-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ναι, γλιστράει πολύ εκείνο το σημείο.
όχι μόνο γλιστράει αλλά και είναι πολύ κλειστή στροφή!
πρέπει να πέσεις αρκετά χλμ για να την πάρεις χωρίς πρόβλημα.
βέβαια τόσες πινακίδες που έχει προφανώς δεν κάνουν τίποτα για τους γρήγορους...O δρόμος είναι δύο λωρίδες και ξαφνικά τελειώνει και στρίβει, έχει πινακίδες αλλά η στροφή ξεκινάει απαλή και ΜΕΣΑ στη στροφή γίνεται πιο απότομη, χώρια που γλυστράει. Συνέχεια πέφτουν στις μπαριέρες, ΠΑΓΙΔΑ.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το περιστατικό είναι από τις αρχές της δεκαετίας του 80:
Ένα Renault Fuego είναι πρόχειρα σταματημένο πάνω στο πεζοδρόμιο της Ιακώβου Μερλιέ (που μετά την Ασκληπιού γίνεται Αραχώβης) έξω από το σχολείο (παλιό Βαρβάκειο) λίγο κάτω από το Γαλλικό Ινστιτούτο με το καπώ ανοιχτό. Για όσον δεν ξέρουν το σημείο λέω ότι είναι κατηφορικός δρόμος που συναντά κάθετα την Ασκληπιού, την Ιπποκράτους κλπ.Ο ιδιοκτήτης δεν είναι εκεί. Ξαφνικά παίρνει φωτιά! Μαζεύονται περίεργοι (μαζί κι εγώ) και κοιτάνε από χαμηλότερο σημείο του δρόμου! Σε ελάχιστο χρόνο λύνονται τα φρένα και αρχίζει να κατεβαίνει ανεξέλεγκτο στην κατηφόρα. Το πλήθος σκορπίζει πανικόβλητο. Διασχίζει με κόκκινο την Ασκληπιού που κατά σύμπτωση δεν περνούσε αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή. Πέφτει πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σταματάει πάνω στο τρίτο και φλέγονται μαζί!
Fuego όνομα και πράμα
-
Αν έχεις τύχη διάβαινε!!!!!
Σάββατο πρωί ξεκινάω από Αθήνα να ανέβω Θεσσαλονίκη!!!!
Στην ΕΟ που λέει ο λόγος.....
Μετά το Κιλελέρ παίδες... μου πετάγεται από τσιμεντονησίδα σκυλι!!!!!!
Ευτυχώς πήγαινα στην μέση, φρένο, ελαφριά τιμονιά και ευτυχώς την γλυτώσαμε!!!!Χθες επιστροφή, στο 242χλμ να σου δυο γαϊδούρια στην δεξιά λωρίδα!!!! Παίρνω το 100 στην Λαμία
Απαντηση 'Ναι το ξέρουμε.. στέλνουμε δύναμη!!!!' (btw μετά την Στυλίδα είδα τα δυο περιπολικά με φάρους να ανεβαίνουν ταχύτατη παρέμβαση από Τροχαία Εθνικών Οδών μετά από μισάωρο!!!)
Και εκει που είχα εκπλαγεί με το τί γίνεται με τα ζώα μετά τον Καραβόμυλο πετάγεται και άλλο σκυλί!!!!! Ακούνητο το γ@@@@@νο και πάρε φρένα!!!!!! Ευτυχώς το ξανασώσαμε!!!!
ΠΑΘΕ είναι ή ζωολογικός κήπος?????
Το να πώ ότι σε 1000 χλμ δρόμου πέτυχα και τέσσερα κουφάρια σκύλων δεν είναι υπερβολή !!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!! -
**cpp **πώς και δε το βαλες στα Ζώα ζώα ζώα?
-
Λευκο παλιο Fiat Panda με κιτρινες πιτσιλιες κ τα αντιστοιχα χτυπηματα απο μπαλες paintball στη Γλυφαδα.
-
εχουμε καταντησει τα αυτονοητα να τα θεωρουμε πλεον 'απιθανα':
σημερα το μεσημερι στο Κηφισο, στην ανοδο, εκει που ξεκιναει το μποτιλιαρισμα, υπηρχαν 2 περιπολικα σταματημενα στη ΛΕΑ και εγραφαν καποιον...
το αποτελεσμα? Αντι για το συνηθες μποτιλιαρισμα των 3χλμ, να υπαρχει μια μικρη ανασχεση 200μετρων
γιατι δε το κανουν καθε μερα ρε γμτ???
-
Χτες το βράδυ καιγόταν νταλίκα στην ΛΕΑ αμέσως μετά τα διόδια Αφιδνών στο ρεύμα προς Αθήνα. Πίσω της ήταν σταματημένα και άλλα φορτηγά, πιθανών προσπαθώντας να βοηθήσουν, αλλά, αν έκρινα σωστά από την έκταση της φωτιάς, ήταν πια αργά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουμε καταντησει τα αυτονοητα να τα θεωρουμε πλεον 'απιθανα':σημερα το μεσημερι στο Κηφισο, στην ανοδο, εκει που ξεκιναει το μποτιλιαρισμα, υπηρχαν 2 περιπολικα σταματημενα στη ΛΕΑ και εγραφαν καποιον...
το αποτελεσμα? Αντι για το συνηθες μποτιλιαρισμα των 3χλμ, να υπαρχει μια μικρη ανασχεση 200μετρων
γιατι δε το κανουν καθε μερα ρε γμτ???
ελα μου ντε! Αφού ένα μεγάλο ποσοστό του μποτιλιαρίσματος όφείλεται εκεί...δεν το καταλαβαίνουν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχουμε καταντησει τα αυτονοητα να τα θεωρουμε πλεον 'απιθανα':
σημερα το μεσημερι στο Κηφισο, στην ανοδο, εκει που ξεκιναει το μποτιλιαρισμα, υπηρχαν 2 περιπολικα σταματημενα στη ΛΕΑ και εγραφαν καποιον...
γιατι δε το κανουν καθε μερα ρε γμτ???Γιατι;
Τι γινεται στο Κηφισσο;
Ολο τον ακουω αυτο το δρομο και τη βιβλικη κινηση του αλλα δε ξερω καν που πεφτει..
Και ειμαι και αθηναιος! -
Αντί για το κλασικό baby on board, σε Polo: Princess on board
ΟΥΣΤ ΡΕ ΨΩΝΙΟ
και σε ρεζέρβα Grand Vitara: http://www.kalomoira.net
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πού να ταν και του ναυτικού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αντί για το κλασικό baby on board, σε Polo: Princess on boardΟΥΣΤ ΡΕ ΨΩΝΙΟ
Εγώ τι είμαι που αντί του κλασικού Baby on Board έχω Babes on Board?
-
κι όταν είσαι μόνος σου μέσα;
-
Ξεκολλάει το Babes και το κάνει Baby.
-
Εεε... ποιος το ξεβεντουζάρει τώρααα...
Εξάλλου, είμαι και πολύ μωρό από μόνος μου κι αν σε αυτό συμψηφίσεις και το γεγονός ότι είμαι διπλός, αυτόματα έχουμε μόνιμα 2 μωρά στο αυτοκίνητο.
Πάντως έχει πολύ πλάκα, ειδικά όταν οι υπόλοιποι οδηγοί το αντιλαμβάνονται και βλέπουν μετά, κοιτώντας το πίσω κάθισμα, ότι δε μένω στα λόγια.
-
Πάντως σχετικά με τα baby inside, babes inside κτλ ένα έχω να πω. Απέναντί μου μένει ο Γκατσιούδης και οδηγάει Πόρσε. Η γυναίκα του που έχει ένα σμαρτάκι λαχανί έχει με βεντούζα το κλασικό μπλουζάκι που λέει 'my other car is a porsche'. AΝ ποτέ την πετύχετε στο δρόμο μην βιαστείτε... Το εννοεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αντί για το κλασικό baby on board, σε Polo: Princess on boardΟΥΣΤ ΡΕ ΨΩΝΙΟ
Εγώ πάντως πολύ τις γουστάρω αυτές τις πριγκηπισες!
Απο moto γουστάρω αυτό που λέει my other toy has tits!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και σε ρεζέρβα Grand Vitara: http://www.kalomoira.netΩχ! Ο Μαντάκος πήρε αμάξι!
-
-
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να αφήνουν έτσι τα αυτοκίνητά τους!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]