-
Θα είναι και το μικρό πράσινο πλασματάκι ?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Θα είναι και το μικρό πράσινο πλασματάκι ?Δυστυχώς όχι...
Ειναι 'μεσα' αυτη την εποχή... Προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Κύπελο Regularity της ΕΛΠΑ (αν μας πάνε όλα καλά)Αύριο λοιπόν θα του είμαι 'άπιστος'. Θα συμμετάσχουμε με ένα MkIV '71 (Triumph πάντα )
-
Τι προτεινετε για 'χιλιομετρητη ακριβειας'?
Οχι οτι φτασαμε σε τετοιο σημειο που να μας λειπει μονο αυτο, αλλα λεμε τωρα.
Για να ψαχνουμε σιγα σιγαΕλπιζω να ειμαστε στην ιδια θεση με τον SPITFIRE του χρονου
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Δυστυχώς όχι...
Ειναι 'μεσα' αυτη την εποχή... Προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Κύπελο Regularity της ΕΛΠΑ (αν μας πάνε όλα καλά)Αύριο λοιπόν θα του είμαι 'άπιστος'. Θα συμμετάσχουμε με ένα MkIV '71 (Triumph πάντα )
καλά δεν έγραψες στα @@ σου μόνο το αυτοκίνητο...έχουν πάρει και άλλοι σειρά..
-
Το αναφέρω εδώ γιατί στις αγγελίες δεν έχει και πολύ νόημα:
Δυστυχώς, πρέπει να μαζεύομαι σιγά σιγά, γιατί μάλλον φεύγω από εδώ σε λίγο καιρό.
Ενδιαφέρεται, λοιπόν, μήπως κάποιος για- Την Kathy, Mercedes-Benz 220 /8 1968 κόκκινο-μπορντώ, σε άριστη μηχανική κατάσταση+ λαμαρίνα, άριστο μαύρο σαλόνι, ηλιοροφή, αυτόματο κιβώτιο, υδραυλικό τιμόνι, διπλοί προφυλακτήρες και αμερικανικές προδιαγραφές + όλα τα βιβλία της, όλα αυθεντικά γύρω στα 5800ευρώ
και
2)Το ρωμαλέο, Volkswagen Beetle 1200 deluxe 1964-64 (πομπε τασια), λευκό με μαύρο εσωτερικό, ιδανικό για ανακατασκευή, χωρίς σοβαρές σκουριές ή σοβαρές μετατροπές και τέτοια, με το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ του μοτέρ, αμερικανικές προδιαγραφές (καγκελωτοί προφυλακτήρες, κόκκινα φώτα πίσω) καινούργιο κουτί τιμονιού, λάστιχα με λιγότερα από 1000Km+ αρκετά πράγματα έξτρα (πχ, μια σακουλα καινούργια νίκελ, έξτρα τιμόνι μάυρο και άλλα πολλα) + όλα τα βιβλία του γύρω στα 3500 ευρώ ως έχει ή αναπαλαιωμένο (να βγάλω δλδ εγώ το φίδι απο την τρύπα για εσάς) με το έξτρα κόστος και παράδοση Σεπτέμβρη-Οκτώβρη...
Και τα δυο έχουν πινακίδες υπουργείου αν θέλετε.
Εννοείται ότι θα τα παραλάβετε σερβισαρισμένα από μηχανικά στο καλύτερο δυνατό βαθμό. Επίσης, με ενδιαφέρει να πάνε σε ένα καλό σπίτι και όχι να τα δω κάποια στιγμή καγκουρεμένα...
Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, ας μου ρίξει ένα pm.
- Την Kathy, Mercedes-Benz 220 /8 1968 κόκκινο-μπορντώ, σε άριστη μηχανική κατάσταση+ λαμαρίνα, άριστο μαύρο σαλόνι, ηλιοροφή, αυτόματο κιβώτιο, υδραυλικό τιμόνι, διπλοί προφυλακτήρες και αμερικανικές προδιαγραφές + όλα τα βιβλία της, όλα αυθεντικά γύρω στα 5800ευρώ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δυστυχώς, πρέπει να μαζεύομαι σιγά σιγά, γιατί μάλλον φεύγω από εδώ σε λίγο καιρό.
δηλαδή?
-
Που πας βρε D-jet ?
-
Μας βαρέθηκες ????
Είπαμε να διαδώσουμε την αγάπη για τα ιστορικά και αντί να γινόμαστε περισσότεροι, μειωνόμαστε ? -
Μάλλον εκτός Ελλάδος εννοεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον εκτός Ελλάδος εννοεί.Δυστυχώς, ναι... και αρκετά μακριά μάλλον!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που ήδη έδειξαν κάποιοι.
ΚΡ61 είσαι ο πρώτος στη λίστα και θα κανονίσουμε να σου δείξω φωτό ή, αν τελικά σε ενδιαφέρει, να τη δούμε από κοντά σύντομα.
Επίσης, όποιος θέλει να δοκιμάσει (και στα πιο σκληρά ναρκωτικά) διαθέτω και την Άννα (914-4 1972). Εκεί δυστυχώς πρέπει να είναι κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται διότι δεν μπορώ να τη πουλήσω πολύ φτηνά αλλά θα χρειαστεί και να επενδύσει αρκετά από μόνος του για να την φτιάξει όπως της αξίζει, πιστεύω. Πάντως, επειδή είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ζωής μου αυτή, δε θα με πειράξει να μην τη δώσω γιατί ίσως και να τα καταφέρω να την πάρω μαζί μου... -
-
-
(που φεύγεις)
-
(που πουλάς τα αυτοκίνητα)
-
(που έχω ήδη γριά, αλλιώς θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια τη δική σου)
Ελπίζω όπου πας να είναι για το καλύτερο
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δυστυχώς, πρέπει να μαζεύομαι σιγά σιγά, γιατί μάλλον φεύγω από εδώ σε λίγο καιρό. -
- Σε ευχαριστώ φίλε! Δόξα τω internet δεν πρόκειται να χαθούμε, that's for sure!
- Δεν πειράζει... αυτοκίνητα είναι στο κάτω κάτω... Ελπίζω, βέβαια να πάνε σε καλά σπίτια!
- Μια χαρά είναι και η δική σου. Και εγώ μάλλον θα παραμείνω πιστός εκεί που θα πάω. Το 16άρι δεν το ξεχνώ, λέμε!
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ελπίζω όπου πας να είναι για το καλύτερο
Αν και ακόμα έχω πολύ δρόμο μέχρι να έρθει η στιγμή (προς το φθινόπωρο), ναι, ελπίζω και εγώ σε κάτι καλύτερο. Μερικές φορές, βλέπεις αν δεν πάει το βουνό στο Μωαμεθ πρέπει να κουνηθεί και αυτός λιγάκι!
Δυστυχώς πρέπει να μεριμνήσω από νωρίς για κάποια πράγματα (όπως τα αυτοκίνητα) γιατί αργότερα θα τρέχω και δε θα φθάνω... -
Eύχομαι να ναι καλύτερα εκεί που θα πας Αλέξανδρε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eύχομαι να ναι καλύτερα εκεί που θα πας Αλέξανδρε!O Αλέξανδρος είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει (δεν το λέω σαν κομπλιμέντο μιας και είναι είναι αυτό που πιστεύω- άλλωστε δε συνηθίζω να λέω πράγματα που δεν πιστεύω... ειδικά αν είναι καλά!)
Έτσι λοιπόν είμαι σίγουρος πως ό,τι αποφασίσει, θα είναι και το καλύτερο για κείνον -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Για να ψαχνουμε σιγα σιγαΕλπιζω να ειμαστε στην ιδια θεση με τον SPITFIRE του χρονου
- τι άλλο σας λείπει αν επιτρέπεται?
- Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Ξεκινάμε από 350€ και ανεβαίνουμε...
- Δεν τον θεωρώ απαραίτητο για να πάιξετε το παιχνίδι. Απαραίτητος είναι μόνο στη περίπτωση που αξιώσετε κάποια διάκριση ή σε πολύ υψηλού επιπέδο αγώνες* (από πλευρά δυσκολίας) *Τέτοιος όμως στη χώρα μας μέχρι τώρα, είναι μόνο το Ακρόπολις της ΕΛΠΑ.
- Δηλαδή τι σημαίνει να είστε στην ίδια θέση με μένα? Να μένετε ταπί από την αρχή του μήνα Εύχομαι εσείς να έχετε πιο πολύ μυαλό από μένα...
-
14ο ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ / 10-11 / 2σύντομα με φώτο
-
- τι άλλο σας λείπει αν επιτρέπεται?
- Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Ξεκινάμε από 350€ και ανεβαίνουμε...
- Δεν τον θεωρώ απαραίτητο για να πάιξετε το παιχνίδι. Απαραίτητος είναι μόνο στη περίπτωση που αξιώσετε κάποια διάκριση ή σε πολύ υψηλού επιπέδο αγώνες* (από πλευρά δυσκολίας) *Τέτοιος όμως στη χώρα μας μέχρι τώρα, είναι μόνο το Ακρόπολις της ΕΛΠΑ.
- Δηλαδή τι σημαίνει να είστε στην ίδια θέση με μένα? Να μένετε ταπί από την αρχή του μήνα Εύχομαι εσείς να έχετε πιο πολύ μυαλό από μένα...
-
Θελει πολυ προσωπικη εργασια ολον αυτον τον χρονο (ελπιζω να μας φτασει). Σε λιγες μερες βγαινει απο τον μπογιατζη, και αρχιζει το 'παρτυ'
-
Για ριξε καμια ιδεα να ψαξω....
-
Ενα Ακροπολις θα το τρεξουμε (αφου δεν καταφεραμε να τρεξουμε στο 'κανονικο') . Δεν στοχευουμε να διακριθουμε (με τι εμπειρια αλλωστε), αλλα επειδη ειμαστε της λεπτομερειας και τελειομανεις.... καταλαβαινεις
-
Χρονια τωρα μενουμε χωρις λεφτα απο την αρχη του μηνα εξαιτιας καποιου αντικειμενου με ροδες Λες να μας πειραξει τωρα?
Ευχαριστω για τις απαντησεις σου
-
εγώ θα σου πρότεινα να πιουμε εναν καφέ και να τα πούμε από κοντά...
στειλε email
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]