Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δυστυχώς τα πολλά βιβλία είναι πανάκριβα. Βλέπω κάτι 22άρια και ζαλίζομαι.
Για το συγκεκριμένο όμως, αξίζουν και με το παραπάνω!
Από Ρόμπινς έχω διαβάσει το Άρωμα του Ονείρου και τον Τρυποκάρυδο. Πολύ καλά και τα 2, το πρώτο μ' αρεσε περισσότερο. Έξυπνο χιούμορ και ξεχωριστό γράψιμο!
Ρομπινς τα εχω διαβασει/λιστα αναμονης ολα, ξεκινησα απο το χωρο των εφτα πεπλων και μετα εγινα φαν.
Γενικα προτιμω να περνω τις αγγλικες εκδοσεις γιατι και πρωτοτυπα ειναι και φθηνοτερα κατα πολυ ειναι.
Ελευθερουδακης
Μου προτεινει ενας φιλος μου απο αμερικη ενα βιβλιο, πηγαινω στην ιστοσελιδα του ελευθερουδακη το εχουνε καταχωρημενο αλλα δεν υπαρχει στο αποθεμα.
Τους παιρνω τηλεφωνο μου λενε αφηστε τα στοιχεια σας και το βιβλιο που θελετε και θα σας καλεσουμε.
Με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε να τους στειλω φαχ με καρτες ταυτοτητες και τα λοιπα.
Κατα τυχη εκεινη την εποχη ανοιξε και ελευθερουδακης στον Πειραια και πηγα απο εκει να κανω την παραγγελια. Δεν βρισκανε το βιβλιο...., μετα τους πηρα τηλεφωνο και αφου το βρηκανε μου ειπανε οτι ειναι πιο ευκολο να το κανω μονος που απο την σελιδα τους, αντε καλα, παω αλλα δεν παιρνανε αμερικαν εξπρες
Πηγα στο αμαζον και μεσα σε μια εβδομαδα (μεσα στα χριστουγεννα) ειχα το βιβλιο με κοστος 1ε ακριβοτερο.
παντως μεσα σε ενα βιβλιοπωλειο ξεχνιεμαι