα...Στις επόμενες εκλογές έπεσε...
-
Δυστυχώς νομίζω πως 'νομίμως' σου φωνάζουν αν πας να παρεμβληθείς σε συνοδεία αυτοκινήτων
Πάντως κι εγώ το κάνω όποτε μπορώ Τελευταία φορά θυμάμαι κάποια διπλωματική αποστολή ανέβαινε την Μιχαλακοπούλου :
Μπατσικό, λίμο με σημαίες, μπατσικό. Στην αριστερή. Εγώ πάω δεξιά παράλληλά στη λίμο, μέχρι εδώ καλά.
Λίγο μετά, δήθεν λόγω εμποδίου στο δρόμο (κάποιος είχε ξεμυτίσει ελάχιστα σε ένα κάθετο) κάνω σφήνα ανάμεσα στη λίμο και το πίσω μπατσικό Φάροι, κόρνες, ντουντούκες, κι εγώ έπαιζα τον αδιάφορο, ότι τι τρέχει ρε παιδιά; Κέρδισε ο Βάζελος;Τις περισσότερες φορές ούτε καν που θα σε σταματήσουν. Άλλες θα έρθει κανας ζητάς στο πλάι, ο οποίος θα απογοητευτεί όμως από την αδιαφορία σου για τα τεκταινόμενα και θα φύγει.
Μέχρι στιγμής δεν έχω φάει ποτέ κλήση για κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Την κολοκυθια θα παιξουμε τωρα;
Το παπι τι θελει ΠΑΝΩ στη διπλη διαχωριστικη και να περναει φιλλερ στους καθρευτες;;;;Καθολου. Σου απαντησα σ' αυτο που λες, οτι δεν μπορεις να οδηγησεις.
Το παπι (κι οχι μονο...) σε περναει πανω στη διαχωριστικη, γιατι προφανως εισαι κολλημενος στην κινηση, ετσι δεν ειναι ? Αρα εσενα δεν σε εμποδιζει το παπι να οδηγησεις, αλλα η κινηση, σωστα ?? Σου φταιει το παπι για το οτι κολλας στην κινηση τωρα ?Προφανώς στην ακινησία δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όταν τα αυτοκίνητα κινούνται έστω και λίγο.
Βασικα, για σκεφτητε κατι αλλο...
Αν ολα τα μηχανακια, επαυαν να παρανομουν αναμεσα στα αυτοκινητα και καθοντουσαν κανονικα στις λωριδες, πιανοντας το χωρο που πιανει ενα αυτοκινητο, τι θα γινοταν τοτε ?
Μια φορα νομιζω, καποιες λεσχες αποφασισαν να το κανουν για μια μερα, κι εγινε το αδιαχωρητο στους δρομους. Εσεις που κυκλοφορειτε με αυτοκινητο καθε μερα, καταναλωνετε το δεκαπλασιο καυσιμο, ρυπαινετε 20 φορες πανω (λογικο γιατι ενα μοτερ 1600-2000cc που δουλευει ρελαντι 2 ωρες για να παει απο Μεταμορφωση μεχρι Μοσχατο το απογευμα και το αναποδο το πρωι, καιει και ρυπαινει πολυ παραπανω απο ενα μοτερ μισου κυβισμου που δουλευει απο μιση ωρα την καθε φορα ΚΑΙ ΟΧΙ στο ρελαντι), σας αρεσει να γινει ετσι ? Να χετε ενα 20-40% παραπανω οχηματα στις ιδιες λωριδες κυκλοφοριας ? Για να ακουσω (οκ διαβασω... )...Αυτό μου φαίνεται κάπως εκβιαστικό. Σαν να λές ότι εφ' όσον αυτός που σκοτώνω είναι έμπορος ναρκωτικών τότε καλά κάνω και θα συνεχίσω ( άσχετα εάν επί της ουσίας συμφωνώ ). Η παρανομία δεν μπορεί να επιβάλλεται με το εκβιαστικό δίλλημα της επιπλέον κίνησης. Τι θα γίνει εάν η πολιτεία απαντήσει ' Δεν με πειράζει η επιπλέον κίνηση αλλά θα κόψω όποιον κ@λο δω να κινείται ανάμεσα ' ;
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Ζώα, αλλά τη δουλειά τους κάνουν!!!
Πριν λίγη ώρα στην παραλιακή στο ύψος του Φλοίσβου,
πολυτελής BMW συνοδευόταν από Cherokee και 3 μοτοσυκλέτες, αριστερά δεξιά εμπρός!!
Αφού η 1 μοτό είχε μπαστακωθεί στην αριστερή, μπαίνω στη δεξια και
φτάνω δίπλα στο Cherokee με σκοπό να το προσπεράσω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ,χωρίς να τον ενοχλήσω, στη λωρίδα μου και να συνεχίσω το δρόμο μου!! Το καθίκι όμως θεώρησε πιο σωστό ν' αρχίσει να έρχεται προς το μέρος μου, φανταστήτε Swift vs Cherokee , ανάβοντας μπλε φάρο και ο μπροστινός μοτοσυκλετιστής-συνοδός να κόβει και ο πίσω μοτό ανάβει τη μεγάλη σκάλα !! Δηλαδή πώς την έχουν δει!! Επειδή πλησίασα τη μπέμπα;;
Στα τέτοια μου τους γράφω!! Στο δρόμο μου είμαι και πάω στη δουλειά-σπίτι μου!!
Προηγούμενη φορά με το φορτηγό της δουλειάς, πήγαν να με ρίξουν στις μπαριέρες οι κ@ριόληδες!
Γενικά, μπορώ να το αναφέρω αυτό πουθενά ή σε περίπτωση ατυχήματος,
μπορώ να τους αναφέρω ή θα πάρω τα 3 του Καράμπελα;;
Συνγχήστικα βραδυάτικα!!
Ευχαριστώ, καλό σας βράδυ!!Δυστυχώς νομίζω πως 'νομίμως' σου φωνάζουν αν πας να παρεμβληθείς σε συνοδεία αυτοκινήτων
Πάντως κι εγώ το κάνω όποτε μπορώ Τελευταία φορά θυμάμαι κάποια διπλωματική αποστολή ανέβαινε την Μιχαλακοπούλου :
Μπατσικό, λίμο με σημαίες, μπατσικό. Στην αριστερή. Εγώ πάω δεξιά παράλληλά στη λίμο, μέχρι εδώ καλά.
Λίγο μετά, δήθεν λόγω εμποδίου στο δρόμο (κάποιος είχε ξεμυτίσει ελάχιστα σε ένα κάθετο) κάνω σφήνα ανάμεσα στη λίμο και το πίσω μπατσικό Φάροι, κόρνες, ντουντούκες, κι εγώ έπαιζα τον αδιάφορο, ότι τι τρέχει ρε παιδιά; Κέρδισε ο Βάζελος;Τις περισσότερες φορές ούτε καν που θα σε σταματήσουν. Άλλες θα έρθει κανας ζητάς στο πλάι, ο οποίος θα απογοητευτεί όμως από την αδιαφορία σου για τα τεκταινόμενα και θα φύγει.
Οταν μιλαμε για δημοσιο προσωπο, τοτε ναι. Οταν ομως μιλαμε για πλουσιο ιδιωτη που εχει κλεισει τον δρομο για την παρτη του επειδη νομιζει οτι του ανηκει, κανεις οτι γουσταρεις και τους ξεσκιζεις και απο πανω.
Πλουσιος 50αρης με αλογοφατσα ειχε βγει τσαρκα στην παραλιακη με F360 spider με κουκουλα κατω χειμωνιατικα, και ενα Cherokee να μην σε αφηνει να περασεις. Και φυσικα με 50 χαω για να τον βλεπει ο κοσμος. Την δευτερη φορα που με εκλεισε το Cherokee του ειπα
α) θα του βαλω τον φαρο στον πρωκτο να γινει πυγολαμπιδα (επι λεξη), οταν μου εδειχνε με υφακι τον φαρο μετα τις χριστοπαναγιες που εφαγε
β) οτι την επομενη φορα που θα με κλεισε θα πεσω πανω τους και θα πατησω οσο γκαζι εχω να στειλω το Cherokee πανω στην Ferrari, πραγμα που δεν εχω κανενα προβλημα να κανω γιατι το Lada δεν το ειχα σε εκτιμηση. Εκει επιασε το νοημα
γ) οτι μετα τον εμβολισμο θα φροντισω να πλακωσουν ολα τα καναλια (και ειδικα το Star) να βγαλουν την φατσα του αφεντικου τους στην τηλεοραση να γελαει ολη η ελλαδα μαζι του. Εκει μου εκαναν χωρο και μου ειπαν 'συγνωμη ρε ανθρωπε μου, πηγαινε στην ευχη του θεου και ασε μας'. Τα μοσχαρια...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δυστυχώς νομίζω πως 'νομίμως' σου φωνάζουν αν πας να παρεμβληθείς σε συνοδεία αυτοκινήτωνΠάντως κι εγώ το κάνω όποτε μπορώ Τελευταία φορά θυμάμαι κάποια διπλωματική αποστολή ανέβαινε την Μιχαλακοπούλου :
το πολύ πολύ να σε σταματήσει για να χαζέψει το γαλαξιακό γκρι...
-
Βασικά δε νομίζω ότι και βουλευτής να είναι έχει το δικαίωμα να σε κλήνει στο δρόμο, έχω την αντύπωση ότι μόνο στρατιωτική φάλαγκα δεν μπορείς να σπάσεις.
Εμένα με έκλεινε ένα octavia μαύρο-μπλε σκούρο στην κατεχάκη (περιφερειακό καρέα) πηγαίνοντας στην μέση του δρόμου και μπτοστά μερκεντέ........
Αν είχα το Lada του Kacey
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πλουσιος 50αρης με αλογοφατσα ειχε βγει τσαρκα στην παραλιακη με F360 spider με κουκουλα κατω χειμωνιατικα, και ενα Cherokee να μην σε αφηνει να περασεις. Και φυσικα με 50 χαω για να τον βλεπει ο κοσμος. Την δευτερη φορα που με εκλεισε το Cherokee του ειπαα) θα του βαλω τον φαρο στον πρωκτο να γινει πυγολαμπιδα (επι λεξη), οταν μου εδειχνε με υφακι τον φαρο μετα τις χριστοπαναγιες που εφαγε
β) οτι την επομενη φορα που θα με κλεισε θα πεσω πανω τους και θα πατησω οσο γκαζι εχω να στειλω το Cherokee πανω στην Ferrari, πραγμα που δεν εχω κανενα προβλημα να κανω γιατι το Lada δεν το ειχα σε εκτιμηση. Εκει επιασε το νοημα
γ) οτι μετα τον εμβολισμο θα φροντισω να πλακωσουν ολα τα καναλια (και ειδικα το Star) να βγαλουν την φατσα του αφεντικου τους στην τηλεοραση να γελαει ολη η ελλαδα μαζι του. Εκει μου εκαναν χωρο και μου ειπαν 'συγνωμη ρε ανθρωπε μου, πηγαινε στην ευχη του θεου και ασε μας'. Τα μοσχαρια...
Το θυμάμαι αυτό το σκηνικό...Και εσύ ρε kacey είσαι τόσο ηλίθιος που ακολουθείς με το lada την ferrari σε ΟΛΗ την Αθήνα μόνο και μόνο για να δεις να το ανοίγει...Είσαι βλαμένος
-
Τι λες βρε πανηλιθιε, λιμανακια ερχομουν και το πετυχα στο ΣΕΦ, μεχρι το Φλοισβο πηγε σβελτα και δεν το περασα, και μετα δεν αφηναν κανενα να περασει μεχρι που τους περασα με το ετσι θελω.
Ε ναι μετα πηγαινα διπλα του με 50 ετσι για σπασιμο.
Rataplan δεν ειπα οτι εχει δικαιωμα να σε κλεισει, αλλα οτι δεν εχεις δικαιωμα να χωθεις στην συνοδεια επισημου προσωπου για να πας μαζι τους γρηγορα. Αμα πανε σαν μαλακες, τους προσπερνας και φευγεις.
-
Να ορίσουμε το επίσημο πρόσωπο;
Γιατί έχουμε ξεχειλώσει λιγάκι τον όρο... -
-
-
Είναι ήδη ανάπηρος.
-
Ναι ο κακομοίρης, και δεν παίρνει ούτε αναπηρικό αμάξι ούτε σύνταξη για την αναπηρία που έχει!
-
Μήπως όντως κουβαλούσε κανέναν ανάπηρο σαν συνοδηγό και τον αποβίβασε εκεί;; 1% πιθανότητες το πολύ βέβαια...
Ζώα ζώα ζώα [#4]