-
ΟΚ, θα πάρω PC.
Sorry, Steve!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΟΚ, θα πάρω PC.Sorry, Steve!
καλά να πάθεις
αν και μάλλον ο iMac 24' θα σου έκανε
btw, δεν τρέχουν σε emulator τα ΧΡ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι webcam αυτές και όχι εικόνες.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν τα τελευταία MAC τρέχουν βαριά PC προγράμματα όπως το Flight Simulator X?
Χαζή ερώτηση?
Mac με windows φορτωμένα εννοείς?
Θέλω νέο desktop PC αλλά να τρέχει και FSX....υποθέτω ότι Windows τα τρέχουν σε emulator mode? Αυτό σημαίνει ότι θα σέρνεται?
Κοιτα... αν μιλας για φορητο mac,το ξεχνας το θεμα οπως και να εχει. Εχουν πολυ αδυνατες καρτες γραφικων. Και για να στα πω ποιο απλα...
Desktop PC που να τρεχει το FS X, ακομα δεν εχει βγει. Δες παλι σε κανα 6μηνο
το πιασες το υποννοουμενο ετσι?Θες βαρυ επεξεργαστη, ταχυτατες μνημες, πανω απο 1GB μνημη, ταχυτατο σκληρο, και.... καρτα γραφικων κατα προτιμηση με DX10. Σε γενικες γραμμες πρεπει να το κανεις custom build, αρα καποιο MAC δεν θα σε βοηθουσε ιδιαιτερα. Και παλι δεν ειναι σιγουρο τελειως πως θα τρεχει smoothly....
Και το iMac των 24' και το MacBook Pro με τα 2giga μνήμη παίζουν αρκετά καλά τα περισσότερα παιχνίδια.
Εγώ εδώ στο ταπεινό μου MacBook 13' παίζω μια χαρά World Of Warcraft...
Τέλος υπάρχει πάντα η επιλογή του Mac Pro, με τους Quad Core Xeons και τις 4 PCI Express θύρες οπου βάζεις ότι κάρτα γραφικών θέλεις, ότι μνήμη θες, όσους σκληρούς θες κ.ο.κ.
Σίγουρα θα βγεί πιο ακριβό απο το να φτιάξεις ενα PC με παραπλήσια χαρακτηριστικά, αλλα όχι τόσο οσο παλιότερα...
-
προχτές ο θείος μου πήρε αυτό:
http://dspd.teac.de/index.php?id=134&L=1
καθώς έγραφε ότι συνδέεται κ με τηλεόραση!
Δυστυχώς μετά από μια μικρή έρευνα είδα ότι μόνο το http://dspd.teac.de/index.php?id=135&L=1 έχει ανταπτοράκι για εκπομπή bt και όχι το HP-4BTμπορώ να βρω κάτι τέτοιο ξεχωριστά;;;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Θέλω νέο desktop PC αλλά να τρέχει και FSX....fsx εννοείς το flight simulator το τελευταίο; μια κάρτα dx10 θες βασικά.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Desktop PC που να τρεχει το FS X, ακομα δεν εχει βγει. Δες παλι σε κανα 6μηνομε το μπαρδόν, στον prescott έχεις μείνει;
ή με το 'desktop PC' εννοείς 'pc γενικών καθηκόντων, όχι για παιχνίδια';
εκτός αν νομίζεις ότι μια 8800 θα ζοριστεί να τρέξει το FS X.
2GB (~200 ευρά)
ένας raptor (~150)
ένας core2 (~150)
8800 gt(x) (WORLD OF PAIN!!!)
και 'πετάς' -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
2GB (~200 ευρά)
ένας raptor (~150)
ένας core2 (~150)
8800 gt(x) (WORLD OF PAIN!!!)
και 'πετάς'καλε τι μας λες....
Αφου σχεδον αυτα που αναφερεις ειναι τα specs του desktop μου.... Εεε και σε πληροφορω πως ΔΕΝ ειναι αρκετα. Πιασε και ενα αρθρο του Inquirer, να δεις τι λεει για το FS X
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36643
- υπαρχει ενα ακομα αρθρο αλλα δεν το βρισκω... I will update...
-
το inquirer για pc facts.
μετά τί; τη sunday times για τις τελευταίες εξελίξεις στον bogosort αλγόριθμο;
γενικά οι εταιρίες προσπαθούν να πουν 'όχι δε θα τρέχει απαπαπαπα'...
έχω δει doom3 να βαράει >30fps σε p3 τί θα μου πει ο FSX...
αν τώρα οι προγραμματιστές που γράψανε το FSX είναι γκασμάδες του ελέους και θέλουν GHz GPU και δε ξέρω γω τι άλλο για να μου δείξουν bloom και σκιούλες...
τράβα δες τι κώλους άνοιξαν οι black lotus στο ASM2006 με demo που έτρεξε σε μηχάνημα του '94 και κέρδισε σε διαγωνισμό που λάβαν μέρος PC... και με κόντρα από fairlight, portal process, mfx...
τα μηχανήματά μας είναι ~10 ετών περιττά.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
το inquirer για pc facts.μετά τί; τη sunday times για τις τελευταίες εξελίξεις στον bogosort αλγόριθμο;
γενικά οι εταιρίες προσπαθούν να πουν 'όχι δε θα τρέχει απαπαπαπα'...
έχω δει doom3 να βαράει >30fps σε p3 τί θα μου πει ο FSX...
αν τώρα οι προγραμματιστές που γράψανε το FSX είναι γκασμάδες του ελέους και θέλουν GHz GPU και δε ξέρω γω τι άλλο για να μου δείξουν bloom και σκιούλες...
τράβα δες τι κώλους άνοιξαν οι black lotus στο ASM2006 με demo που έτρεξε σε μηχάνημα του '94 και κέρδισε σε διαγωνισμό που λάβαν μέρος PC... και με κόντρα από fairlight, portal process, mfx...
τα μηχανήματά μας είναι ~10 ετών περιττά.
gtsiros... πολυ εγωισμος φιλε... εχεις ισοπεδωσει απαντες. Το Inquirer ειναι καθολα σεβαστο site, και τελος παντων το επιβεβαιωνω και προσωπικα. Με αφηνει αδιαφορο το τι κανει το Doom σε 286... το θεμα μας ειναι πως το FS X ειναι un-optimized οπως και οι προηγουμενες εκδοσεις του. Το FS-X ειναι υποφερτο με ενα συγχρονο PC χωρις max settings, αλλα ετσι και αρχισει κανεις να κοτσαρει τα add ons... η υποθεση τελειωνει.
-
εγώ δεν έχω τίποτα από skills για να ισοπεδώσω κανέναν. ούτε εγωισμό έχω στο συγκεκριμένο θέμα για ακριβώς τον ίδιο λόγο.
άλλοι είναι αυτοί που τους ισοπεδώνουν... αν περιμένεις από ms ktl να βγάλουν κώδικα που αξίζει όσο μισό κιλό βαρελίσια... εγώ, εν αναμονή, δε θα κράταγα την ανάσα μου πάντως...
unoptimized είναι πιό 'πολιτικά ορθό' από το 'κώδικας γραμμένος από μαϊμού' ;
μούχαχα... δες εδώ τι κάναν άλλοι σε 64KB (στα 64ΚΒ είναι και η μουσική. σημείωση...)
το FSX το demo είναι ~800ΜΒ
ουουουξώ!!@#$ (όχι εσύ φυσικά. είναι προφανές ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα. αν και κακώς χάφτεις τόσο εύκολα τις ανακοινωμένες 'απαιτήσεις' από το inquirer και από την ms την ίδια... θέλει να μας περάσει τα vista θα το κάνει με το dx10 ή κάτι παρεμφερές).
-
κοιτα... το FSX οπως και πολλα αλλα προγραμματα φτιαχνονται με ετοιματζιδικα εργαλεια τα οποια προσθετουν μπολικο κωδικα αλλα και μειωνουν τον χρονο αρα και κοστος αναπτυξης.
Το να το κανουν χειροκινηττα ας πουμεε το ζητημα... τοτε το FSX θα κοστιζε της παναγιας τα ματια και μεχρι να αναπτυχθει....Θελω να πω, πως ναι μεν αλλα... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας. Απλα, στην περιπτωση του FS series το χεσανε το ζητημα...
-
ε μα ναι. σιγά μη γράφανε κώδικα της προκοπής. Λυπάμαι για το ειρωνικό αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την κατάσταση. (εξ'άλλου υπάρχει πολλή απόσταση μεταξύ 'visual basic' και 'assembly με το χέρι' τέλος πάντων μην το πάμε εκεί το θέμα)
όσο για το κόστος... ε, δεν το τρώμε στους προγραμματιστές, το τρώμε κατοστάευρα στις 8800... ας είναι καλά που μπορούν να πετάνε τάξεις μεγέθους περισσότερα πολύγωνα στην οθόνη απ'ότι η οθόνη έχει pixel
...
what could have been...
-
έχω isdn γραμμή και ondsl. Θέλω να τη γυρίσω σε pstn, τι χρέη θα υποστώ και θα χρειαστεί απενεργοποίηση και επανεργοποίηση της dsl? (δλδ 10+ μέρες) ? Θα πληρώσω και μετατροπή για την dsl στον ΟΤΕ ή Otenet ?
-
SOS --- HELP
έβγαλα το office 2003 για να βάλω το 2007. Επειδή η έκδοση 2007 για κάποιο λόγο δεν δούλεψε ...έκανα restore το 2003 και το γύρισα πίσω για να μην ξανακάνω εγκατάσταση. Τώρα προσπαθώ να ανοίξω ένα doc και όλο μου λέει Prepare to install...και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Πάω να του κάνω απεγκατάσταση (πάντα για το 2003 μιλάω) από το Control Panel και μου βγάζει αυτό:
πώς το απεγκαθιστώ τώρα;
τώρα έχω και το 2007 το οποίο δουλεύει μια χαρά πλέον και το 2003 το οποίο δεν απεγκαθίσταται.
-
για τότε που έψαχνα ένα best of της εθνικής μας στο Euro 2004....βρήκα και το μοιράζομαι μαζί σας. Πολύ καλή μουσική υπόκρουση.
-
Πως θα κανω ενα αρχειο mp4 ===> avi ???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
SOS --- HELPέβγαλα το office 2003 για να βάλω το 2007. Επειδή η έκδοση 2007 για κάποιο λόγο δεν δούλεψε ...έκανα restore το 2003 και το γύρισα πίσω για να μην ξανακάνω εγκατάσταση. Τώρα προσπαθώ να ανοίξω ένα doc και όλο μου λέει Prepare to install...και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Πάω να του κάνω απεγκατάσταση (πάντα για το 2003 μιλάω) από το Control Panel και μου βγάζει αυτό:
πώς το απεγκαθιστώ τώρα;
τώρα έχω και το 2007 το οποίο δουλεύει μια χαρά πλέον και το 2003 το οποίο δεν απεγκαθίσταται.
Με αυτή τη σειρά:
- απεγκατέστησε το Office 2007
- εγκατεστησε (ξανά) το Office2003
- απεγκατέστησε το Office2003
- εγκατέστησε (ξανά) το Office2007
Ο μόνος σίγουρος τρόπος πιστεύω, έτσι όπως... τα κατάφερες
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
SOS --- HELP
έβγαλα το office 2003 για να βάλω το 2007. Επειδή η έκδοση 2007 για κάποιο λόγο δεν δούλεψε ...έκανα restore το 2003 και το γύρισα πίσω για να μην ξανακάνω εγκατάσταση. Τώρα προσπαθώ να ανοίξω ένα doc και όλο μου λέει Prepare to install...και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
πώς το απεγκαθιστώ τώρα;
Με αυτή τη σειρά:
- απεγκατέστησε το Office 2007
- εγκατεστησε (ξανά) το Office2003
- απεγκατέστησε το Office2003
- εγκατέστησε (ξανά) το Office2007
Ο μόνος σίγουρος τρόπος πιστεύω, έτσι όπως... τα κατάφερες
για να δούμε...
edit: φρύδια!
τι διάολο έπαθε ...γαμώ το restore μου...
edit2: λύθηκε με μεταγενέστερο restore. Eπιτέλους!
-
Τo Mac 24' είναι όντως πολύ προκλητικό. Αλλά ένα hi-spec απ'το Πλαίσιο είναι 1000 ευρά φθηνότερο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]