-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πάσχο, τούμπισες το μπράβο;
(σοβαρή απάντηση, pls)
Ασε θα σου πω εγω τι εκανε ο μ@λ@κ@ς!
Εσυ στο κοτετσι σου.Γρηγορα.Πουλ πουλ πουλ.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
(σοβαρή απάντηση, pls)
εεε?
ΤΟΥΡΜΠΙΣΕΣ
ΝΤΑΞ ΤΩΡΑ, κύριε δάσκαλε; Να σταθώ και στη γωνία;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(σοβαρή απάντηση, pls)
Ασε θα σου πω εγω τι εκανε ο μ@λ@κ@ς!
Εσυ στο κοτετσι σου.Γρηγορα.Πουλ πουλ πουλ.
Εισαι μεγαλος ζηλιαρης και θες να με περνας με τον κουβα σου** (στις ευθειες, γιατι σε στροφες )*** αλλα δεν θα σου περασει ετσι!!
*****Πολυ ηθελα να το πω κι εγω σε καποιον αυτο ..ολο σε μενα το λετε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μικρε μου προσοχη στο τι γραφεις.
Να τος και ο άλλος ο κάγκουρας..
Τι λε ρε;Καγκουρας ε;Ε και; Πατερα chrmes,τι λεει τουτος δω;
την αλήθεια
από μικρό κι από τρελλό τη μαθαίνεις. Φαντάσου τη συγκεκριμένη περίπτωση που 'χει και τα δύο
-
Michael-Amott
Ρε δεν την παλευεις;Ασε,στις στροφες σε περναω και με το επαγγελματικο το Οπελ του πατερα μου.Ουρτ λεμε.Δεν ασχολούμαι με τετοια αυτοκινητα ρε.Φερε κανα scooby και το συζηταω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Michael-AmottΡε δεν την παλευεις;Ασε,στις στροφες σε περναω και με το επαγγελματικο το Οπελ του πατερα μου.Ουρτ λεμε.Δεν ασχολούμαι με τετοια αυτοκινητα ρε.Φερε κανα scooby και το συζηταω.
Ρε αυστραλοπίθηκε, μιλάς για στροφές? Μέχρι και Golf IV με οδηγό με ένα χέρι και να μιλάει στο κινητό (χωρίς blootooth ε Charmak? ) σε περνάει σε στροφιλίκι.
-
Ζηλεύεται ρε την 3,5αρα του!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζηλεύεται ρε την 3,5αρα του!3,5άρα = πόντοι
3,5άρα = μην το αναλύσουμε ε? -
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Michael-Amott
Ρε δεν την παλευεις;Ασε,στις στροφες σε περναω και με το επαγγελματικο το Οπελ του πατερα μου.Ουρτ λεμε.Δεν ασχολούμαι με τετοια αυτοκινητα ρε.Φερε κανα scooby και το συζηταω.
Ρε αυστραλοπίθηκε, μιλάς για στροφές? Μέχρι και Golf IV με οδηγό με ένα χέρι και να μιλάει στο κινητό (χωρίς blootooth ε Charmak? ) σε περνάει σε στροφιλίκι.
Πωωωωωω,σ εχει καλομαθει ο lkar ε; Ακου αυστραλοπιθηκος.Τωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι με το Ιαπωνικο σου στριβεις και το καθαροαιμο Ιταλικο μου δε στριβει.Μαλιστα.Αυτα σας μαθαιναν στο σχολείο;
Τεσπα,αντικειμενικα τωρα,στριβω και παραστριβω.Αμα θες σε προσκαλω να ερθεις Μεταμορφωση να στο αποδειξω.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζηλεύεται ρε την 3,5αρα του!Πες τα,πες τα... Η καταναλωση λοιπόν μπορει να ειναι υπερβολικη..Ηταν μεσα στην πόλη αυτες τις μερες...Σε μερικες μερες ελπιζω να φτιαξει..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ΜΑΣ σκίσει... ...σιγά μην 'πάω' σαν τον tazio στ' αμπέλι, μόνος μου!Πάσχο, τούμπισες το μπάφο;
(σοβαρή απάντηση, pls)
Τι είναι όλα αυτά ρε παιδιά? Είχα να μπω μια εβδομάδα και διάβαζα μια ώρα...
-
Να μη ξαναμπείς, να ησυχάσεις!
-
Ρε χαρη γιατι βγηκες απ το μσν;Τωρα ειδα τα μνμ.
Τεσπα,πριν λίγο στο δρομο,απεναντι απ του μεσιε χρμους,ειδα ενα peugeut 206.Αλλα δεν καταλαβα,ηταν ασημι ή ανθρακι.Μου φανηκε οτι καποιοι του ειχαν κανει γκραφιτι.Μπα σα να μωβιζε λιγο τωρα που το σκεφτομαι... Μεσιε koyk μηπως εχετε καποια σχεση με το συγκεκριμενο τετρατροχο;(γιατι αμαξι δεν ειναι.. )
-
Λίγα λόγια για το 'τέρας' των 75 ατίθασων αλόγων...
-
Ε δεν είναι και τόσο άσχημο βρε Νίκο... Εντάξει, είναι ασημί βέβαια, αλλά βλέπεται.
-
ακουσα σουπερ κομματαρα στο ραδιοφωνο...
'χωριζουμε αγορι μου..
τα βρηκα με τον πρωην μου'ζητα-νι..
αντε καλημερα.....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάσχο, τούμπισες το μπράβο;(σοβαρή απάντηση, pls)
Ρε, θα απαντησει κανενας?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
(σοβαρή απάντηση, pls)
Ρε, θα απαντησει κανενας?
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]