-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
οσο για τους οδηγους των μινι τους βλεπω καθε μερα τι χεστες ειναι...μονο ενα παλικαρι εχω δει ολο κ ολο να κανει τα απιστευτα με ενα s κ μπραβο του κ πολυ θα χαιρομουν να με διελυε στο δρομο θα του εδινα κ τα συγχαρικια αλλα ολοι οι υπολοιποι super trendy γελοιοι νομιζω οτι εχουν κερδισει το μενος πολλων
Ετερον εκατερον, κι εγω με το Σουιφτ εχω συναντησει ελαχιστους στις γνωστες μου ορεινες διαδρομες να με περνανε και μαλιστα με πολυ δυνατοτερα αυτοκινητα αυτο δεν κανει υποδιεστερα τα καρα τους αλλα χειροτερους τους οδηγους τους...νομιζω!
ναι αλλα οσο δυνατο αυτοκινητο κ ναι εχει ο αλλος βλεπεις ποσο το λεει η καρδουλα το και ποσο το παλευει...εχω ενα φιλο με s2000 ο οποιος τρεχει μονο ευθειες,γιατι στις στροφες λεει οτι το αυοκινητο του δε στριβει και χανει προσφυση...αν ειναι ποτε δυνατον να ακουγονται αυτα τα τερατα κ σκεψου ποσοι αλλοι κουλοι εχουν υπεαυτοκινητα!!!!!!!!!!!!!!!!!και μεις μιλαμε για τα c2+swift...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μωρέ ας είχα εγώ το Cooper S κι ας με περνούσαν όλα τα C2 του κόσμου...
Αλλά τι λέω εγώ τώρα ε; Αν ήξερα εγώ από αυτοκίνητα θα είχα....Lancia;καλυτερα lancia παρε κατι αλλο με τα λεφτα σου ενα ψυγειο ισως...συμπαθω πολυ το μινι αλλα τα λεφτα ειανι μεγαλη κοροιδια κ δε μου αρεσει να μου πιανουν το κωλο...προτιμω να πιανω εγω..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλλά τι λέω εγώ τώρα ε; Αν ήξερα εγώ από αυτοκίνητα θα είχα....Lancia;καλυτερα lancia παρε κατι αλλο με τα λεφτα σου ενα ψυγειο ισως...συμπαθω πολυ το μινι αλλα τα λεφτα ειανι μεγαλη κοροιδια κ δε μου αρεσει να μου πιανουν το κωλο...προτιμω να πιανω εγω..
Αντί για καινούριο C2 θα προτιμούσα μεταχειρό ΜΙΝΙ... Ούτως ή άλλως πάντα στα μεταχειρισμένα ψάχνω...
Για μένα το ΜΙΝΙ είναι τελειο με εξαίρεση την...τιμή! Θα ήταν το ιδανικό αυτοκίνητο... Σαν μεταχειρισμένο είναι ακόμη καλύτερο... Κι αν το ψάξεις στο εξωτερικό, θα σου έρθει φθηνότερα!
Αν το μόνο πρόβλημα που του βρίσκεις είναι η τιμή του, τότε...μάλλον είναι καλό αυτοκίνητο! -
Αντί για καινούριο C2 θα προτιμούσα μεταχειρό ΜΙΝΙ... Ούτως ή άλλως πάντα στα μεταχειρισμένα ψάχνω...
Για μένα το ΜΙΝΙ είναι τελειο με εξαίρεση την...τιμή! Θα ήταν το ιδανικό αυτοκίνητο... Σαν μεταχειρισμένο είναι ακόμη καλύτερο... Κι αν το ψάξεις στο εξωτερικό, θα σου έρθει φθηνότερα!
Αν το μόνο πρόβλημα που του βρίσκεις είναι η τιμή του, τότε...μάλλον είναι καλό αυτοκίνητο!φιλε το θεμα ειναι με τα λεφτα που δινεις να μη σε πιανουν κωτσο ο καθε αντιπρωσωπος κ μαντρας...το μινι ακομα κ μεταχειρα ειναι παλι ακριβο κ πιστευω οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα αυτοκινητα σε αυτα τα λεφτα ειτε καινουριο ειτε μεταχειρα..δεν πιστευω σε αιγλη κ αισθηση κ μουρη εχω ομως τα ορια μου δε θα αγοραζα ποτε hyundai kai kia daewoo(chevrolet k kala) οσο καλα αυτοκινητα κ αν ηταν
-
Αν το μόνο πρόβλημα που του βρίσκεις είναι η τιμή του, τότε...μάλλον είναι καλό αυτοκίνητο!
αντιπροσωποςφιλε το θεμα ειναι με τα λεφτα που δινεις να μη σε πιανουν κωτσο ο καθε αντιπρωσωπος κ μαντρας...το μινι ακομα κ μεταχειρα ειναι παλι ακριβο κ πιστευω οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα αυτοκινητα σε αυτα τα λεφτα ειτε καινουριο ειτε μεταχειρα..δεν πιστευω σε αιγλη κ αισθηση κ μουρη εχω ομως τα ορια μου δε θα αγοραζα ποτε hyundai kai kia daewoo(chevrolet k kala) οσο καλα αυτοκινητα κ αν ηταν
-
αντιπροσωπος
-
αντιπροσωποςΥπάρχει και το EDIT όταν βρίσκεις κάποιο ορθογραφικό...
Από κει και μετά, το τι είναι ακριβό και τι όχι είναι και λίγο σχετικό... Εσένα που δεν σου αρέσουν τα κορεάτικα, και 500 ευρώ δεν θα τα έδινες για Accent, απλά επειδή δεν σου αρέσει... Κι εγώ δεν θα έδινα ούτε 15Κ -
Εγώ και lada θα αγόραζα αν ήταν καλό και μ' ευχαριστούσε. Σε λίγα χρόνια θα δούμε τους σχιστομάτηδες που κοροϊδευουμε
Και στην τελική δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Άλλος πληρώνει για την εμφάνιση και δεν θα έδινε φράγκο για ένα c2 ή σουιφτ όσο καλά και να είναι. Οπότε και το θέμα 'κώτσος' άκυρο το θεωρώ. Ο καθένας ανάλογα με τα λεφτά του και τα γούστα του ,πράττει -
Καλοφτιαγμένο το προηγούμενο MCS ΔΕΝ είναι.
-
το c2 ειναι φθηνοκατασκευη αλλα μην τρελαθουμε τωρα για την πολυτελεια που δεν υπαρχει στο μινι,εχει κ αυτο τα ψεγαδια του λιγοτερα μεν αλλα για τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ειπαμε...κ παλι σιγα το υπεραμαξο που το ονειρευεσαι κιολας..παρε κατι της πλακας κ οταν εχεις λεφτα παρε κατι σοβαρο...οχι τωρα μινι παρε tsi golf για να συνελθουμε!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλοφτιαγμένο το προηγούμενο MCS ΔΕΝ είναι.ΟΚ, αλλά είναι καλύτερο από C2 , Swift και κάμποσα άλλα και κυρίως, είναι όσο...καλοφτιαγμένο μού χρειάζεται... Οπότε....για μένα αυτό είναι αρκετό!
Αν η δουλειά μου παραμείνει στην Αθήνα, θα είναι μάλλον το επόμενό μου αυτοκίνητο αν τα πράγματα πάνε καλά... Αλλιώς, πάλι με κάνα Ypsilon-οειδές με βλέπω... -
το c2 ειναι φθηνοκατασκευη αλλα μην τρελαθουμε τωρα για την πολυτελεια που δεν υπαρχει στο μινι,εχει κ αυτο τα ψεγαδια του λιγοτερα μεν αλλα για τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ειπαμε...κ παλι σιγα το υπεραμαξο που το ονειρευεσαι κιολας..παρε κατι της πλακας κ οταν εχεις λεφτα παρε κατι σοβαρο...οχι τωρα μινι παρε tsi golf για να συνελθουμε!!!Της ...πλάκας έχω ήδη! Ενα Υ που με εξυπηρετεί μια χαρά. Απλά λέμε για κάτι καλύτερο κάποια στιγμή...
Κι όσο για τα όνειρα.... Δεν το ονειρεύομαι όπως λες... Απλά μιας και πληρώνω τα πάντα μόνος μου (σπίτια, λογαριασμούς ΚΑΙ αυτοκίνητο) και η ζωή είναι ακριβή, δεν έχω διάθεση να χρειωθώ 20Κ για ένα κ~λάμαξο, ό,τι κι αν είναι αυτό! Γενικά δεν χρεώνομαι για τίποτε, δεν θα βάλω την τράπεζα συνεταίρο στην τσέπη μου, μόνον αν βγάζω χρήματα θ' αλλάξω την πιστή Elefantina μου κι ας με...περνάνε και τα Atos (το Picanto diesel φαντάζομαι θα με περνάει χαλαρά, οπότε...το Atos είναι ένα κάποιο...αποκούμπι! ) -
Σωστός. Και γω με δόσεις και δάνεια δεν τα πάω καλά. ϊσως από τους ελάχιστους που δεν έχουν ούτε μία κάρτα
-
το c2 ειναι φθηνοκατασκευη αλλα μην τρελαθουμε τωρα για την πολυτελεια που δεν υπαρχει στο μινι,εχει κ αυτο τα ψεγαδια του λιγοτερα μεν αλλα για τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ειπαμε...κ παλι σιγα το υπεραμαξο που το ονειρευεσαι κιολας..παρε κατι της πλακας κ οταν εχεις λεφτα παρε κατι σοβαρο...οχι τωρα μινι παρε tsi golf για να συνελθουμε!!!
Της ...πλάκας έχω ήδη! Ενα Υ που με εξυπηρετεί μια χαρά. Απλά λέμε για κάτι καλύτερο κάποια στιγμή...
Κι όσο για τα όνειρα.... Δεν το ονειρεύομαι όπως λες... Απλά μιας και πληρώνω τα πάντα μόνος μου (σπίτια, λογαριασμούς ΚΑΙ αυτοκίνητο) και η ζωή είναι ακριβή, δεν έχω διάθεση να χρειωθώ 20Κ για ένα κ~λάμαξο, ό,τι κι αν είναι αυτό! Γενικά δεν χρεώνομαι για τίποτε, δεν θα βάλω την τράπεζα συνεταίρο στην τσέπη μου, μόνον αν βγάζω χρήματα θ' αλλάξω την πιστή Elefantina μου κι ας με...περνάνε και τα Atos (το Picanto diesel φαντάζομαι θα με περνάει χαλαρά, οπότε...το Atos είναι ένα κάποιο...αποκούμπι! )xa0xa0xa0xa0xa0x!!!!!!ωραιος ρε φιλε...δυστυχως η αφραγκια σβηνει οποιο ονειρο...και αμα μπλεξεις με δικα σου σπιτια καταστραφηκες το μονο που απομενει ειναι χοντρη γυναικα κ κουτσουβελα κ vectra με καθισματα που πεφτουν για να χωραει κ η πεθερα....
-
Της ...πλάκας έχω ήδη! Ενα Υ που με εξυπηρετεί μια χαρά. Απλά λέμε για κάτι καλύτερο κάποια στιγμή...
Κι όσο για τα όνειρα.... Δεν το ονειρεύομαι όπως λες... Απλά μιας και πληρώνω τα πάντα μόνος μου (σπίτια, λογαριασμούς ΚΑΙ αυτοκίνητο) και η ζωή είναι ακριβή, δεν έχω διάθεση να χρειωθώ 20Κ για ένα κ~λάμαξο, ό,τι κι αν είναι αυτό! Γενικά δεν χρεώνομαι για τίποτε, δεν θα βάλω την τράπεζα συνεταίρο στην τσέπη μου, μόνον αν βγάζω χρήματα θ' αλλάξω την πιστή Elefantina μου κι ας με...περνάνε και τα Atos (το Picanto diesel φαντάζομαι θα με περνάει χαλαρά, οπότε...το Atos είναι ένα κάποιο...αποκούμπι! )xa0xa0xa0xa0xa0x!!!!!!ωραιος ρε φιλε...δυστυχως η αφραγκια σβηνει οποιο ονειρο...και αμα μπλεξεις με δικα σου σπιτια καταστραφηκες το μονο που απομενει ειναι χοντρη γυναικα κ κουτσουβελα κ vectra με καθισματα που πεφτουν για να χωραει κ η πεθερα....
-
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Σωστός. Και γω με δόσεις και δάνεια δεν τα πάω καλά. ϊσως από τους ελάχιστους που δεν έχουν ούτε μία κάρταΚάνε μας ...δυο! Δεν έχω κάρτες, δεν έχω δάνεια και όχι δεν έχω ούτε δικό μου σπίτι!
Γιατί, μήπως έχει κι αυτός που θα χρωστάει για ...30 χρόνια και βάλε το στεγαστικό;
Όσο ο μισθός είναι κάτω από 2Κ, δεν βλέπω ν' αλλάζουν και πολλά πράγματα στα ...κινητά κι ακίνητά μου! Ξαναλέω, δεν εχω καμιά διάθεση να θέσω σε κίνδυνο το επίπεδο ζωής μου... Γιατί να στερηθώ τα πάντα για ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; Κι αν ποτέ -χτύπα ξύλο- γίνει μια στραβή, να τα χάσω όλα; Αφού δεν μού περισσεύουν! -
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Σωστός. Και γω με δόσεις και δάνεια δεν τα πάω καλά. ϊσως από τους ελάχιστους που δεν έχουν ούτε μία κάρτα+1
-
οσο για τους οδηγους των μινι τους βλεπω καθε μερα τι χεστες ειναι...μονο ενα παλικαρι εχω δει ολο κ ολο να κανει τα απιστευτα με ενα s κ μπραβο του κ πολυ θα χαιρομουν να με διελυε στο δρομο θα του εδινα κ τα συγχαρικια αλλα ολοι οι υπολοιποι super trendy γελοιοι νομιζω οτι εχουν κερδισει το μενος πολλωνΡε συ τ ισχέση έχει αυτό που λές?Και εγώ έχω δεί πάάάάρα πολούς με ΜΧ5 να πηγαίνουν σαν κότες, το αμάξι όμως γ@μΑει, επίσης αρκετά παιδιά το πάνε πολύ καλά! Το αν κάποιος έχει Cooper S Saxo VTS & C2 VTS αλλά πάει κότα δεν σημαίνει κάτι ούτε για το αμάξι αλλά ούτε και για το κοινό του!
-
Ας αλλαξει λοιπον καποιος moderator τον τιτλο του θεματος σε 'τρεχεις τρεχω κυνηγω, κι αν σε πιασω σε Γ@μω, κι ας εχεις και Μινι η οτι εχει απομεινει'!
Μωρε τι λετε, ο ανθρωπος ρωτα ποιο θεωρειτε και γιατι καλυτερο οχι ποσο καλα πας εσυ εγω η ο ταδε το Χ κουβαδακι;
Αλλο 'τι μου κανεις' κι αλλο 'τι μου γινεσαι', understood;
Εγω παντως θα επερνα και Λαδα αρκει να ηταν καλο, αυτος που δεν δινει λεφτα για το Μινι γιατι το θεωρει πανακριβο (που ειναι) και πουλμουρ πως μπορει να λεει ταυτοχρονα πως δεν θα επερνε ποτε Κια, Hyundai, Lada κλπ και γιατι να μην τα παρει αφου αυτος δεν εχει κομπλεξ ανωτεροτητας/κατωτεροτητας; Δυο μετρα και σταθμα;
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αρκει να τεκμηριωνουμε την αποψη μας ακομη και αν η δικαιολογια ειναι απλα το γουστο η η αντιρρηση οπως λεχθηκε να βαλουμε γραμματια!
C2 VTS vs Swift 1.6 vs Colt CZT